کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
به نظرتون چقدر دیگه این پرونده های ما کار داره ؟ چند تا آپدیت دیگه باید بشیم تا این ستارهمون برداشته شه ؟ پس چرا آپدیتمون نمی کنند ... از وقتی پروندم شروع به آپدیت شدن کرده منم بی قرار تر شدم... Shy

آهااااااااااااااااااااااااااااااااااای آنکارا ؟ چرا اینقدر فسفسانه کار می کنی ؟ Sad

مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: bigharar ، zohre02 ، abloom_ma ، mrbonbon ، daad ، AsemanAbee ، lilac ، Mehrdadordi ، ari_kiana ، mehdi didam ، SHABAH51 ، e76779 ، b_argi ، mehdi389
ابوظبی جان

خب یه کم از ایروان یاد بگیــــــــــر ... د ِ شیر فلکه رو باز کن بینیم
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: zohre02 ، abloom_ma ، daad ، AsemanAbee ، lilac ، Mehrdadordi ، ari_kiana ، mehdi didam ، SHABAH51 ، e76779 ، MEHDIREZAEI ، rose_2000 ، b_argi ، usa lover ، mehdi389 ، manila
امیر مهاجر فعلا در وضعیت WANTED بسر میبرند ...!!!
(2013-08-14 ساعت 12:34)kɪŋ نوشته:  شدیدا معذرت میخوام.
میدونم چه حس وحشتناکی رو تجربه کردین. خصوصا اونهایی که نفس بریدند.
خدایا به خاطر این اشتباه هم که شده دل بچه ها رو شاد کن.
امیر جان بیخیال، مگه چیکار کردی؟ نیتت مگه غیر از خوشحال کردن دوستات بوده؟ Cool تازه ش هم اینجوری همه بچه ها رفتن در حالت استندبای ، آماده ترکوندن اینجا با خوشحالی و هوراهاشون... Big Grin Tongue Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
خدا رو شكر الان به همسرم زنگ زدن كه ساعت ٤ بره ويزاشو بگيره و ديگه واسه بليط مشكلي نداره
به همه بچه هايي كه ٢ شنبه پاسهاشونو تحويل دادن، امروز زنگ زدن
مرسي از دوستان
خانوم‌ها آقایون on

یه متن خوب ایمیل مبنی بر تعویض و جدید شدن پاسپورت یکی‌ از اعضا باید بنویسم

کمکم کنید
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، mehdi389
(2013-08-14 ساعت 12:43)pooya.n نوشته:  امیر مهاجر فعلا در وضعیت WANTED بسر میبرند ...!!!

دستگیری امیرمهاجر چقدر میرزه؟؟؟؟؟؟
همسر یکی از اعضای نسبتا فعال...!!!
(2013-08-14 ساعت 12:45)mrbonbon نوشته:  
امیر جان بیخیال، مگه چیکار کردی؟ نیتت مگه غیر از خوشحال کردن دوستات بوده؟ Cool تازه ش هم اینجوری همه بچه ها رفتن در حالت استندبای ، آماده ترکوندن اینجا با خوشحالی و هوراهاشون... Big Grin Tongue Big Grin

سلام دوستان چي شده به ما هم بگين خب !!؟؟؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، daad ، rose_2000 ، b_argi ، امیر مهاجر ، mehdi389
من الان ایروانم از سفارت زنگ زذن که برم ویزامو بگیرم
ایشالا قسمت همتون بشه
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

(2013-08-14 ساعت 12:26)meysam afjeh نوشته:  سلام
بچه ها من دیروز و امروز یعنی 13 و 14 آگوست آپدیت شدم (آنکارا).بنظرتون بعد 72 روز امکانش هست خبری باشه؟

سلام دوست عزيز ، شما امضاتون ناقصه !!!! تاريخ مصاحبت كي بوده كه امروز اب ديت شدي !!؟؟
عنوان كن لطفا كه بشه يه نتيجه اي گرفت از اين ابديتهاي بيشمار انكارا Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، amiz.abdollah ، rose_2000 ، SHABAH51 ، daad ، b_argi ، AsemanAbee ، mehdi389 ، meysam afjeh
با سلام خدمت دوستان عزیز من میخواستم بدونم که باید دقیقاً چه مدارکی رو قبل از مصاحبه به سفارت پست کنم و دوم اینکه آیا میشه کپی ترجمه مدارک رو پست کرد و در موقع مصاحبه حضوری اصل ترجمه و مدرک رو ارائه کرد. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن چون من 18 روز دیگه فرصت دارم
بازم ممنونم
Case Number: 2013AS000037xx
سفارت آمریکا در آنکارا
Case No: 2013AS37xx
مصاحبه: آنكارا
زمان مصاحبه 03 September
دريافت برگه صورتي براي يكي از نفرات
كليرنس روز 18Sep
visa Status: بدون ويزا (به دليل تمام شدن ويزا).
توضيح كامل پرداخت 165$ و روند دريافت گرين كارت پس از پرداخت
دريافت سوشيال سكيوريتي و گواهينامه رانندگي
تشکر کنندگان: zohre02 ، daad ، SHABAH51 ، Mehrdadordi ، b_argi ، efah
سلام دوستان
من 6اگوست مصاحبه داشتم و بهم فرم نه سوالی دادن و توش نوشته بود تا جواب این سوال ها رو در یک فایل ایمیل نکنی من کیست در حالت pendin می مونه . من 12 اگوست فایل جواب رو میل کردم و 13 اگوست توی سایت ceac اپدیت شدم . و امروز میل زدم ببینم چه خبره بهم جواب دادن که .

Thank you for providing the required information. We will contact you as soon as we are able to move your pending visa application forward
یعنی چی ؟ هنوز کیسم بررسی نشده ؟
.
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: zohre02 ، daad ، b_argi ، mehrdad pharm ، گل نهال ، efah

حالا تو کمسیون انظباطی مطرح میکنیم ببینیم چی میشه . شاید یه مدت محروم شی Big Grin
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
دوستان بعد از ارسال جواب فرم نه سوالی دیروز کیسم اپدیت شد . امروز میل زدم ببینم چه خبره بهم میل زدن که :

Thank you for providing the required information. We will contact you as soon as we are able to move your pending visa application forward.
یعنی هنوز کیسم اویزونه و بررسی نشده؟
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: bigharar ، zohre02 ، payam62 ، daad ، SHABAH51 ، b_argi ، mehdi389 ، efah
(2013-08-14 ساعت 12:31)sce نوشته:  بهزاد جان کاش شما یه ایمیل می زدی.با توجه به وضعیت کیس شما که سوابق کاری هم خواسته بودن،حس می کنم کار شما قاعدتا باید تمام شده باشه.به نظر من طولانی شدن روند بررسی ها بیشتر از این که نشون دهنده کار روی پرونده ها باشه نشون دهنده اوج بی نظمی در سفارتهاست.اینو ایمان دارم.
موفق باشین.

شاپورجان حق با شماست، بنده ظهر دوشنبه 12 آگست به سفارت ايميل زدم و خواستم كه روند بررسي پروندمونو به ما اطلاع بدن، ولي تا كنون پاسخي دريافت نكردم، منتهي همان روز دوشنبه هر دو ما آپديت شديم و متعاقب آن روز سه شنبه ابتدا صبح همسرم آپديت شد و ظهر خودم آپديت شدم!
همچنان منتظريم و منتظر تا همه دوستان همه با هم كلير شيم.Smile
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، abloom_ma ، MEHDIREZAEI ، zohre02 ، daad ، b_argi ، AsemanAbee ، گل نهال ، efah ، manila

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان