کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با عرض سلام و ارادت خدمت تمامی دوستان گلم در مهاجرسرا .
الان که میبینم تاپیک یه خورده از تب و تاب افتاده فرصت رو غنیمت میشمرم و یه چند تا نکته رو میگم:
1-اول از همه از مدیران عزیزتشکر میکنم بخصوص امیر خان،گل نهال خانم،آقا سعید . وبابت زحماتی که برای ما کشیدن و میکشن ازشون سپاسگزارم.
2-از کسانیکه این سایت رو راه اندازی کردن واز طراحان و گردانندگان سایت تشکر میکنم.
3-از تمامی دوستان همقطارم در این مسیر دشوار بابت راهنمائیهاشون ، دلداریهاشون، امید دادناشون و... تشکر میکنم.
4-من میدونم که این مسیر دشوار انتظار، برای دوستان روز بالائیمون خیلی سخته و هر روز سختتر هم میشه، من کاملا درکشون میکنم. ولی میخوام در وهله اول بهشون تبریک بگم واسه استقامتی که دارن،راستشو بخواید اونها چراغ راه ما بودن وهستن وما اونها رو الگو قرار دادیم. و در وهله دوم یک نوید و یک قول مردونه بهشون میدم و اون اینکه "مطمئن باشید همتون کلیر میشید وهیچ شکی هم وجود نداره ولطفا اصلا نگران نباشید". دیگه چیزی نمونده ، فقط 6 هفته مونده ،که اینهم در برابر روزهایی که شما تا الان صبر کردین چیزی نیست. قول من یادتون باشه تا روز آخرSmileSmile
5-ما تا آخرین روز سپتامبر تو این تاپیک باقی خواهیم موند و تا با کمک همدیگه ویزای همه دوستانمون رو نگیریم اینجا رو ترک نمیکنیم و تا آخرین روز دوستانمون رو تنها نمیگذاریم.Smile

ودر آخربرای همه آرزوی سربلندی و پیروزی با دلی شاد رو دارم.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-08-16 ساعت 20:45)Saeedv13 نوشته:  رفته بودم DMV. همین الان با دست پر رسیدم خونه. پریدم پشت لپ تاپ و دیدم که بغض آنکارا ترکیده و بغض چند ماهه خیلی از دوستان خوبم هم....Rolleyes
امشب منم و ذکریا و جشن کلیر شدن یاران نازنینمRolleyes. پس به افتخار پرستوهای از بند رسته:
فرهاد
گیون
بابک
Mehrdadordi
ma300me
نامی کاشی
shiraz2013
mazerati
rose_2000

هورررررااااااااااااااااااااااااا.........
عمو سعید همچنان در انتظار پرواز آخرین پرستو و جشن بزرگ مهاجرسرایی هاست. زیاد منتظرش نذارین. ارادتمند همه.
عمو سعيد عزيزم ممنون از لطف و محبتت Smile) ايشالا تا ٣٠ سپتامبر كسي باقي نمونه....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
[quote='نامی کاشی' pid='395746' dateline='1376671217']
به امید کلیر شدن همه بچه های منتظر .... ماکه 85 روزه کلیر شدیم ولی کلی از بچه ها از ما پیشکسوت تر هستن و هنوز منتظر هستن .... اگر آنکارا با همین روال پیش بره ایشالا همه کلیر می شن....

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا برای همه قبول شده ها!

بچه ها فکر می کنین سه شنبه پاسپورت رو تحویل بدم ایشالا چه روزی می رسه به دستم ؟
[/quخote]

دوست من شما دوشنبه ساعت ١٠:٣٠'صبح اونجا باشين نه ٣ شنبه !!؟؟؟
Finito Big Grin
(2013-08-16 ساعت 23:10)رجبعلی نوشته:  هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده ستاره دار و بی ستاره از سه سفارت خصوصاً:
سفارت آنکارا: ma300me ، maaarabi ، babak_1363 ، Given ، farmiz ، hosa ، shiraz2013 ، mazerati ، selenaa ، aminkent ، rose_2000 و نامی کاشی
سفارت ابوظبی: morvarid1364 & ari_kiana ، usa lover ، setareh2013 ، ali-gh ، aminkent ، bahmap ، mehrrdad ، ssssa ، efah ، farzaam3 و آیدا اس
سفارت ایروان: sh91 ، samira.a ، dolood ، mamad_msp ، dana
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای این دوستان در سرزمین آرزوها و با آرزوی کلیر شدن بقیه منتظران عزیز.

بابااااا منو يادت رفت كه اخههههههه !!!!؟؟؟؟؟
Finito Big Grin
(2013-08-17 ساعت 00:38)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 23:10)رجبعلی نوشته:  هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده ستاره دار و بی ستاره از سه سفارت خصوصاً:
سفارت آنکارا: ma300me ، maaarabi ، babak_1363 ، Given ، farmiz ، hosa ، shiraz2013 ، mazerati ، selenaa ، aminkent ، rose_2000 و نامی کاشی
سفارت ابوظبی: morvarid1364 & ari_kiana ، usa lover ، setareh2013 ، ali-gh ، aminkent ، bahmap ، mehrrdad ، ssssa ، efah ، farzaam3 و آیدا اس
سفارت ایروان: sh91 ، samira.a ، dolood ، mamad_msp ، dana
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای این دوستان در سرزمین آرزوها و با آرزوی کلیر شدن بقیه منتظران عزیز.

بابااااا منو يادت رفت كه اخههههههه !!!!؟؟؟؟؟

ببخشید دوست عزیز در آمارم بودی در تایپ جا افتادی. ویرایش مجدد انجام شد.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
امشب خیلی حال خوبی ندارم! شاید اولین بار است که چنین شده ام.. میخواهم برایش نامی انتخاب کنم..شما هم نظر بدهید:
افســــــردگی پیش از کلیـــــــــر Cool
(مشابه افسردگی بعد از زایمان!)
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
به دلم افتاده 2 شنبه که میاد کلی خبر خوش از کلیر بچه ها میشنویم.

دلم هیچوقت اشتباه نمیکنه.منتظر کلیر بچه های 3 رقمی باشین.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
(2013-08-17 ساعت 00:55)SHABAH51 نوشته:  امشب خیلی حال خوبی ندارم! شاید اولین بار است که چنین شده ام.. میخواهم برایش نامی انتخاب کنم..شما هم نظر بدهید:

منم امشب حالم خوش نيست ولي حالي داره براي خودش
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-17 ساعت 00:55)SHABAH51 نوشته:  امشب خیلی حال خوبی ندارم! شاید اولین بار است که چنین شده ام.. میخواهم برایش نامی انتخاب کنم..شما هم نظر بدهید:
مشابه افسردگی بعد از زایمان

شبح عزیز میگم شما هم بیا به من و لونلی بپیوند که سه تایی سر به بیابون بزاریم... Wink
اما از شوخی گذشته، به قول خودت که تو امضاءت نوشتی
"این نیز بگذرد"

پس زیاد سخت نگیر، دیگه چیزی نمونده به آخرای انتظارمون...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-17 ساعت 01:02)drmrs نوشته:  

اضطراب حول و حوش کلیر شدن (Peri-clearance anxiety ) Sad
همسادهای گرامی mrbonbon و mrmrs داشته باشید هفته آینده رو / ببینید کی گفتم بهتونWink
تشکر کنندگان: drmrs ، SHABAH51 ، Arash R ، morvarid1364 ، lonelyman ، babak_1363 ، ikamaly ، jjbahale ، mhb161 ، hana_fd ، رجبعلی ، zohre02 ، AsemanAbee ، dove ، daad ، negar_karimi6
(2013-08-17 ساعت 01:11)mrbonbon نوشته:  
مشابه افسردگی بعد از زایمان

شبح عزیز میگم شما هم بیا به من و لونلی بپیوند که سه تایی سر به بیابون بزاریم... Wink
اما از شوخی گذشته، به قول خودت که تو امضاءت نوشتی
"این نیز بگذرد"

پس زیاد سخت نگیر، دیگه چیزی نمونده به آخرای انتظارمون...
افسردگي ناشي از انتظار
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Arash R ، drmrs ، babak_1363 ، ikamaly ، manzar333 ، jjbahale ، noobnoobi ، mhb161 ، mehdi didam ، b_argi ، hana_fd ، رجبعلی ، zohre02 ، dove ، daad ، negar_karimi6
به به دوست عزیزمون هفت آسمان 2013 هم از غیبت صغری بیرون اومدن، آقا تعریف کن ببینم کیلیر شدی یا نه؟؟؟
هورا دوباره بکشیم عایا ؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Arash R ، drmrs ، babak_1363 ، hsevensky2013 ، mhb161 ، mehdi didam ، b_argi ، hana_fd ، رجبعلی ، zohre02 ، AsemanAbee ، shatsi ، dove ، daad ، niloo-kh
(2013-08-16 ساعت 21:54)morvarid1364 نوشته:  سلام به همه دوستانی که کلیر شدن خیلییییییی تبریک میگم و امیدوارم منتظرها هم به زودی کلیر بشن تا یه جشن حسابی بگیریم.
دوستان ابوظبی که کلیر شدین
کسی هست که یکشنبه 18 آگوست بخواد بره ابوظبی و پاسورت تحویل بده؟؟؟؟
اگر دوستان هستن بگن که هماهنگ باشیم هزینه ها کمتر بشه.همسر من میخواد بره

سلام مرواریدجان اگرهمین یکشنبه است که نه ولی اگریکشنبه دیگه است شوهرمنم هست البته ماتازه فردااقدام برای ویزامیکنیم
تا هفته ای دیگه یعنی اماده میشه؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، morvarid1364 ، babak_1363 ، farzaam3 ، mhb161 ، arash 111 ، b_argi ، hana_fd ، رجبعلی ، zohre02 ، shatsi ، dove ، daad ، niloo-kh
(2013-08-17 ساعت 01:22)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 21:54)morvarid1364 نوشته:  سلام به همه دوستانی که کلیر شدن خیلییییییی تبریک میگم و امیدوارم منتظرها هم به زودی کلیر بشن تا یه جشن حسابی بگیریم.

سلام مرواریدجان اگرهمین یکشنبه است که نه ولی اگریکشنبه دیگه است شوهرمنم هست البته ماتازه فردااقدام برای ویزامیکنیم
سلام . بعله من همين يكشنبه ميرم ولى من با اتوبوس ميرم.
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، morvarid1364 ، babak_1363 ، mhb161 ، رجبعلی ، zohre02 ، daad ، negar_karimi6 ، niloo-kh
(2013-08-17 ساعت 01:22)negar_karimi6 نوشته:  

نگار جان آرش هفته گذشته ویزا رو گرفته.اما ویزا 4 روزه آمادست تازه ویزا فوری هم داریم یک روزه آمادست.نه عزیزم همین هفته میره.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: babak_1363 ، farzaam3 ، mhb161 ، houmanmir ، arash 111 ، رجبعلی ، zohre02 ، dove ، daad ، negar_karimi6 ، niloo-kh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان