کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-12 ساعت 13:48)AsemanAbee نوشته:  بچه ها آنکارا رو دستپاچه نکنین والللللا
فکر کنم یک ماشین کلینر شهرداری برداشته انشاله میخواد همه رو از یک کنار ابپاشی کنه که منتظرسرا یکدست [font=Tahoma]سبز [/font]بشه
.
.
الان کیس همسرم اپدیت شد
[font=Tahoma]خدایاااااااااااااااااااااااااا[/font]
چه ویزایی بود
پناه بر تو

تبریک بسیار
برنده اصلی ما هم امروز آپدیت شد.
سلام به همگی من امروز پاسمو تحویل سفارت دادم Smile میخواستم مدیکالم رو تمدید کنم اما انقدر که دکتر شلوغ بود پشیمون شدم ... مثل اینکه قسمته که زودتر برم یو اس آ Wink
کیس: 44xx
(2013-08-12 ساعت 14:07)valencia نوشته:  از دوستانی که تو آنکارا مصاحبه داشتن کسی آپدیت شده؟

والنسیا جان
چندتا کامنت بالارا بخوندی میبینی تعداد زیادی از بچه ها دارن آپدیت میشن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-12 ساعت 12:25)mohammad fazli نوشته:  دیگه وقتش بود از پیله غیبت بیام بیرون و انلاین بشم!!!!!
کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــر میشید دیر یا زود
باید صبر داشته باشید اینجا هم آسیاب به نوبته!!!
پس صبور باشید

خوش اومدی محمد عزیز.. وجودت کنار ما باعث دلم گرمیه...
شخصاً ممنونم ازت.
چه خبره آقا
کاربران در حال بازدید این موضوع: amirfarahan، amiz.abdollah، Arash R، Aryan2014، drkahani، e76779، far-dv2013، fariba_a، habibi، manzar333، maryami2k4، mehdi389، MEHDIREZAEI، mehrrdad، mohammad fazli، MY75، nooshshahnar، paradies، PARVIN_OMID، saraus2013، SHABAH51، soroushmm، tata1344، usa lover، نامی کاشی، گل نهال، valencia، zohre02، اریوبرزن، رجبعلی، 7 کاربر مخفی، 2 مهمان
شما که مخفی هستی شما که مهمون هستی چرا نمیاید تو بیشتر با هم آشنا بشیم عایا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
دوستان عزيز
واسه همه دوستای مهاجرسرا Big Grin
واسه اين که هميشه شاد باشيد و خندان Big Grin
یه بار ديگه به افتخار همه دوستای کلير شده جديد Big Grin

ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
دارم باااااااااااااااال در میارم از خوشحالی

کیسم امروز هم آپدیت شده ....
همین روزها به زودی ستاره هامون برداشته می شه به امید خداااااااااااااا
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
[عکس: y0ygz51z05wlael3xc1w.jpg]
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-08-12 ساعت 14:13)mohammad fazli نوشته:  چه خبره آقا
کاربران در حال بازدید این موضوع: amirfarahan، amiz.abdollah، Arash R، Aryan2014، drkahani، e76779، far-dv2013، fariba_a، habibi، manzar333، maryami2k4، mehdi389، MEHDIREZAEI، mehrrdad، mohammad fazli، MY75، nooshshahnar، paradies، PARVIN_OMID، saraus2013، SHABAH51، soroushmm، tata1344، usa lover، نامی کاشی، گل نهال، valencia، zohre02، اریوبرزن، رجبعلی، 7 کاربر مخفی، 2 مهمان
شما که مخفی هستی شما که مهمون هستی چرا نمیاید تو بیشتر با هم آشنا بشیم عایا
استاد عزیز یواشتر بابا جان ما رو زیر پات له نکنی، مارو هم ببین.Big Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: payampars ، lonelyman ، nooshshahnar ، e76779 ، shatsi ، ali_gh ، daad ، Nasimmmm ، amir82 ، AsemanAbee ، dove ، habibi ، Soap McTavish
مرسی دوستای خوبم که بهم تبریک گفتین
امروز خیلی خوشحالم نه فقط برای خودم برای همه
مخصوصا آسمان آبی و پرنسس
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-08-12 ساعت 14:10)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 13:54)usa lover نوشته:  خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پس چرا ما آپدیت نمیشیم
کی ابوظبی رو چشم زد خودش بیاد بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا لعنت کنه این القاعده رو ببین چه به روز ما آورده
کلا ابوظبی رو فرستاده توی کما
باور کن اگه بن لادن رو نکشته بودن خودم میکشتمش
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-12 ساعت 14:00)ikamaly نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 13:00)رجبعلی نوشته:  هوووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
باز هم تبریک به دوستان عزیز کلیر شده از ایروان بويژه:
mona_gh ، Ahmad0756 ، Leila12020 ، hutsa83 ، مامان Sany58 ، رز سفید ، و پیشکسوت عزیز و صبورمون جناب آقای habibi.
امیدوارم همیشه شاد و سربلند باشید.
به امید کلیر شدن تک تک عزیزان منتظر.
الان از بیرون اومدم،بچه ها گرسنه ناهار نخوردن،من توی آشپزخونه، تبلت روی کابینت، تاپیک کلیرنس!!!!!!
چه خبره!!!!! با اون پایین شلوغه!!!! بدو بدو دنبال رجبعلی که ببینم کدوم سوار قطار شدن!!!
مرسی رجبعلی لوکوموتیو ران وظیفه شناس

تبریک به همه کلیر شدگان
انشاا.. نوبت رجبعلی بشه

سلام آیکمالی عزیز
ممنون که به یاد من هستید.
عارضم خدمتتان که از اسامی بالا فقط لیلای عزیز و حبیبی بزرگوار امروز کلیر شده اند و بقیه از لیست قبلی اند.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
دوستان الان همسرم (برنده اصلی‌) برای بار چهارم آپدیت شد(۳۱ جولای، ۵ ،۱۲،۹ آگوست)، خدایا خودت کمک کن بعد از ۵ ماه از این بلا تکلیفی بیرون بیأییم .
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
یک تبریک ویژه به habibi عزیز و صبور و آرزوی زودتر کلیر شدن دوستان قدیمی از جمله رفیق خوبم mrr777...محمــــد جان منم مثل خودت شدم...با هم میریم ایروان می ترکونیم...زکریا هم قراره بیاد! Big Grin
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
کم کم داشتم فکر می کردم به جای گودبای پارتی بیام سالگرد مصاحبمون رو جشن بگیرم ...

اماااااااااااااا.................
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان