کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-09 ساعت 00:00)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 22:28)نوروز نوشته:  سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خيلي ناراحت شدم اگر نتوانستيد با هواپيما بريد شايد بتونيد بريد كيش واز آنجا با كشتي بريد ما يكبار مي خواستيم از كيش بريم دبي ولي نرفتيم ولي مي گفتند كه سريع ويزاي دبي را مي دادند بازم به نظرم از آژانسهاي خود كيش بپرسيد اميدوارم مشكلتون حل بشه.دوستان بازم اگر نظري دارن بدن.
مشکل اینه که توی سایت سی اس سی وقت ملاقاتم حذف شده و وقت جدیدی به من تا الان نداده.
[/quoteنگار جان تشکر میکنم ایمیلت رسید استفاده کردم .Big Grin سوال دیگه اینکه
نوروز جان یه ایمیل به سفارت بزن وبگو که یه هفته دبی بودی و به دلیل تعطیلی سفارت الان برگشتی ایران وبه دلیل تعطیلات عید ویزای مجدد گیرت نیومده کپی ورود و خروجت رو هم اسکن کن براشون بفرست مطمئن باش یه وقت مصاحبه دیگه بهت میدن
[/quote

[b][size=medium][color=#9400D3]نوروزجان تامطلبتونوخوندم اولاااااااااااااااااااااااااااا کلی ازدستتون عصبانی شدم که چطوربه عقلتون نرسیده که تایکشنبه سه چهارروزدیگه روتحمل میکردید این به کنارخلاصه سریع به برادرم که توکیش برای ویزاکلی اشنای دلسوزداره زنگ زدم گفت تا عیداصلا ویزایی نمیدن گفتم باکشتی گفت باهرچی بخوادبره بایدویزاداشته باشه پس به نظرم تنهاراه اینه سریع ایمیل بدید عنوانشوبنویسید urgent یعنی فوری
تااینوبنویسید بیشتراحساس مسئولیت درقبال جواب دادن به موقع میکنن
و اگرهم بلدنیستید انگلیسی بنویسیدبگید کمکتون کنم توپیام خصوصی
پس بجنبیدهمین الان ایمیل بزنید
[/quote]
ضمن تشکر از احساس همدردی شما نگارجان.یک پیام خصوصی برات فرستادم.اگه لازم باشه ایمیلم برات بفرستم.
[/quote]

عزیزمنم درایمیل خصوصی جوابتونودادم مگرنرسیده؟ متن نامه ای که بایدبفرستیدروبراتون نوشتم فقط یه نگاه به تاریخاش کنیدوچکشون کنید که درستن؟
انشالا حرفتونومیپذیرنویه تاریخ دیگه بهتون میدن نگران نباشید راه درستوبریدبقیه اش روبسپاریدبه خداخودش جورش میکنه
[/quote]نگار جان تشکر میکنم ایمیلت رسید استفاده کردم .Big Grin سوال دیگه اینکه من هرچه ایمیل دادم جواب اتومات سریع به ایمیلم فرستاده میشه Sad
تشکر کنندگان: azar1348 ، payampars ، Alirezaa2013
سلام دوستان لطفا کمک کنید
من ویزام اماده شده ولی سفارت یک ادرس تو آمریکا ازم خواستن که منم در حال حاضر هیچ ادرسی ندارم... کسی میتونه کمکم کنه؟
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

(2013-08-09 ساعت 00:28)aghaghia نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 21:55)negar_karimi6 نوشته:  

بچه هاعذاب وجدان منو بدجورگرفته نگیدمگه توهم وجدان داری آره بخدادارم بدجورهم دارمSadSadSad
مااینجابرای همه مدیران به نوبت شادی کردیم تشکرکردیم لازم هم بودهوراکشیدیم و همینجوری فضائلشون برجسته ترشدو به حق هم بوده امایه مدیرکه همیشه بی صدامیادو فقط مطالبمونومیخونه بدون هیچ چشم داشت و حتی گله ای
هرگزخودم ازش نامی نبردم منوببخشیداقاقیاجون حلالم کنید که هرگزازشمانام نبردم ولی باورکنید هروقت دکمه تشکروتاییدرومیدیدم خجالت میکشیدم ولی بازبهونه ای دستم نیومدازشمانام ببرم ولی همینجاااااااااااااااا دراین تاپیک دراین صفحه علنا اعلام میکنم شماهم فضائل خودتونوداریدو خوشحالم که یه نفرهست که باخلوص نیت تمام وقت میزاره و مطالب بچه هارومیخونه
هییچ اطلاعی ازشخص شماندارم که زن هستیدیامردکیلرشدید یانشدید و اینوبه حساب بی معرفیتم بزارید دد د دا د د د واسه همینه که عذاب وجدان دارم خوبببب

دوست عزیز، از لطف شما خیلی ممنونم، احتیاجی به تشکر نیست، من البته هنوز اول راهم و از بجه های 2014 هستم و اینجا میام که از شما پیشکسوتا درس بگیرم، اگر پست نمیزارم یا مثل بقیه هورا نمیکشم واسه اینه که فکر میکنم خدای نکرده محفل دوستانه 2013 رو بهم نریزم. همینجا به همه دوستانی که کلیر شدند تبریک میگم و امیدوارم بقیه دوستان به زودی کلیر بشن و راهی اونور آب. منتظر سفرنامه های زیبای اونورِ آبی شما هستیم Smile Smile

این کارشماکه بیشترایولا داره افرین به این همه دقت نظردرپیام دوستان و کسب تجربه برای دوستان 2014 بایدبه اوناتبریک بگم که همچین ادم بامسئولیتی کارهاروداره دنبال میکنه
ایوللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
دوستان به همه كساني كه كلير شدن تبريك مي كم .براي ما هم دعا كنيد شايد فرجي بشه بعد از٥ ماه ونيم كلير بشم .خداييااااااااااااا خودت كمك كن. عيد همه مبارك .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
آقا ما هنوز کلیر نشدیم
می خواستم بدونم ایروان الان هم هفته ای 1 بار کلیر شده ها رو اعلام می کنه؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

نگار خانم عزیز، میشه خواهش کنم با فونت و رنگ و اندازه پیش فرض بنویسید؟
سپاسگزارم.
دوستان.هر چند سخت است این روزها ،اما مطمئنم حدود 52 روز دیگه دلمان به شدت برای این تاپیک واین روزها تنگ میشه.قدر همدیگر را بدانیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
[[font=Impact][/font]]دوستان عزيزم ، طبق معمول ٥ شنبه ها Smile تفالي زدم به ديوان حضرت حافظ ،
باشد كه مقبول حضرت حق كردد و حاجات عزيزان براورده شود :[/align]
ذيلا اين امد :
ديشب به سيل اشك ره خواب مي زدم
نقشي بياد خط تو بر اب مي زدم
ابروي يار در نظر و خرقه سوخته
جامي بياد كوشه محراب ميزدم
روي نكار در نظرم جلوه مي نمود
وز دور بوسه بر رخ مهتاب مي زدم
.............
خوش بود وقت حافظ و فال مراد و كام
بر نام عمر و دولت احباب مي زدم
به به ???????????????
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-09 ساعت 00:32)farshad_m نوشته:  سلام دوستان لطفا کمک کنید
من ویزام اماده شده ولی سفارت یک ادرس تو آمریکا ازم خواستن که منم در حال حاضر هیچ ادرسی ندارم... کسی میتونه کمکم کنه؟

این آدرسی که خواستند برای ارسال گرین کارته. تو تاپیک اولین سفر مطرح کن شاید کسی مایل بود آدرسشو بهت بده.
در ضمن شهر و ایالت مقصدت رو هم همونجا بگو که آدرس نزدیک پیدا کنی. گرین کارتت نره اون سر آمریکا.
ایروان جان ممنونم از ت که یکی‌ از مدیران خوب این سایت رو کلییر کردی

یک ایول میگم بهت

گل نهال عزیز مبارکت باشهSmile
(2013-08-09 ساعت 00:32)farshad_m نوشته:  سلام دوستان لطفا کمک کنید

دوست عزيزم Smile شما ادرس فاميلي ،دوستي ،خلاصه كسي رو داري ديكه كه به سفارت بدين فقط واسه اينكه اونا "كرين كارت" شما رو بايد به يه ادرسي بفرستن ! اونا ديكه كار ندارن كه شما بعدش ميخواين كجا برين يا مثلا شهرتون رو عوض كنين ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
[عکس: 04834467697640857450.jpg]
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-09 ساعت 00:34)proje نوشته:  آقا ما هنوز کلیر نشدیم

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: azar1348 ، payampars ، ma300me ، daad
مثله اینکه شب پر باری بوده . من هم امشب بعده 50 روز آپدیت شدم امیدوارم بزودی همه رها شیم از این وضعیت .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
(2013-08-09 ساعت 00:48)proje نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 00:34)proje نوشته:  آقا ما هنوز کلیر نشدیم

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه مثل قبل کارش حساب و کتاب نداره. مثلا دو دفعه اخیر شنبه شب و پنجشنبه صبح اعلام کرده.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان