موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
عید همه دوستان مبارک
تبریک به همه ی دوستانی که کلیر شدن مخصوصا گل نهال عزیز
چند صفحه ی گذشته رو خوندم ولی متوجه نشدم چندتا از دوستان ایروانی و سفارت های دیگه کلیر شدن. میشه یکی زحمت بکشه و لیست اسامی رو بده.
یکی از دوستان سوال کرده بود دوشنبه و سه شنبه 12 و 13 آگوست سفارت ایروان تعطیله، کسی اطلاع داره؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-09 ساعت 00:39)kɪŋ نوشته: (2013-08-09 ساعت 00:32)farshad_m نوشته: سلام دوستان لطفا کمک کنید
من ویزام اماده شده ولی سفارت یک ادرس تو آمریکا ازم خواستن که منم در حال حاضر هیچ ادرسی ندارم... کسی میتونه کمکم کنه؟
این آدرسی که خواستند برای ارسال گرین کارته. تو تاپیک اولین سفر مطرح کن شاید کسی مایل بود آدرسشو بهت بده.
در ضمن شهر و ایالت مقصدت رو هم همونجا بگو که آدرس نزدیک پیدا کنی. گرین کارتت نره اون سر آمریکا.
چرا از "ایمیگرنگل" کمک نمی گیرین؟ شاید اونا بتونن کاری بکنن.
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-09 ساعت 08:59)negar_karimi6 نوشته: (2013-08-09 ساعت 00:46)Mehrdadordi نوشته: (2013-08-09 ساعت 00:32)farshad_m نوشته: سلام دوستان لطفا کمک کنید
من ویزام اماده شده ولی سفارت یک ادرس تو آمریکا ازم خواستن که منم در حال حاضر هیچ ادرسی ندارم... کسی میتونه کمکم کنه؟
دوست عزيزم
شما ادرس فاميلي ،دوستي ،خلاصه كسي رو داري ديكه كه به سفارت بدين فقط واسه اينكه اونا "كرين كارت" شما رو بايد به يه ادرسي بفرستن ! اونا ديكه كار ندارن كه شما بعدش ميخواين كجا برين يا مثلا شهرتون رو عوض كنين ..
خوب مهردادعزیزاین بنده خداهم ادرس برای گرین کارت میخواد که نمیدونه چیکارکنه
سلام دوستان من.
دوست عزيز شما در هر لحظه حتي پس از ورود به ا م ر ي ك ا توي خود فرودگاه هم ميتوني ادرست رو تغيير بدي.
لذا پيشنهاد ميكنم بررسي كنيد ببينيدكدام يك از دوستان مهاجرسرايي به همون ايالت و شهري كه مد نظر داري براي رفتن تصميم دارن برن و همون ادرس رو مشتركا اعلام كنيد و توي مدت زمان باقيماند بگردي توي تاپيك اولين سفر به ا م ر ي ك ا دنبال يك همخونه اي كه قبلا رفته بگردي و ادرست رو تغيير بدي و يا از همون ابتدا توي تاپيك اولين سفر ... كامنت مبني بر تقاضا براي پيدا كردن يك همخونه بزارين.
ضمنا دوستاني كه اونور هستند و اين تجربه رو گزروندن بهتر ميتونن به شما كمك كنند چون چندين مورد ميشناسم كه بدو ورود دنبال هاستل يا هتل براي اقامت موقت بودند و شرايط شما رو داشتند باز هم تاكيد ميكنم تو تاپيك اولين سفر سوالتون رو مطرح كنيد بهتره.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-09 ساعت 11:26)Mehrdadordi نوشته: (2013-08-09 ساعت 10:44)سو سو نوشته: (2013-08-09 ساعت 09:41)ma300me نوشته:
سلام به همه عزیزان، بچه ها فکر میکنید امروز آنکارا چیزی اعلام میکنه؟ یا میره واسه دوشنبه؟
یا میره واسه جمعه دیگه؟!!!
مگه تعطیل نیستند؟؟؟؟
سلام ، انكارا تا 11 تو تعطيلات اينجور كه دوستان هم مرتب ميكن ، به اميد خدا دوشنبه
"انكارا"طوفاااااانه
)
من الان سایت سفارت آنکارا رو چک کردم.. سفارت آنکارا تا 10 آگوست تعطیل است. ضمنا جهت اطلاع سفارت آنکارا در تاریخ 30 آگوست به مناسب روز ملی ترکیه و در تاریخ 2 سپتامبر به مناسبت روز کارگر در آمریکا تعطیل میباشد.
به امید کلیر شدن همه..
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-09 ساعت 08:38)plv نوشته: (2013-08-09 ساعت 03:39)گل نهال نوشته: (2013-08-09 ساعت 02:53)گل نهال نوشته: [quote='farshid.basirifar' pid='389698' dateline='1376000234']
بالاخره ما هم کلیر شدیم
درست هفته ی 4 ام
تبریک به همه ی دوستانی که کلیر شدند و آرزومند کلیر شدن بقیه دوستان
1 سوال فوری فوتی:
آیا امکانش هست شخصی غیر از برنده ی اصلی برای گرفتن ویزا از سفارت ارمنستان اقدام کنه؟مثلا خانم برنده شده باشه ولی همسرش برای گرفتن ویزا مراجعه کنه؟
سفارت گفت این امکان وجود داره اما نمی دونم نیازی به وکالت هست یا نه.
اگه دوستان اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن
نه من كه همسرم بدون وكالت داره ميره، وكالت واسه پستهاست، ما كه از خود سفارت پاسها رو ميگيريم نيازي نيست
يكي از اعضاي كيس بايد بره نه لزوماً فرد برنده
سلام گل نهال خانم ضمن تبريك سوالي داشتم درمورد دريافت ويزا از ايروان
١-آيا واقعا دم سفارت صندوقي وجود داره كه بايد پاسها رو توش بندازيم يا اينكه كسي تحويل ميگيره؟
٢-اگه تو صندوقه ،آيا همه پاسها رو به همراه برگه آبي بايد توي يك پاكت بگذاريم كه بفهمن همهشون يك كيس هست؟
٣-آيا بايد شماره تلفن براشون بنويسيم كه بهمون زنگ بزنن؟ شماره رو تو كاغذ معمولي به پاس سنجاق كنيم؟
چيز ديگري هست كه لازم باشه رعايت كنيم برا ويزا؟
ممنون و متشكر
سلام، من وقتی برای گرفتن ویزا رفتم به این صورت بود:
1- یک صندوق چوبی توی سفارت هست. یعنی مثل وقتی که برای مصاحبه رفتین باید برین داخل.
2- یک پوشه پلاستیکی در دار بهتون میدن که پاسپورتها و مدارک لازم و برگه آبی رو باید توش بذارین و درش رو ببندین.
3- یک کاغذ پشت چسب دار بهتون میدن که اسم و شماره تماستون رو توش می نویسین و می چسبونین روی پوشه و بعد با راهنمایی پرسنل اونجا میندازین توی صندوق.
موفق باشین.
2013AS62xx (3 نفر) ღ دیدن قبولی: 8 می ღ ارسال فرمها: 30می با پست ღ مصاحبه: هفته چهارم آپريل، ایروان، زمان کلیر:70 روز ღ مقصد: Tucson, AZ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پدرم و یکی از دوستانمون برای گرفتن ویزا، بعد از ظهر یکشنبه از مرز ارمنستان با ماشین های کرایه می خواهند به ایروان بروند . اگر کسی خواست همراهشون بره لطفا پیام بده.
راستی اگر کسی تجربه سفر با ماشین های کرایه داره و رننده خوب بوده و شمارشونو داره ممنون میشم ما رو راهنمایی کنه .
موفق باشید.
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست
مقصد واشنگتن.