کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
هی هی هی هی ما هم کلیر شدیم Smile
فقط من نفهمیدم این ستاره جلو کیس نامبرا تو سایت سفارت ارمنستان چیه؟
ما که نقص مدارک نداشتیمم گذاشتن...دوستان کسی می دونه ؟ می تونه راهنمایی کنه؟
(2013-08-08 ساعت 19:30)mehrazi نوشته:  هی هی هی هی ما هم کلیر شدیم Smile
فقط من نفهمیدم این ستاره جلو کیس نامبرا تو سایت سفارت ارمنستان چیه؟
ما که نقص مدارک نداشتیمم گذاشتن...دوستان کسی می دونه ؟ می تونه راهنمایی کنه؟
مباركه، يه ستاره توي ارمنستان يعني كه نقص مدرك نداريد و فقط با پاسپورت و برگه آبي برين سفارت
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
احساس ميكنم آنكارا فردا دوباره اعلام مينمايد....
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-08-08 ساعت 12:54)kɪŋ نوشته:  
هــــ ـــــــــــــــــــــو ر ر ر ر ر ر ر ر ر ر ر ر ر ر ا ا ا ا ا ا
برای گل نهال عزیز و مهربون و پر انرژی و صبور Smile

دوستان شما رو به خدا اگر کسی رو دوست دارید هی تو گوشش نخونید یکضرب میگیری! شک نکن! به قول صادقی فیلان و بیسار!
الان که داشتم با هدیه صحبت میکردم خودم خیلی حالم گرفته بود اما دیدم اون خیلی حالش از من بدتره!
دختر مجرده. کم سنه. هنرمنده (نقاش) فقط به خاطر کار دولتی کلیر خورده.
من این احتمال رو میدادم. همه‌اش هم بهش میگفتم ایشالا یکضرب میگیری. اما هرگز اطمینان ۱۰۰٪ بهش ندادم.
شب آخر دلم طاقت نیاورد. از این لحظه میترسیدم. بهش گفتم آمادگیشو داشته باش اگر یکضرب نگرفتی اصلا ناراحت نشو. چون احتمالش هست به خاطر کارت. ولی گویا حرف لحظه آخری من یه نفر در مقابل اون همه اطمینان افراطی اثری نداشت. حال بد هدیه خیلی ناراحتم کرد.
دوستان در هر شرایطی سعی کنید ضمن مثبت اندیش بودن واقع بین هم باشید. مثبت اندیشی هرگز تضادی با واقع بینی نداره. پس برای مثبت اندیش بودن واقع بینی رو سرکوب نکنید.
]

امیرخان تابیام مطلبتونوتموم کنم درباره هدیه نفسم بنداومده بودفکرکردم خدایی نکرده ریجکت شده یایه اتفاق بدی افتاده حالانگوکلیرررررشده WinkWink
این همه آدم کلیرمیشن اینم روش حبس ابدکه نخوردن یاریجکت که نشدن
خودشون که ماشالا علم و کمالات دارن این همه توی تاپیکهانوشته درصورت داشتن کاردولتی کلیرنس میخورید بایدمنتظرهمچین تصمیمی ازطرف سفارت میبود نه اینکه فقط به اطمینان بچه ها مبنی بریه ضرب گرفتن اکتفامیکردن پس به نظرم بهشون بگید خودشون ازاول میبایست واقع بین بوده باشن کاری هم به دلداری بچه هاندارههههههههههههههههه مااینجاکارمون دلداریه ولی اون بایداحتمالاتودرنظرمی گرفته ببخشیداااااااااااااااااااا اگه کمی تند دلداریشون میدمااااااااااااااااااااا
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
.
.
.
.

اختصاصی برای b_argi عزیز
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
واقعا خوشحال شدم خبر خوب پشت هم داره میاد.ههههههههههههههههههوووووووررررررررررا

به گل نهال عزیز و همه دوستان کلیر شده تبریک ویژه دارم.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
(2013-08-08 ساعت 17:49)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 16:50)نوروز نوشته:  [quote='sh-p' pid='389384' dateline='1375963967']
[quote='نوروز' pid='389369' dateline='1375962267']
سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خيلي ناراحت شدم اگر نتوانستيد با هواپيما بريد شايد بتونيد بريد كيش واز آنجا با كشتي بريد ما يكبار مي خواستيم از كيش بريم دبي ولي نرفتيم ولي مي گفتند كه سريع ويزاي دبي را مي دادند بازم به نظرم از آژانسهاي خود كيش بپرسيد اميدوارم مشكلتون حل بشه.دوستان بازم اگر نظري دارن بدن.
مشکل اینه که توی سایت سی اس سی وقت ملاقاتم حذف شده و وقت جدیدی به من تا الان نداده.
[/quote
نوروز جان یه ایمیل به سفارت بزن وبگو که یه هفته دبی بودی و به دلیل تعطیلی سفارت الان برگشتی ایران وبه دلیل تعطیلات عید ویزای مجدد گیرت نیومده کپی ورود و خروجت رو هم اسکن کن براشون بفرست مطمئن باش یه وقت مصاحبه دیگه بهت میدن
[/quote

نوروزجان تامطلبتونوخوندم اولاااااااااااااااااااااااااااا کلی ازدستتون عصبانی شدم که چطوربه عقلتون نرسیده که تایکشنبه سه چهارروزدیگه روتحمل میکردید این به کنارخلاصه سریع به برادرم که توکیش برای ویزاکلی اشنای دلسوزداره زنگ زدم گفت تا عیداصلا ویزایی نمیدن گفتم باکشتی گفت باهرچی بخوادبره بایدویزاداشته باشه پس به نظرم تنهاراه اینه سریع ایمیل بدید عنوانشوبنویسید urgent یعنی فوری
تااینوبنویسید بیشتراحساس مسئولیت درقبال جواب دادن به موقع میکنن
و اگرهم بلدنیستید انگلیسی بنویسیدبگید کمکتون کنم توپیام خصوصی
پس بجنبیدهمین الان ایمیل بزنید
[عکس: BY0Y7VvLl8.jpg]
تبريك به كلير شده هاي عزيز بخصوص نسييييم و گل نهال بانوي عزيز
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-08 ساعت 15:09)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 15:03)گل نهال نوشته:  من بی جنبه شدم
یادم رفت از ایروان تشکر کنم
ایروان مچکریم
@امیرمهاجر : ایمیلتو واسه همیشه ذخیره کردم که هیچوقت لطفت یادم نره...امروز من تا 12:35 لالا بودم و حالا ناراحتم که انگار از 9:35 ایروان اعلام کرده بوده. من عین جن زده ها با جیغ و گریه از تختخواب شیرجه زدم بیرون
خدایا شادی رو قسمت همه منتظرسرایی ها کن
امیر ازت متشـــــــــــــــــــکریم
گل نهــــــــــــــــــــــــــــال جان بشما هم تبریک میگم
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

راستی یادم رفت بگـــــــــــــــــــم که امیر مهاجر هم اولین نفری بود که بمن خبر کلیر شدنم را داد. ازت راضیـــــــــــــــــــَــــم Big GrinBig Grin
عمو سعید هم که کلیر شد ، به من زنگ زد، یادش به خیر کلی جیغ و هورااااااااا، روزبه هم کلیر شد به من زنگ زدBig Grin
و خیلی های دیگه ...نمی گم ریا نشه Big Grin
همتون کلیر می شید تا همون تاریخی که بهتون گفتم ربطی هم به تاریخ پایان کار سفارت نداره ، زودتره Tongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-08-08 ساعت 20:26)lonelyman نوشته:  [عکس: BY0Y7VvLl8.jpg]
تبريك به كلير شده هاي عزيز بخصوص نسييييم و گل نهال بانوي عزيز

لانلی جان بدتون نیادااااااااااااااااااااااااااااااااا واقعا حلال زاده اید خیلیییییی هم حلال زاده اید ازاین بابت بهتون تبریک میگمBig GrinBig Grin
داشتم مینوشتم کسی ازلانلی خبری داره یانه چندروزه پیداشون نیست ارسالوزدم اینترنت کندبودارسال نشد ازاول سایتوبستم که بازواردسایت مهاجرسرابشمو بنویسم که دیدم خودتون ظاهرشدید
گفتم کاش ازخدایه چیزدیگه میخواستم هرچندکه شماهم کم چیزی
نیستید
تشکر کنندگان: sh-p ، lonelyman ، azar1348 ، amir82 ، drmrs ، payampars ، ojee ، abloom_ma ، manzar333 ، اریوبرزن ، habibi ، mhb161 ، daad ، shatsi
به به به، کلی تبریک به همه کلیر شده های عزیز
ایشالا که از این به بعد 20 تا 20 تا کلیر کنن تا همه کلیر بشن و ما هم هر روز هوراااااااااااااااااااااا بکشیم Smile

@هدیه 20: عزیزم بهت تبریک میگم، آماده شو که به زودی باید بری ویزاتو بگیری و بیای، منم وقتی 1ضرب نگرفتم خیلی خورد تو ذوقم و وقتی از سفارت اومدم بیرون گریه کردم.... اما اون دوران گذشت، برای تو هم میگذره و میای این ور دنیا نقاشی میکشی، پولدار میشی، معروف میشی، منم باهات پز میدم، کارهای مالی ات رو بده من انجام بدم!!!! :دی
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی

بچه هایکی ازبچه های مهاجرسراکمک خواسته من واردنبودم راهنماییش کنم

میشه شماهاراهنماییش کنید

گویا بایدادرس جایی روتوامریکابده برای گرین کارتش میگه اشناندارم چیکارکنه ادرس

کی روبده آیاخودمهاجرسرادراین گونه مسائل پشتبانی دارن یانه؟ گناه داره مستاصله
تشکر کنندگان: azar1348 ، farshad_m ، drmrs ، payampars ، ojee ، mehdi389 ، abloom_ma ، soruosh ، soroshnia ، Mehrdadordi ، اریوبرزن ، habibi ، daad ، yalda91 ، shatsi
عید فطر بر همه دوستان مبارک
انشاالله عیدی همه مان را خداوند بزرگ و متعال بزودی خواهد داد

عید همه مبارک
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
عید فطر بر همه مبارک و بر همه دوستانی که کلیر شدن هم تبریک میگم بخصوص به گل نهال جان.....
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
سلام امروز من آپديت شدم همسرم اول آگوست خودم هشتم آگوست به قول فضلي خدايا
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان