کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-10 ساعت 08:23)jazirehh نوشته:  يعني ايروان يه حركت ديگه بكنه همه سبز ميشن و ما به سفارتمون افتخار مي كنيم كه همه رو كلير كرده Big Grin
بعدشم اون دو تا سفارت ديگه ياد مي گيرن ازش و يه دفعه همه رو كلير مي كنن Big Grin
...
تازه اينائي كه از ايروان باقي موندن همه دوستاي من هستن، كه ايشالا زودتر كلير مي شن Smile
این چه حرفیه بچه جون!!
مگه اونایی که رفتن دشمنات بودن!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: ali1982 ، sh-p ، سو سو ، azar1348 ، rozelo ، pari pariaaa ، nikan_sh ، پرستوی مهاجر ، shatsi ، payampars ، dana ، daad ، mehdi didam
امیر عزیز تبریک میگم
خوش باشی
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
ناراحتي در عين خوشحالي ميدونيد يعني چي؟
ناراحت از اينكه كلير نشدم و خو شحال از اينكه دوستانم كلير شدن
اين يك حس جديد هستش كه تازه كشفش كردم
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
(2013-08-10 ساعت 09:56)Leila12020 نوشته:  ناراحتي در عين خوشحالي ميدونيد يعني چي؟
ناراحت از اينكه كلير نشدم و خو شحال از اينكه دوستانم كلير شدن
اين يك حس جديد هستش كه تازه كشفش كردم
این حسی که کشفش کردی ناپایداره ، چون بزودی جاشو به خوشحالی مطلق میده!!
غصه نخور دوسی جان!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-08-10 ساعت 02:00)Given نوشته:  اومده بودم یه سر خودتونو ببینم برم .. غافلگیر شدم ... تبریک به همه دوستان من جمله امیر مهاجر عزیز ... Big Grin

ای جونمgiven
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تبریک به همه کلیر شده ها و تبریک ویژه به امیر مهاجر عزیز
با سلام خدمت دوستان در انتظار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، 18 مورد از 19 مورد سفارت خانه و کنسولگری آمریکا که در هفته گذشته به دلیل تهدیدات القاعده تعطیل شده بودند از فردا یکشنبه بازگشایی می شوند.

بر اساس این گزارش، سفارت خانه آمریکا در صنعا پایتخت یمن همچنان تعطیل خواهد بو و علاوه بر آن کنسولگری ایالت متحده در لاهور پاکستان که پنجشنبه هفته گذشته تعطیل شده بود نیز همچنان بسته خواهد بود.

دوستان نگذارین نا امیدی وجودتون رو بگیره.. چون این پایان زندگی نیست.. هیچ چیزی چاره نداره جز مرگ . با امید به فردایی بهتر همه کلیر خواهیم شد..
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-08-10 ساعت 10:45)jj bobo نوشته:  مهربان یاران کسی شاید باور نکنه من بعد از حدود 140 روز بدون ایمیل Big Grin تو سیس آپدیت شدم یعنی خبراییه؟TongueBig Grin
حتما خبرایی است ... به امید کلیر شده هرچه زودتر.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: jj bobo ، sh-p ، رجبعلی ، azar1348 ، efah ، Alirezaa2013 ، shatsi ، payampars ، daad
ضمن تبریک مجدد به همه کلیر شده ها، اگر شماره راننده خوب برای مرز تا ایروان دارید، لطفا بدبد تا قبل از رفتن هماهنگ کنیم. ممنون
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: پدی ، اریوبرزن ، azar1348 ، lonelyman ، ali1982 ، Alirezaa2013 ، shatsi ، payampars ، daad ، mehdi didam
سلام
در سایت اعلام اسامی clear های ایروان ستونی است با عنوان Admin process expire که حدس می زنم تاریخی است که باید تا اون تاریخ به سفارت مراجعه کرد برای دریافت ویزاها. درست می گم؟
سوال دیگر اینکه آیا می دونید اعتبار شش ماهه ویزاها که می دن از تاریخ دریافت آن است (یعنی وقتی که رفتید ایروان و ویزاها رو گرفتید) و یا از تاریخ clear شدن است؟
ممنون
تشکر کنندگان: پدی ، azar1348 ، h15 ، Alirezaa2013 ، payampars ، daad
هوووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده از ایروان علی الخصوص:
nikan_sh ، ali1982 ، sepidarx ، sadfar ، raam12000 ، HAMID1371 ، tamara ، mlo ، Ehsan1358 ، sla59 و سلی.
همچنین تبریک میگم به مدیر دلسوز و پرتلاشمون امیر مهاجر عزیز.
امیدوارم موفقیتهایتان هر روز بیشتر شده و آینده بسیار خوبی را برایتان آرزومندم.
ایشالا دو سفارت دیگر نیز از ایروان یاد گرفته و تمامی دوستان منتظر را هر چه سریعتر کلیر کنند.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
ایشاله نوبت خودت بشه رجبعلی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-10 ساعت 11:21)پدی نوشته:  دوستانی که دیروز کلیر شدند به علت شادی وپایکوبی تا صبح ،بجز امیر مهاجر عزیز هنوز خوابند

من تا ساعت ۶:۳۰ صبح داشتم با افشین و مهتاب صحبت میکردم.
بعدش هم بیهوش شدم و دوباره ۱۰:۳۰ به هوش اومدم.
(2013-08-10 ساعت 01:04)mehrana نوشته:  Smile سلام .. نیمه شب همه به خیر.. من الان به تاریخ 9 آگوست آپدیت شدم...

مهرانا جان منم دیدم الا به تاریخ ۸ آگوست آپدیت شدم.
امیدوارم این جوابیه نهایی باشه و هفته بعد ما هم طعم کلیر را تجربه کنیم.Cool
[font=Times New Roman]هورااااااااااااااااااااا واسه همه كلير شده ها هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا واسه RAAM12000 كه مارو جگرخون كرد با اين كلير شدنششششششششششش[/font]
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان