موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
از همه دوستان متشكرم
انشا الله كه منتظرين هرجه سريعتر كلير بشن_
2013AS89XX-آنکار_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
کم کم من دارم تنها میشم.
بچه بازم اینجا بیاین
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
درسته ما کلیر شدیم اما هنوز اینجاییم به امید کلیر شدن همه دوستان
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر 2013as00007XX3** تعداد : 3 نفر (پدر، مادر و برادر)
تاریخ مصاحبه 20 می به همراه برگه ابی
کنسولگری ایروان
مقصد : Houston, Texas
کلیر 15 آگست
3 نفر
ورود به آمریکا: 28 سپتامبر 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من بيد نواقص پروندمو بندازم داخل صندوق سفارت در ارمنستان كسى ميتونه كمكم كنه و اطلاعات بده با سپاس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام صبح همگی بخیر
امیدوارم این هفته دل روز بالایی های هر سه تا سفارت شاد بشه اگه متاهلن دست زن وبچه اگه مجردن دسته چمدونا رو بگیرن وبرن پی زندگی .
همه ماها یکی یکی میریم این روزای آخر به سرعت میگذرن پس تا دور هم جمع هستیم موافقید یه تایپیک راه بندازیم برای وقتی که رسیدیم خستگیمون دراومد
آفتاب و مهتابشو دیدیم و.... یه شب اونجا (مکان و زمان توافقی )دور هم جمع شیم وتعریف خاطرات ویه عکس یادگاری از دوستانی که دست سرنوشت توی یه تاریخ دورهم جمعشون کرده؟
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 08:55)arash 111 نوشته: سلام صبح همگی بخیر
امیدوارم این هفته دل روز بالایی های هر سه تا سفارت شاد بشه اگه متاهلن دست زن وبچه اگه مجردن دسته چمدونا رو بگیرن وبرن پی زندگی .
همه ماها یکی یکی میریم این روزای آخر به سرعت میگذرن پس تا دور هم جمع هستیم موافقید یه تایپیک راه بندازیم برای وقتی که رسیدیم خستگیمون دراومد
آفتاب و مهتابشو دیدیم و.... یه شب اونجا (مکان و زمان توافقی )دور هم جمع شیم وتعریف خاطرات ویه عکس یادگاری از دوستانی که دست سرنوشت توی یه تاریخ دورهم جمعشون کرده؟
فکر خوبیه ولی باید مقصدها رو تعریف کرد..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
برای ما سه رقمی ها , دو رقمی ها وکلا منتظرها دعا کنید,ما انکارایی ها میترسم انتظارمون خدای نکرده مثل انتظار ........طولانی بشه آخه ما هم جمعه ها از انتظار در میاییم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه راهنمایی کنین که چجوری میتونیم پاسپورتامونو بفرستیم دبی؟متاسفانه هیچ پستی قبول نمی کنه. ما هم هیچ وقتی نداریم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز فکر نکنین ما کلیر شدیم دیگه رفتیما لحظه به لحظه داریم رصد میکنیم تا برای شما هورا بکشیم مطمئن باشید تا کرکره روپائین نکشیدیم همه باشما هستیم پس لطفآ فقط کمی ارامش وکمی صبــــــــــــــــــــــــــــر
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-17 ساعت 09:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-17 ساعت 09:32 توسط hana_fd.)
این یک هفته که نبودم و به اینترنت دسترسی نداشتم کلی از دوستان خوبم کلییر شدن
خیلی خوشحالم و به همشون تبریک می گم. 
هوووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااا
مطمئنم تا کلییر شدن همه ی بچه ها یه کوچولو بیشتر نمونده.
من هم بالاخره ویزارو گرفتم...
من دوشنبه صبح پاس رو دادم سفارت و چهارشنبه تماس گرفتن که ساعت 4 حاضره
دوستانی که قصد سفر هوایی به ایرون دارن فک کنم بهتره یا شنبه رفت و پنج شنبه برگشت بگیرن و یا دوشنبه رفت و شنبه برگشت.
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا