کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با سلا م به همه دوستان
من هم به همه کلیر شده های ابوظبی و ایروان تبریک می گویم امیدوارم به زودی زود بقیه هم کلیر شوند
هــــــــــــــــــــــــــــــــورا و تبریک به همه شما عزیزان
دوستان با تجربه خواهش میکنم به سئوال من جواب بدید. بعد 120 روز,از من CVو سابقه ی شغلی خواستند و من براشون فرستادم.آیا اینبار در خود سفـــ ا رت چک می کنند با میفرستند امریکـــا ؟ معمولا چقدر طول میکشه تا کلیرنس؟
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: 5ina ، daad ، Rebekaa ، dove ، Alirezaa2013 ، mrr777 ، mehdi389 ، b_argi
هوراااااااااااااااااااااااا
پدر منم کیلر شدددددد Smile
کیس نامبر 2013as00007XX3** تعداد : 3 نفر (پدر، مادر و برادر)
تاریخ مصاحبه 20 می به همراه برگه ابی
کنسولگری ایروان
مقصد : Houston, Texas
کلیر 15 آگست
3 نفر
ورود به آمریکا: 28 سپتامبر 2013
(2013-08-15 ساعت 20:50)mehrdad360 نوشته:  دوستان با تجربه خواهش میکنم به سئوال من جواب بدید. بعد 120 روز,از من CVو سابقه ی شغلی خواستند و من براشون فرستادم.آیا اینبار در خود سفـــ ا رت چک می کنند با میفرستند امریکـــا ؟ معمولا چقدر طول میکشه تا کلیرنس؟

وقتي كه مدارك خواسته شده را بفرستيد، شروع به مار اداري ميكنند و با توجه به روزاي آخر بودن، هرچه زودتر كلير ميشين، پس زود زود واسشون مدارك رو بفرستيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
دوستان گل سلام ،
يه سوالي دارم كه ميدونم جوابش تو صفحات همين تاپيك بوده و هست ولي الان ديگه اين ذهن و وقت ياري نميكنه..
كسي ميتونه بگه اون پستي كه شنبه ها باز بود كدوم بود و كدش چي بود؟
مرسي
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: daad ، lonelyman ، Rebekaa ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، payampars ، b_argi
(2013-08-15 ساعت 21:00)Maryam3023 نوشته:  دوستان گل سلام ،
يه سوالي دارم كه ميدونم جوابش تو صفحات همين تاپيك بوده و هست ولي الان ديگه اين ذهن و وقت ياري نميكنه..
مرسي
yenisehir آنکارا
تشکر کنندگان: Rebekaa ، 5ina ، عشق رفتن ، mehrdad pharm ، Mehrdadordi ، yalda91 ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، payampars ، b_argi
(2013-08-15 ساعت 17:10)mangoolkhan نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 14:53)mangoolkhan نوشته:  سلام دوستان
من امروز رفتم آژانس وضع بلیط دبی خیلی خرابه
ایران ایر که از تهران را اوایل شهریور جا نمیداد , آسمان تا 2 سپتامبر جا نمیداد , فقط ماهان بود که فقط قیمتهای 800000 و 880000 جا میداد اونم نه هر روز مثلا یکشنبه صبح جا میداد تا اومدم بجنبم تموم شد تا یکشنبه دیگه هم چند تا تا جا بیشتر نبود اونم رو قیمت 880000 بالاخره برای دوشنبه از اصفهان گرفتم با هتل 2 ستاره 145 درهم (که توی اتاق 2 تخته تنها هستم و یک جای خالی دارم که اگه کسی دوست داشته باشه از دوشنبه 28 مرداد تا یکشنبه بعدی هر چند شب را که خواست میتونه با من هم اتاق بشه) , ضمنا اگه کسی خواست هم میتونه پاسش را بده من ببرم که دیگه خودش نیاد
کسی مایل بود زودتر پیام بده
iهم اتاقی /هم سفری نبود؟
کسی نمیخواد پاسشو بده؟
سه شنبه ابوظبی کسی نبود؟
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa ، 5ina ، dove ، mehdi389 ، morvarid1364 ، payampars ، manila ، b_argi
من الان اومدم خونه : 1 2 3 هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدم
case No:8XXX
کنسولگری: ایروان
کلیرنس: 15 َ August
(2013-08-15 ساعت 21:09)daad نوشته:  
مرسي
yenisehir آنکارا

yenisehir PTT
mithatpasa kultur,
ank merkezi
6441
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: daad ، Mehrdadordi ، dove ، پدی ، mehdi389 ، payampars ، b_argi
منظورم اینه که باید ایمیل کنم یا پست کنم ؟

(2013-08-15 ساعت 20:30)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 20:13)amir_hma نوشته:  برای من زده :‌
The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:

Please provide a detailed description of the your job with Bank Saderat, including position title, supervisor(s), and job responsibilities.

به کجا باید بفرستم این اطلاعات رو ؟
دوست من خوب باید مدارکی رو که ازت خواسته بفرستی به سفارت دیگه...
فقط حواست باشه که کلی ننویسی ها ، چون به ریز ازت خواسته...
تشکر کنندگان: daad ، mehdi389 ، payampars ، b_argi
(2013-08-15 ساعت 21:29)amir_hma نوشته:  منظورم اینه که باید ایمیل کنم یا پست کنم ؟

The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:

Please provide a detailed description of the your job with Bank Saderat, including position title, supervisor(s), and job responsibilities.

اگه بهت ایمیل زدن، شما هم باید با ایمیل بهشون جواب بدی...
البته در برنامه وورد آماده شون کن ، سپس براشون با ایمیلت اتچ کن ...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: 5ina ، daad ، dove ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، DIVE ، payampars ، sce ، b_argi
(2013-08-15 ساعت 21:26)dolood نوشته:   من الان اومدم خونه : 1 2 3 هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدم

تبریک میگم بهتون دوست عزیز حالا که کلییر شدین این اخمتونو وا کنین دیگه (امضا تونو آپدیت کنین لطفا) Smile
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: dove ، lonelyman ، dolood ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، daad ، payampars ، elmira_fa ، rezad ، b_argi ، nooshshahnar
دوستان واسه سفارت ایوظبی غیر از اون برگه کلیرنس و پاس ها چیزی دیگه ای لازم نیست؟
مثل وکالت نامه از خانومم با توجه به اینکه برنده اصلی هم هست؟؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: dove ، mehdi389 ، farzaam3 ، daad ، payampars ، b_argi
نه ایمیل نزدن. توی وب سایت ابوظبی آپدیت کردن.
ممنون میشم کمک کنید
(2013-08-15 ساعت 21:35)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 21:29)amir_hma نوشته:  منظورم اینه که باید ایمیل کنم یا پست کنم ؟

اگه بهت ایمیل زدن، شما هم باید با ایمیل بهشون جواب بدی...
البته در برنامه وورد آماده شون کن ، سپس براشون با ایمیلت اتچ کن ...
تشکر کنندگان: abtin2015 ، mehdi389 ، daad ، payampars ، b_argi ، dove
(2013-08-15 ساعت 21:28)smpf نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 21:09)daad نوشته:  
مرسي
yenisehir آنکارا

yenisehir PTT
mithatpasa kultur,
ank merkezi
6441

عدليه سراي مركزي ٦٢٥١
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: 5ina ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، daad ، payampars ، b_argi ، dove

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان