کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-10 ساعت 00:35)sadfar نوشته:  دوستان خوبم
با توجه به تعطیلی شنبه برای ویزا کی و با چه وسیله ای می خواهید اقدام کنید؟

(2013-08-10 ساعت 00:35)dolood نوشته:  من می رم بخوابم . خدا کنه صبح که بیدار شم ایروان بازم کلیر کنه . منم کلیر شم. خوش بحال همگی

انشالله بار دیگر نوبت شما و تمامی دوستان دیگر خواهد بود. آمین

الهی آممییییین
بعضی فکر می کردن ویزا بهشون نمی رسه
بعدا کلیر شدن امروز
نمی گم امیر مهاجر بود، دی
اقا تبریک ، دیگه معطل نکنید، بلیط تهران،فیلان و بیسار، سن خوزه، سیاتل بگیر بیا
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
غم دنيا نخواهد يافت پايان

خوشا در بر رخ شادي‌گشايان

خوشا دل‌هاي خوش، جان‌هاي خرسند

خوشا نيروي هستي‌زاي لبخند

خوشا لبخند شادي‌آفرينان

كه شادي رويد از لبخند اينان

نمي‌داني- دريغا- چيست شادي

كه مي‌گويي: به گيتي نيست شادي

نه شادي از هوا بارد چو باران

كه جامي پر كني از جويباران

به به مبارک باشه، عجب روزی و عجب حال و هوایی ....دوستانمون سرخوش هستن و روزهای دلهره بچه ها داره به پایان میرسه.....ببینید امروز کی هم کلیر شد ، امیرخان عزیز که کمتر کسی هست تو مهاجر سرا که از نوشته ها و کمک هایش بی بهره نباشد ، عزیزی که بچه ها دوستش دارن و یاور بچه هاست کسی که معنی واقعی بیت :
بخدا که هیچ کس را، ثمر آنقدر نباشد

که به روی نا امیدی ، در بسته باز کردن

هست و امیدوارم این عزیز و سایر بچه ها از جمله :safdar,ali1982,sepidarx,nikan_sh و تمام کسانی که کلیر شدن موفق باشند و در ینگه دنیا زندگی راحت و توام با آرامش داشته باشند...

[عکس: images_(2).jpg]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
امشب وقتی‌ نشستم سر کامپیوتر، طبق معمول می‌خواستم یه راست بیام تو مهاجر سرا ببینم چه خبره؟ اما پیش خودم گفتم اول یه سر به سیس بزنم ببینم آپدیت شدیم یا نه؟ که دیدم بععععععله به تاریخ ۹ آگوست آاپ شدیم، خلاصه خوش حال دویدم تومهاجرسرا که خبر بدم آآآآی ایهالناس نفر اصلی‌ کیس ما دوباره ( نه، سه باره) آپدیت شده، که دیدم واااااای چه خبره ایروان دوباره (نه، سه باره) شرمنده کرده، خلاصه از بس برای دوستان کلیر شده به خصوص امیر مهاجر خوش حال شدم ، خوش حالی‌ خودم یادم رفت، حالا بعد از ۲ -۳ ساعت اعلام می‌کنم که همسرم که برنده اصلی‌ است برای بار سوم آپدیت شد (قبلا ۳۱ جولای و ۵ آگوست بود)WinkWink
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-08-09 ساعت 20:42)kɪŋ نوشته:  خدایا شکرت! :.(
بچه‌ها من کلیر شدم.

أمير خان مبارك باشه نمي دونيد جقدر خوشحال شدم .خداياااااااااااااااا امروز خيلي دعا كردم التماس كردم كه به همه بجه هاي منتظر سرا كه اينقدر خوب و همدلن نظري بكن و كمكمون بكن متشكرم كه به دوستان كمك كردي و خوشحالشون كردي به ما هم لطفي بكن. اينقدر صدأت مي كنم كه صدامو بشنوي
مبارك تون باشه دوستاي مهاجر سرا براي ما هم دعا كنيد به أميد كلير شدن همه منتظر سرا ،امين
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile

ای بابا هربارکه ازخونه میزنم بیرون خبرایی میشه
امیرجان انگارخدابخوادکلیرشدی دوست عزیزخیلی خوشحالمممممممممممممممممممممم والااینقدرذوق کردم که دیگه بقیه صفحه هارونخوندم حالایه نفرشسته و روفته بگه ازظهرتاحالااینجاچه خبر؟
تبریک به همه ذوستان کلیر شده ه ه ه ه ه ه ه
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

(2013-08-10 ساعت 00:40)shatsi نوشته:  
غم دنيا نخواهد يافت پايان
خوشا در بر رخ شادي‌گشايان
خوشا دل‌هاي خوش، جان‌هاي خرسند
خوشا نيروي هستي‌زاي لبخند
خوشا لبخند شادي‌آفرينان
كه شادي رويد از لبخند اينان
نمي‌داني- دريغا- چيست شادي
كه مي‌گويي: به گيتي نيست شادي
نه شادي از هوا بارد چو باران
كه جامي پر كني از جويباران
به به مبارک باشه، عجب روزی و عجب حال و هوایی ....دوستانمون سرخوش هستن و روزهای دلهره بچه ها داره به پایان میرسه.....ببینید امروز کی هم کلیر شد ، امیرخان عزیز که کمتر کسی هست تو مهاجر سرا که از نوشته ها و کمک هایش بی بهره نباشد ، عزیزی که بچه ها دوستش دارن و یاور بچه هاست کسی که معنی واقعی بیت :
بخدا که هیچ کس را، ثمر آنقدر نباشد
که به روی نا امیدی ، در بسته باز کردن
هست و امیدوارم این عزیز و سایر بچه ها از جمله :safdar,ali1982,sepidarx,nikan_sh و تمام کسانی که کلیر شدن موفق باشند و در ینگه دنیا زندگی راحت و توام با آرامش داشته باشند...

[عکس: images_(2).jpg]

زبانم قاصره از تشکر. ممنون به خاطر این توصیف دلنشینتون. خدا کنه لایقش باشم. Smile
(2013-08-09 ساعت 20:42)kɪŋ نوشته:  خدایا شکرت! :.(
بچه‌ها من کلیر شدم.
امیر تبریک میگم هورا هورا جییغ دست نعره خیلی خوشحال شدمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-08-09 ساعت 21:46)usa lover نوشته:  به نظرم یک خبری به هدیه بدیم با این وضعیت برنگرده فکر کنم از حالتی هم که یک ضرب میگرفت زودتر ویزاش بیاد
خودم اول پیشنهادش دادم حالا ببین سه سوته کلیر می کنن دوباره ایروان 30 نفر دیگه روTongueCool
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-08-03 ساعت 13:59)farmiz نوشته:  نميدونم حسم ميگه تو مردادماه اينجا خيليها هورا ميخوان بكشن
راستي تا حالا شده كسي تو وايبر براتون ميس بندازه Rolleyes

حستو ...... فرهاد مرداد ماه تاپیک میترکه
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
سلام دوستان من.
خيلي دوست دارم بدونم چه كسي قانون كليرنس و نحوه و راه و روشش رو تنظيم و چه كساني اون رو تصويب كردند؟
اخه واقعا دركش خيلي سخته كه ژاندارم دنيا و دايه مهربانتر از مادر براي طفل يتيم حقوق بشر چه جوري ميتونه اين همه دوگانگي و به عبارت ديگه چند گانگي رو تو مبحث لاتاري و به قول خودموني قمار و بخت ازمايي نهادينه كنه و تحت عنوان پروسه اداري با يك بام و تاجائيكه من خبردارم سه هواش (ابوظبي - ايروان-انكاراي خراب شده)تعدادي از برندگان اين قمار بي نظام رو تا سر حد تجربه تلخ نفرت مديريت كنه.
حامد بابا كجايي ؟ به داد دايي برس كه واقعا ديگه داره از دست ميره اين پيرمرد...
بگو نونت كم بود ؟آبت كم بود؟خوب سر پيري قمار زدنت چي بود؟؟؟
پيررررررررررررررررررررررررررررررره مررررررررررررررررررررررررررررد
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
بچه ها سلام . ایروان بازهم ترکوند . دمش گرم . ما کلیر شدیم .هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا.
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شدBig Grin کلیر:9آگوست

(2013-08-10 ساعت 00:58)zanganeh نوشته:  
سلام دوستان من.
خيلي دوست دارم بدونم چه كسي قانون كليرنس و نحوه و راه و روشش رو تنظيم و چه كساني اون رو تصويب كردند؟
اخه واقعا دركش خيلي سخته كه ژاندارم دنيا و دايه مهربانتر از مادر براي طفل يتيم حقوق بشر چه جوري ميتونه اين همه دوگانگي و به عبارت ديگه چند گانگي رو تو مبحث لاتاري و به قول خودموني قمار و بخت ازمايي نهادينه كنه و تحت عنوان پروسه اداري با يك بام و تاجائيكه من خبردارم سه هواش (ابوظبي - ايروان-انكاراي خراب شده)تعدادي از برندگان اين قمار بي نظام رو تا سر حد تجربه تلخ نفرت مديريت كنه.
حامد بابا كجايي ؟ به داد دايي برس كه واقعا ديگه داره از دست ميره اين پيرمرد...
بگو نونت كم بود ؟آبت كم بود؟خوب سر پيري قمار زدنت چي بود؟؟؟
پيررررررررررررررررررررررررررررررره مررررررررررررررررررررررررررررد

جواب سوال کنگره است اونم کنگره امریکا....هرچه فریاد است بر سر کنگره بکشید.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-08-09 ساعت 21:36)گل نهال نوشته:  آخه ٤٣ تا كيس، فقط امير و علي١٩٨٢]و نيكان بودن؟؟
اولين دفعه تو لاتاري ٢٠١٣، ٤٣ كيس يه جا و ٧٢ كيس در يه هفته اعلام شده. خدايا شكرت
دیدن دمب ماهی بزرگه دارن یک فکرایی واسش میکنن
بعععععععععععلهBig Grin
من و مهاجرت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان