کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
از همه دوستان متشكرم
انشا الله كه منتظرين هرجه سريعتر كلير بشن_
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
کم کم من دارم تنها میشم.
بچه بازم اینجا بیاین
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: arash 111 ، Hedieh20 ، DIVE ، رجبعلی ، alihmh ، dove ، zohre02 ، shatsi ، babak_1363 ، SHABAH51 ، daad ، negar_karimi6
درسته ما کلیر شدیم اما هنوز اینجاییم به امید کلیر شدن همه دوستان

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر 2013as00007XX3** تعداد : 3 نفر (پدر، مادر و برادر)
تاریخ مصاحبه 20 می به همراه برگه ابی
کنسولگری ایروان
مقصد : Houston, Texas
کلیر 15 آگست
3 نفر
ورود به آمریکا: 28 سپتامبر 2013
سلام دوستان من بيد نواقص پروندمو بندازم داخل صندوق سفارت در ارمنستان كسى ميتونه كمكم كنه و اطلاعات بده با سپاس
تشکر کنندگان: arash 111 ، zohre02 ، babak_1363 ، daad
سلام صبح همگی بخیر
امیدوارم این هفته دل روز بالایی های هر سه تا سفارت شاد بشه اگه متاهلن دست زن وبچه اگه مجردن دسته چمدونا رو بگیرن وبرن پی زندگی .
همه ماها یکی یکی میریم این روزای آخر به سرعت میگذرن پس تا دور هم جمع هستیم موافقید یه تایپیک راه بندازیم برای وقتی که رسیدیم خستگیمون دراومد
آفتاب و مهتابشو دیدیم و.... یه شب اونجا (مکان و زمان توافقی )دور هم جمع شیم وتعریف خاطرات ویه عکس یادگاری از دوستانی که دست سرنوشت توی یه تاریخ دورهم جمعشون کرده؟
(2013-08-17 ساعت 08:55)arash 111 نوشته:  سلام صبح همگی بخیر
امیدوارم این هفته دل روز بالایی های هر سه تا سفارت شاد بشه اگه متاهلن دست زن وبچه اگه مجردن دسته چمدونا رو بگیرن وبرن پی زندگی .
همه ماها یکی یکی میریم این روزای آخر به سرعت میگذرن پس تا دور هم جمع هستیم موافقید یه تایپیک راه بندازیم برای وقتی که رسیدیم خستگیمون دراومد
آفتاب و مهتابشو دیدیم و.... یه شب اونجا (مکان و زمان توافقی )دور هم جمع شیم وتعریف خاطرات ویه عکس یادگاری از دوستانی که دست سرنوشت توی یه تاریخ دورهم جمعشون کرده؟

فکر خوبیه ولی باید مقصدها رو تعریف کرد..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: gifa ، رجبعلی ، arash 111 ، alihmh ، zohre02 ، shatsi ، babak_1363 ، daad ، negar_karimi6
(2013-08-15 ساعت 12:04)kɪŋ نوشته:  مهسا جان مبارک باشه!
خیلی خیلی خوشحال شدم! Smile خدا رو شکر.
مروارید و ستاره و بقیه دوستانی که کلیر شدند. همه رو سبز کردم.
همگی شیرین باشه به کامتون.
منتظرا! روزهای (حتی ساعتهای) آخر انتظاره.

سلام
تبریک می گم به شما
شما رفتید دوباره ایروان برای گرفتن ویزا ؟
من هفته دیگه باید برم می خوام ببینم چند روز طول می کشه؟
تشکر کنندگان: alihmh ، dove ، zohre02 ، babak_1363 ، daad ، nima-92 ، negar_karimi6
(2013-08-16 ساعت 21:20)گل نهال نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 20:55)halaleh نوشته:  Admin Process Expires On این تاریخ یعنی چی؟
معصومه جان از راهنمایی هات ممنون.انشالا که کلیر شی زود زود.

يعني تا اون تاريخ واسه ويزا مراجعه كنيد ولي توصيه ميشه كه هرچه زودتر بريد سفارت

سلام
دوست عزیز تبریک می گم
شما از چه روزی رفتید ایروان برای دریافت ویزا >؟ چند روز طول کشید ؟
اگه می شه روالشو بفرمایئد
متشکرم
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، dove ، zohre02 ، babak_1363 ، daad
(2013-08-17 ساعت 08:58)مهرنگار نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 08:55)arash 111 نوشته:  سلام صبح همگی بخیر

فکر خوبیه ولی باید مقصدها رو تعریف کرد..

دوستان توی اون تایپیک مدیرهای عزیز مکان ها و زمان رو مشخص میکنن ومیتونه در ایالت های مختلف قابل اجرا باشه
تشکر کنندگان: alihmh ، zohre02 ، babak_1363 ، daad
برای ما سه رقمی ها , دو رقمی ها وکلا منتظرها دعا کنید,ما انکارایی ها میترسم انتظارمون خدای نکرده مثل انتظار ........طولانی بشه آخه ما هم جمعه ها از انتظار در میاییم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
سلام دوستان میشه راهنمایی کنین که چجوری میتونیم پاسپورتامونو بفرستیم دبی؟متاسفانه هیچ پستی قبول نمی کنه. ما هم هیچ وقتی نداریم
تشکر کنندگان: arash 111 ، Nasimmmm ، zohre02 ، babak_1363 ، daad ، negar_karimi6
دوستان عزیز فکر نکنین ما کلیر شدیم دیگه رفتیما لحظه به لحظه داریم رصد میکنیم تا برای شما هورا بکشیم مطمئن باشید تا کرکره روپائین نکشیدیم همه باشما هستیم پس لطفآ فقط کمی ارامش وکمی صبــــــــــــــــــــــــــــر
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
این یک هفته که نبودم و به اینترنت دسترسی نداشتم کلی از دوستان خوبم کلییر شدن
خیلی خوشحالم و به همشون تبریک می گم. SmileSmile هوووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااا
مطمئنم تا کلییر شدن همه ی بچه ها یه کوچولو بیشتر نمونده.
من هم بالاخره ویزارو گرفتم...Big Grin
من دوشنبه صبح پاس رو دادم سفارت و چهارشنبه تماس گرفتن که ساعت 4 حاضره
دوستانی که قصد سفر هوایی به ایرون دارن فک کنم بهتره یا شنبه رفت و پنج شنبه برگشت بگیرن و یا دوشنبه رفت و شنبه برگشت.
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
(2013-08-17 ساعت 09:16)sany_th نوشته:  سلام دوستان میشه راهنمایی کنین که چجوری میتونیم پاسپورتامونو بفرستیم دبی؟متاسفانه هیچ پستی قبول نمی کنه. ما هم هیچ وقتی نداریم

دوست گرامی
شما می تونی از طریق برخی از آژانس هایی که کار پیکاپ هم انجام میدن ٰ اقدام کنی. البته من توصیه می کنم که خودتون برید و یا زحمتش رو به یکی از دوستان یا اقوام مورد اعتماد بدی.
تجربه شخصی من : اون آژانسی که ما ازش بلیط و هتلو برای آنکارا گرفته بودیم یه بسته حاوی چند پاس و مدارک دیگه به ما داد که توی آنکارا تحویل کارگزارشون بدیم و موقع برگشتن هم همون کارگزار دوباره پاس های ویزا خورده رو ( ویزای مهاجرتی کانادا ) به ما داد که در تهران به آژانس تحویل دادیم . حالا این وسط با کوچکترین خطا و یا احمال کاری مسافر ( که هیچ تعهدی هم میتونه نداشته باشه ) با سرنوشت دارنده ویزا بازی میشه.
تشکر کنندگان: Doe ، houmanmir ، jj bobo ، dove ، zohre02 ، mehrdad pharm ، sany_th ، babak_1363 ، daad
(2013-08-17 ساعت 09:08)mona_gh نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 21:20)گل نهال نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 20:55)halaleh نوشته:  Admin Process Expires On این تاریخ یعنی چی؟
معصومه جان از راهنمایی هات ممنون.انشالا که کلیر شی زود زود.

يعني تا اون تاريخ واسه ويزا مراجعه كنيد ولي توصيه ميشه كه هرچه زودتر بريد سفارت

سلام
دوست عزیز تبریک می گم
شما از چه روزی رفتید ایروان برای دریافت ویزا >؟ چند روز طول کشید ؟
اگه می شه روالشو بفرمایئد
متشکرم

دوست عزیز سعی کنین برای 2 شنبه ویزاتون رو تحویل بدین... ترجیحا 2 شنبه صبح... که برای 4 شنبه آماده باشه... 3 شنبه که تحویل بدین جمعه آماده میشه
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: dove ، zohre02 ، soruosh ، ma300me ، رجبعلی ، babak_1363 ، daad ، Alirezaa2013 ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان