کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
در منتظر سرا به شدت در تعقیبAZAR44 هستم و به شدت از دست AZAR1348 دارم فرار میکنم .امیدوارم هر دو این بزرگواران کلیر شوند من خلاص
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-08 ساعت 16:23)SHABAH51 نوشته:  ما چند روزیه که تهران نیستیم و برای درگذشت یکی از اقوام اومدیم شهرستان..بالطبع اینترنت درست حسابی هم در دسترس مون نیست و من با گوشی (و اون سرعت حلزونی اش ) میام اینجا..القصه..دیشب خیلی دیر خوابیدم..شما بخونید صبح!.. وقتی خوابم برد شاید یکی دوساعتی خوابم خیلی سبک بود...همه اش بیدار می شدم و دوباره چرت میزدم...اما از وقتی سیاهی شب رفت و هوا روشن شد من خوابم عمیق تر شد... شاید باورش براتون سخت باشه اما واقعاً اینو صادقانه می گم: از وقتی عمیق خوابیدم تا وقتی که با تلفن برادرم از خواب پریدم خواب پیج ایروان رو میدیدم که روش شماره کیس ما رو به درشتی نوشته بود! حتی توی خواب هم از خودم یا کس دیگه ای می پرسیدم: این که خواب نیست؟ ما کلیر شدیم؟ و مرتباً مطمئن می شدم که نه این رویا نیست و واقعیه! وقتی با تلفن حرف میزدم همه فکرم این خواب شده بود و نفهمیدم که به برادرم چی گفتم! وقتی تماس رو قطع کردم با اینکه باید فی الفور به دابلیو-سی می رفتم اما نتونستم بر حس عجیبم غلبه کنم و ضمن صرف نظر از اون کار واجب با گوشی یه راست رفتم توی پیج ایروان...وقتی شماره های 9000 به بالا چشم هایم را نواخت ناگهان تمام وجودم داغ شد...میخواستم بدوم و همسرم را از خواب بیدار کنم ! با این حال دستپاچه نشستم به چک کردن تمام شماره ها..دوسه بار بالا و پایین کردم و دیدم نه! حالا: اگرچه اون چه دیشب دیدم خوابی بیش نبود اما تردید ندارم که کل این ماجرا یک رویای تعبیر شده است. امروز به این فکر میکردم که تا پارسال حتی رسیدن تا این مرحله کلیرنس هم یک شوخی بی جا محسوب می شد! حالا دارم فکر می کنم با این روند کاملاً مشخصی که در اعلام کیس ها دیده می شه به زودی ما و بقیه دوستان هم خواب های شبانه مون تعبیر میشه...حالا که یکسال با اینهمه فراز و نشیب گذشت ببینید یکسال آینده چه خواهد شد. من که به دور از هر شعاری حتی اگر قسمتم نشه و همینجا بمونم بازم هیجان دارم چون بنا به دلایلی باید مسیر زندگی ام بطور کامل عوض کنم و من شخصاً شیفته تغییرم.
روزهای آینده منتظرتان هستم . زودتر تشریف بیاوریدRolleyesRolleyes
من هم درست از زمانی که این خواب رو دیدم 1 هفته بعد آپدیت شدیم
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid382838
جالب اینجا بود که خیلی به ندرت خواب میبینم و خیلی برام خودم عجیب بود
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-08 ساعت 16:23)SHABAH51 نوشته:  ما چند روزیه که تهران نیستیم و برای درگذشت یکی از اقوام اومدیم شهرستان..بالطبع اینترنت درست حسابی هم در دسترس مون نیست و من با گوشی (و اون سرعت حلزونی اش ) میام اینجا..القصه..دیشب خیلی دیر خوابیدم..شما بخونید صبح!.. وقتی خوابم برد شاید یکی دوساعتی خوابم خیلی سبک بود...همه اش بیدار می شدم و دوباره چرت میزدم...اما از وقتی سیاهی شب رفت و هوا روشن شد من خوابم عمیق تر شد... شاید باورش براتون سخت باشه اما واقعاً اینو صادقانه می گم: از وقتی عمیق خوابیدم تا وقتی که با تلفن برادرم از خواب پریدم خواب پیج ایروان رو میدیدم که روش شماره کیس ما رو به درشتی نوشته بود! حتی توی خواب هم از خودم یا کس دیگه ای می پرسیدم: این که خواب نیست؟ ما کلیر شدیم؟ و مرتباً مطمئن می شدم که نه این رویا نیست و واقعیه! وقتی با تلفن حرف میزدم همه فکرم این خواب شده بود و نفهمیدم که به برادرم چی گفتم! وقتی تماس رو قطع کردم با اینکه باید فی الفور به دابلیو-سی می رفتم اما نتونستم بر حس عجیبم غلبه کنم و ضمن صرف نظر از اون کار واجب با گوشی یه راست رفتم توی پیج ایروان...وقتی شماره های 9000 به بالا چشم هایم را نواخت ناگهان تمام وجودم داغ شد...میخواستم بدوم و همسرم را از خواب بیدار کنم ! با این حال دستپاچه نشستم به چک کردن تمام شماره ها..دوسه بار بالا و پایین کردم و دیدم نه! حالا: اگرچه اون چه دیشب دیدم خوابی بیش نبود اما تردید ندارم که کل این ماجرا یک رویای تعبیر شده است. امروز به این فکر میکردم که تا پارسال حتی رسیدن تا این مرحله کلیرنس هم یک شوخی بی جا محسوب می شد! حالا دارم فکر می کنم با این روند کاملاً مشخصی که در اعلام کیس ها دیده می شه به زودی ما و بقیه دوستان هم خواب های شبانه مون تعبیر میشه...حالا که یکسال با اینهمه فراز و نشیب گذشت ببینید یکسال آینده چه خواهد شد. من که به دور از هر شعاری حتی اگر قسمتم نشه و همینجا بمونم بازم هیجان دارم چون بنا به دلایلی باید مسیر زندگی ام بطور کامل عوض کنم و من شخصاً شیفته تغییرم.
روزهای آینده منتظرتان هستم . زودتر تشریف بیاوریدRolleyesRolleyes
شبح عزیز ، امیدوارم خوابتان هر چه زود تر به طور کامل تعبیر شود، راستی‌ دیگه اشعار زیباتون رو پست نمی‌کنید؟

**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
ان شا اله این هفته ابوظبی دوستان کهنه کار را کلیر میکنه...آمین
59xx *dove 2013-04-04 126
64xx *yaszamansani 2013-04-04 126
57xx MEHDIREZAEI 2013-04-08 122
60xx اریوبرزن 2013-04-08 122
57xx e76779 2013-04-14 116
61xx hosseinshokri 2013-04-16 114
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-08 ساعت 16:50)نوروز نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 16:42)sh-p نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 16:14)نوروز نوشته:  سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خيلي ناراحت شدم اگر نتوانستيد با هواپيما بريد شايد بتونيد بريد كيش واز آنجا با كشتي بريد ما يكبار مي خواستيم از كيش بريم دبي ولي نرفتيم ولي مي گفتند كه سريع ويزاي دبي را مي دادند بازم به نظرم از آژانسهاي خود كيش بپرسيد اميدوارم مشكلتون حل بشه.دوستان بازم اگر نظري دارن بدن.
مشکل اینه که توی سایت سی اس سی وقت ملاقاتم حذف شده و وقت جدیدی به من تا الان نداده.

نوروزجان شرایط شما خاص بوده و متاسفانه در این مورد بدشانس بودین و تنها باید به فکر راه حل باشین، بنظرم شما در اولین فرصت درخواست ویزای فوری از طریق آژانس هواپیمایی بدین و صبح روز یکشنبه به سفارت زنگ بزنید و شرایط خودتونو براشون توضیح بدین.
مطمعناً اونا میدونن که تعطیلی غیرمنتظره سفارت باعث بهم ریختن برنامه مصاحبه شما شده و براتون حتما وقت جدیدی تعیین میکنند.
موفق باشین.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
گل نهال خانم كلير شدنتون رو تبريك ميكم . به اميد كلير شدن همه عزيزان.
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
(2013-08-08 ساعت 16:42)sh-p نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 16:14)نوروز نوشته:  سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خيلي ناراحت شدم اگر نتوانستيد با هواپيما بريد شايد بتونيد بريد كيش واز آنجا با كشتي بريد ما يكبار مي خواستيم از كيش بريم دبي ولي نرفتيم ولي مي گفتند كه سريع ويزاي دبي را مي دادند بازم به نظرم از آژانسهاي خود كيش بپرسيد اميدوارم مشكلتون حل بشه.دوستان بازم اگر نظري دارن بدن.
مشکل اینه که توی سایت سی اس سی وقت ملاقاتم حذف شده و وقت جدیدی به من تا الان نداده.

سلام نوروز عزیز

به نظر من با توجه به جمیع جهات فکر برگشتن برای نوبت دوشنبتون باشین و درگیر تغییر زمان مصاحبه نباشین . این نظر منه لطفا دوستان باتجربه تر هم نظر بدن
و اینکه توی سیس چی هست و چی نیست را بی خیال بشین اونجا بروز رسانیش یه تاخیرایی داره همیشه
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: e76779 ، ojee ، پدی ، sh-p ، پرستوی مهاجر ، rose_2000 ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، payampars ، aghaghia ، AsemanAbee ، sce ، daad
(2013-08-08 ساعت 16:42)sh-p نوشته:  [quote='نوروز' pid='389369' dateline='1375962267']
سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/quote
نوروز جان یه ایمیل به سفارت بزن وبگو که یه هفته دبی بودی و به دلیل تعطیلی سفارت الان برگشتی ایران وبه دلیل تعطیلات عید ویزای مجدد گیرت نیومده کپی ورود و خروجت رو هم اسکن کن براشون بفرست مطمئن باش یه وقت مصاحبه دیگه بهت میدن

تشکر کنندگان: sh-p ، e76779 ، azar1348 ، پدی ، SANIJ ، امیر مهاجر ، Alirezaa2013 ، payampars ، daad ، رجبعلی
تبریک به گل نهال خانم و سایر دوستان کلیر شده ایروان.
وجه اشتراک اکثر بچه های مهاجرسرایی و به عبارتی برندگان لاتاری :
روح و فطرت پاکشونه/
و اینه که پروردگار نگاه خاصی بهشون داشته و داره/ و امیدوارم درآینده باهم و در کنار هم موفق و سربلند باشند/
بنده حقیر از نزدیک با چندنفری از برندگان لاتاری در هنگام سفر به آنکارا آشنا شدم و واقعا" یکی از بهترین لحظاتم رو در کنارشون سپری کردم/ قلباشون مثل آینه و در حال حاضر هم ویزا گرفتن و به آمریکا عزیمت کردن/
این وجه اشتراک در سایر دوستان مهاجرسرایی هم صادقه/ از نوشته هاشون ، از همدلی و همیاریشون/
به امید کلیر شدن دوستان گلم و موفقیت های روز افزون برای تک تکشون/ آآآمین
(2013-08-08 ساعت 16:58)alihmh نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 15:54)ali 2013 نوشته:  [quote='گل نهال' pid='388891' dateline='1375907519']
قبلاً توي اين تاپيك بچه ها ميپرسيدن:
كسي امروز آپديت شده؟ هركي آپديت شد، اينجا اعلام كنه، كسي اين هفته آپديت شده؟
حالا بايد بپرسيم كه:
بچه هاي ابوظبي و آنكارا كسي بوده توي آگوست آپديت نشده باشه؟؟؟
بله دوست عزیز من از بعد از مصاحبه ( 9 جولای ابوظبی) تا حالا هیچ آپدیتی نداشتم!
[/quote
من هم از 9 جولای آپدیت نشدم. Sad
ما هم از زمان مصاحبه یعنی اپریل تا الان آپدیت نشدیم 100 روزه
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-08-08 ساعت 17:30)پدی نوشته:  در منتظر سرا به شدت در تعقیبAZAR44 هستم و به شدت از دست AZAR1348 دارم فرار میکنم .امیدوارم هر دو این بزرگواران کلیر شوند من خلاص

پدی جون من خیلی معذب شدم از این موضوع ، الان نمیدونم من وایسم ، شما تند تر بری ؟ شما وایسی ، من رد بشم ؟ بیام باهم بریم ؟ پا برهنه اومدم ؟ اصلا نیومدم ؟ اومدم و رفتم ؟..........SmileWinkSmileSmile
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-08-08 ساعت 15:54)ali 2013 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 01:01)گل نهال نوشته:  قبلاً توي اين تاپيك بچه ها ميپرسيدن:
كسي امروز آپديت شده؟ هركي آپديت شد، اينجا اعلام كنه، كسي اين هفته آپديت شده؟
حالا بايد بپرسيم كه:
بچه هاي ابوظبي و آنكارا كسي بوده توي آگوست آپديت نشده باشه؟؟؟
بله دوست عزیز من از بعد از مصاحبه ( 9 جولای ابوظبی) تا حالا هیچ آپدیتی نداشتم!

من و همسرم امروز آپ شدیم همسرم که برنده هست 1 اگوست آپ شده بود.
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
سلام به همه دوستان
منم به دوستان کلیر شده تبریک میگم مخصوصا گلنهال جان
به امید کلیر شدن هرچه زودتر همه بچه ها
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
28 می مصاحبه
3جون هردوتا آپدیت
1 اگوست برنده اصلی آپدیت
7 آگوست هر دوتا آپدیت
...اگوست کلیر انشالا
خدایا

(2013-08-08 ساعت 18:29)arash 111 نوشته:  من و همسرم امروز آپ شدیم همسرم که برنده هست 1 اگوست آپ شده بود.

دوست گرامی
میشه بگی تاریخ دقیق آپدیت شدنت 7 اگوسته یا هشتم؟ می خوان بدونم آیا بخش اداری سفارت آنکارا امروز فعالن یا خیر؟
[/quote]

7 اگوست
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
(2013-08-08 ساعت 09:51)kɪŋ نوشته:  ایروان

2013AS2402
2013AS3084
2013AS7718
2013AS8570
2013AS8846
2013AS9068
2013AS9578
2013AS9604
2013AS9635
2013AS9698
2013AS9726
2013AS9737
2013AS9791
2013AS9792
دوستان سلام
شرمنده از همه دوستان کیلیر شده در امروز، ببخشید که اینقدر دیر این لیست رو دیدم و از طرفی هم از لحاظ خوندن صفحات اینجا بسیار عقبم. اما در هر صورت
هی بیب هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هی بیب هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

از خدا خیلی ممنونم که حداقل دوستان گل ایروان رو اینقدر زود به زود داره خوشحال میکنه، باشد که بقیه سفارتخونه ها یاد بگیرن Big GrinBig GrinBig Grin

بارالهی شکرت
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان