کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه هایی که تو این ماه 3 بار کلیه افراد کیسشون آپدیت شدند از طرف سفارت در آنکارا، بدانید و آگاه باشین به گمانم امروز عصر، سفارت شماها رو کیلیر اعلام خواهد کرد . باشد که دست راستتان پشت سر ما شاید یه روزی ما هم رستگار شویم Cool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
خوش بحال همه یکی می گه آپدیت شدم ، یکی می گه نامه اومده ویزامون آماده است. یکی می گه هورا کلیر شدم . خدایا ما رو هم تحویل بگیر
بچه ها همتون به زودی کلیر میشین اصلا نگران نباشید Smile خیالتون تخت تخت، من قول میدم بهتون Wink
کیس: 44xx
کم کم داشتم فکر می کردم به جای گودبای پارتی بیام سالگرد مصاحبمون رو جشن بگیرم ...

اماااااااااااااا.................
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-08-12 ساعت 14:29)zohre02 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 14:25)mrbonbon نوشته:  بچه هایی که تو این ماه 3 بار کلیه افراد کیسشون آپدیت شدند از طرف سفارت در آنکارا، بدانید و آگاه باشین به گمانم امروز عصر، سفارت شماها رو کیلیر اعلام خواهد کرد . باشد که دست راستتان پشت سر ما شاید یه روزی ما هم رستگار شویم Cool

دوست عزیز همسر من فقط با یک آپدیت 17 جولای کلیر شد اونم از طریق ایمیل متوجه شدیم و تا به الان هم شمارمون تو سایت نیومده پس تعداد آپدیتها مهم نیست، ایشالا شما هم تو لیست کلیرها هستی Rolleyes
ممنون بابت دلداریتون، اما واقعیت اینه که حتماً کلیه افراد کیس باید آپدیت بشن تا سفارت در سایت کیلیر اعلام کنه...
در مورد شما هم همین منوال صدق میکنه، گویا این سیستمی هست که بعد از اینکه آمریکا آپدیت میکنه، پرونده رو کامل میفرسته به سفارت و در اونجا بعد از یه تجزیه و تحلیل سریع دو بار آپ میکنن و در خاتمه کیلیر...
الان در مورد پرونده منم، دارن دنبال موش میگردن Big Grin، خلاصه بگیرنش دیگه حله منم آپ میشم و کیلیر TongueTongueTongue
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-12 ساعت 14:17)b_argi نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 14:13)mohammad fazli نوشته:  چه خبره آقا
کاربران در حال بازدید این موضوع: amirfarahan، amiz.abdollah، Arash R، Aryan2014، drkahani، e76779، far-dv2013، fariba_a، habibi، manzar333، maryami2k4، mehdi389، MEHDIREZAEI، mehrrdad، mohammad fazli، MY75، nooshshahnar، paradies، PARVIN_OMID، saraus2013، SHABAH51، soroushmm، tata1344، usa lover، نامی کاشی، گل نهال، valencia، zohre02، اریوبرزن، رجبعلی، 7 کاربر مخفی، 2 مهمان
شما که مخفی هستی شما که مهمون هستی چرا نمیاید تو بیشتر با هم آشنا بشیم عایا
استاد عزیز یواشتر بابا جان ما رو زیر پات له نکنی، مارو هم ببین.Big Grin
منم هستم arash111
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، b_argi ، zohre02 ، shatsi ، Tabassomshojaat ، daad ، payampars ، abloom_ma ، رجبعلی ، Mehrdadordi ، dove ، habibi
(2013-08-12 ساعت 14:36)princesess نوشته:  کم کم داشتم فکر می کردم به جای گودبای پارتی بیام سالگرد مصاحبمون رو جشن بگیرم ...

اماااااااااااااا.................
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
به به پرنسس جان بعد از یه غیبت عظمی میبینم که خبرای خوبی داره براتون میاد، ایشالله به میمنت و مبارکی... التماس دعا داریم خدمتتون Cool
سفرنامه
(2013-08-10 ساعت 20:12)SHABAH51 نوشته:  گفتند همه به خنده غش غش
ماهی برسیــــــد تا به دمب*اش!
غافل که چقـــدر دم دراز است
هم عشوه گر و هم اهل ناز است
ای ماهــی دم دراز و بی ریخت
باید کــــه دُم ات برید و آویخت!
گر رحم به جان خود تو خواهی
فی الفور برو جناب ماهــــی!
Big GrinBig GrinBig Grin
*
دُمب=همان دُم است فقط کمی درازتر!
ظاهراً این تهدید من برای جناب ماهی بی تاثیر نبودا ..یه تکونی به خودش داد ما ستاره دار شدیم!..اگه دیر بجنبه همین روزا یه ماهی پلوی خوشمزه می خوریم! البته دمب(!) اش که فایده ای نداره ...اما خب عوض اش کله اش فسفر داره یه مقدار از این مغز درب و داغون ما رو درست می کنه...والا به خدا Big GrinBig Grin
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-12 ساعت 14:34)bigharar نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 14:26)dolood نوشته:  خوش بحال همه یکی می گه آپدیت شدم ، یکی می گه نامه اومده ویزامون آماده است. یکی می گه هورا کلیر شدم . خدایا ما رو هم تحویل بگیر

می بخشید دوست عزیز شما چرا امضا ندارید

اینم امضا Sad
case No:8XXX
کنسولگری: ایروان
کلیرنس: 15 َ August
تشکر کنندگان: zohre02 ، pooya.n ، b_argi ، daad ، payampars ، shatsi ، abloom_ma ، SHABAH51 ، nooshshahnar ، alihmh ، گل نهال ، رجبعلی ، dove
دوستان سایت منتظر سرا هم Down شد
و از دسترس خارج
افشین جان بیا خودم یک هاست رایگان از سرورهام بهت بدم تا دیگه به مشگل بر نخوره سایت
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
سلام خسته نباشيد اولا به همه دوستان عزيز كه جديدا كلير شدن تبريك ميگم و خيلي خوشحالم دوما من هر كاري ميكنم نميتونم به سايت منتظر سارا وارد بشم چرا علت چيه ؟ آدرسش عضو شده؟
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
تشکر کنندگان: payampars ، shatsi ، zohre02 ، daad ، nooshshahnar ، abloom_ma ، b_argi ، AsemanAbee ، رجبعلی ، Mehrdadordi ، dove
بچه ها متن نامه سفارت کسی سراغ نداره واسه پیگیری ؟
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: payampars ، zohre02 ، daad ، b_argi ، رجبعلی
نه آپ میشیم نه کلیر میشیم عجب صبری خدا داردSadSadSadSadSadSadSad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-08-12 ساعت 14:22)پرستوی مهاجر نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 14:15)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 12:18)پرستوی مهاجر نوشته:  یکی به من بگه کلیرنس خوردیم یعنی چی؟

کلیرنس خوردیم یعنی بدبخت شدیم یعنی افیسر میگه فعلا برو غاز بچرون تا بعدا هر وقت دلمون خواست بهت ویزا میدیم اگه دلمون هم نخواست نمیدیم

دلم برای پروین-امید سوختSadSadSadSadSadSad

ممنون که دلت واسمون سوخت هیشکی مارو دوس نداره نه آپدیتی نه کلیری
خوب بابا ما هم دلمون آپدیت می خواد Sad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: payampars ، daad ، سو سو ، mehdi didam ، SHABAH51 ، r91 ، b_argi ، zohre02 ، alihmh ، e76779 ، AsemanAbee ، رجبعلی ، ashakibafar ، dove ، Alirezaa2013
(2013-08-12 ساعت 14:25)mrbonbon نوشته:  بچه هایی که تو این ماه 3 بار کلیه افراد کیسشون آپدیت شدند از طرف سفارت در آنکارا، بدانید و آگاه باشین به گمانم امروز عصر، سفارت شماها رو کیلیر اعلام خواهد کرد . باشد که دست راستتان پشت سر ما شاید یه روزی ما هم رستگار شویم Cool

مسترعزيز من ويزامو گرفتم فقط همسرم سه بار كليرشده يعني حله ديگه ؟شما مطمئني؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: payampars ، daad ، nooshshahnar ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، SHABAH51 ، houmanmir ، dove ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان