کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-12 ساعت 01:06)Ahmad0756 نوشته:  هوررررررررررا ما هم کلیر شدیم بابا ایروان ترکوند ما 5شنبه ناامید شدیم رفتیم سفر به اینترنتم دسترسی نداشتیم تا بر گشتیم الکی سرد به سایت زدیم دیدیم ایول به ایروان ما رو هم کلیر کرده به همه کلیر شدهها تبریک میگم قربون لطف خدا برم که روز عید به ما عیدی داد روزی همه منتظران کنه ابته به ما دوبله عیدی داد هم کلیر usaهم ویزای ukدر یک روز به قول اقای فضلی خدددددددددددددا شکرررررررررررررررررررررت

تبریک می گم به شما
ما هم کلیر شدیم فکر کنم پس باید با هم باشیم
باید قبل از اون تاریخی که تو سایت نوشته ما تو سفارت ایروان باشیم یا دقیقاً همان روز؟
شما جه زمانی می روید؟
(2013-08-12 ساعت 08:58)mona_gh نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 01:06)Ahmad0756 نوشته:  هوررررررررررا ما هم کلیر شدیم بابا ایروان ترکوند ما 5شنبه ناامید شدیم رفتیم سفر به اینترنتم دسترسی نداشتیم تا بر گشتیم الکی سرد به سایت زدیم دیدیم ایول به ایروان ما رو هم کلیر کرده به همه کلیر شدهها تبریک میگم قربون لطف خدا برم که روز عید به ما عیدی داد روزی همه منتظران کنه ابته به ما دوبله عیدی داد هم کلیر usaهم ویزای ukدر یک روز به قول اقای فضلی خدددددددددددددا شکرررررررررررررررررررررت

تبریک می گم به شما
باید قبل از اون تاریخی که تو سایت نوشته ما تو سفارت ایروان باشیم یا دقیقاً همان روز؟
شما جه زمانی می روید؟
دوست عزیز تبریک میگم بهتون...باید قبلش برین، در واقع تا اون تاریخ مهلت دارین که برین ویزا رو بگیرین ولی توصیه میشه هر چه زودتر این کارو بکنید. آب دستتونه بذارین زمین و برین ویزاتون رو بگیرین Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-08-12 ساعت 08:58)mona_gh نوشته:  

تبریک می گم به شما
شما جه زمانی می روید؟

دوست عزیز تبریک میگم کلیر شدنتون رو

اون تاریخ deadline هست که میتونین برین برای ویزا... ولی با توجه به سوابق هر چه زودتر برین بهتره... شده بعضی ها دیرتر رفتن و کلیرنس مجدد خوردن

اگه از من میشنوین امروز فردا برین Smile
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-08-12 ساعت 08:47)3rip نوشته:  به همه بچه هایی که تا الان کلیر شدن و تمام بچه هایی که در روزهای آینده کلیر خواهند شد تبریک میگم.
اگر روند کلیر شدن رو تو سالهای اخیر دنبال کرده باشید میبینید که تعداد بازمانده ها هر سال کمتر شده و در نهایت سال 2012 با اون همه مشکلاتش و با اون تعطیلی ناگهانی یکماهه سفارت آنکارا ولی بازم کمترین بازمانده رو داشتیم. فکر میکنم امسال هیچ بازمانده ای نداشته باشیم.

خداوندبه مازمانده هاصبربدهBig GrinWink
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، زری وحدتی ، efah ، daad ، امیر مهاجر ، shatsi ، mehdi389 ، bigharar ، رجبعلی ، r91 ، payampars ، 3rip
(2013-08-12 ساعت 09:07)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 08:47)3rip نوشته:  به همه بچه هایی که تا الان کلیر شدن و تمام بچه هایی که در روزهای آینده کلیر خواهند شد تبریک میگم.
اگر روند کلیر شدن رو تو سالهای اخیر دنبال کرده باشید میبینید که تعداد بازمانده ها هر سال کمتر شده و در نهایت سال 2012 با اون همه مشکلاتش و با اون تعطیلی ناگهانی یکماهه سفارت آنکارا ولی بازم کمترین بازمانده رو داشتیم. فکر میکنم امسال هیچ بازمانده ای نداشته باشیم.

خداوندبه مازمانده هاصبربدهBig GrinWink

بازمانده چیه؟

الان کارمندهای ابوظبی بعد یه تعطیلی تووووووووپ ، دارن میان که یه لیست بلند بالا از کلیر شده ها بدن Big Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: MEHDIREZAEI ، ali_gh ، زری وحدتی ، efah ، daad ، shatsi ، mehdi389 ، ma300me ، رجبعلی ، e76779 ، manzar333 ، mrbonbon ، payampars ، 3rip
درود دوستان
تبریک به دوستان گل ایروان بخصوص گل سر سبد مهاجرسرا امیر بزرگ مهاجر
بالاخره بعد از 124 روز ما هم بدون ایمیل آپپپپپپدییییتتتتت شدیم. ضمن اینکه از 13 نفر باقیمانده ابوظبی در آپریل 4 کیس دیگه از جمله آریوبرزن عزیز هم آپدیت شده. البته من 5 شنبه گذشته یه زنگ زدم آ م ر ی ک ا و با کی سی سی صحبت کردم بعد از چک کردن شمارم گفت چرا منتظر هستید منم گفتم دقیقا همین سوال منه؟!!! بعدش گفت همکاران تا یک ماه دیگه نتیجه کیستونو اعلام می کنند که فرداش آپدیت شدم. دوستان با اون 88 نفر قبلی فعلا 93 کیس منتظر در ابوظبی.
ولی انگار از سفارت ابوظبی خبری نیستSad
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
منم حسم میگه امسال بازمانده ای نخواهیم داشت
پارسال فقط lovely bogati عزیز بود که ویزا نگرفت اگر اشتباه نکنم که اونم یک شرایط خاص داشت
پیارسال هم که فقط مسئله ی ابوظبی بود که تعدادی از دوستان ویزا نگرفتن
ولی امسال دیگه از این برنامه ها نداریم و همه ویزاشون رو خواهند گرفت
سلام به همگی بچه ها من سفارت ارمنستان رفتم باید شماره تلفنم وادرسم را بچسبونم به پاسپورتم و بندازم داخل صندوق یا فرم خاصی هست که باید پر بشه برای اطلاعات تماس ؟لطفا کسی می دونه زود جواب به من بده من الان تو راهم ممنون می شم کمک فوری کنید.
تشکر کنندگان: raam12000 ، Nasimmmm ، efah ، daad ، Mehrdadordi ، Soap McTavish ، Alirezaa2013 ، lonelyman
تبریک به امیر مهاجر عزیز که با کلیر شدنش خستگی این همه کار در مهاجر سرا از تنش بیرون رفت و نیز تبریک به همه دوستان عزیز کلیر شده
nikan_sh ، ali1982 ، Sepidarx ، sadfar ، raam12000 ، HAMID1371 ، tamara ، mlo ، Ehsan1358 ، sla59 و سلی [/size]
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-08-12 ساعت 08:28)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:41)payampars نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:24)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:19)payampars نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:17)negar_karimi6 نوشته:  بچه های ابوظبی گوش گنید یکی ازدوستان پیشنهادخوبی کرده
گفته ازفردااقدام برای ویزای دوبی کنیم و مهلت انقضاش هم دوماهه است که تا کلیرشدیم فقط بمونه بلیط گرفتنمون منم فکرشوکردم میبینم حرف حسابیه
پس بجنبیدویزاروبگیرید توی این دوماه حتماااااااااااااااااااااااااااا کلیروویزابراهه تاانشالا موقع بلیط گرفتن یه هماهنگی باهم میکنیم که اونجاغریب نباشیم
اگرپیشنهادبهتری دارید خوشحال میشم

دوست عزیز من موافقم فقط برای گرفتن ویزا چه جوری اقدام کنیم
دوماً من همراه شما هستم خوشحال میشم دست جمعی بریم

برای گرفتن ویزابه ازانس هواپیمایی مراجعه کنید ولی بهش بگید فعلاویزای دوبی روبگیره براتون وتاریخ بلیط روبعدبهش میگید بعدکه انشالا کلیرشدیم بهم دیگه اطلاع رسانی میکنیم که درکدام هتل بریم مستقربشیم

من فردا برای ویزای دبی اقدام خواهم کرد یک لیست درست کنیم از دوستانی که میخواهند با هم باشیم
من در دبی چند نفر دوست خوب پیدا کردم که برای رفتن ابوظبی کمکم کردند هم امیر ما را برد ابوظبی میتونیم با هم دست جمعی بریم

برای تهیه لیست هم اگه قابل باشم وظیفه شو بر عهده میگیرم هر کدام از دوستان که خواستند و با این موضوع موافق بودن به ایمیل payampars@gmail.com ایمیل بزنید
ارادتمند همه دوستان
پیام

کاربسیارخوبی میکنید ودستتون هم دردنکنه ماازاصفهانیم فعلاسه نفر
اگرممکنه درپیام خصوصیم یه تل به من بدید ممنون
صفای بچه های اصفهان ,,ما هم اصفهانیم

تشکر کنندگان: abloom_ma ، Nasimmmm ، زری وحدتی ، efah ، mehdi didam ، daad ، shatsi ، zohre02
(2013-08-12 ساعت 09:17)BEROLIN نوشته:  سلام به همگی بچه ها من سفارت ارمنستان رفتم باید شماره تلفنم وادرسم را بچسبونم به پاسپورتم و بندازم داخل صندوق یا فرم خاصی هست که باید پر بشه برای اطلاعات تماس ؟لطفا کسی می دونه زود جواب به من بده من الان تو راهم ممنون می شم کمک فوری کنید.
دوست عزیز شما پاسپورت ها را با آن برگه آبی باید تحویل بدهید و همراه آن روی یک برگه سفید شماره تلفن (مبایل یا شماره هتل) خود را به برگه آبی ضمیمه کنید و پس از گذاشتن همه اینها در پاکتی که به شما میدهند آنرا در صندوق چوبی که بزرگتر هست بیندازید..موفق باشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
ابوظبی
ابوظبی
ما
داریم
می آییم

Tongue
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
با تبریک به تمام دوستان کلیر شده در ابوظبی و ایروان ... ایشالا این دوستان دست راستشونو بزارن رو سر ما و این آنکارا یه نگاهی هم به ما بندازززززههههه....

با آرزوی موفقیت همه..
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-08-12 ساعت 09:29)Pishoo_25 نوشته:  ابوظبی
ابوظبی
ما
داریم
می آییم

Tongue
سلام
شما کلیر شدی که مخاهی بری ابوذبی؟ما که هنوز کلیر نشدیم.Sad
محل و تاریخ مصاحبه:ابوذبی 19 جون .کلیس نامبر:2013as84** دریافت برگه آبی و آپ دیت ها:20 جون و 6آگست و12آگستSmile کلیر:15 آگست Shy
تشکر کنندگان: ali_gh ، daad ، رجبعلی ، payampars
سلام مگه سفارت انکارا از 7 تا 10 تعطیل نبوده ؟ میشه 8 اپدیت شد ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
تشکر کنندگان: daad ، Mehrdadordi ، zohre02 ، رجبعلی ، payampars ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان