کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
@امیر مهاجر
جناب منم به نوبه ی خودم تبریک میگم بهتون. میشه ما هم از آواتارتون استفاده کنیم عایا ؟
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-08-10 ساعت 05:39)hsevensky2013 نوشته:  دوستان گل ایروانی من تازه متوجه شدم الان ساعت 5:36 صبح شنبه است. با تمام انرژی وجودم هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااا
خیلی خوشحال شدم
امیر جان تبریک / همگی موفق و مؤید باشید.SmileSmileSmile

'hsevensky2013 عزیز

ایشالا تو همین هفته شاهد کلیر شدن شما ، بن بن عزیز و بقیه روز بالایی ها به خصوص b-argi نازنین که امروز دلش گرفته باشیم .

یه آمین از ته دل میخوام
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
سلام
فكرميكنين ايروان به خاطر شلوغيه لاتاريها ، ازدواجيهارو ديگه اعلام نميكنه؟
تشکر کنندگان: azar1348 ، پدی ، sadeghi897 ، امیر مهاجر ، Alirezaa2013 ، payampars ، daad
سلام و تبریک به همه دوستان
کیس ما هم بالاخره بعد از هشت ماه کلیر شد.البته برای همه ما باور کردنی نبود! هنوز تو شک ایم و البته خوشحال!
به هوه صمیمانه تبریک میگم
(2013-08-10 ساعت 12:02)sla59 نوشته:  سلام و تبریک به همه دوستان
کیس ما هم بالاخره بعد از هشت ماه کلیر شد.البته برای همه ما باور کردنی نبود! هنوز تو شک ایم و البته خوشحال!
به هوه صمیمانه تبریک میگم
مباركه، ميشه حدود كيس نامبر و زمان مصاحبه و تعداد اعضاي كيستون را اعلام كنيد تا امير مهاجر شما رو در منتظرسرا كه لينكش توي امضاي من هست ثبت كنند؟ ممنون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-10 ساعت 11:52)Rambod نوشته:  سلام
فكرميكنين ايروان به خاطر شلوغيه لاتاريها ، ازدواجيهارو ديگه اعلام نميكنه؟

البته با تبريك به همه كلير شده ها كه خوشحاليشون ، خوشحاليه ماست واقعا. Smile
تشکر کنندگان: رجبعلی ، پدی ، sadeghi897 ، امیر مهاجر ، dove ، Alirezaa2013 ، shatsi ، ALNB ، azar1348 ، payampars ، daad
[عکس: iutms9pqec8viu5w91g4.jpg]
مدیران خوب ومحبوب ما امیر مهاجر وگل نهال عزیز کلیر شدنتون رو صمیمانه بهتون تبریک میگم (البته شما خودتون گل هستید)

پس این بچه های ابوظبی کی کلیر میشن ؟
کسی خبر نداره؟
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، پدی ، sadeghi897 ، ma300me ، dove ، Alirezaa2013 ، e76779 ، azar1348 ، payampars
(2013-08-10 ساعت 11:18)رجبعلی نوشته:  هوووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده از ایروان علی الخصوص:
[size=x-large]nikan_sh ، ali1982 ، Sepidarx ، sadfar ، raam12000 ، HAMID1371 ، tamara ، mlo ، Ehsan1358 ، sla59 و سلی.[/colo
[font=Tahoma] [color=#C71585]تبریک به همه دوستان کلیر شده بخصوص ااااامممیییررررر مههههههههههههههااااججججرررررررررررر ععععععزیزززززززززززززززززززززززززززززززززززززز مبارکتون باشهBig Grin[/font]
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april

با آرزوی کلیر شدن رجبعلی لوکوموتیوران وظیفه شناس

آنکارا زودتر دیگه!!!
خیلی از دوستام منتظرن. نمیتونم اسم ببرم چون زیادن!!Wink

کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
بچه های ابوظبی خبری در راه است من امروز بعد از 124 روز بالاخره بدون ایمیل اپدیت شدم

من بعد ٦روز امروز اومدم ديدم چه خبره تبريك به امير و گل نهال عزيز وبقيه بچه هاي كلير شده
هوراااااااااااااااااااااااااااا
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
کیس ما چرا کلیر نمیشه؟ تمام امیدم به امروز بود
به نظرتون ایمیل بزنم به سفارت؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

امیر عزیز شروع زندگی جدیدت رو بهت تبریک میگم.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
(2013-08-10 ساعت 12:22)اریوبرزن نوشته:  بچه های ابوظبی خبری در راه است من امروز بعد از 124 روز بالاخره بدون ایمیل اپدیت شدم

التماس دعا.واقعا خوشحال شدم ای اسوه صبر واستقامت،ای پیر ابوظبی،ای هلو ،ای پامادورWink
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان