کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-12 ساعت 10:09)jafarlari نوشته:  باسلام خدمت همه ایرانیان عزیزودلسوز
من وهمسرم ازقبول شدگان 2014می باشیم اززمانی که مدارک رابرای کی سی سی ارسال کردیم بجزتایید وصول مدارک هنوز بما اعلام نکرده اند چه موقع برای مصاحبه باید برویم ضمنا چگونگی استفاده از بولتن رانمی دانم ضمنا کیس نامبر من زیرعدد 5000 است خواهشمند است چنانچه کسی مطلع می باشد طریقه استفاده از بولتن را اطلاع رساتی فرمایند با تشکر از شما عزیزان گرامی

دوست عزیز شما اگر تاپیک بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها را مطالعه کنید به جواب تمام سوالاتتون میرسید..
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، zohre02 ، nirvana_kobin ، ali_gh ، abloom_ma ، رجبعلی ، گل نهال ، AsemanAbee ، daad
اسطوره صبر و انتظار ايروان كلير شد.... دوست من بهت كلي تبريك ميگم... تنديس طلايي ات را در مهاجرسرا خواهيم ساخت. مباركت باشه ... هووووووورررررررااااااااااا
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
هووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به افتخار حبیبی

ضمنا دست به دعا هستیم واسه
khmp
mr777
و
b_argi عزیز
(2013-08-12 ساعت 09:51)b_argi نوشته:  بچه ها سلام
این دو تا کیس کیان الان ایروان اعلام کرد.
2013AS9821
2013AS2099

آقا خوش خبر باشی این 2099 فکر کنم جناب Habibi باشه که بعد 244 روز کلیر شده و خدا رو شکر خیلی براش دعا کردم.پس معلومه امید در همه زنده هست
هووووووووووررررررررررررررررا
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2013-08-12 ساعت 10:05)pooya.n نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 10:01)soli asali نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 09:15)pooya.n نوشته:  منم حسم میگه امسال بازمانده ای نخواهیم داشت
پارسال فقط lovely bogati عزیز بود که ویزا نگرفت اگر اشتباه نکنم که اونم یک شرایط خاص داشت
پیارسال هم که فقط مسئله ی ابوظبی بود که تعدادی از دوستان ویزا نگرفتن
ولی امسال دیگه از این برنامه ها نداریم و همه ویزاشون رو خواهند گرفت

ابوظبی چه مشکلی داشته ؟؟ Sad
این دوستمون مشکلش چی بوده ؟

من اینا رو نگفتم که استرس بگیرینا
دوستمون مشکل رشته تحصیلی داشت احتمالا و زمانی هم که متاسفانه کلیر نشد بعد از چند بار مصاحبه خودش هم زیاد سورپرایز نشد
پیارسال هم یه مشکل امنیتی بود که مثل اینکه تو دو هفته آخر هیچ کیسی رو کلیر نکرد ابوظبی که بعدا معلوم شد اشتباه کرده، در عوض پارسال تمام کسانی که ابوظبی مصاحبه کرده بودن کلیر شدن
امسال دیگه از این اتفاقا نخواهد افتاد Big Grin

توضیجات تکمیلی دوست عزیزمون آقا پیام در مورد لاولی بوگاتی:

(2013-07-03 ساعت 02:05)payam62 نوشته:  توضیحات تکمیلی در باره ی دوستی که پارسال کلیر نشدن:
ایشون آی دی صفحه ی شبکه ی اجتماعی معروف را در سایت اعلام کرده بودن (دلیلش را نمیدونم ) . من به صفحه ی ایشون مراجعه کردم و برخی مسائل را که اونجا مطرح کرده بودن را خوندم. از جمله اینکه ایشون قبل از بحث لاتاری 2 یا 3 بار برای ویزای دانشجویی اقدام کرده بودن و به همین دلیل استاد راهنماشون رد شده بودن. بعد از قبولی در لاتاری وقتی که میرن چک معروف ! متوجه میشن که ایشون قبلاً برای ویزا اقدام کردن . دوباره ایشون را صدا میزنن سفارت و ازشون در مورد علت رد شدن درخواست ویزای دانشجویی سوال میکنن و دوستمون هم جواب میدن . خلاصه بعد از کش و قوس های زیاد و به خاطر اینکه استاد راهنمای این دوستمون در لیست س ی ا ه بوده بهش گفته بودن که تو هدفت از اومدن، کار کردن نیست و حتماً واسه درس هم اقدام میکنی و رشته حساس هم هست و امکان داره بعد از پایان درس به ایران برگردی و از آموخته هات بر علیه منافع ما استفاده کنی و کیسشون ریجکت شده بود.
ضمناً این دوستمون برای پایان نامه ی دوره ی ارشدشون، بر روی سوخت جامد موشک ! کار کرده بودن و قسم هم خورده بود که بابا من اصلاٌ از نزدیک ندیدم این موجود رو ! ولی دیگه کار از کار گذشته بوده Sad
تبریک به دوست عزیزمون Habibi عزیز که بالاخره کلیر شدند. خیلی خوشحال شدم. پس واقعا دیر و زود داره اما سوخت و سوز نه
۲۰۱۳
با اینکه 1000 تا کار داریم همینجوری نشستیم
تاشماره اعلام نشه دست و دلمون به کار نمیره چراااااااا؟؟؟؟؟
انکارا زود باش
دوستان کیس نفر دوم آپدیت نشه مشکلی پیش میاد؟
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: zohre02 ، amiz.abdollah ، payampars ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-08-12 ساعت 10:23)سو سو نوشته:  صفحه AP انکارا ارور میده چراا؟؟؟؟

اره حتما داره شماره میزنه Tongue Tongue
تشکر کنندگان: arash 111 ، zohre02 ، amiz.abdollah ، Mehrdadordi ، mehdi didam ، payampars ، Alirezaa2013 ، daad
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای حبیبی عزیز پیشکسوت ایروان
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-08-12 ساعت 10:18)arash 111 نوشته:  با اینکه 1000 تا کار داریم همین جوری نشستیم
تا شماره اعلام نشه دست ودلمون به کار نمیره چراااااااا؟؟؟؟

دقيقا حس و حالتون رو درك ميكنم منم مثل شما هستم
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
(2013-08-12 ساعت 10:25)shahramkh59 نوشته:  دوستان کیس نفر دوم آپدیت نشه مشکلی پیش میاد؟

نه دوست عزیز هر کی نیاز به چک داشته باشه چکش می کنن و آپدیت میشه نگران نباش .
ارسالات هم 10 تا شده امضاتو کامل کن مثل امضای بقیه دوستان Wink

تشکر کنندگان: shahramkh59 ، zohre02 ، amiz.abdollah ، mehdi389 ، ali_gh ، رجبعلی ، mehdi didam ، payampars ، Alirezaa2013 ، daad
حبیبی شکیبا، کلیر شد چه زیبا!
تبریک ویژه به ایشان. Smile
پ.ن. قابل توجه لانلی. مراقب کار و کاسبیتون باشید آقا! Big Grin
پ.ن. با عرض معذرت جلوی توپچی بزرگ شبح عزیز به خاطر ترقه در کردن! Shy
(2013-08-12 ساعت 10:26)سو سو نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 10:23)arash 111 نوشته:  با اینکه 1000 تا کار داریم همینجوری نشستیم
تاشماره اعلام نشه دست و دلمون به کار نمیره چراااااااا؟؟؟؟؟
انکارا زود باش

نمی دونم اخه من که اپ دیت هم نشدم اصلا منتظر چی هستم ؟؟!!!Wink

دوست عزیز ما هم تا حالا آپدیت نشدیم
حتما نیاز به چک نداریم بعضیا بدونه آپدیت کلیر میشن Cool

تشکر کنندگان: shahramkh59 ، zohre02 ، ma300me ، Soap McTavish ، سو سو ، ali_gh ، payampars ، Alirezaa2013 ، daad
امیر خان یک کیس 4 نفری هم ایروان کلیرنس خوردند تو منتظرسرا اضافه کنید فکر کنم alireza2753 مصاحبه 8 آگوست
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان