کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام بر همگی
راستش پس از اعلام سری 7000 توسط سفارت ایروان منتظر اعلام سری 8000 در هفته بعد و در بهترین حالت اعلام سری 9000 در حداقل 3 یا 4 هفته دیگه بودم. ولی از طرفی دوستانی که تازه مصاحبه شده اند و گفته بودند که کنسول گفته تا 3 هفته دیگه سایتو چک کنید به من امید می داد تا اینکه امروز عصر که می خواستم از شرکت بیام بیرون قبل از خاموش کردن کامپیوتر گفتم یک سری به سایت بزنم. خلاصه سر زدن به سایت همانا و خشک شدن همانا :
هی بیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییب هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هی بیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییب هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
باورم نمیشد که پس از 29 روز کلیر بشیم. حالا از طرفی خوشحالم، از طرف دیگه نمی تونم جیغ بزنم و از طرف دیگه اشکاهام سرازیر شده. آخه برندگان اصلی پدر و مادرم هستند و من فقط کارهاشونو انجام می دادم و حالا داشتم به رفتنشون و تنها موندن خودمون فکر می کردم. خلاصه که ما کلیر شدیم.
بلافاصله زنگ زدم به خانواده محترمی که تو مرز با هم آشنا شدیم و اتفاقا روز مدیکال و مصاحبه و محله اقامتمون یکی بود و دوست شده بودیم که پس از چک کردن شمارشون با جمله شما هم کلیر شدید عیدیشونو دادم.
امیدوارم که کلیه کیس های باقیمونده هم به زودی کلیر بشن. با این حرکت سفارت ایروان انتظار هر چیزی رو میشه داشت . راستی از الا باید تو فکر رفتن به ایروان بود چطوره یه تور دسته جمعی برای کلیر شده ها ترتیب داد ؟
ضمنا از زحمات و راهنمایی های گل نهال عزیز، افشین و همه دوستای عزیزی که به من لطف داشتند ممنونم و امیدوارم یک روزی همه جامعه بتونند مثل این سایت همدل و امیدوار و مثبت باشند.
خوش باشید و سفرتون بی خطر
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
عید همه مبارک باشه Smile
8XXX * ایروان
کیس مامان آنی هم برای برنده اصلی به تاریخ 8 اگوست اپدیت شده
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
SmileBig Grinدوستان عزيز عيد همه مباركBig GrinSmile[size=xx-large[/size]]
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ojee ، payampars ، drmrs ، rouzbehdarvishi ، dove ، amir82 ، manzar333 ، houmanmir ، azar1348 ، Mehrdadordi ، alihmh ، mhb161 ، daad ، رجبعلی
سلام دوستان

عید سعید فطر بر شما بچه های مهاجر سرا مبارک باد.

.
.
.
.
.
.
.
تشکر کنندگان: payampars ، amir82 ، n51 ، negar_karimi6 ، zavosh ، manzar333 ، azar1348 ، Mehrdadordi ، drmrs ، alihmh ، mhb161 ، daad ، رجبعلی ، mrbonbon

بچه هاعذاب وجدان منو بدجورگرفته نگیدمگه توهم وجدان داری آره بخدادارم بدجورهم دارمSadSadSad
مااینجابرای همه مدیران به نوبت شادی کردیم تشکرکردیم لازم هم بودهوراکشیدیم و همینجوری فضائلشون برجسته ترشدو به حق هم بوده امایه مدیرکه همیشه بی صدامیادو فقط مطالبمونومیخونه بدون هیچ چشم داشت و حتی گله ای
هرگزخودم ازش نامی نبردم منوببخشیداقاقیاجون حلالم کنید که هرگزازشمانام نبردم ولی باورکنید هروقت دکمه تشکروتاییدرومیدیدم خجالت میکشیدم ولی بازبهونه ای دستم نیومدازشمانام ببرم ولی همینجاااااااااااااااا دراین تاپیک دراین صفحه علنا اعلام میکنم شماهم فضائل خودتونوداریدو خوشحالم که یه نفرهست که باخلوص نیت تمام وقت میزاره و مطالب بچه هارومیخونه
هییچ اطلاعی ازشخص شماندارم که زن هستیدیامردکیلرشدید یانشدید و اینوبه حساب بی معرفیتم بزارید دد د دا د د د واسه همینه که عذاب وجدان دارم خوبببب

[عکس: 01b609f771104fe8bf0aa7b928d8d922-430]
عید سعید فطر بر همه دوستان و عزیزان مهاجرسرا مبارک، خداوندا عیدی ما منتظران یادت نره، امیدوارم به حق این شب عزیز به زودی دل‌ همگی‌ شاد شه.
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
سلام بچه ها
اول عید به همه تبریک میگم
دوم تبریک به تمام کلیر شدها
تاریخ مصاحبه ما 30 جولای بودو همسرم که 01 هست تاریخ 31 جولای آپدیت شد و من که 02 هستم 06-Aug-2013 آپدیت شدم
شما چی فکر میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انتظار خبر خوب داشته باشم به این زودیا؟
2013AS9XXX دو نفر ( ازدواج بعد از کارنتی)
کارنتی:June 2013 , ABU DHABI
مصاحبه: آخر 30 JULYCool
هزینه مدیکال 850 درهم 2نفر
برگه سفید:rolleyes کلیر بعد 22 روز - تحویل ویزا :29 AGU
( مقصد : آغوش پدر و مادر در مریلند) [/size]

[عکس: af556fac6bc023841500bec4c8731995-425]
(2013-08-08 ساعت 20:03)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 17:49)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 16:50)نوروز نوشته:  [quote='sh-p' pid='389384' dateline='1375963967']
[quote='نوروز' pid='389369' dateline='1375962267']
سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خيلي ناراحت شدم اگر نتوانستيد با هواپيما بريد شايد بتونيد بريد كيش واز آنجا با كشتي بريد ما يكبار مي خواستيم از كيش بريم دبي ولي نرفتيم ولي مي گفتند كه سريع ويزاي دبي را مي دادند بازم به نظرم از آژانسهاي خود كيش بپرسيد اميدوارم مشكلتون حل بشه.دوستان بازم اگر نظري دارن بدن.
مشکل اینه که توی سایت سی اس سی وقت ملاقاتم حذف شده و وقت جدیدی به من تا الان نداده.
[/quote
نوروز جان یه ایمیل به سفارت بزن وبگو که یه هفته دبی بودی و به دلیل تعطیلی سفارت الان برگشتی ایران وبه دلیل تعطیلات عید ویزای مجدد گیرت نیومده کپی ورود و خروجت رو هم اسکن کن براشون بفرست مطمئن باش یه وقت مصاحبه دیگه بهت میدن
[/quote

نوروزجان تامطلبتونوخوندم اولاااااااااااااااااااااااااااا کلی ازدستتون عصبانی شدم که چطوربه عقلتون نرسیده که تایکشنبه سه چهارروزدیگه روتحمل میکردید این به کنارخلاصه سریع به برادرم که توکیش برای ویزاکلی اشنای دلسوزداره زنگ زدم گفت تا عیداصلا ویزایی نمیدن گفتم باکشتی گفت باهرچی بخوادبره بایدویزاداشته باشه پس به نظرم تنهاراه اینه سریع ایمیل بدید عنوانشوبنویسید urgent یعنی فوری
تااینوبنویسید بیشتراحساس مسئولیت درقبال جواب دادن به موقع میکنن
و اگرهم بلدنیستید انگلیسی بنویسیدبگید کمکتون کنم توپیام خصوصی
پس بجنبیدهمین الان ایمیل بزنید
تشکر کنندگان: payampars ، daad ، shatsi
[عکس: 4aIdXB40Vm.jpg]
عيد سعيد فطر بر همه عزيزان مبارك باد
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/quote]
سلام خيلي ناراحت شدم اگر نتوانستيد با هواپيما بريد شايد بتونيد بريد كيش واز آنجا با كشتي بريد ما يكبار مي خواستيم از كيش بريم دبي ولي نرفتيم ولي مي گفتند كه سريع ويزاي دبي را مي دادند بازم به نظرم از آژانسهاي خود كيش بپرسيد اميدوارم مشكلتون حل بشه.دوستان بازم اگر نظري دارن بدن.
[/quote]
مشکل اینه که توی سایت سی اس سی وقت ملاقاتم حذف شده و وقت جدیدی به من تا الان نداده.
[/quote
نوروز جان یه ایمیل به سفارت بزن وبگو که یه هفته دبی بودی و به دلیل تعطیلی سفارت الان برگشتی ایران وبه دلیل تعطیلات عید ویزای مجدد گیرت نیومده کپی ورود و خروجت رو هم اسکن کن براشون بفرست مطمئن باش یه وقت مصاحبه دیگه بهت میدن
[/quote

[b][size=medium][color=#9400D3]نوروزجان تامطلبتونوخوندم اولاااااااااااااااااااااااااااا کلی ازدستتون عصبانی شدم که چطوربه عقلتون نرسیده که تایکشنبه سه چهارروزدیگه روتحمل میکردید این به کنارخلاصه سریع به برادرم که توکیش برای ویزاکلی اشنای دلسوزداره زنگ زدم گفت تا عیداصلا ویزایی نمیدن گفتم باکشتی گفت باهرچی بخوادبره بایدویزاداشته باشه پس به نظرم تنهاراه اینه سریع ایمیل بدید عنوانشوبنویسید urgent یعنی فوری
تااینوبنویسید بیشتراحساس مسئولیت درقبال جواب دادن به موقع میکنن
و اگرهم بلدنیستید انگلیسی بنویسیدبگید کمکتون کنم توپیام خصوصی
پس بجنبیدهمین الان ایمیل بزنید
[/quote]
ضمن تشکر از احساس همدردی شما نگارجان.یک پیام خصوصی برات فرستادم.اگه لازم باشه ایمیلم برات بفرستم.
تشکر کنندگان: azar1348 ، soroshnia ، اریوبرزن ، daad ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013
سلام دوستان من.
قدر بشناسید مستان،آخرین پیمانه را
ساقی امشب میکند تعطیل،این میخانه را
گو به مهمانان،که مهمانی به پایانش رسید
خورده یا ناخورده باید، ترک کرد این خانه را
عيدتان مبارك
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-08-08 ساعت 21:05)kambiz12 نوشته:  سلام بر همگی

باورم نمیشد که پس از 29 روز کلیر بشیم.

کامبیز عزیز

مراتب تبریک بچه های مهاجرسرا را به پدر و مادر گرامی ابلاغ بفرمایید .

شما هم انشاءاله سالهای بعد قسمتتون باشه
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان