کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-09 ساعت 14:43)tabim4 نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 14:23)نوروز نوشته:  شوشیناجان مرسی عزیزم که به فکر من هستی نه هنوز . نمی توانم تصمیم بگیرم .
توسایت سی اس سی وقت مصاحبه راحذف کردم به امید گرفتن وقت جدید که نشد ....
چند تا ایمیل فرستادم وضعیت توضیح دادم که بی جواب موندن...
دوستان پیشنهاد میکنن که هر طور شده خودم را برسونم ولی با تعطیلات دبی واینجا ویزا چطور بگیرم؟؟؟؟؟؟
هنوز پیگیرم اگه شما یا دوستان می توانن کمک کنن دریغ نکن ؟؟
اولا جای نگرانی نیست اصلا چون کیس شما همچنان باز میمونه ضمناً سریعا باید به این ادرس ایمیل بزنی
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx
از بدشانسی سفارتخونه ها بستن نمی دونم حال دارند تو خونه شون کار کنند یا نه چون دستوره که فقط رو کبس های لاتاری وقت بزارند به علت نزدیکی سپتامبر
به این سایت هم ایمیل زدم وشرایطم شرح دادم :rolleyes امیدم به خداست
تشکر کنندگان: rozelo ، mehdi389 ، dolood ، azar1348 ، payampars ، daad
دوستان سلام عیدتون مبارک ایشالله هفته آینده هفته کلیر برای همه عزیزان باشه تا جشن هممون کامل کامل شه
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: dolood ، Mehrdadordi ، azar1348 ، payampars ، manzar333 ، farshadsh ، hosseinshokri ، daad
توی این هفته این بار دومه میام اینجا و می فهمم ایروان کلیر داره و با حول میرم سایتو چک می کنم اما دست از پا درازتر برمی گردم همینجاو هورای دوستان رو می کشم. ای خدای بزرگ به من هم نظر کن
تشکر کنندگان: payampars ، bigharar ، manzar333 ، jjbahale ، e76779 ، nikan_sh ، azar1348 ، Mehrdadordi ، hosseinshokri ، daad
خدایا به همه ی داده هات و نداده هات شکر

[عکس: gal26.jpg?979057688]
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-08-09 ساعت 00:00)sce نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 23:48)marco250 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 04:44)ikamaly نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 04:21)marco250 نوشته:  سایت CEAC وقتی وضعیت Issued رو بزنه یعنی اینکه Clearence رو رد کردیم ؟
یعنی ویزاتون صادر شده دیگه!
بله کلیرنس رو رد کردید.

پاسپورت من از زمان مصاحبه تو سفارت هستش معمولا چقدر طول می کشه که پاسپورت و ویزا رو بفرستند ؟
من هنوز نه ایمیلی دریافت کردم و نه نامه ای
فقط تو سایت CEAC وضعیتم از Administrative Process به Issued تغییر پیدا کرده.
تو متنش هم اینو نوشته :

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. As the officer told you in the interview, if further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved when administrative processing is finished, you will receive notification to collect the passport with the visa from the Loomis branch you selected when you booked your appointment.

دوست عزیز شما اگه یه ضرب ویزاتونو گرفتین و تو سیس هم ایشود شدین،به همراه برگه ثبت نان سی اس سی به پست مرکزی مراجعه کنید.معمولا 48 تا 72 ساعت بعد از مصاحبه ویزاتون تو پست آمادست.البته روز کاری.
موفق باشین.

ببخشید من فقط دارم از طریق سایت سیس و سفارت ابوظبی وضعیت کلیرنسمو چک می کنم می خواستم بدونم لازمه که توی سی اس سی هم ثبت نام کنم؟ اصلا این سی اس سی چی هست؟
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: payampars ، اریوبرزن ، azar1348 ، daad
[عکس: qkskxw0u2omgorwd837s.jpg]
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خیر.

ببخشید من فقط دارم از طریق سایت سیس و سفارت ابوظبی وضعیت کلیرنسمو چک می کنم می خواستم بدونم لازمه که توی سی اس سی هم ثبت نام کنم؟ اصلا این سی اس سی چی هست؟
[/quote]
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: payampars ، e76779 ، اریوبرزن ، azar1348 ، ojee ، hosseinshokri ، daad
دوستان بالاخره ما من هم آپ شدم ولی خانومم که برنده اصلی نه چون اصلا کلیرنس نخورده بود! به نظرتون اوضا چیه؟ یعنی خبرایه؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
(2013-08-09 ساعت 18:01)ramin888 نوشته:  دوستان بالاخره ما من هم آپ شدم ولی خانومم که برنده اصلی نه چون اصلا کلیرنس نخورده بود! به نظرتون اوضا چیه؟ یعنی خبرایه؟

دوست عزیز من دلم برای همه خیلی روشنه
مطمئن باش همه اینجا کلیر خواهد شد همینطور شما دوست گرامی

تشکر کنندگان: ramin888 ، azar1348 ، SHABAH51 ، mehdi389 ، dove ، mehrdad pharm ، sce ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، efah ، daad
(2013-08-09 ساعت 17:51)sce نوشته:  خیر.

[/quote]

تا جايي كه من ميدونم اگه به شما كليرنس خورده باشه و بعد هم كلير شده باشين ميبايست خودتون و يا شخص ديگرى پاسپورت ها رو تحويل سفارت بده و بعد از چند روز از خود سفارت هم تحويل بگيرين
سي اس سي براي وقتي خوب است كه ويزاي شما يكضرب باشه و در اين صورت سفارت پاسپورت را به دفتر پستي كه قبلا توسط شما و با استفاده از سايت سي اس سي تعيين شده خواهد فرستاد
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: payampars ، azar1348 ، sce ، Alirezaa2013 ، efah ، daad
دوستان یه سوالی تعطیلات ابوظبی تا چند آگوست هست؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: azar1348 ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، efah ، daad
(2013-08-09 ساعت 18:14)ramin888 نوشته:  دوستان یه سوالی تعطیلات ابوظبی تا چند آگوست هست؟

تا 11 آگوست دوست عزیز

تشکر کنندگان: azar1348 ، farshadsh ، e76779 ، ojee ، Alirezaa2013 ، efah ، daad
در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن
شرط اول قدم آن است که مجنون باشی...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
تشکر کنندگان: nikan_sh ، azar1348 ، ojee ، e76779 ، Szsanazsz ، aghaghia ، AsemanAbee ، hosseinshokri ، r91 ، Alirezaa2013 ، efah ، daad
پادشاهی به دیدن سربازی رفت که در سرمای شدید لباس گرم نداشت .
گفت پسرم سردت نیست ؟ گفت نه من عادت دارم . پادشاه گفت برات لباس گرم میارم .
چند روز بعد سرباز مرد . پادشاه رفت دید رو دیوار نوشته من عادت داشتم وعده لباس گرم تو مرا کشت .

نمیدونم چرا از وقتی آپدیت شدیم روزا نمیگذرن Smile Smile
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
یکی یه سرگرمی پیشنهاد بده . از بس فیلم دیدم. دچار چند شخصیتی شدم. یه کار جذاب .
8XXX * ایروان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان