کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-12 ساعت 09:33)آیدا اس نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 09:29)Pishoo_25 نوشته:  ابوظبی
ابوظبی
ما
داریم
می آییم

Tongue
سلام
شما کلیر شدی که مخاهی بری ابوذبی؟ما که هنوز کلیر نشدیم.Sad

دوستان قدیمی که در سفارت ابوظبی کلیر شدید میشه بگید کی متوجه شدید؟صبح یا عص ؟اصلا سفارت کی اعلام می کنه و ما کی منتظر باشیم؟
تشکر کنندگان: ali_gh ، daad ، zohre02 ، payampars
بچه ها سلام
این دو تا کیس کیان الان ایروان اعلام کرد.
2013AS9821
2013AS2099
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-08-12 ساعت 09:15)pooya.n نوشته:  منم حسم میگه امسال بازمانده ای نخواهیم داشت
پارسال فقط lovely bogati عزیز بود که ویزا نگرفت اگر اشتباه نکنم که اونم یک شرایط خاص داشت
پیارسال هم که فقط مسئله ی ابوظبی بود که تعدادی از دوستان ویزا نگرفتن
ولی امسال دیگه از این برنامه ها نداریم و همه ویزاشون رو خواهند گرفت

جریان ابوظبی چی بوده؟
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: pooya.n ، amiz.abdollah ، daad ، payampars
Habibi یا khmp نیستن این 2000 ایه؟
2013AS9821

2013AS2099

خودتونو معرفی کنید؟!؟!؟
(2013-08-12 ساعت 09:55)pooya.n نوشته:  Habibi یا khmp نیستن این 2000 ایه؟
منم حس ميكنم حبيبي هست اين
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-08-12 ساعت 09:31)مهرنگار نوشته:  با تبریک به تمام دوستان کلیر شده در ابوظبی و ایروان ... ایشالا این دوستان دست راستشونو بزارن رو سر ما و این آنکارا یه نگاهی هم به ما بندازززززههههه....

با آرزوی موفقیت همه..
مهرداد

از تمام دوستانی که رتبه میدن تشکر میکنم.. در این روزهای سخت انتظار همه باید با روحیه بالا از همدیگه حمایت کرده و سعی کنیم تا درب ناامیدی به این انجمن باز نشود.
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-08-12 ساعت 09:15)pooya.n نوشته:  منم حسم میگه امسال بازمانده ای نخواهیم داشت
پارسال فقط lovely bogati عزیز بود که ویزا نگرفت اگر اشتباه نکنم که اونم یک شرایط خاص داشت

ابوظبی چه مشکلی داشته ؟؟ Sad
این دوستمون مشکلش چی بوده ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pooya.n ، Mehrdadordi ، amiz.abdollah ، zohre02 ، payampars ، daad
سلام و تبریک به همه کلیر شده ها.

امیدوارم این 2000 اعلام شده حبیبی باشه Smile

در ضمن کیس رز سفید هم پنجشنبه کلیر شده بود. **92. دسترسی به مهاجرسرا ندارن که خبر بدن
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
(2013-08-12 ساعت 10:01)soli asali نوشته:  

ابوظبی چه مشکلی داشته ؟؟ Sad
این دوستمون مشکلش چی بوده ؟

من اینا رو نگفتم که استرس بگیرینا
دوستمون مشکل رشته تحصیلی داشت احتمالا و زمانی هم که متاسفانه کلیر نشد بعد از چند بار مصاحبه خودش هم زیاد سورپرایز نشد
پیارسال هم یه مشکل امنیتی بود که مثل اینکه تو دو هفته آخر هیچ کیسی رو کلیر نکرد ابوظبی که بعدا معلوم شد اشتباه کرده، در عوض پارسال تمام کسانی که ابوظبی مصاحبه کرده بودن کلیر شدن
امسال دیگه از این اتفاقا نخواهد افتاد Big Grin
(2013-08-12 ساعت 09:51)b_argi نوشته:  بچه ها سلام
این دو تا کیس کیان الان ایروان اعلام کرد.
2013AS9821
2013AS2099
ايروان عاشششقتم
اينجوري نكن با ما، چجوري از خجالتت در بيايم خب؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
دوستان عزیز آقای حبیبی بعد از 244 روز امروز کلیر شد به افتخار صبرش و خودش که خیلی دوست داشتنی هست

هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
[/size][/[/color]size]

به خودش و خانواده محترمش از صمیم قلب تبریک میگم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
باسلام خدمت همه ایرانیان عزیزودلسوز
من وهمسرم ازقبول شدگان 2014می باشیم اززمانی که مدارک رابرای کی سی سی ارسال کردیم بجزتایید وصول فرمها هنوز بما اعلام نکرده اند چه موقع برای مصاحبه باید برویم ضمنا چگونگی استفاده از بولتن رانمی دانم ضمنا کیس نامبر من زیرعدد 5000 است خواهشمند است چنانچه کسی مطلع می باشد طریقه استفاده از بولتن را اطلاع رساتی فرمایند با تشکر از شما عزیزان گرامی
تشکر کنندگان: zohre02 ، Szsanazsz ، amiz.abdollah ، ali_gh ، آیدا اس ، payampars ، daad
CoolWinkانکارا ما رو خجالت زده کن ما بلدیم از شرمنگیت در بیایم Rolleyes
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
(2013-08-12 ساعت 10:09)jafarlari نوشته:  باسلام خدمت همه ایرانیان عزیزودلسوز
من وهمسرم ازقبول شدگان 2014می باشیم اززمانی که مدارک رابرای کی سی سی ارسال کردیم بجزتایید وصول مدارک هنوز بما اعلام نکرده اند چه موقع برای مصاحبه باید برویم ضمنا چگونگی استفاده از بولتن رانمی دانم ضمنا کیس نامبر من زیرعدد 5000 است خواهشمند است چنانچه کسی مطلع می باشد طریقه استفاده از بولتن را اطلاع رساتی فرمایند با تشکر از شما عزیزان گرامی
دوست عزیزضمن تبریک به شما....... عجله نکنید بزودی کارنت خواهید شد و زمان مصاحبه را نیز به شما اعلام میکنند از طریق سایت باید چک کنید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: zohre02 ، رجبعلی ، manzar333 ، payampars ، daad ، habibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان