کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
تاریخ آپدیتهای ما به این شکل بوده کسی میدونه دوشنبه امیدی هست یا نه؟ با تجربه ها نظر بدن لطفا
28 می مصاحبه
31 می آپدیت هر دوتا
3 جون اپدیت هر دوتا
1 آگوست برتده اصلی
7 آگوست آپدیت هر دوتا
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
(2013-08-09 ساعت 11:31)ALNB نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 00:39)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 00:32)farshad_m نوشته:  سلام دوستان لطفا کمک کنید
من ویزام اماده شده ولی سفارت یک ادرس تو آمریکا ازم خواستن که منم در حال حاضر هیچ ادرسی ندارم... کسی میتونه کمکم کنه؟

این آدرسی که خواستند برای ارسال گرین کارته. تو تاپیک اولین سفر مطرح کن شاید کسی مایل بود آدرسشو بهت بده.
در ضمن شهر و ایالت مقصدت رو هم همونجا بگو که آدرس نزدیک پیدا کنی. گرین کارتت نره اون سر آمریکا.

چرا از "ایمیگرنگل" کمک نمی گیرین؟ شاید اونا بتونن کاری بکنن.
یه مرکزیه که کارهای مربوط به لاتاری را انجام می دهدمن جمله پیدا کردن اسپاسر وآذرس امریکا وخدمات دیگر البته در قبال دادن آدرس هزینه ای هم میگیرنن. اگه بخوای توپیام خصوصی برات بفرستم .
تشکر کنندگان: zohre02 ، رجبعلی ، ikamaly ، DIVE ، اریوبرزن ، payampars ، daad
من عادت دارم به دوستانی که کلیر میشن یه رتبه میدم.بعضی وقتا دنبال پستی می گردم که بتونم تمام کلیر شده های اون مدت که نبودم رو بتونم پیدا کنم.مثلا پستی مثل پست های رجبعلی و دیگران.لینکی که بین منتظر سرا و پروقایل بچه ها برقرار شده باعث میشه از همونجا بتونم با کلیک روی اسمشون مستقیم یه پروفایلشون دسترسی پیدا کنم.این واقعا خوبه.از همین جا از اقشین عزیز بابت منتظر سرا و از امیر عزیز بابت همه تنظیمات بعدی و به روزرسانی اون تشکر می کنم.
امیر جان خسته نباشی.
لاتاری 2013
(2013-08-09 ساعت 13:10)mychael نوشته:  تاریخ آپدیتهای ما به این شکل بوده کسی میدونه دوشنبه امیدی هست یا نه؟ با تجربه ها نظر بدن لطفا
28 می مصاحبه
31 می آپدیت هر دوتا
3 جون اپدیت هر دوتا
1 آگوست برتده اصلی
7 آگوست آپدیت هر دوتا

چه جالب ! منم مصاحبم 23 می بوده آپدیتام از 3 جون به بعد مثل مال شماست!

راستی من امضام فعال نمیشه گزینه اش رو هم تو پنل ندارم! چه جوریاست؟
کیس:$$2013AS66/ یک نفر/ آنکارا / مصاحبه 23 می / آپدیت 27 می ، 1، 7، 12، 14، 16 آگوست/ مقصد : سانفرانسیسکو / برگه صورتي / کليرنس:16 آگوست {85 روز}
اين هفته ٢٩ كيس بطور عجيبي در دو مرحله يكي در شنبه و يكي در پنجشنبه از ايروان كلير شده داشتيم، چون سفارت ايروان تعطيلي عيد فطر و تهديدات نداشت، همانطور كه قبلاً هم بارها گفتم ٣ سفارت با هم هماهنگ هستند، هرسه در ماه جولاي اندك كيس كلير كردن و ... خلاصه كلام اينكه اين شوك هاي ايروان در اين هفته رو واسه سفارت آنكارا و ابوظبي در هفته بعد خواهيم داشت، پس پيشاپيش به فكر بليط و ويزا باشيد تا مثل ما، مجبور نشيد ٤ساعته در بهت و شوك، وسايل سفر ببنديد. پيشاپيش بهتون تبريك ميگم و منتظر هوراهاتون هستم دوستاي خوبم كه همتون با تبريكاتون توي پيغام خصوصي و رتبه و اينجا منو شرمنده كرديد.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-09 ساعت 12:04)sohailstar نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 08:38)plv نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 03:39)گل نهال نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 02:53)گل نهال نوشته:  [quote='farshid.basirifar' pid='389698' dateline='1376000234']
بالاخره ما هم کلیر شدیم
درست هفته ی 4 ام
تبریک به همه ی دوستانی که کلیر شدند و آرزومند کلیر شدن بقیه دوستان
1 سوال فوری فوتی:
آیا امکانش هست شخصی غیر از برنده ی اصلی برای گرفتن ویزا از سفارت ارمنستان اقدام کنه؟مثلا خانم برنده شده باشه ولی همسرش برای گرفتن ویزا مراجعه کنه؟
سفارت گفت این امکان وجود داره اما نمی دونم نیازی به وکالت هست یا نه.
اگه دوستان اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن
نه من كه همسرم بدون وكالت داره ميره، وكالت واسه پستهاست، ما كه از خود سفارت پاسها رو ميگيريم نيازي نيست
يكي از اعضاي كيس بايد بره نه لزوماً فرد برنده
سلام گل نهال خانم ضمن تبريك سوالي داشتم درمورد دريافت ويزا از ايروان
١-آيا واقعا دم سفارت صندوقي وجود داره كه بايد پاسها رو توش بندازيم يا اينكه كسي تحويل ميگيره؟
٢-اگه تو صندوقه ،آيا همه پاسها رو به همراه برگه آبي بايد توي يك پاكت بگذاريم كه بفهمن همهشون يك كيس هست؟
٣-آيا بايد شماره تلفن براشون بنويسيم كه بهمون زنگ بزنن؟ شماره رو تو كاغذ معمولي به پاس سنجاق كنيم؟
چيز ديگري هست كه لازم باشه رعايت كنيم برا ويزا؟
ممنون و متشكر

سلام، من وقتی برای گرفتن ویزا رفتم به این صورت بود:
1- یک صندوق چوبی توی سفارت هست. یعنی مثل وقتی که برای مصاحبه رفتین باید برین داخل.
2- یک پوشه پلاستیکی در دار بهتون میدن که پاسپورتها و مدارک لازم و برگه آبی رو باید توش بذارین و درش رو ببندین.
3- یک کاغذ پشت چسب دار بهتون میدن که اسم و شماره تماستون رو توش می نویسین و می چسبونین روی پوشه و بعد با راهنمایی پرسنل اونجا میندازین توی صندوق.
موفق باشین.
ممنون و متشكر از راهنماييتون
تشکر کنندگان: رجبعلی ، proje ، mhb161 ، mehdi389 ، azar1348 ، zohre02 ، payampars ، bigharar ، daad
(2013-08-09 ساعت 13:10)mychael نوشته:  تاریخ آپدیتهای ما به این شکل بوده کسی میدونه دوشنبه امیدی هست یا نه؟ با تجربه ها نظر بدن لطفا
28 می مصاحبه
31 می آپدیت هر دوتا
3 جون اپدیت هر دوتا
1 آگوست برتده اصلی
7 آگوست آپدیت هر دوتا
دوست عزیز یکی از دوستام با کیس نامبر 6700 آپدیتش کاملا مشابه شماست فقط آخرین آپدیتش 8 آگوست یعنی دیشب ساعت 9 بوده و البته آخرین آپدیت خانمش 5 جولای
تشکر کنندگان: ashakibafar ، rozelo ، zohre02 ، AsemanAbee ، payampars ، رجبعلی ، daad
هووووووووووووورررراااااا

یکی از دوستان من که اسمش حمیده از بچه های آنکارا بوده.دیشب متوجه شدم که کلیر شده .
خیلی خوشحال شدم.
آرزوی کلیر شدن واسه بقیه دوستان.......
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
شوشیناجان مرسی عزیزم که به فکر من هستی نه هنوز . نمی توانم تصمیم بگیرم .
توسایت سی اس سی وقت مصاحبه راحذف کردم به امید گرفتن وقت جدید که نشد ....
چند تا ایمیل فرستادم وضعیت توضیح دادم که بی جواب موندن...
دوستان پیشنهاد میکنن که هر طور شده خودم را برسونم ولی با تعطیلات دبی واینجا ویزا چطور بگیرم؟؟؟؟؟؟
هنوز پیگیرم اگه شما یا دوستان می توانن کمک کنن دریغ نکن ؟؟
تشکر کنندگان: shatsi ، ikamaly ، azar1348 ، zohre02 ، yalda91 ، AsemanAbee ، اریوبرزن ، payampars ، گل نهال ، sce ، DIVE ، daad
(2013-08-09 ساعت 14:23)نوروز نوشته:  شوشیناجان مرسی عزیزم که به فکر من هستی نه هنوز . نمی توانم تصمیم بگیرم .
توسایت سی اس سی وقت مصاحبه راحذف کردم به امید گرفتن وقت جدید که نشد ....
چند تا ایمیل فرستادم وضعیت توضیح دادم که بی جواب موندن...
دوستان پیشنهاد میکنن که هر طور شده خودم را برسونم ولی با تعطیلات دبی واینجا ویزا چطور بگیرم؟؟؟؟؟؟
هنوز پیگیرم اگه شما یا دوستان می توانن کمک کنن دریغ نکن ؟؟
اولا جای نگرانی نیست اصلا چون کیس شما همچنان باز میمونه ضمناً سریعا باید به این ادرس ایمیل بزنی
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx
از بدشانسی سفارتخونه ها بستن نمی دونم حال دارند تو خونه شون کار کنند یا نه چون دستوره که فقط رو کبس های لاتاری وقت بزارند به علت نزدیکی سپتامبر
تشکر کنندگان: azar1348 ، zohre02 ، payampars ، DIVE ، daad
(2013-08-09 ساعت 13:52)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 13:36)نامی کاشی نوشته:  
28 می مصاحبه
31 می آپدیت هر دوتا
3 جون اپدیت هر دوتا
1 آگوست برتده اصلی
7 آگوست آپدیت هر دوتا

چه جالب ! منم مصاحبم 23 می بوده آپدیتام از 3 جون به بعد مثل مال شماست!

راستی من امضام فعال نمیشه گزینه اش رو هم تو پنل ندارم! چه جوریاست؟

بله دوست عزيز Smile) انكارا هفته قبل اب ديتهاي فراواني داشت از بالا تا بايين رو يه رفرش كرد تقريبا و تعدادي از دوستان از جمله اين حقير و رو تاريخ ٧ اكوست نكهداشته ؛)) كه ميتونه نشونه خوبي باشه اين وجه اشتراك ، واسه اينكه سري قبل دوستاني كه كلير شدن رو تاريخ ٦ اكوست تو سيس اب شدن و بعد كلير ..
به اميد حق دوشنبه خوشحال شيم همه Smile)
ضمنا شما به تعداد ١٠ تا متن تو همين تابيك بذاري كزينه امضاتو تو بروفايلت فعال كردي و همون مشخصاتت رو كه ميشه امضات واسه kingعزيز ايميل كن كه بيايي منتظرسرا كنار ما Smile)
--------------------------------------------------------------------------
شماره کیس:2013AS66XX/ تعداد افراد:1 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 23 می /مقصد : اگر خیر سرش درست شد سانفرانسیسکو اگه نشد شابدول عظیم / برگه صورتي / کليرنس : با خدا!

ممنون از راهنماییتون .... من تو منتظر سرا هستم و در رکاب دوستان 70 و چند روزی شمشیر می زنم...
کیس:$$2013AS66/ یک نفر/ آنکارا / مصاحبه 23 می / آپدیت 27 می ، 1، 7، 12، 14، 16 آگوست/ مقصد : سانفرانسیسکو / برگه صورتي / کليرنس:16 آگوست {85 روز}
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، azar1348 ، zohre02 ، payampars ، daad
(2013-08-09 ساعت 14:09)noobnoobi نوشته:  هووووووووووووورررراااااا

یکی از دوستان من که اسمش حمیده از بچه های آنکارا بوده.دیشب متوجه شدم که کلیر شده .
خیلی خوشحال شدم.
آرزوی کلیر شدن واسه بقیه دوستان.......

سلام Smile سايت انكارا رو تاريخ ٦ اكوست مونده ، جديدا كسي كلير نشده !!
از كجا متوجه شدين !!؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، soruosh ، daad
اشتباهی در کار نیست ؛روز را خورشید و روزگارش را ما میسازیم...

دست به دامان خدا که میشویم ! درونم میگوید: نترس ....از باختن تا ساختن فاصله ای نیست.

به امید کلیر شدن همه در هفته آتی...
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: nikan_sh ، r91 ، dove ، javid737 ، mhb161 ، sh-p ، lonelyman ، Mehrdadordi ، azar1348 ، zohre02 ، yalda91 ، dela ، manzar333 ، اریوبرزن ، payampars ، رجبعلی ، daad
همواره بیاد داشته باشید آخرین کلید باقیمانده، شاید بازگشاینده قفل در باشد - کوروش کبیر

به امید کلیر شدن همه در هفته آتی
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: sh-p ، lonelyman ، pooya.n ، Mehrdadordi ، mehdi389 ، azar1348 ، 5ina ، zohre02 ، yalda91 ، jj bobo ، r91 ، AsemanAbee ، dela ، manzar333 ، اریوبرزن ، payampars ، رجبعلی ، daad
(2013-08-09 ساعت 07:41)Championking نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 02:29)marco250 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 23:57)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 23:48)marco250 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 04:44)ikamaly نوشته:  یعنی ویزاتون صادر شده دیگه!
بله کلیرنس رو رد کردید.

پاسپورت من از زمان مصاحبه تو سفارت هستش معمولا چقدر طول می کشه که پاسپورت و ویزا رو بفرستند ؟
من هنوز نه ایمیلی دریافت کردم و نه نامه ای
فقط تو سایت CEAC وضعیتم از Administrative Process به Issued تغییر پیدا کرده.
تو متنش هم اینو نوشته :

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. As the officer told you in the interview, if further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved when administrative processing is finished, you will receive notification to collect the passport with the visa from the Loomis branch you selected when you booked your appointment.

ببخشیدنمیخوام نگرانتون کنم ولی این متنی که شمامیگید که اصلا توش ننوشته ویزاصادرشده روچه حسابی پاستون توسفارت مونده و ازکی؟ یعنی چندوقته؟
یعنی یه ضرب گرفتید؟
لطفا واضح ترتوضیح بدید تاراهنمایی های لازمه بشه
من تو کانادا مصاحبه شدم و از زمان مصاحبه تا حالا پاسپورت منو نگه داشتن
قبلا استاتوس من تو سایت CEAC بصوزت Administrative Process بود ولی از آخرین آپدیت پرونده به Issued تغییر پیدا کرده.

[عکس: CEAC.png]
مارکو جان سلام
منم که کانادا مصاحبه شدم دقیقا حدود ۱۰ روز قبل از دریافت ویزا وضعیتم همینطوری مثل شما issued شد و متنش هم همینطوری بود تا روزی که پاس رو پست کردن به تورنتو و تغییر کرد که پست loomis اگر تا ۵ روز دیگه waybill نامبر رو بهتون نداد به شماره loomis زنگ بزنید
پس خیالت راحت تموم شد
ممنون علی جان
از نگرانی درم آوردی Smile
WayBill رو با پست می فرستند یا به ایمیل ؟
تشکر کنندگان: azar1348 ، payampars ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان