کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-09 ساعت 20:42)kɪŋ نوشته:  خدایا شکرت! :.(
بچه‌ها من کلیر شدم.

أمير خان تبريك فراوان!
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
هوررااا برای همه بچه های کلیر شده

خدایا قربون تقدیرت برم...
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-08-10 ساعت 00:05)b_argi نوشته:  هوررااا برای همه بچه های کلیر شده

خدایا قربون تقدیرت برم...

اگر کلیر هم نشده بودم با این آپدیت ۴۳ تایی خیلی خیلی امیدوار تر از قبل میشدم. در واقع بیشتر از همیشه امیدوار میشدم!
اون جمله تو امضات هماهنگی با اعلام ۴۳ تا کیس از ایروان نداره. مطمئنم به زودی نوبت خودته. امیدوار باش. به اندازه کافی دلیل هست که امیدوار باشی.
قبلاً خودمو دلداری می دادم که تو تنها نیستی و خیلیا مثه تو هستند . تازه کیس نامبرت هم که رد نکرده و تازه رسیده به کلیر کردن 6000 و 4000 اس ها. اما حالا چی؟ هیچ کی دیگه نمونده. دارم می ترسم Sad
وای باورم نمیشه ایروان در عرض یک هفته 72 کیس رو کلیر کنه!!!!

به همه کلیر شده ها بویژه امیر مهاجر عزیز صمیمانه تبریک میگم و براتون آرزوی بهترین ایام رو در سرزمین فرصت ها دارم.

خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
امیر خان یه اعتراف کنم !!من تو منتظر سرا شما رو می دیدم سبز نیستی و عدد انتظارمون یکیه از نگرانی در میو مدم :-))حالا از فردا دلم و به چی خوش کنم شما هم که رفتی :-)) گذشته ازشوخی بسیار از کلیر شدنتون خوشحال می باشم هورااااااااااااااااااااااااااا و تبریک مجدد
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
(2013-08-09 ساعت 23:56)گل نهال نوشته:  من هنوز خوشحالمممممممم.... به حدی هایپرم که میخوام از یه جای بلند خودمو پرت کنمWink ( نه بابا ش.ی.ش.ه نکشیدم)، منم نه تنها از کلیر شدن خودم و امیر خان خوشحالم، بلکه در شوک هستم که در ساعت 9 شب که سفارت تعطیله اونم 43 تا... کاش یکی تون پیشم بودید تا صبح فقط حرف مهاجرت و ایروان و کلیر و ایالت انتخابی و ... میزدیم..از شدت ذوق زدگی نمیتونم رو پای خود بایستم...راستی امیر دیگه اون ماهی که به دمبش رسیده رو بردار، آفیسر دلش سوخت و نتیجه داد...ای هفته سفارت ایروان غوغاست با اینهمه کیس کلیری...من فکر میکنم ایروان خواست تا مصاحبه های آگوستش تقریبا تموم بشه و بعد اعلام کنه که سفارت سرش از مصاحبه خلوت باشه...خدایا ممنونم
گل نهال عزیز.. همه ماها خوشحالیم از اینکه دوباره شور و شوق و امید به این تاپیک برگشته.. نبینم بچه های آنکارا و ابوظبی دپ زده باشند هااااااا Wink از صمیم قلب آرزو میکنم تا این هفته تکلیف همه دوستان با سابقه منتظر مشخص بشه و بعدشم ما ها... میدونم که انتظار طولانی واقعا سخته ولی مطمئن ام کلیر شدنش هم خیلی باید بچسبه.. Wink
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-08-10 ساعت 00:12)drmrs نوشته:  لحظاتی قبل بنده وارد روز 240 ام انتظار شدم یعنی 8 ماه! البته هنوز رتبه ام در منتظرسرا 9 است. Cool

یکی از بهترین دوستان من که عضو مهاجرسرا نیست امروز بعد از253 روز آپدیت شد.Rolleyes
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
درود و سلام بر همه دوستان كلير شده و نشده و در كل همه
عزيزان مهاجر
و صد البته هزاران هزار لعنت بر اين
انتظار تلخ نابرابر
انكارا بيا و مردانگي كن به يادبود
8 اگوست 2012 يك بار ديگه نشون بده كه تو هم كارت درسته
خدايا چرا گذشت زمان اينقدر طولاني شده؟چي ميشد اگه فردا دوشنبه بود...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-08-09 ساعت 23:46)kɪŋ نوشته:  دوستان از ابراز لطف و شادمانی تک تکتون خوشحال شدم و از همه‌تون ممنونم.
تا همین الان داشتم با اسکایپ، تلفن، موبایل، وایبر، ایمیل با دوستان چت میکردم. هنوز هم چند تا ایمیل رو جواب ندادم.
بچه‌ها نه به خاطر اینکه کلیر شدم! به خاطر اینکه ایروان از شنبه تا حالا بیشتر از ۷۰ نفر رو کلیر کرده. از کیس ۲ هزاری گرفته تا نزدیک ۱۰ هزار، من اعتقاد دارم خیلی بیش از این هم هست. فکر میکنم همه اینها باهم پروسه اداریشون تمام شده بوده و ایروان داره پرونده‌ها رو ریویو میکنه و دسته دسته کیسها رو اعلام میکنه. به خاطر همینه که ترتیب رعایت نشده.
آنکارا و ابوظبی هم برخوردند به تعطیلات عید فطر و مطمئنا اونها هم بلافاصله بعد از تعطیلات شروع به اعلام میکنند.
از همگیتون ممنونم. یه بار دیگه منو شرمنده کردید.
از خواهر گلم ساناز که همدردیش و دلگرمیش خیلی بهم روحیه میداد ممنونم.
از دوست عزیزم مهتاب که مدتیه نق زدنهای منو تحمل کرد و واقعا بهم روحیه میداد. تا آخرین لحظات داشت به من روحیه میداد و وسط صحبتهامون من فریاد زدم که کلیر شدم. فکر کرد به خاطر فشار انتظار مشاعرم رو از دست دادم! Big Grin
از داداش گلم پویا ممنونم که با وجود اینکه حقش بود زودتر از من کلیر بشه هم تلفنی و هم اینجا خوشحالیشو به من اعلام کرد.
از دوست بسیار عزیزم افشین که خیلی دوستش دارم و بلافاصله خودشو رسوند و با تبریکش خوشحالم کرد.
از دوست مهربونم روشا با اون دل پاکش که خیلی به من محبت داره و خیلی برای کلیر شدنم بهم دلداری میداد و امشب کلی ذوق کرد.
از محمد عزیز که انتظار طولانیش برای من یه غصه شده ممنونم که هم بهم روحیه میداد و هم امشب با خوشحالی به من تلفن کرد و تبریک گفت.
از گل نهال مهربون که شادی توی صداش فرقی نداشت با دیروز که خودش کلیر شده بود.
از عزیزانی که میشناختم و نمیشناختم و اینجا تبریک اختصاصی برای من داشتند ممنونم!
از عزیزانی که دیگه اسم آوردن تک تکشون برام سخته. Shy
برای همه کلیر نشده‌ها از صمیم قلبم آرزو دارم که به آرزوتون برسید و خیلی زود به ویزا دست پیدا کنید.
آقا امیر تبریک میگم ایشالله همیشه موفق و شاد باشی .....هورااااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
اصلا فکرشو نمیکردم. برا همین سمت اینترنت نیومدم. الان اومدم دیدم که کلیر شدم.
مرسی از همه برا دعاهاتون. مرسی از سروش عزیز که اولین نفر تبریک گفت
تبریک به همه دوستان کلیر شده. واقعا خوشحالم مخصوصا برا خوشحالی همسرم
۲۰۱۳
چه میکنه این تاپیک کلیرنس :
کاربران در حال بازدید این موضوع: 5ina، ali1982، alirezass، alvan، arffx، ashakibafar، drmrs، farshid.basirifar، hamid_fs3، heidari1248، iman63ir، jalal parsa، joody، kɪŋ، linuxer، mehdi didam، mehdi389، mehrdad pharm، Nasimmmm، r91، raam12000، sadfar، saraus2013، sce، مریم پرتوی، zanganeh، سو سو، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان
لاتاری 2013
بابا دست مریزاد ایروان چه کرده
یک تبریک جانانه به امیر خان
دیگه با این وضعیت اول نوبت آنکاراست و بعدشم ابوظبی
به امید روزهای خوب
من می رم بخوابم . خدا کنه صبح که بیدار شم ایروان بازم کلیر کنه . منم کلیر شم. خوش بحال همگی
دوستان خوبم
با توجه به تعطیلی شنبه برای ویزا کی و با چه وسیله ای می خواهید اقدام کنید؟

(2013-08-10 ساعت 00:35)dolood نوشته:  من می رم بخوابم . خدا کنه صبح که بیدار شم ایروان بازم کلیر کنه . منم کلیر شم. خوش بحال همگی

انشالله بار دیگر نوبت شما و تمامی دوستان دیگر خواهد بود. آمین
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان