کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-09 ساعت 20:37)nikan_sh نوشته:  من کلیر شدم . وای خدا وای . ایروان ترکوند .
تبریک میگم هووررررررررررررررررااااااااااااااااا بچه های آنکارا و ابوظبی هم نگران نباشند.به امید خدا اینطور که از آپدیت ها معلومه تو این هفته خبرای خوبتری از آنکارا و ابوظبی خواهیم داشت.
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-08-09 ساعت 22:12)sadfar نوشته:  سلام به همه دوستان
هوزا کلیر شدیم.Big Grin

تبریک فراوان برای کلیر شدنتان، در ضمن حرفهات یادته چقدر ناامید بودی و به دیگران هم توصییه میکردی که به زندگی‌ عادی تون برگردید!!!!Big Grin
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
دوستان از ابراز لطف و شادمانی تک تکتون خوشحال شدم و از همه‌تون ممنونم.
تا همین الان داشتم با اسکایپ، تلفن، موبایل، وایبر، ایمیل با دوستان چت میکردم. هنوز هم چند تا ایمیل رو جواب ندادم.
بچه‌ها نه به خاطر اینکه کلیر شدم! به خاطر اینکه ایروان از شنبه تا حالا بیشتر از ۷۰ نفر رو کلیر کرده. از کیس ۲ هزاری گرفته تا نزدیک ۱۰ هزار، من اعتقاد دارم خیلی بیش از این هم هست. فکر میکنم همه اینها باهم پروسه اداریشون تمام شده بوده و ایروان داره پرونده‌ها رو ریویو میکنه و دسته دسته کیسها رو اعلام میکنه. به خاطر همینه که ترتیب رعایت نشده.
آنکارا و ابوظبی هم برخوردند به تعطیلات عید فطر و مطمئنا اونها هم بلافاصله بعد از تعطیلات شروع به اعلام میکنند.
از همگیتون ممنونم. یه بار دیگه منو شرمنده کردید.
از خواهر گلم ساناز که همدردیش و دلگرمیش خیلی بهم روحیه میداد ممنونم.
از دوست عزیزم مهتاب که مدتیه نق زدنهای منو تحمل کرد و واقعا بهم روحیه میداد. تا آخرین لحظات داشت به من روحیه میداد و وسط صحبتهامون من فریاد زدم که کلیر شدم. فکر کرد به خاطر فشار انتظار مشاعرم رو از دست دادم! Big Grin
از داداش گلم پویا ممنونم که با وجود اینکه حقش بود زودتر از من کلیر بشه هم تلفنی و هم اینجا خوشحالیشو به من اعلام کرد.
از دوست بسیار عزیزم افشین که خیلی دوستش دارم و بلافاصله خودشو رسوند و با تبریکش خوشحالم کرد.
از دوست مهربونم روشا با اون دل پاکش که خیلی به من محبت داره و خیلی برای کلیر شدنم بهم دلداری میداد و امشب کلی ذوق کرد.
از محمد عزیز که انتظار طولانیش برای من یه غصه شده ممنونم که هم بهم روحیه میداد و هم امشب با خوشحالی به من تلفن کرد و تبریک گفت.
از گل نهال مهربون که شادی توی صداش فرقی نداشت با دیروز که خودش کلیر شده بود.
از عزیزانی که میشناختم و نمیشناختم و اینجا تبریک اختصاصی برای من داشتند ممنونم!
از عزیزانی که دیگه اسم آوردن تک تکشون برام سخته. Shy
برای همه کلیر نشده‌ها از صمیم قلبم آرزو دارم که به آرزوتون برسید و خیلی زود به ویزا دست پیدا کنید.
(2013-08-09 ساعت 23:35)manzar333 نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 23:12)lonelyman نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 22:05)dolood نوشته:  ما هم کلیر نشدیم Sad

مباش ناراحت عزيز من "دولود"
سرنوشت من وتو اينچنين بود
كلير خواهي شد مباش نگران
زندگي دارد بس اينچنين دوران
گرنذر كني دهي به ما يك شام
پروسه تو هم ميشود زود تمام
"لانلي" دارد برايت بس آرزو
تمام عمر باشي شاد و خنده رو

یعنی عاشق این طبع شعرت شدم، ایشالا به زودی زود بهترین شعرت رو برای کلیر شدن خودت بگی.Wink

آره واقعاً دیدی شعراش چه عسلیه؟ خداست یعنی
(2013-08-09 ساعت 22:05)sara1392 نوشته:  سلام

اول تبریک به همه دوستانی که از ایروان کلیر شدن .نمی دونم چرا ما کلیر نمی شیم SadSadSad خیلی نگرانم کسی می دونه سالای قبل کسی بوده که به ویزا گرفتن نرسیده باشه
نترس سارا جان کلیر میشی و ویزارو هم میگیری. قول مردان جان دارد هااااااااااااااا.
حالا چند روز بعد ببین چی میشه. همه رفتنی ان.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
(2013-08-09 ساعت 23:08)dolood نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 22:12)sadfar نوشته:  سلام به همه دوستان
هوزا کلیر شدیم.Big Grin

یادته قهرکردی می خواستی به زندگی عادیت برگردی ؟ دیدی گفتم کلیر می شی؟ حالا واسه منم دعا کنید

اینطوری که پیش میره فکر کنم تا پایان مردادماه همه کلیر شن بگو خوب.انشالله همگی از آمپاس دران !Tongue
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

باز تبریک دوباره برای همه بچه های ایروان Smile هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
آقا امیر عزیز تبریک ویژه من را پذیرا باشین Smile به امید کلیر شدن بقیه Smile هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس: 44xx
آقا بعد از مصاحبه نمیشه سفارتو عوض کزد .. همه بچه های آنکارا و ابوظبی بریم ایروان WinkBig Grin
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
واااای بچه ها خیلی خوشحالم براتووووووون، نمیدونید چقد ذوق کردم اومدم الان اینهمه تبریک و خوشحالی دیدم، پیخ از روتین درومد خوشحالم دوستان
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
(2013-08-09 ساعت 23:46)kɪŋ نوشته:  دوستان از ابراز لطف و شادمانی تک تکتون خوشحال شدم و از همه‌تون ممنونم.
تا همین الان داشتم با اسکایپ، تلفن، موبایل، وایبر، ایمیل با دوستان چت میکردم. هنوز هم چند تا ایمیل رو جواب ندادم.
بچه‌ها نه به خاطر اینکه کلیر شدم! به خاطر اینکه ایروان از شنبه تا حالا بیشتر از ۷۰ نفر رو کلیر کرده. از کیس ۲ هزاری گرفته تا نزدیک ۱۰ هزار، من اعتقاد دارم خیلی بیش از این هم هست. فکر میکنم همه اینها باهم پروسه اداریشون تمام شده بوده و ایروان داره پرونده‌ها رو ریویو میکنه و دسته دسته کیسها رو اعلام میکنه. به خاطر همینه که ترتیب رعایت نشده.
آنکارا و ابوظبی هم برخوردند به تعطیلات عید فطر و مطمئنا اونها هم بلافاصله بعد از تعطیلات شروع به اعلام میکنند.
از دوست عزیزم مهتاب که مدتیه نق زدنهای منو تحمل کرد و واقعا بهم روحیه میداد. تا آخرین لحظات داشت به من روحیه میداد و وسط صحبتهامون من فریاد زدم که کلیر شدم. فکر کرد به خاطر فشار انتظار مشاعرم رو از دست دادم! Big Grin
از داداش گلم پویا ممنونم که با وجود اینکه حقش بود زودتر از من کلیر بشه هم تلفنی و هم اینجا خوشحالیشو به من اعلام کرد.
از دوست بسیار عزیزم افشین که خیلی دوستش دارم و بلافاصله خودشو رسوند و با تبریکش خوشحالم کرد.
از دوست مهربونم روشا با اون دل پاکش که خیلی به من محبت داره و خیلی برای کلیر شدنم بهم دلداری میداد و امشب کلی ذوق کرد.
از محمد عزیز که انتظار طولانیش برای من یه غصه شده ممنونم که هم بهم روحیه میداد و هم امشب با خوشحالی به من تلفن کرد و تبریک گفت.
از گل نهال مهربون که شادی توی صداش فرقی نداشت با ۴ شنبه که خودش کلیر شده بود.
برای همه کلیر نشده‌ها از صمیم قلبم آرزو دارم که به آرزوتون برسید و خیلی زود به ویزا دست پیدا کنید.
امیرجان...تبریک ویژه Smile
خدایا شکر...
انشاالله آنکارا و ابوظبی هم بعد از این تعطیلات حسابی همه منتظران رو خوشحال میکنن...چنین بادا
(2013-08-09 ساعت 23:46)kɪŋ نوشته:  دوستان از ابراز لطف و شادمانی تک تکتون خوشحال شدم و از همه‌تون ممنونم.
از گل نهال مهربون که شادی توی صداش فرقی نداشت با دیروز که خودش کلیر شده بود.
امیر جان شدیداً تبریک میگم Wink
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
سلامSmile
تبریک به همه دوستان کلیر شده و همچنین امیر مهاجر عزیزSmileSmileSmileSmile
آقای مهاجر من واستون ایمیل زدم و سوالی پرسیدم ممنون میشم مثل همیشه جوابمو زود بدیدSmile
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

امیر مهاجر عزیز از صمیم قلب برای کلیر شدنتان خوشحال شدم، به خصوص اینکه از بعد از ستاره دار شدن خیلی‌ ناامید بودید و نگران از اینکه کلیر نشید، امیدوارم روزهای خوبی‌ در کنار همسرتان در سرزمین فرصتها داشته باشید.
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
من هنوز خوشحالمممممممم.... به حدی هایپرم که میخوام از یه جای بلند خودمو پرت کنمWink ( نه بابا ش.ی.ش.ه نکشیدم)، منم نه تنها از کلیر شدن خودم و امیر خان خوشحالم، بلکه در شوک هستم که در ساعت 9 شب که سفارت تعطیله اونم 43 تا... کاش یکی تون پیشم بودید تا صبح فقط حرف مهاجرت و ایروان و کلیر و ایالت انتخابی و ... میزدیم..از شدت ذوق زدگی نمیتونم رو پای خود بایستم...راستی امیر دیگه اون ماهی که به دمبش رسیده رو بردار، آفیسر دلش سوخت و نتیجه داد...ای هفته سفارت ایروان غوغاست با اینهمه کیس کلیری...من فکر میکنم ایروان خواست تا مصاحبه های آگوستش تقریبا تموم بشه و بعد اعلام کنه که سفارت سرش از مصاحبه خلوت باشه...خدایا ممنونم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
پارسال عید فطر فهمیدیم که لاتاری در اومده اسممون . :-) اگه ا مسال عید کلیر می شدیم چه حالی می داد :-( انکارا یه تکونی به خودت بده !
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان