کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-15 ساعت 21:26)dolood نوشته:   من الان اومدم خونه : 1 2 3 هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدم

تبريييييييييييييييييييييييييييييييييييييك
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-15 ساعت 21:44)ramin888 نوشته:  دوستان واسه سفارت ایوظبی غیر از اون برگه کلیرنس و پاس ها چیزی دیگه ای لازم نیست؟
مثل وکالت نامه از خانومم با توجه به اینکه برنده اصلی هم هست؟؟

نه چیز دیگه ای از جمله وکالت لازم نیست
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
تشکر کنندگان: ali_gh ، ramin888 ، daad ، payampars ، manila ، b_argi
(2013-08-15 ساعت 21:20)smpf نوشته:  ما الان همه مون از آ م ر ی ک ا آپدیت شدیم بااینکه فقط ویزای همسرم مونده وبقیه ویزامون تو پاسمونه.
این یعنی چی ؟

من هم ویزامو گرفته بودم ولی وقتی همسرم کلیر شد هردو تو سیس آپدیت شدیم
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، ali_gh ، smpf ، AsemanAbee ، morvarid1364 ، mehdi389 ، raham ، daad ، payampars ، b_argi ، SHABAH51
سلام دوستان من فک کنم کلير شدم اما نمي دونم:
تو سايت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw== همچنان خبر ديرتر کلير شدن ميده و ....Administrative Processing
و در سايت خود سفارت ابوظبي مي گه کلير شدي بيا بگير. ولي نگفته چند نفر!!!
چون تو کيس ما فرزند بزرگ شک شبه داشت و حالا معلوم نيست چند نفر کلير و قبول کردند؟!چي کنم!

تشکر کنندگان: dove ، houmanmir ، mehdi389 ، daad ، payampars ، پدی ، ali_gh ، mhb161 ، b_argi ، SHABAH51 ، far-dv2013 ، 5ina
(2013-08-15 ساعت 22:08)lonelyman نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 21:26)dolood نوشته:   من الان اومدم خونه : 1 2 3 هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدم

تبريييييييييييييييييييييييييييييييييييييك

ممنونم باورتون می شه که الان فهمیدم کلیر شدم و همین جا موندم تا شادیمو با بقیه بچه ها همین جا قسمت کنم. لونلی یادته گقته بودم واسه کلیر شدنم شعر بگو. حالا منتظرم. بگو .
case No:8XXX
کنسولگری: ایروان
کلیرنس: 15 َ August
(2013-08-15 ساعت 22:13)mamad_msp نوشته:  سلام دوستان من فک کنم کلير شدم اما نمي دونم:
تو سايت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw== همچنان خبر ديرتر کلير شدن ميده و ....Administrative Processing
چون تو کيس ما فرزند بزرگ شک شبه داشت و حالا معلوم نيست چند نفر کلير و قبول کردند؟!چي کنم!

تبریک میگم تا پاسو برای ویزا ندید سیس به ایشود تبدیل نمیشه و این حالتی که شما میگید که ممکنه یکی از افراد کیس کلیر نشده باشه ولی تو سایت نامه کلیر زده باشن تا اونجا که میدونم فقط برای من پیش اومد و امیدوارم که برای کس دیگه ای پیش نیاد واحتمالا هم نمیادWink
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، arash 111 ، Mehrdadordi ، mehdi389 ، babak_1363 ، SHABAH51 ، daad ، payampars ، mhb161 ، ma300me ، b_argi ، 5ina
(2013-08-15 ساعت 21:58)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 21:28)smpf نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 21:09)daad نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 21:00)Maryam3023 نوشته:  دوستان گل سلام ،
يه سوالي دارم كه ميدونم جوابش تو صفحات همين تاپيك بوده و هست ولي الان ديگه اين ذهن و وقت ياري نميكنه..
كسي ميتونه بگه اون پستي كه شنبه ها باز بود كدوم بود و كدش چي بود؟
مرسي
yenisehir آنکارا

yenisehir PTT
mithatpasa kultur,
ank merkezi
6441

عدليه سراي مركزي ٦٢٥١

پست 6441 نزدیک میدان کیزیلای هست و کارمنداش فارسی بلدن
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: ashakibafar ، 5ina ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، mehdi389 ، babak_1363 ، daad ، yalda91 ، payampars ، mhb161 ، b_argi ، dove ، amir82
9 و 12 و 15 آپ دیت شدم . چه تغییری توی ceac باید بشه تا پروسه اداری به پایان برسه ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: 5ina ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، jj bobo ، mehdi389 ، daad ، payampars ، dove ، Given ، mhb161 ، heidari1248 ، Mehrdadordi ، b_argi
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یدونه ای
نوکرتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تبریک به همه. برای من توی سایت ابوظبی زده اطلاعات درباره شغل برامون بفرست. کجا باید بزنیم ؟‌ ایمیل یا پست کنیم ؟‌
تشکر کنندگان: dove ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، babak_1363 ، daad ، payampars ، mhb161 ، sce ، b_argi ، 5ina
(2013-08-15 ساعت 22:34)deineath نوشته:  9 و 12 و 15 آپ دیت شدم . چه تغییری توی ceac باید بشه تا پروسه اداری به پایان برسه ؟

منم همون روزا آپدیت شدم ولی خبری نیست همینطور همسرم آپدیت نشده. فکر کنم دلیلش این بوده که پروندش مشکلی نداشته. فکر کنم با توجه به این آپدیتهای پشت سر هم همین روزا کلیر بشیم. بگو ایشاالله. میگن قبل از کلیر شدن هر دو تا کیس با هم آپدیت میشن. ببینییییم چی میشه.
دوستــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان واسه ما هم دعا کنید Wink
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
(2013-08-15 ساعت 22:24)dove نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 22:13)mamad_msp نوشته:  سلام دوستان من فک کنم کلير شدم اما نمي دونم:

تبریک میگم تا پاسو برای ویزا ندید سیس به ایشود تبدیل نمیشه و این حالتی که شما میگید که ممکنه یکی از افراد کیس کلیر نشده باشه ولی تو سایت نامه کلیر زده باشن تا اونجا که میدونم فقط برای من پیش اومد و امیدوارم که برای کس دیگه ای پیش نیاد واحتمالا هم نمیادWink
الان نوشته که اوکي شده و بيا بيگيرين ولي کاش اسم افراد هم زيرش مي نوشت. فرزند بزرگ گويا از کيس خارج شده ولي باز معلوم نيست اوکي شد يا نه؟!جالبه! يه ميل بزنم ابوظبي شايد چيزي گفت!

تشکر کنندگان: پدی ، Alirezaa2013 ، mrr777 ، dove ، DIVE ، negar_karimi6 ، mehdi389 ، mhb161 ، babak_1363 ، SHABAH51 ، daad ، payampars ، manila ، b_argi ، 5ina
هنوز نفهمیدم کجا کلیر کرده اما به افتخار همه کلیر شده ها....

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تبریک به دوست عزیز
dolooooooooooooooooooooooooooood

(2013-08-15 ساعت 21:57)amir_hma نوشته:  نه ایمیل نزدن. توی وب سایت ابوظبی آپدیت کردن.
ممنون میشم کمک کنید
(2013-08-15 ساعت 21:35)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 21:29)amir_hma نوشته:  منظورم اینه که باید ایمیل کنم یا پست کنم ؟

(2013-08-15 ساعت 20:30)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 20:13)amir_hma نوشته:  برای من زده :‌
The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:

Please provide a detailed description of the your job with Bank Saderat, including position title, supervisor(s), and job responsibilities.
به کجا باید بفرستم این اطلاعات رو ؟
دوست من خوب باید مدارکی رو که ازت خواسته بفرستی به سفارت دیگه...
فقط حواست باشه که کلی ننویسی ها ، چون به ریز ازت خواسته...
اگه بهت ایمیل زدن، شما هم باید با ایمیل بهشون جواب بدی...
البته در برنامه وورد آماده شون کن ، سپس براشون با ایمیلت اتچ کن ...
خواهش دوست عزیز
ببینید مثل اینکه شما بهشون گفته بودین که در بانک صادرات کار میکنین، درسته ؟
حالا گفتند که یه شرح حالی از کارتون دربانک صادرات بدین، در مورد سمتتون در اونجا و هر آیا رییس مستقیمی داشتین یا نه؟ اگه آره حتماً اسم و مشخصاتش رو بنویس و همینطور در بانک چه کارهایی رو شما انجام میدادین، یعنی مسئول چی بودی...
روی هم رفته چیز خاصی نیست، فقط اینجوری که معلومه روی کار شما حساس شدن، شما باید خیلی راحت به چیزهایی که ازتون خواستن جواب بدین، البته نه زیاد نه کم. فکر کنین یه شرح وظایف میخواهین به پدرتون بدین...
منظورم با جزییات چون خواستن شما هم خیلی راحت به صورت جزئی کارتون رو براشون تعریف کنین، همین...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، daad ، SHABAH51 ، yalda91 ، payampars ، marjani ، dove ، b_argi ، AsemanAbee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان