2013-08-10 ساعت 06:02
امیرجان مبارکه خیلی خیلی خیلی زیاد، با این کلیرنس خستگی زحماتتون از تنتون به در شده انشاءا... ، به امید دیدار در سیاتل

کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
كليرنس برندگان ٢٠١٣
|
2013-08-10 ساعت 06:02
امیرجان مبارکه خیلی خیلی خیلی زیاد، با این کلیرنس خستگی زحماتتون از تنتون به در شده انشاءا... ، به امید دیدار در سیاتل
![]() تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، aghaghia ، honey rahmati ، amiz.abdollah ، ikamaly ، Rebekaa ، ali_gh ، ali1982 ، dove ، manila ، azar1348 ، رجبعلی ، rozelo ، Soap McTavish ، pari pariaaa ، گل نهال ، efah ، سلی ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، shatsi ، kouroshd ، abloom_ma ، payampars ، farmiz ، daad
دوستان عزیزم. صمیمانه ترین تبریکات رو نثار شیرینی کلیر شدنتون می کنم.
و بهترین هارو برای تک تک شما گلها ارزو دارم. به خاطر روحیه درب و داغونی که دچارش شدم و برای جلوگیری از اخلال در شیرینی کلیر شدن دوستان موقتا از جمع شما عزیزان خداحافظی میکنم تا بیشتر از این موجب خدشه خاطر عزیزانم نشوم. امیدوارم همه تون لحظه لحظه هاتون همراه با شادکامی باشه. ![]() یا علی
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا 2014 - شرکت نکردم 2015 - ناقبول 2016- شاید ..اگه بشه چی میشه تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hsevensky2013 ، aghaghia ، honey rahmati ، mohssen ، bigharar ، raam12000 ، sh-p ، ikamaly ، ali1982 ، mehdi389 ، mlo ، dove ، yalda91 ، e76779 ، ali_gh ، manila ، azar1348 ، r91 ، رجبعلی ، raham ، rozelo ، Biz Biz ، Soap McTavish ، hosseinshokri ، گل نهال ، efah ، اریوبرزن ، سلی ، Alirezaa2013 ، gifa ، AsemanAbee ، usa lover ، shatsi ، kouroshd ، abloom_ma ، negar_karimi6 ، payampars ، mehdi didam
2013-08-10 ساعت 07:35
(2013-08-10 ساعت 03:34)pooya.n نوشته: درود اقا حتما كلير ميشي أصلا غير از اين فكري نكن الان برو كاراتو رديف كن بعدا فرصت كم مياد . ![]()
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: honey rahmati ، DIVE ، raam12000 ، ikamaly ، dolood ، dove ، manila ، azar1348 ، رجبعلی ، hosseinshokri ، efah ، lonelyman ، pooya.n ، سلی ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، shatsi ، payampars ، daad
2013-08-10 ساعت 07:42
(2013-08-10 ساعت 03:14)گل نهال نوشته: يادتونه پريشب ميگفنم كه ايروان آپديت نداره و تو جهليم و گله ميكردم كه نميدونم پرونده مون كجاست؟؟؟ بهتون تبریک میگم گل نهال جونم امیدوارم همیشه در پناه خداوند باشی عزیزم
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز
![]()
2013-08-10 ساعت 08:16
(2013-08-10 ساعت 06:09)b_argi نوشته: دوستان عزیزم. صمیمانه ترین تبریکات رو نثار شیرینی کلیر شدنتون می کنم. با اينهمه تعداد زيادي كه كلير شدن، مطمئن باش كه تا چند روز ديگه نوبت شماهاست ... اينهمه صبر كردي، يه ذره ديگه هم روش ![]() اميد داشته باش داداش، سر سفارت خلوت ميشه، پرونده شما مياد روي همه پرونده ها ![]() در ضمن همه براتون انرژي ميفرستن كه زودتر كلير بشين ![]() 2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪ تشکر کنندگان: raam12000 ، amiz.abdollah ، sh-p ، ikamaly ، mehdi389 ، dove ، ali_gh ، aghaghia ، manila ، azar1348 ، رجبعلی ، rozelo ، امیر مهاجر ، Soap McTavish ، hosseinshokri ، honey rahmati ، pari pariaaa ، گل نهال ، efah ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، shatsi ، majid194 ، abloom_ma ، payampars ، amir82 ، tamara ، daad
2013-08-10 ساعت 08:19
تشکر کنندگان: bigharar ، raam12000 ، amiz.abdollah ، mehdi389 ، dove ، HAMID1371 ، ali_gh ، manila ، azar1348 ، رجبعلی ، shoshina ، Soap McTavish ، hosseinshokri ، honey rahmati ، pari pariaaa ، گل نهال ، اریوبرزن ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، hsevensky2013 ، abloom_ma ، payampars ، daad
2013-08-10 ساعت 08:23
يعني ايروان يه حركت ديگه بكنه همه سبز ميشن و ما به سفارتمون افتخار مي كنيم كه همه رو كلير كرده
![]() بعدشم اون دو تا سفارت ديگه ياد مي گيرن ازش و يه دفعه همه رو كلير مي كنن ![]() ... تازه اينائي كه از ايروان باقي موندن همه دوستاي من هستن، كه ايشالا زودتر كلير مي شن ![]() 2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪ تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، Nasimmmm ، ali1982 ، mehdi389 ، dove ، ikamaly ، aghaghia ، azar1348 ، رجبعلی ، rozelo ، امیر مهاجر ، honey rahmati ، pari pariaaa ، گل نهال ، efah ، lonelyman ، pooya.n ، سلی ، Alirezaa2013 ، usa lover ، rezagh ، majid194 ، SHABAH51 ، hsevensky2013 ، abloom_ma ، payampars ، amir82 ، daad
2013-08-10 ساعت 08:52
(2013-08-10 ساعت 01:08)manzar333 نوشته:مرسی دوست عزیز. انشالله شما و بقیه منتظران هم به زودی کلیر میشین. 8ماه انتظار زمآن کمی نبود اما الان که نگاه میکنم ما باید این 8 ماه رو صبر میکردیم تا یه سری اتفاقات دیگه هم برامون بیافته. هیچ کار خدا بی حکمت نیست.(2013-08-10 ساعت 00:28)raam12000 نوشته: اصلا فکرشو نمیکردم. برا همین سمت اینترنت نیومدم. الان اومدم دیدم که کلیر شدم.
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: ali_gh ، bigharar ، Nasimmmm ، ali1982 ، dove ، mehdi389 ، manila ، azar1348 ،
2013-08-10 ساعت 08:55
دیشب خیلی خوشحال و امیدوار شدم اون همه کلیری بی سابقه با هم اعلام شد. اما همینکه رفتم تو رخت خواب تا صبح خوابم نبرد از غصه و فکر که چرا بین این همه اسم نباید من باشم. پویا جون ناراحت نشیا اما همش دلمو به تو خوش کردم که ببین پویا هم هست . ناراحت نباش
![]() تشکر کنندگان: bigharar ، dove ، mehdi389 ، ikamaly ، manila ، azar1348 ، رجبعلی ، Biz Biz ، Soap McTavish ، hosseinshokri ، honey rahmati ، pari pariaaa ، گل نهال ، efah ، اریوبرزن ، lonelyman ، pooya.n ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، payampars ، daad
2013-08-10 ساعت 09:01
(2013-08-10 ساعت 06:09)b_argi نوشته: دوستان عزیزم. صمیمانه ترین تبریکات رو نثار شیرینی کلیر شدنتون می کنم. با سلام به شما دوست خوب لطفا نگران نباشيد چون همه ما كلير خواهيم شد .من هميشه با خواندن پستهاي شما نيرو مي گيرم لطفا با انرژي مثبت به آينده نگاه كنيد.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقع
![]() تشکر کنندگان: HAMID1371 ، dove ، joody ، ali_gh ، manila ، azar1348 ، رجبعلی ، rozelo ، hosseinshokri ، امیر مهاجر ، honey rahmati ، pari pariaaa ، drmrs ، efah ، اریوبرزن ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، shatsi ، payampars ، daad
سلام دوستان من.
نهايتا با ارسال يك ايميل فرضي و دريافت پاسخ فرضيتر به فرضيترين آرامش متصور دست يافتم. ايميل من : To whom it my concern
پاسخ سفارت:My name is .... and my case number is 2013AS4***, I have interviewed with my family on March 25th in USA embassy in Ankara, Turkey. we already did all of vaccinations and health inspections at the same time and according to that when I came back home, I sold my home and closed my factory and rented the property, Also took all of my kids' papers and documents from their school, and I was ready to move, but now, after four months I am not receiving any responses yet. as of your beginning instruction kit all of the accepted 2013th should be moved in the United States before the end of September. Now the question is, What should I do if I don't hear anything before the September 30th? as I have lost my house, my job and even took my kids off school? please let me at least know what is my states? It is highly appreciated in advance for you compassion consideration. Regards, ...... ....,Dear
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing. بيگناهي كم گناهي نيست در دامان عشق يوسف از دامان پاك خويش به زندان ميرود
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
2013-08-10 ساعت 09:23
(2013-08-10 ساعت 00:35)sadfar نوشته: دوستان خوبم با اولین پروازی که برای ایروان جا بدهد.
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شد
![]() تشکر کنندگان: dove ، mlo ، mehdi389 ، ikamaly ، azar1348 ، رجبعلی ، hosseinshokri ، pari pariaaa ، اریوبرزن ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، payampars ، daad
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWW
[/color]پعنی سفارت ايروان ترکوند ديگه هر چی پرونده داشته ريخته بيرون ![]() موندم به کی تبريک بگم آقا نمی شه به سفارت ايروان رتبه داد ![]() منتظر سرايه پارچه سبز رنگ شده ![]() فقط اين خانومه تو باجه 8 فکر کنم موقع اومدن آستينش گير کرده به دستگيره در يه دو سه تا از اين پرونده های بچه های باحال ما افتاده که فکر کنم دوباره میره سراغشون ![]() بچه های کلير شده و نشده نبينم شاد نباشين به افتخار همگی بچه ها ی مهاچر سرا ههههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO US ![]() تشکر کنندگان: mlo ، HAMID1371 ، yalda91 ، sh-p ، e76779 ، ikamaly ، ali_gh ، ali1982 ، Nasimmmm ، مهرنگار ، azar1348 ، رجبعلی ، Szsanazsz ، Soap McTavish ، hosseinshokri ، honey rahmati ، mehdi110 ، pari pariaaa ، گل نهال ، manila ، sadfar ، pooya.n ، efah ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، پرستوی مهاجر ، shatsi ، majid194 ، hsevensky2013 ، abloom_ma ، negar_karimi6 ، houmanmir ، payampars ، farmiz ، daad
2013-08-10 ساعت 09:27
[quote='pooya.n' pid='390299' dateline='1376089457']
درود امشب بعد از اینکه هفتاد و خورده ای نفر رو ایروان تو یه هفته کلیر کرد و من بی هیچ دلیلی کلیر نشدم یه مقدار ناراحت و عصبی شدم. طبیعیه. بعد نشستم فکر کردم یه عالمه. من هرگز آدم مذهبی ی نبودم. ولی الان خدا رو شکر میکنم. این صبر بی دلیل نیست. این قصه حکمتی داره.... نمیدونم چه حکمتی... نمیدونم پوياي عزيز نگران نباش . يه كم دلت رو بذار پيش دل محمد كه ١٥٠ روزه شده ... اونم بي هيچ دليلي! اونم وقتي خونه رو تحويل داديم و پس فردا من و بچه هاش داريم تركش ميكنيم و تنها ميريم ديار غربت ! و اون مي مونه و ....
$$Case num : 50
Interview date :14march2013 3people are cleared and 1 person is pending Live in seattle تشکر کنندگان: yalda91 ، sh-p ، e76779 ، ikamaly ، ali1982 ، Nasimmmm ، fariba_a ، Leila12020 ، mhb161 ، مهتاب - 2251 ، r91 ، azar1348 ، shoshina ، رجبعلی ، Szsanazsz ، امیر مهاجر ، hosseinshokri ، rozelo ، honey rahmati ، bayat_r ، pari pariaaa ، گل نهال ، manila ، pooya.n ، efah ، Alirezaa2013 ، s.s.h ، AsemanAbee ، usa lover ، shatsi ، SHABAH51 ، abloom_ma ، negar_karimi6 ، payampars ، dana ، amir82 ، farmiz ، daad
2013-08-10 ساعت 09:28
(2013-08-10 ساعت 06:09)b_argi نوشته: دوستان عزیزم. صمیمانه ترین تبریکات رو نثار شیرینی کلیر شدنتون می کنم. مطمئن باش کلیر میشی. توکل به خدا. ![]()
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شد
![]() |