کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بدون اجازه دوستان ستاره دار رفتم سیسشون رو چک کردم دیدم اکثرا در تاریخ های 7 یا 8 یا 9 آگست آپ شده ایم ....

یعنی میشه که دیگه این هفته بی ستاره شییییییییییییییییییییییم؟
RolleyesRolleyesRolleyes
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-08-11 ساعت 08:53)Nasimmmm نوشته:  
(2013-08-11 ساعت 07:26)hutsa83 نوشته:  سلام
با تبريك مجدد به همه هم كلير هاي عزيز.
چند تا سئوال دارم در مورد دريافت ويزا:
1- روزي كه مي خواهيم بريم سفارت و پاسپورت ها را تحويل دهيم چطور بايد از سكيوريتي در ورودي عبور كنيم(منظورم اينه كه بار اول كه رفتيم اسممون توي يك ليست بود كه مامور سكيوريتي چك مي كرد و اجازه ورود مي داد اما الان چي؟)
2- براي پرداخت اون 165 دلار كه قبل از ورود به آمريكا بايد پرداخت بشه چه بايد كرد؟ ميشه در سفارت پرداخت كرد يا نه؟
3- اگر 2شنبه صبح پاسها رو تحويل بديم ميشه با پرواز 5شنبه برگرديم يعني تا 5 شنبه صبح پاسها آماده ميشن؟

1- اونطور که شنیدم پاسپورتها رو تحویل میدین و دیگه داخل نمی رین

2- نمی دونم تو سفارت میشه پرداخت کرد یا نه اما خیلی از دوستان رو شنیدم بعد از ورود پرداخت کردن

3- روی برگه آبی نوشته اگه دوشنبه/سه شنبه تحویل بدین جمعه ساعت 3 تحویل میدن... یعنی با پرواز شنبه باید برگردینRolleyes

كاشي از دوستاني هم كه رفتن و ويزا گرفتن كسي راهنمايي مي كرد چون 2 شب اضافه تر ماندن خودش هزينه ها را بالا ميبره.
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز Big Grin
تشکر کنندگان: ari_kiana ، زری وحدتی ، daad
سلام میخواستم پیشاپیش به خانواده محترم با این کیس نامبر تبریک بگم چون به قول دوستمون به ضرس قاطع این هفته کلیر میشن از سفارت آنکاراSmile
2013AS6740
امیدوارم پیش بینیم درست از آب دربیاد یه شیرینی بهمون برسه.
Case No.2013AS68##
روئیت قبولی:8May2012 تعداد:3
سفارت:آنکارا ، مصاحبه :W4 May2013
مقصدTongueortland OR
نتيجه مصاحبه:Q9+AP
کلیرنس:20آگوستBig Grin
دریافت ویزا:۲۶ آگوستBig Grin
پ چرا هيچ خبري نيست؟؟؟؟؟
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: ari_kiana ، امیر مهاجر ، payampars ، daad ، رجبعلی
(2013-08-11 ساعت 08:36)parsush نوشته:  بچه ها من این ایمیلو دریافت کردم که برای شوهرم اومده و برای من سی سی شده
Please provide us with the following information: your full work history, including all position titles, name and locations of all employers, all previous supervisor names, and a detailed description of you duties in each position.

حالا یکی به من بگه فرمت خاصی داره برای جواب دادن به این ایمیل؟ و اینکه هر دومون باید بفرستیم ؟
وااااای یک استرس جدید . کمک Sad

باید براشون رزومه کاری شوهرتون رو با تمام جزییات زیر به انگلیسی بفرستید:
- سابقه کاری شامل تمام عنوانهای کاری (مدیر فلان ، مسئول بهمان یا ...)، مکان ، اسم مدیرها یا سرپرست های مربوطه، جزییات دقیق وظایف کاریشون .... تو گوگل دنبال CV یا Resume بگردین کلی نمونه هست
کیس:$$2013AS66/ یک نفر/ آنکارا / مصاحبه 23 می / آپدیت 27 می ، 1، 7، 12، 14، 16 آگوست/ مقصد : سانفرانسیسکو / برگه صورتي / کليرنس:16 آگوست {85 روز}
تشکر کنندگان: shatsi ، گل نهال ، payampars ، sce ، daad ، parsush ، رجبعلی
(2013-08-11 ساعت 07:44)bahmap نوشته:  
(2013-08-11 ساعت 00:23)azar1348 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 21:29)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 19:12)negar_karimi6 نوشته:  [color=#FF4500]قابل توجه بچه های ابوظبی

اگرهم هتل درابوظبی سراغ داریدبگید
لطفا اگردرباره هتلای ابوظبی کسی اطلاع داره ماروبی نصیب نزاره Big Grin خودم مثل یه مردمیرم اونم تنها Tongue[/color
]
خانم کریمی نازنین
من توی تاپیک سفر به امارات براتون پاسخ گذاشتم

سلام من کنترل کردم تور ابوظبی به دلیل اینکه فقط پرواز الاتحاد داره از 3500.000 تومان تازه شروع میشه و خیلی گرونه به نظر من بریم دبی واز آنجا بریم
راستی دوستان من 5 آگوست آبدیت شدم اگر انشالله خدا خواست و امروز فردا کلیر شدم دنبال یک همسفر می گردم که باهم هزینهارا تقسیم کنیم و بریم دبی اگر کسی هست لطفا پیام بذاره

ماهم 5 آگوست آپدیت شدیم ببخشیدهمسفرکه میخواید مردهستیدیازن؟
اگرزن هستیدکه من پایه ام چون امروزفردامیخوام برم براای ویزای دوبی اقدام کنم تادوماه هم ویزای دوبی مهلت داره بالاخره ویزارواماده داشته باشیم بهتره که تااعلام کردن سریع بلیط روبگیرم اگرهم مردهستیدتل بدید که اگرازدوبی خواستیم هماهنگ کنیم بایکی بریم ابوظبی به صرفه باشه
تشکر کنندگان: bahmap ، ali_gh ، payampars ، shatsi ، daad
مهاجرسرا چش شده؟
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، zohre02 ، SHABAH51 ، e76779 ، shatsi ، ali_gh ، payampars ، mrbonbon ، ALNB ، daad ، رجبعلی ، amir82
(2013-08-11 ساعت 15:18)roeentan نوشته:  مهاجرسرا چش شده؟

صبح که خیلی خلوت بود . یه چند ساعتی خراب شد الانم که درست شده بازم خلوته! Sad
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
بدون شك ، كسي نميتواند به كذشته بركردد و شروع تازه اي را رقم بزند ،
اما هر كسي ميتواند از امروز اغاز كند و بايان تازه اي بسازد ،
"ماريا رابينسون "،
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
خداياااا مهاجرسرا رو تا روز ٣٠ سپتامبر از ما نگير
٢ دقيقه وصل ميشه باز قطع ميشه
مرسي از اميرمهاجر بخاطر پيگيريهاش بابت مهاجرسرا
من معتادم، صبح تا حالا دارم ميميرم بدون سايت
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
امروز عجب روزیه .اون از صبح که با خرابی مهاجرسرا مواجه شدیم اینم از بعدازظهر که تا حالا از ابوظبی هیچ خبری نیست

ولی خب ، همه اینا به شادی کلیر شدن دوستان وخودم خیلی سریع فراموش میشه
سلام
از دوستانی که رفتن ویزا گرفتن کسی میتونه راهنمایی کنه، اگر پاسها رو روز سه شنبه تحویل سفارت بدیم تا جمعه ویزا اماده میشه.چون توی برگ ابی که ایروان داده نوشته اگر دوشنبه یا سه شنبه پاسها را تحویل بدیم جمعه ساعت ۳اماده است.
من میخوام بلیط بگیرم مرددم.
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز Big Grin
تشکر کنندگان: payampars ، پدی ، shatsi ، rozelo ، daad
(2013-08-11 ساعت 17:07)hutsa83 نوشته:  سلام
از دوستانی که رفتن ویزا گرفتن کسی میتونه راهنمایی کنه، اگر پاسها رو روز سه شنبه تحویل سفارت بدیم تا جمعه ویزا اماده میشه.چون توی برگ ابی که ایروان داده نوشته اگر دوشنبه یا سه شنبه پاسها را تحویل بدیم جمعه ساعت ۳اماده است.
همسر منم بليط برگشت نگرفته چون مشخص نيست و هيچكي نميتونه قطعي بگه كي ميرسه، گاهي ٢ روزه ميدن
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل

دوست عزیز همونطور که توی برگه آبی نوشته جمعه ساعت 3 آماده میشه

بلیت برگشت رو باید از همون ایروان بگیرین
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-08-11 ساعت 17:22)Nasimmmm نوشته:  

دوست عزیز همونطور که توی برگه آبی نوشته جمعه ساعت 3 آماده میشه

اكثراً اگه ٢شنبه صبح تحويل بدن، ٤شنبه ساعت٤ حاضره ولي پيش اومده كه ٥شنبه بهشون دادن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان