کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-14 ساعت 10:48)e76779 نوشته:  سلام و صبح بخير به دوستان خوبم،
ابوظبي بعد از يك ماه ونيم كلير نكردن، بشدت مشغول كلير كردن كيس هاي لاتاري 2013 هستش!!!
نمونه آن: يك كيس را دوشنبه و 2 كيس را سه شنبه كلير كردند (خيلي زحمت كشيدند).
واقعاً دست مريزاد و خسته نباشيد ميگيم به ابوظبي شايد.......

از بچه های مهاجر سرا 3 نفر بودن اما در کل تعداد زیادی رو کلیر کردن
من شخصا 4 نفر رو میشناختم که تو مهاجر نبودن و کلیر شدن و مصاحبشون توی ماه می بوده.
ان شا ا.. به زودی شما هم کلیر میشیSmile
نگران نباش
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، innout ، e76779 ، bigharar ، b_argi ، usa lover ، Mehrdadordi ، sce ، daad ، arash 111 ، MEHDIREZAEI ، majid194 ، aghaghia ، efah ، ali_gh ، manila
بچه ها من پست خودمو عدم تأیید کردم.
اشتباه نشده؟ به نطر میاد آپدیتی در کار نبوده!
پس ایمیل برای چی اومد؟!!!
(2013-08-14 ساعت 11:54)گل نهال نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 11:44)innout نوشته:  روز همگی خوش. امروز آیا ابوظبی کسی رو کلیر کرده یانه؟ آپدیت چطور. راستی دوستان من الان بیشتر از 2 ماهه منتظرم ببینم کلیر میشم یا نه! میدونم که پیشکسوت تر از من زیاده ولی به نظرم انقدر فکرتونو با استرس مشغول نکنین. کار هممون درست میشه من مطمئنم Smile
ايشالا هرچه زودتر كلير بشي
لطفاً حدود كيس نامبر، زمان و مكان مصاحبه و تعداد اعضاي كيس رو اعلام كن تا اميرمهاجر در منتظرسرا شما رو عضو كنند، ممنون

2013as5، ابوظبی 13 جوئن، 1 نفر.
منتظر سرا چی هست؟Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، zohre02 ، b_argi ، usa lover ، e76779 ، sce ، daad ، arash 111 ، efah
دوستان آنکارایی فعلاً هورا هاتون رو نگه دارین به حالت استند بای که سحر نزدیک است، به موقعش اینجا رو میترکونیم...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-14 ساعت 12:10)kɪŋ نوشته:  بچه ها من پست خودمو عدم تأیید کردم.
اشتباه نشده؟ به نطر میاد آپدیتی در کار نبوده!
پس ایمیل برای چی اومد؟!!!

امیر جان شاید واسه یه لحظه آپدیت شده که برات ایمیل اومده... ایشالا تا چند ساعت دیگه باز آپدیت میشه... من که یه لحظه از خوشحالی نفسم بند اومد!
DV-2013
متأسفانه همون کیسهای قدیمیه!!!!!! منم از خوشحالی فوری همه رو کپی کردم!
کل کیسهای قدیمی برام ایمیل شده بود!!!
بنده تا اطلاع ثانوی متواری و مجهول الحال خواهم بود!
سلام
بچه ها من دیروز و امروز یعنی 13 و 14 آگوست آپدیت شدم (آنکارا).بنظرتون بعد 72 روز امکانش هست خبری باشه؟
شماره کیس:2013AS000029xx
کسولگری:آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت:17may
ارسال فرمهای سری اول: 22jun
تعداد افراد منظور در کیس :2
تاریخ کارنت شدن کیس: nov
تاریخ مصاحبه:4 jun
هزینه ها:120005 تومان عکس+130000 دو سری ترجمه+51000 پست + 10.000.000 تومان هزینه سفر به آنکارا
تشکر کنندگان: e76779 ، abloom_ma ، mrbonbon ، arash 111 ، zohre02 ، ari_kiana ، daad ، amiz.abdollah ، Mehrdadordi ، b_argi
امیر مهاجر عزیز هدف شما اطلاع رسانی به موقع و خوشحالی دوستان بوده...پس نگران نباش و مطمئن باش همه شما را دوست دارند....
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-08-14 ساعت 12:23)kɪŋ نوشته:  بنده تا اطلاع ثانوی متواری و مجهول الحال خواهم بود!

ردت رو زدیم تو ارمنستان... بزودی عامل ف ت ن ه رو گیر خواهیم انداخت... حواست باشه....
همسر یکی از اعضای نسبتا فعال...!!!
سلام دوستان ایروان هستم دل همتون شاد و همه انشا الله ویزا بگیرید فوری؛ سفارت به من زنگ زد بیا ویزا تو بگیر؛ ممنون از همه دوستان که برامون دعا کرده اند انگار پیش قراول 71 کلیر شده ایروانم ۰ساعت۱۲ ظهر۱۳۹۲/۰۵/۲۴
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

(2013-08-14 ساعت 12:18)kɪŋ نوشته:  متأسفانه همون کیسهای قدیمیه!!!!!! منم از خوشحالی فوری همه رو کپی کردم!
کل کیسهای قدیمی برام ایمیل شده بود!!!
از خوشحالی یک لحظه سکته را زدیم، به والله
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
(2013-08-14 ساعت 10:48)e76779 نوشته:  سلام و صبح بخير به دوستان خوبم،
ابوظبي بعد از يك ماه ونيم كلير نكردن، بشدت مشغول كلير كردن كيس هاي لاتاري 2013 هستش!!!
نمونه آن: يك كيس را دوشنبه و 2 كيس را سه شنبه كلير كردند (خيلي زحمت كشيدند).
واقعاً دست مريزاد و خسته نباشيد ميگيم به ابوظبي شايد.......

بهزاد جان کاش شما یه ایمیل می زدی.با توجه به وضعیت کیس شما که سوابق کاری هم خواسته بودن،حس می کنم کار شما قاعدتا باید تمام شده باشه.به نظر من طولانی شدن روند بررسی ها بیشتر از این که نشون دهنده کار روی پرونده ها باشه نشون دهنده اوج بی نظمی در سفارتهاست.اینو ایمان دارم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، arash 111 ، zohre02 ، ari_kiana ، daad ، MEHDIREZAEI ، e76779 ، b_argi ، mehdi389
شدیدا معذرت میخوام.
میدونم چه حس وحشتناکی رو تجربه کردین. خصوصا اونهایی که نفس بریدند.
خدایا به خاطر این اشتباه هم که شده دل بچه ها رو شاد کن.
دوستان پروندهٔ من امروز هم آپدیت شده بعد از ۱۰ می و ۱۳ اگست

هورااااا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان