کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-14 ساعت 12:34)kɪŋ نوشته:  شدیدا معذرت میخوام.
میدونم چه حس وحشتناکی رو تجربه کردین. خصوصا اونهایی که نفس بریدند.
خدایا به خاطر این اشتباه هم که شده دل بچه ها رو شاد کن.

آمییینSmile
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، daad ، rose_2000 ، SHABAH51 ، zohre02 ، b_argi ، امیر مهاجر
دوستان با احتیاط پست بگذاریدTongue ....داره عدد صفحات به 1500 میرسه ...الان دیگه گل نهال خانم دوباره دست به کار میشه و همه پست های اضافی را از لب تیغ عبور میده(شوخی)Big GrinBig GrinBig Grin....هر بزرگواری پست های غیر مرتبط خودش را حذف کنه که گل نهال عزیز تو زحمت قرار نگیره..پاینده باشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
ای بابا انکارا منو با برنده اصلی (اقای همسر 14 جون مونده هنوز ) اشتباه گرفته هییییییی منو اپ دیت میکنه!!!! صاحب نظران این امر طبیعی ست عایا؟؟؟؟
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: e76779 ، daad ، Mehrdadordi ، SHABAH51 ، zohre02 ، b_argi ، امیر مهاجر ، mehdi didam ، Alirezaa2013
(2013-08-14 ساعت 13:06)e76779 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 12:31)sce نوشته:  بهزاد جان کاش شما یه ایمیل می زدی.با توجه به وضعیت کیس شما که سوابق کاری هم خواسته بودن،حس می کنم کار شما قاعدتا باید تمام شده باشه.به نظر من طولانی شدن روند بررسی ها بیشتر از این که نشون دهنده کار روی پرونده ها باشه نشون دهنده اوج بی نظمی در سفارتهاست.اینو ایمان دارم.
موفق باشین.

شاپورجان حق با شماست، بنده ظهر دوشنبه 12 آگست به سفارت ايميل زدم و خواستم كه روند بررسي پروندمونو به ما اطلاع بدن، ولي تا كنون پاسخي دريافت نكردم، منتهي همان روز دوشنبه هر دو ما آپديت شديم و متعاقب آن روز سه شنبه ابتدا صبح همسرم آپديت شد و ظهر خودم آپديت شدم!
همچنان منتظريم و منتظر تا همه دوستان همه با هم كلير شيم.Smile
بهزاد جان من که نفهمیدم دارن با کیس شما چه می کنند آخه مگه چند بار باید بررسی بشه تا حالا بیشتر از 10 تا آپدیت داشتید والا بغرعان
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: zohre02 ، e76779 ، daad ، b_argi
دوستان من يه امار كوچولو گرفتم طي اين ابديتهاي چند روز اخير انكارا " كه باز دوستان نظر بدن بتونيم به يه اجماع برسيم Smile)
اينطور كه متوجه شدم كيسهاي بين ٥٠٠٠ تا ٨٠٠٠ به طور معمول از اوايل اگوست اپديت شدن و روي تاريخ ١٢ اگوست وايسادن ،
حالا يه سري كيس هم از ١٢ اگوست به وقت "يو اس" اپ ديت شدن كه ١٣ و ١٤ انكارا دوباره اپشون كرده كه اين سري كيسها دوستان
مارچي و اوريل بودن ..
تصور ميكنم استعلامات زيادي رو مشغول بررسي نهايي هستن تا اعلامشون تو سايت Smile)))
دوستان نظر بدن Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، rose_2000 ، daad ، b_argi ، aghaghia ، ashakibafar ، r91 ، mehdi389 ، Alirezaa2013
(2013-08-14 ساعت 12:49)daad نوشته:  خانوم‌ها آقایون on

یه متن خوب ایمیل مبنی بر تعویض و جدید شدن پاسپورت یکی‌ از اعضا باید بنویسم

کمکم کنید

javab dad. chi mige in?!

Your request (#23943) has been received, and is being reviewed by our support staff.
We apologize that you are experiencing issues with our service. We acknowledge receipt of your request and inform you that your request will be responded to within 3-4 business days.
Please note: We cannot provide you any status updates regarding your application (NIV or IV) nor can we provide assistance on the DS-160 or DS-260 form and inquiries concerning general visa information or assistance in confirming, cancelling, or rescheduling (aside from No Shows) your visa appointment will not be handled through this Contact Us email address.
If you have a general information question or need to schedule an appointment, please return to our website at www.usvisa-info.com to review our FAQs for answers to the most common issues or call the CSC Call Center for support. The phone numbers are available on our website.
MRV Fee Payment Issues - If your request is regarding a MRV fee payment issue - please DO NOT PAY AGAIN. We will expedite payment-related requests as much as possible, but additional MRV fee payments will not be refunded. Your MRV fee payment is not immediately valid.
Document Delivery Issues – You can use this email to request information regarding your DHL delivery ONLY if you are having issues logging in to check your status update on your Applicant Summary page. We cannot provide any status on the return on your passport from the consular office.
To add additional comments, reply to this email or follow the link below:
http://gssvisa.zendesk.com/tickets/23943
تشکر کنندگان: zohre02 ، alihmh ، b_argi
دوستان از همتون بابت تبریک ها و رتبه ها ممنونم. برای همتون دعا می کنم تا شاهد هوراهای رنگی بشما باشم.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-08-14 ساعت 13:02)DIVE نوشته:  سلام دوستان
من 6اگوست مصاحبه داشتم و بهم فرم نه سوالی دادن و توش نوشته بود تا جواب این سوال ها رو در یک فایل ایمیل نکنی من کیست در حالت pendin می مونه . من 12 اگوست فایل جواب رو میل کردم و 13 اگوست توی سایت ceac اپدیت شدم . و امروز میل زدم ببینم چه خبره بهم جواب دادن که .

Thank you for providing the required information. We will contact you as soon as we are able to move your pending visa application forward
یعنی چی ؟ هنوز کیسم بررسی نشده ؟
.

یعنی به محض این که تحولی تو کیستون ایجاد شد بهتون خبر می دیم.
به عبارت دیگه یعنی صبر کنین هروقت خبری شد بهتون اطلاع می دیم.
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: zohre02 ، daad ، e76779 ، b_argi ، shatsi ، ali_gh
(2013-08-14 ساعت 13:14)payam62 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 13:05)DIVE نوشته:  دوستان بعد از ارسال جواب فرم نه سوالی دیروز کیسم اپدیت شد . امروز میل زدم ببینم چه خبره بهم میل زدن که :
Thank you for providing the required information. We will contact you as soon as we are able to move your pending visa application forward.
یعنی هنوز کیسم اویزونه و بررسی نشده؟

وقتی که شماره کیستون آپدیت شده یعنی اینکه ایمیلتون بهشون رسیده و پرونده به جریان افتاده. نگرانی نداره. در مدت چند روز دیگه بازم آپدیت خواهید شد
قربونت شنا چه خوب و قشنگ جواب میدی سرشار از انرژی مثبت شدم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، zohre02 ، daad ، b_argi ، payam62 ، mehdi389
(2013-08-14 ساعت 13:17)DIVE نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 13:13)daad نوشته:  javab dad: chi mige?!!

مشکل شما چی بوده؟

passporte jadide pedaram
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi
(2013-08-14 ساعت 11:19)mehdi didam نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 10:18)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
یه خبر در مورد سال جدیدیا
ایران با 6027 قبولی در 2014 . اولین سری کارنتی های سال بعد هم اعلام شد آسیا تا 1800

خدا به دادشون برسه !!!!!!!!!!! ما هم سری اول بودیم خیر سرشون Big Grin

واقعا حق داري من يادمه چقدر حسرت ميخورديم به حال اونهايي كه زود كارنت شده بودن. هرچي اونور زود كارنت شدي اينور اينجوري.
حس الانت قابل دركه.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
ای بابا انکارا منو با برنده اصلی (اقای همسر 14 جون مونده هنوز ) اشتباه گرفته هییییییی منو اپ دیت میکنه!!!! صاحب نظران این امر طبیعی ست عایا؟؟؟؟
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: daad ، zohre02 ، b_argi ، mehdi didam ، mehdi389 ، efah ، Alirezaa2013
(2013-08-14 ساعت 12:52)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 12:45)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 12:34)kɪŋ نوشته:  شدیدا معذرت میخوام.
میدونم چه حس وحشتناکی رو تجربه کردین. خصوصا اونهایی که نفس بریدند.
خدایا به خاطر این اشتباه هم که شده دل بچه ها رو شاد کن.
امیر جان بیخیال، مگه چیکار کردی؟ نیتت مگه غیر از خوشحال کردن دوستات بوده؟ Cool تازه ش هم اینجوری همه بچه ها رفتن در حالت استندبای ، آماده ترکوندن اینجا با خوشحالی و هوراهاشون... Big Grin Tongue Big Grin

سلام دوستان چي شده به ما هم بگين خب !!؟؟؟؟

من بعدا" بهتون میگم چی شده :-)
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، b_argi ، zohre02 ، daad ، امیر مهاجر ، efah
(2013-08-14 ساعت 13:00)ashkanelecomp نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز من میخواستم بدونم که باید دقیقاً چه مدارکی رو قبل از مصاحبه به سفارت پست کنم و دوم اینکه آیا میشه کپی ترجمه مدارک رو پست کرد و در موقع مصاحبه حضوری اصل ترجمه و مدرک رو ارائه کرد. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن چون من 18 روز دیگه فرصت دارم
بازم ممنونم
Case Number: 2013AS000037xx
سفارت آمریکا در آنکارا

سلام دوست عزيز Smile) ١)شما ٢٠ روز قبل از مصاحبه مداركت رو شامل اصل ترجمه كليه مدارك مورد نياز رو پست ميكني و همچنين فرمها ٢٣٠ )١،٢رو كارانت يا ارامكس خوبن سريعتر اينكارو انجام بده كه قبل از ٢ هفته مداركت بايد رسيده باشه ..
٢)كارت زرد واكسنتو هم با اصل مدراك و ترجيحا سري دوم ترجمه مداركت با خودت ميبري
٣) با توجه به فصل تابستان بليط هواپيما و هتل رو اگر اقدام نكردي فورا اقدام كن
٤) امضاتو هم كامل كن Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: rose_2000 ، abloom_ma ، b_argi ، zohre02 ، daad ، mehdi389 ، efah ، manila
(2013-08-14 ساعت 13:13)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 13:06)e76779 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 12:31)sce نوشته:  بهزاد جان کاش شما یه ایمیل می زدی.با توجه به وضعیت کیس شما که سوابق کاری هم خواسته بودن،حس می کنم کار شما قاعدتا باید تمام شده باشه.به نظر من طولانی شدن روند بررسی ها بیشتر از این که نشون دهنده کار روی پرونده ها باشه نشون دهنده اوج بی نظمی در سفارتهاست.اینو ایمان دارم.
موفق باشین.

شاپورجان حق با شماست، بنده ظهر دوشنبه 12 آگست به سفارت ايميل زدم و خواستم كه روند بررسي پروندمونو به ما اطلاع بدن، ولي تا كنون پاسخي دريافت نكردم، منتهي همان روز دوشنبه هر دو ما آپديت شديم و متعاقب آن روز سه شنبه ابتدا صبح همسرم آپديت شد و ظهر خودم آپديت شدم!
همچنان منتظريم و منتظر تا همه دوستان همه با هم كلير شيم.Smile
بهزاد جان من که نفهمیدم دارن با کیس شما چه می کنند آخه مگه چند بار باید بررسی بشه تا حالا بیشتر از 10 تا آپدیت داشتید والا بغرعان

مهدي عزيز من خودم هم گيج و كلافه شدم و نميدونم اونا دنبال چي مي‌گردن بغرعان؟
دو بار سفارت در ارسال اطلاعات شرح شغل بنده اشتباه كرده و انگار نه انگار كه مسئله‌ئي رخ داده!
كيس من و ابي هاني عزيز از لحاظ شغلي خيلي شبيه همه، ولي ايشون خدا رو شكر 51 روزه كلير شدند و بنده با 124 روز همچنان منتظر!
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: abloom_ma ، MEHDIREZAEI ، b_argi ، zohre02 ، daad ، امیر مهاجر ، shatsi ، mehdi389 ، sce ، efah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان