کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-15 ساعت 19:16)princesess نوشته:  تبریک به همه دوستان کلیر شده

کاشکی آنکارا هم یاد بگیره ...

به نظرتون منم با این آواتار کلیر می شم ؟
اگه دم ماهی رو ببری کارت حل میشه

تشکر کنندگان: mhb161 ، SHABAH51 ، daad ، آیدا اس ، dove ، mrr777 ، 5ina ، negar_karimi6 ، princesess ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، b_argi
خوش به حالتون ابوظبی ای‌ها و ایروانی ها.. حسودیم شد:(

هوراااlllllllllllllllllllllllاا........
(2013-08-15 ساعت 19:00)آیدا اس نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 18:59)bahmap نوشته:  سلام بجه ها من همین ان الان کلیر شدم از ابوظبی

ههههووورا
مبارکWink

منم به شما تبریک می گم انشالله نصیب بچه های دیگر هم بشه
ابوظبی این هفته ترکونده
امروز هر یه ساعت درمیون اومدم تو این تایپیک یه چیز نوشتم چند دقیقه بعد خدا جوابم رو داد انشاالله جواب همتونو بده...... آره امرودز بلاخره بعداز آپ شدن من وهمسرم به طور همزمان ساعت حدود 6 توی سایت سفارت زدن ویزامون آمادست البته هنوز سایت ceac تغیر نکرده . با آرزویی موفقیت برای تمام دوستان وعرض تبریک به همه کلیر شدهها هوررررررررررررررررررررررررررررررراBig Grin
(2013-08-15 ساعت 19:02)ali_gh نوشته:  سلام
منم کلیر شدم
با تشکر از دوست خوبم reza_top60 که منو از تو استخر کشوند بیرون تا بهم خبر بده
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا

سلام منم تبریک میگم هورااااااااااااااا
تشکر کنندگان: daad ، farmiz ، ali_gh ، sce ، dove ، alihmh ، SHABAH51 ، lonelyman ، mrr777 ، negar_karimi6 ، 5ina ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، b_argi
امروز برای بار سوم آپدیت شدم چرا کلیر نمی شم ؟
2013AS9XXX دو نفر ( ازدواج بعد از کارنتی)
کارنتی:June 2013 , ABU DHABI
مصاحبه: آخر 30 JULYCool
هزینه مدیکال 850 درهم 2نفر
برگه سفید:rolleyes کلیر بعد 22 روز - تحویل ویزا :29 AGU
( مقصد : آغوش پدر و مادر در مریلند) [/size]
تشکر کنندگان: bigharar ، SHABAH51 ، jj bobo ، AsemanAbee ، mrr777 ، Biz Biz ، mrbonbon ، dove ، Mehrdadordi ، 5ina ، daad ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، usa lover ، manila ، b_argi
سلام دوستان من برای سه شنبه دیگه می رم سفارت اوظبی از دوستان کسی هست با من بیادبریم سفارت
اگر هست برای هماهنگی لطفا در پیام خصوصی تلفن تماس اعلام کنه تا هماهنگ کنیم
تشکر کنندگان: dove ، Mehrdadordi ، 5ina ، daad ، Rebekaa ، mehdi389 ، b_argi
(2013-08-15 ساعت 19:44)hamid1243 نوشته:  امروز برای بار سوم آپدیت شدم چرا کلیر نمی شم ؟
سلام دوست عزیز نگران نباش منم ساعت 5 کیلیر شدم هفته اول جولای هم مصاحبه بوده برگ سفید گرفتم فکر کنم اگه تا آخرشب کیلیر نشی حتما یکشنبه می شی من مطمئنم
تشکر کنندگان: lonelyman ، mrr777 ، dove ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، daad ، Rebekaa ، houmanmir ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، manila ، b_argi
(2013-08-15 ساعت 18:03)nika نوشته:  سلام من بعد از 22جولای که تاریخ مصاحبه بود------امروز واسه سومین بار آپدیت شدم
البته خانوم که برنده اصلی هست از 22 جولای هیچ آپدیتی رو به خودش ندیده.

ما هم مثل شما ...Sad
2013AS9XXX دو نفر ( ازدواج بعد از کارنتی)
کارنتی:June 2013 , ABU DHABI
مصاحبه: آخر 30 JULYCool
هزینه مدیکال 850 درهم 2نفر
برگه سفید:rolleyes کلیر بعد 22 روز - تحویل ویزا :29 AGU
( مقصد : آغوش پدر و مادر در مریلند) [/size]
تشکر کنندگان: bigharar ، dove ، negar_karimi6 ، 5ina ، daad ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، b_argi
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و تبریک به آیدای عزیز و تمام بچه های کلیرشده ایروان و ابوظبی
انشالله فردا آنکارا بترکونه
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-08-15 ساعت 19:55)PARVIN_OMID نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و تبریک به آیدای عزیز و تمام بچه های کلیرشده ایروان و ابوظبی
انشالله فردا آنکارا بترکونه
انشالله فردا چراغونی داشته باشیم برای آنکارائی ها
یک خبر دیگه بدم ظاهرا تعطیلی سفارتها زیاد مهم نیست چون من ساعت 17.30 عصر کیلیر شدم که تو تعطیلی سفارت بوده است من فکر کنم تو تعطیلی سفارتها هم کیلیر می کنه
به امید کیلیر همه دوستان
Big Grin

هههههههههههووووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااا

به همه عزیزان که از ابوظبی و ایروان کلیر شدن تبریک میگمBig GrinBig GrinBig Grin

انشالله همیشه مثل امروز شاد باشیدBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: jj bobo ، mrr777 ، dove ، ali_gh ، negar_karimi6 ، 5ina ، daad ، Rebekaa ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، morvarid1364 ، ikamaly ، elmira_fa ، alihmh ، b_argi ، nooshshahnar
برای من زده :‌
The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:

Please provide a detailed description of the your job with Bank Saderat, including position title, supervisor(s), and job responsibilities.

به کجا باید بفرستم این اطلاعات رو ؟
تشکر کنندگان: dove ، daad ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، b_argi
تبریک به همه دوستان کلیر شده ایروان و ابوظبی.Tongue

هوووووووووووووورااااااااااااااااااااا

داشتم با خانم که دیشب رسیدن سیاتل و در هتلی در میل کریک اقامت کردند صحبت می کردم. ۱۰ دقیقه قبلش سایت رو چک کرده بودم خبری نبود. یهو تلفنها شروع شد و فهمیدم دوباره ایروان کلیر کرده ولی متاسفانه من نبودم تو لیست.Sad

از همه دوستان چه اینوری چه اونوری که با تلفن یا مسج یا با پست گذاشتن در این تاپیک به فکر من بودن تشکر می کنم.Rolleyes

به امید آن روز که دیگه منتظری در این سایت نماند.Tongue

شاد و پیروز باشید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-15 ساعت 20:13)amir_hma نوشته:  برای من زده :‌
The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:

Please provide a detailed description of the your job with Bank Saderat, including position title, supervisor(s), and job responsibilities.

به کجا باید بفرستم این اطلاعات رو ؟
دوست من خوب باید مدارکی رو که ازت خواسته بفرستی به سفارت دیگه...
فقط حواست باشه که کلی ننویسی ها ، چون به ریز ازت خواسته...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: ma300me ، joody ، sce ، 5ina ، daad ، Rebekaa ، عشق رفتن ، dove ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، babak_1363 ، ikamaly ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان