کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
مهسااااااااا معذرتتتتتتتتتتتتتتتت میخوامممممممممم
بچه هایی که رو اعصابتون بدم روزای اول و حرص کارنتی و سپتامبر میخوردم منو عفو کنید
امیرمهاجر مرسی که اون موقع هم بهم ایمیل میدادی پون سایت رو بلد نبودم و امروزم ایمیلت منو متحول کرد...از خدا کلیر شدنتو آرزو دارم...من عاشق منتطرسرا شدم که اسممو سبز کرده، راستی ایروان ماه جون رو دور زده و پیچیده تو جولای؟؟؟؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-08 ساعت 14:51)farshad_m نوشته:  دوستان یک سوال داشتم من شمارم تو سایت اعلام شده ولی ایمیل برام نیومده منتظر ایمیل بمونم؟

دوست عزیز
چندبار یک سوال را میپرسی؟؟؟
اقا شما برو بلیط بگیر برو ایروان. تمـــــــــــــــــــــــــام
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-08 ساعت 14:51)farshad_m نوشته:  دوستان یک سوال داشتم من شمارم تو سایت اعلام شده ولی ایمیل برام نیومده منتظر ایمیل بمونم؟

بابا چه ایمیلی ؟ چه کشکی ؟ چه دوغی ؟
آب دستته بذار زمین و برو به سوی ایروان Tongue
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

من بی جنبه شدم
یادم رفت از ایروان تشکر کنم
ایروان مچکریم
@امیرمهاجر : ایمیلتو واسه همیشه ذخیره کردم که هیچوقت لطفت یادم نره...امروز من تا 12:35 لالا بودم و حالا ناراحتم که انگار از 9:35 ایروان اعلام کرده بوده. من عین جن زده ها با جیغ و گریه از تختخواب شیرجه زدم بیرون
خدایا شادی رو قسمت همه منتظرسرایی ها کن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-08 ساعت 15:03)گل نهال نوشته:  من بی جنبه شدم
ایروان مچکریم
@امیرمهاجر : ایمیلتو واسه همیشه ذخیره کردم که هیچوقت لطفت یادم نره...امروز من تا 12:35 لالا بودم و حالا ناراحتم که انگار از 9:35 ایروان اعلام کرده بوده. من عین جن زده ها با جیغ و گریه از تختخواب شیرجه زدم بیرون
امیر ازت متشـــــــــــــــــــکریم
گل نهــــــــــــــــــــــــــــال جان بشما هم تبریک میگم
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

راستی یادم رفت بگـــــــــــــــــــم که امیر مهاجر هم اولین نفری بود که بمن خبر کلیر شدنم را داد. ازت راضیـــــــــــــــــــَــــم Big GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
[font=Times New Roman]به افتخار ایروان[/font]

[عکس: img_mwcongrats014.jpg]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

(2013-08-08 ساعت 14:54)mohammad fazli نوشته:  

دوست عزیز
چندبار یک سوال را میپرسی؟؟؟
اقا شما برو بلیط بگیر برو ایروان. تمـــــــــــــــــــــــــام
بی اعصابیاااا...
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

تشکر کنندگان: payampars ، ALNB ، daad ، zohre02
ایروان مچکریم

گل نهال جان واقعا خوشحالم که ایمیل من تو رو خبردار کرد.
خیلی خوشحال شدم که این خبر خوب باعث شد صدات رو هم بشنوم! Tongue
و بیشتر از همه خوشحالم که بالاخره این انتظارت به بار نشست و صاحب ویزا شدی. Smile
(2013-08-08 ساعت 14:49)گل نهال نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 14:05)abloom_ma نوشته:  گل نهال جان تبریک....امیدوارم همیشه شاد باشی

دوستان این گل نهال خانم و همسر مهربربونشون را باید حتما ببینید که چقدر دوست داشتنی و مهربون هستند ..من بسیار خوشحال هستم که این زوج خوب و مهربون را در ایروان ملاقات کردم...امیدوارم همیشه موفق و پیرروز باشید و یک روز در آمریکا باز شما را ببینم
شما لطف دارید دوست عزیز اصفهانی و اسطوره صبر ایروان
امیدوارم بازم ببینیمتون
(2013-08-08 ساعت 14:21)farshad_m نوشته:  بچه های کلیر شده ایروان بگید کی میرید ایروان با هم بریم اونجا جشن بگیریم...

من شوهرم یکشنبه ایروان میره و دوشنبه صبح پاسها رو میبره ایشالا.منم اینجا میشینم در انتظارشTongue

اي كاش با هم ميرفتيم و دوباره تكرار خاطرات خوب
به اميد موفقيتهاي روز افزون
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
(2013-08-08 ساعت 13:15)linuxer نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 10:36)tabim4 نوشته:  دوستان ارجمند، آیا شما هم با این واقعیت مسلم موافقید:

هرکس در فرمهای اولیه ارسالی به kcc شغل ،تخصص،مقام،منصب خود را اظهار نکند و فقط بگوید دارای شغل آزاد و مهارت در یک حرفه بصورت خود اشتغالی می باشم یا اینکه بگوید کارگر , عمله ، سوپور ، بنا ، گچ کار ،نقاش ، کشاورز ، گاوچران ،مکانیک، صافکار و .......امثالهم دو حالت دارد:
1- بدون زحمت و دردسر در مصاحبه ویزای یکضرب میگیرد
2- فقط نام و نام خانوادگی او در لیست سیاه چک میشه یعنی یک پروسه کلیرنس سریع و کوتاه مدت

قابل توجه برندگان لاتاری در سالهای آینده(البته اگر ویزای لاتاری درسالهای آینده وجود داشته باشه!)

تایید میشه.
راست گفتن همیشه خوب نیست

بهترين چيز راست و درست گفتن است درست گفتن يعني هرچيزي را بجا و باندازه گفتن ٠
جز راست نبايد گفت هر راست نشايد گفت.
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، e76779 ، AsemanAbee ، azar1348 ، sh-p ، Alirezaa2013 ، dove ، abloom_ma ، SANIJ ، payampars ، r91 ، sce ، daad ، zohre02 ، رجبعلی
دوستان ابوظبی

کمربندها محکم بسته
انشاالله برای یکشنبه خبرهای خوبی در راه است
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
ایروان مچکریم

گل نهال عزيز واقعا مبارك باشد!
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
(2013-08-08 ساعت 12:38)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 12:34)پدی نوشته:  آریو برزن جان محکم بشین نوبت شماست
ای پدی عزیز، من و آریو برزن طلسم شدیم از مصاحبه تا الان هیچ آپدیتی نداشتیم. می خوایم بریم سفارت دخیل ببندیم شاید فرجی بشه.

اینجوری پیش بره منم باید با شما بیامCool
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
من 2-3 روز اخیر دسترسی درست و حسابی به اینترنت نداشتم.
به دوست خوبمون AMIR82 و مدیر عزیزمون گل نهال خانم و همه کلیر شده های جدید تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت و پیروزی دارم.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
(2013-08-08 ساعت 15:22)mehdi389 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 12:38)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 12:34)پدی نوشته:  آریو برزن جان محکم بشین نوبت شماست
ای پدی عزیز، من و آریو برزن طلسم شدیم از مصاحبه تا الان هیچ آپدیتی نداشتیم. می خوایم بریم سفارت دخیل ببندیم شاید فرجی بشه.

اینجوری پیش بره منم باید با شما بیامCool

ما هم همینطور ولی ما باید آنکارا دخیل ببندیمSad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: پدی ، azar1348 ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، amiz.abdollah ، dove ، SANIJ ، payampars ، amir82 ، soruosh ، r91 ، daad ، zohre02 ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان