کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-13 ساعت 19:49)meysam afjeh نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 17:37)ma300me نوشته:  آیا از آنکارا امروز 13 آگوست کسی آپ شده؟ اگه کسی شده لطفا اعلام کنه، ممنونم.

سلام
منم امروز آپدیت شدم .از 14 jun تا 11 jul که با ایمیل آپ شده بودم دیگه آپ نشدم تا به امروز

خوشحالم كه آپديت شديد
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -
تشکر کنندگان: efah ، ma300me ، mehdi didam ، b_argi ، zohre02 ، daad ، payampars ، manila
(2013-08-14 ساعت 08:17)mehdi didam نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 20:29)raham نوشته:  سلام
یک سوال داشتم ، تو دو هفته اخیر کسایی که به سفارت ایمیل زدن جوابش رو گرفتن؟ من از دوهفته پیش تا حالا 2 تا ایمیل به سفارت و یک ایمیل به کی سی سی زدم که جواب هیچ کدوم رو ندادن، فقط بعد از ایمیل کی سی سی یکبار از آمریکا و چند روز بعد از انکارا آپدیت شدم ، می خواستم ببینم کسی جواب ایمیل گرفته یا نه

به من هم جواب ندادن !!! فکر کنم وقت ندارن

وقت دارن مهدی جان، جوابی ندارن بدن.Cool
از ۲ حال خارج نیست، یا پروسه مون تموم شده که در اولین اپدیت شماره مونو تو سایت می بینیمTongueTongue یا اینکه هنوز در حال بررسی هستن که خوب جوابش معلومه.Sad
البته پیگیری با ایمیل و تلفن حق مسلم ماست.Big Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: mehdi didam ، b_argi ، AsemanAbee ، مهتاب - 2251 ، mhb161 ، zohre02 ، گل نهال ، daad ، efah ، payampars
با سلام و صبح بخیر
دوستان برای همتون آرزو می کنم بزودی زود کلیر شوید چون آدم تا وقتی تو این مرحله هست فکر می کنه سخت ترین مرحله همینه وفتی به مرحله بعد از کلیر میرسید تازه متوجه میشوید که این مرحله از قبل خیلی سخت تر است پس اعصاب و روان خود را اینقدر درگیر نکنید و کمی هم از توان خود را برای مرحله های بعدی بگذارید بازم هم به تمام کلیر شده های اخیر تبریک می گویم و برای بقیه دوستان هم کلیر آرزو می کنم موفق و پیروزباشید.
(2013-08-14 ساعت 03:34)SHABAH51 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 03:01)efah نوشته:  باورم نمیشه ...
این دو سه پست آخری رو پس از دو روز دوری از شما خوندم ...
پس کجا رفت اونهمه امید و دلداری پس از اون امواج خوشایند پاکسازیها ...
کجایید mrbonbon , SHABAH51 , ... تا از آینده های خوب بگید ...
گوشمون پره از ناامیدی و قصه های تلخ ...
دلمون خوشه به این رویای اونور آبی ...
بیاین این روزای آخری با هم و دور هم باشیم ...
امید رو تو دل همدیگه زنده کنیم ...
دست همو بگیریم ...
efah عزیز و مهربان...ما هنوز هستیم و البته در کنار دوستانی که می کوشند نگران باشند و این نگرانی را به دیگران هم سرایت دهند!! ممنون که به یادم بودی... به قول امضای خودم این پایین سمت چپ : این نیز بگذرد!
دوستان گلم همچنان قوی و استوار و امیدوار و پرطاقت و مستحکم و بی انرژی منفی و پایدار و صبور و ... و ... و در کنار تک تک شما ها ایستاده ام ...
بقول اون یارو تو فیلم با گرگها میرقصد

ایستاده با مشت Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
سلام دوستان خوبم

با دلی پر امید و روحیه ای عالی و به یاری پروردگار میریم که آخر هفته ای سرشار از خبرهای شادی بخش را شروع و با انرژی مضاعف به پایان برسانیم.RolleyesShy...دوستانی که کمی بی حوصله شده اید به آینده امیدوار باشید زیرا که کلیر شدن حق مسلم شماستBig GrinBig GrinBig Grin....همه شما را دوست دارم و به عشق دیدن شادیهایتان هنوز این تاپیک را ترک نکرده امWinkWink......به قول فضلی عزیزم......

خدایا........
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
با سلام و صبح بخیر به همه دوستان، من دیشب به این DOS زنگ زدم. گفت هنوز در حال پروسه هستین. گفتم این پروسه چقدر طول میکشه؟ گفت ما نمیدونیم و دست ما هم نیست!
حالا خدا میدونه که دست کیه؟!!!
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: ari_kiana ، abloom_ma ، b_argi ، pooya.n ، e76779 ، mrr777 ، AsemanAbee ، مهرنگار ، zohre02 ، Mehrdadordi ، lilistar ، daad ، efah ، payampars
(2013-08-14 ساعت 08:59)mehdi didam نوشته:  .
از آنجا که جو تاپیک یا طاپیک یا حالا هرچی .... ؟؟ یه کم به سمت و سوی منفی سوق پیدا کردنه ، لذا

ـــ این هم روحیه ــــ

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:

صبکم الله و العافیه ، این هم یه کم روحیه ، به به از این قافیه ، بازم بگم یا کافیه ؟؟؟؟؟؟

کافیه...................کافیه
(2013-08-14 ساعت 07:09)mrr777 نوشته:  سلام عزیزان و صبح زیباتون بخیر، این بحث های عجیب در مورد اینکه چند تا ویزا می دن، چند تا ویزا نمی دن چیه آخه.Sad

به جای این حرفهای بی فایده برید برنامه ریزی کنید و وسایلی که می خواید ببرید، بزارید یا بفروشید رو سوا کنید که مثل ما همه چیزتون قاطی پاطی نشه و کلی چیز میز گم نکنید تو لحظات آخر.Cool

من دیشب خانم و دخترم رو راهی کردم و الان هم پسرم تو فرودگاه ایروان منتظر پروازشه. هیچ وقت خوشحال تر از الان نبودم و از دیروز صبح تا حالا با وجود اینکه از خستگی دارم می میرم پلک رو هم نذاشتم.Rolleyes
یه اتفاق جالب و عجیب هم برام افتاد در فرودگاه امام که بعدا براتون تعریف می کنم.Cool

امیر جان بی صبرانه منتظرم تا با هم در سیاتل قدم بزنیم و خاطرات این روزها رو تعریف کنیم و بخندیم.Big GrinBig Grin
نميشه بگم جاشون خالي نباشه!! فكر كنم جاي شما پيش اونا خاليه؛) اميدوارم زود زود زودددددددد شما هم جاتونو پر كنين ؛)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​
اگر هر کدوم از دوستای مهاجرسراییم یه + بگیرین واسه کلیر شدن، فکر کنم تو این تاپیک بتونیم از کشورهای دیگه هم ملتو کلیر کنیم!!!
(2013-08-14 ساعت 08:17)mehdi didam نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 20:29)raham نوشته:  سلام
یک سوال داشتم ، تو دو هفته اخیر کسایی که به سفارت ایمیل زدن جوابش رو گرفتن؟ من از دوهفته پیش تا حالا 2 تا ایمیل به سفارت و یک ایمیل به کی سی سی زدم که جواب هیچ کدوم رو ندادن، فقط بعد از ایمیل کی سی سی یکبار از آمریکا و چند روز بعد از انکارا آپدیت شدم ، می خواستم ببینم کسی جواب ایمیل گرفته یا نه

به من هم جواب ندادن !!! فکر کنم وقت ندارن
منم 1 آگوست ایمیل زدم و جواب ندادن و فقط کیس خودم آپدیت شد
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: abloom_ma ، pooya.n ، b_argi ، dove ، AsemanAbee ، raham ، Szsanazsz ، zohre02 ، sadeghi897 ، yalda91 ، alihmh ، mehdi didam ، Mehrdadordi ، daad ، efah ، payampars ، Alirezaa2013 ، ali_gh
با اینکه دست و دلم به هیچ کاری نمیره واز وقتی ویزای همسرم و دخترم را گرفتم نگرانیم بیشتر شده ولی رفتم بلیط خریدم که بقولی از ما حرکت از خدا برکت باشه.قیمقیمتش به به شدت داره میره بالا چرا شو نمیدونم برای هفته اخر سپتامبر گرفتم نفری شش میلیون با ترکیش
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-08-14 ساعت 09:51)SK89 نوشته:  با اینکه دست و دلم به هیچ کاری نمیره واز وقتی ویزای همسرم و دخترم را گرفتم نگرانیم بیشتر شده ولی رفتم بلیط خریدم که بقولی از ما حرکت از خدا برکت باشه.قیمقیمتش به به شدت داره میره بالا چرا شو نمیدونم برای هفته اخر سپتامبر گرفتم نفری شش میلیون با ترکیش

برای کدوم شهر؟!!!
تشکر کنندگان: Hedieh20 ، b_argi ، mhb161 ، Szsanazsz ، zohre02 ، sadeghi897 ، alihmh ، Soap McTavish ، daad ، payampars ، ali_gh
(2013-08-14 ساعت 09:51)SK89 نوشته:  با اینکه دست و دلم به هیچ کاری نمیره واز وقتی ویزای همسرم و دخترم را گرفتم نگرانیم بیشتر شده ولی رفتم بلیط خریدم که بقولی از ما حرکت از خدا برکت باشه.قیمقیمتش به به شدت داره میره بالا چرا شو نمیدونم برای هفته اخر سپتامبر گرفتم نفری شش میلیون با ترکیش
دوست عزیز منهم مشابه شما هستم من همسر ودخترم یک ضرب گرفتند و من منتظر کیلیر هستم انشالله زود می یاد و می رید راجع به بلیط هم اگر هفته اول اکتبر می گرفتید بهتر بود و ارزونتر ما هم برای هفته اول اکتبربلیط گرفته ایم بهر حال تا اونموقع همه چیز مشخص میشه که به من میدهند یا نه بهر حال خدا می خواد و درست میشه به امید کیلیر همه دوستان
تشکر کنندگان: valencia ، pooya.n ، abloom_ma ، mhb161 ، b_argi ، AsemanAbee ، zohre02 ، مهرنگار ، sadeghi897 ، arash 111 ، Mehrdadordi ، lilistar ، daad ، efah ، payampars
(2013-08-14 ساعت 09:25)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 07:09)mrr777 نوشته:  سلام عزیزان و صبح زیباتون بخیر، این بحث های عجیب در مورد اینکه چند تا ویزا می دن، چند تا ویزا نمی دن چیه آخه.Sad

به جای این حرفهای بی فایده برید برنامه ریزی کنید و وسایلی که می خواید ببرید، بزارید یا بفروشید رو سوا کنید که مثل ما همه چیزتون قاطی پاطی نشه و کلی چیز میز گم نکنید تو لحظات آخر.Cool

من دیشب خانم و دخترم رو راهی کردم و الان هم پسرم تو فرودگاه ایروان منتظر پروازشه......
نميشه بگم جاشون خالي نباشه!! فكر كنم جاي شما پيش اونا خاليه؛) اميدوارم زود زود زودددددددد شما هم جاتونو پر كنين ؛)

خیلی سپاسگزارم مهتاب خانم. با وجود شما در اونجا خیالم کاملا راحته.Rolleyes
من تا تو منتظرسرا اول نشم کلیر نمی شم.Big Grin ایشالا به زودی به همراه همه عزیزان منتظر در این تاپیک ویزا و بلیطمونو می گیریم و میایم در امریکا جای خالیمونو پر می کنیم.Big GrinTongue
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
درود دوستان
یه خبر در مورد سال جدیدیا
ایران با 6027 قبولی در 2014 . اولین سری کارنتی های سال بعد هم اعلام شد آسیا تا 1800
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان