کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه ها امروز کسی آپدیت شده ؟ من فکر کنم با توجه به آپدیتهای این چند روزه که در ساعات کاری آنکارا شده احتمالا سفارتها به روی عموم بسته هستن ولی کارمندهای آمریکاییشون اضافه کاری می رن سر کار ....

بازم با تبریک به همه ی بروبکس یروان! Cool
کیس:$$2013AS66/ یک نفر/ آنکارا / مصاحبه 23 می / آپدیت 27 می ، 1، 7، 12، 14، 16 آگوست/ مقصد : سانفرانسیسکو / برگه صورتي / کليرنس:16 آگوست {85 روز}
بچه های کلیر شده ایروان بگید کی میرید ایروان با هم بریم اونجا جشن بگیریم...
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

خداییش الان دیگه نوبت انکاراست تو جدول منتظر سرا ایروان ابوظبی مساوی شدن 39 نفرمنتظر هستن ولی انکارا منتظراش زیادن برای بچه های انکارادعا کنیدSmile
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تبريك به گل نهال عزيز و همه كليرشدگان اين هفته با آرزوى موفقيت در مسير زندگى جديد[/size]
كيس نامبر ٢٠١٣as00008xxx
امیر خان مهاجر لطفا اسم منو تو منتظر سرا سبز کنید. ممنون
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

(2013-08-08 ساعت 11:33)amiz.abdollah نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 11:13)ikamaly نوشته:  خدایا روم نمیشه از اون 4 نفری که اون بالا بر تخت ایروان نشستن بپرسم!!!
پس از آخر میپرسم:
آمیز عبدا.. جان ، نوزاد 3 روزه تو کلیر نشدی مادر؟!!
بیقرار 2 روزه شما چطور؟!!

پس این چپ دست چی شد؟!!

خانم کمالی اگه من قرار بود سه روزه کلیر بشم که یه ضرب می گرفتم.....

بازم از لطفی که نسبت به من دارید ممنونم

به امید منزه شدن همه دوستان
مگه احسان (اگه اشتباه نکنم اسمش رو) از ابوظبی رو ندیدی؟ سه روزه بود. پس کار نشد نداره!!

(2013-08-08 ساعت 14:00)پدی نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: Aliraza us، alireza2753، amairmonre، azar1348، babaye yaas، Given، HAMID1371، heidari1248، jjbahale، kian_mousapour، ma300me، mangoolkhan، PARVIN_OMID، proje، r91، Rebekaa، roeentan، SHABAH51، sprit_2004، پدی، اریوبرزن، 6 مهمان

تا من گفتم کاربران مخفی فرار کردند

دکتر جون پس من چی؟!!
منم بودم والا بغرعان!!Big Grin

(2013-08-08 ساعت 14:07)pooya.n نوشته:  هووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به همه دوستان عزیزم که کلیر شدن
چه عجب!!
بالاخره تشریف فرما شدید!!

چپ دست: مرسی خانم کمالی که اینقدر به یادم بودید!!
آی کمالی: خواهشمندیم دوسی جان!!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: pooya.n ، abloom_ma ، proje ، پدی ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، shatsi ، اریوبرزن ، ojee ، efah ، payampars ، amir82 ، daad ، zohre02
(2013-08-08 ساعت 06:52)mrbonbon نوشته:  دوستان سلام صبح همتون بخیر
من همین الان از صحن امام رضا برگشتم، جاتون خیلی خالیه اینجا، نمیدونین چه خبره... دیشب یه بار رفتم که برم داخل اما به دلیل شلوغی و ازدحام بیش از حد موفق نشدم... اما خدارو شکر صبح ساعت 4 رفتم و موفق شدم دوبار ضریح مقدس امام رضا رو بگیرم و همه شماها رو یاد کنم. من به قولی که بهتون دادم عمل کردم، اما دیگه امام رضا مارو قابل بدونه و دعاهام رو مستجاب کنه، به دست شما هاست که وساطت کنین...
قابل توجه دوستان عزیز گل شب بو ، هفت آسمان و همچنین گل نهال جان، شما سه نفر به ترتیب جزو اولین کسانی بودین که اطاعت امر کردم و نایب الزیاره بودم از جانبتون، همانطوری که قول داده بودم. انشالله باشد که همگی باهم رستگار شویم... Big Grin

اقا اگه هنوز هم مشهد هستي پيام بده بيام دنبالت كمي بگردونمت تو شهر مون
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
دوستان عزيزي كه امروز از سفارت ايروان كلير شدين مباركتون باشه!
گل نهال خانوم نازنين تبريك ميگم ! خيلي خيلي خوشحالمون كرد ايروان زنده باد... ايشالا بقيه كارا هم به خوبي و خوشي پيش بره براتون! رفتين دم سفارت واسه امير عزيز و بقيه دوستان زنبيل بزارين Big Grin والا ايروان كارش درسته!

هوراااااااااااا
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
مبارکه گلنهال جان. ایشالا مراحل بعدی رو هم با موفقیت طی کنی Smile
(2013-08-08 ساعت 13:47)گل نهال نوشته:  راستی از مستر بن بن متشکرم که دعای ویژه واسم توی حرم کرده بود...ایشالا اونم زود کلیر بشه

هوررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا
برای عزیزترین دوستم
اولین کسی که منو باور داشت!!
با کلیر شدنت بار بزرگی از دوشم برداشته شد!!
مرسی خدا جون
خدا خودش میدونه چقدر به یادت بودم و دعا گوت!! واسه همین تا بلیط گرفتم، تو رو کلیر کرد تا کمی از دغدغه فکری من کم بشه!!Big GrinBig Grin
بون بون عزیز وقتی اسم تو رو برد، امام رضا فکر کرد: گل نهال.... این اسم رو قبلا هم زیاد شنیدم.....!!!
یهو دوزاریش افتاد و.....

هورررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
شدی. امیدوارم همیشه شاد باشی گل نهال گلم!!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
دوستان یک سوال داشتم من شمارم تو سایت اعلام شده ولی برام ایمیل نیومده منتظر ایمیل باشم؟

(2013-08-08 ساعت 14:45)farshad_m نوشته:  دوستان یک سوال داشتم من شمارم تو سایت اعلام شده ولی برام ایمیل نیومده منتظر ایمیل باشم؟

ایمیل نمیاد. به فکر بلیط باش برای ایروان.
خانم مدیر مبارکتون باااشههه Smile
به دوستای دیگمونم تبریک میگمممم Smile
این چند روز همش بدو بدو مبارک بادا ، ایشالله مبارک باداست Big Grin ایشالله که همیشه همین جور باشههههه بگو ایشاللههههه.... Big Grin
رالی، کارولینای شمالی
(2013-08-08 ساعت 14:05)abloom_ma نوشته:  گل نهال جان تبریک....امیدوارم همیشه شاد باشی

دوستان این گل نهال خانم و همسر مهربربونشون را باید حتما ببینید که چقدر دوست داشتنی و مهربون هستند ..من بسیار خوشحال هستم که این زوج خوب و مهربون را در ایروان ملاقات کردم...امیدوارم همیشه موفق و پیرروز باشید و یک روز در آمریکا باز شما را ببینم
شما لطف دارید دوست عزیز اصفهانی و اسطوره صبر ایروان
امیدوارم بازم ببینیمتون
(2013-08-08 ساعت 14:21)farshad_m نوشته:  بچه های کلیر شده ایروان بگید کی میرید ایروان با هم بریم اونجا جشن بگیریم...

من شوهرم یکشنبه ایروان میره و دوشنبه صبح پاسها رو میبره ایشالا.منم اینجا میشینم در انتظارشTongue
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به افتخار کلیر شدن بچه های ایروان
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای گل نهال عزیزم
TongueBig GrinWink

دست راستتون رو سر ما اپریلیهای بدونه آپدیت آنکارا
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان