کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-17 ساعت 01:14)lonelyman نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 01:11)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 00:55)SHABAH51 نوشته:  امشب خیلی حال خوبی ندارم! شاید اولین بار است که چنین شده ام.. میخواهم برایش نامی انتخاب کنم..شما هم نظر بدهید:
افســــــردگی پیش از کلیـــــــــر Cool
مشابه افسردگی بعد از زایمان

شبح عزیز میگم شما هم بیا به من و لونلی بپیوند که سه تایی سر به بیابون بزاریم... Wink
اما از شوخی گذشته، به قول خودت که تو امضاءت نوشتی
"این نیز بگذرد"

پس زیاد سخت نگیر، دیگه چیزی نمونده به آخرای انتظارمون...
افسردگي ناشي از انتظار
لانلی بابا تو منو یدک میکشیدی، تو اینجا برا همه شعر میگفتی!
انتظار به هرکی سخت بگذره به تو نمیگذره، من همینجا نوشته میدم ، هفته ی دیگه که من آنکارام توام کلیر میشی و میای آنکارا و بعدم میریم پیش آفیسر و....! Big Grin
حالا ببین کی گفتم، فقط این پست و حرف امشبم یادت بمونه.
اضافه اینکه بلیط و غیره فدای سرت عزیز Smile
ولی باور کن همه ی این حرفا رو بدون هیچ تعارفی گفتم، تو منو میشناسی رفیق Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، lonelyman ، arash 111 ، amir82 ، noura ، ikamaly ، jjbahale ، Saeedv13 ، mhb161 ، mehdi didam ، رجبعلی ، zohre02 ، AsemanAbee ، shatsi ، dove ، daad ، negar_karimi6
(2013-08-17 ساعت 01:29)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 01:22)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 21:54)morvarid1364 نوشته:  سلام به همه دوستانی که کلیر شدن خیلییییییی تبریک میگم و امیدوارم منتظرها هم به زودی کلیر بشن تا یه جشن حسابی بگیریم.
دوستان ابوظبی که کلیر شدین
کسی هست که یکشنبه 18 آگوست بخواد بره ابوظبی و پاسورت تحویل بده؟؟؟؟
اگر دوستان هستن بگن که هماهنگ باشیم هزینه ها کمتر بشه.همسر من میخواد بره

سلام مرواریدجان اگرهمین یکشنبه است که نه ولی اگریکشنبه دیگه است شوهرمنم هست البته ماتازه فردااقدام برای ویزامیکنیم
تا هفته ای دیگه یعنی اماده میشه؟

نگار جان آرش هفته گذشته ویزا رو گرفته.اما ویزا 4 روزه آمادست تازه ویزا فوری هم داریم یک روزه آمادست.نه عزیزم همین هفته میره.

انشالا کارتون راحت پیش میره و چندروزدیگه باویزای خوشکل برمیگرده پیشاپیش هم تبریک میگم

(2013-08-17 ساعت 01:26)nnhh نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 01:22)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 21:54)morvarid1364 نوشته:  سلام به همه دوستانی که کلیر شدن خیلییییییی تبریک میگم و امیدوارم منتظرها هم به زودی کلیر بشن تا یه جشن حسابی بگیریم.
دوستان ابوظبی که کلیر شدین
کسی هست که یکشنبه 18 آگوست بخواد بره ابوظبی و پاسورت تحویل بده؟؟؟؟
اگر دوستان هستن بگن که هماهنگ باشیم هزینه ها کمتر بشه.همسر من میخواد بره

سلام مرواریدجان اگرهمین یکشنبه است که نه ولی اگریکشنبه دیگه است شوهرمنم هست البته ماتازه فردااقدام برای ویزامیکنیم
تا هفته ای دیگه یعنی اماده میشه؟
سلام . بعله من همين يكشنبه ميرم ولى من با اتوبوس ميرم.

ببخشیدمیشه بگیدچه جوری بااتوبوس میرید؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، farzaam3 ، mhb161 ، رجبعلی ، zohre02 ، morvarid1364 ، daad
به همه دوستای کلیر شده بوِیژه فرهاد و رجبعلی و گیون و همتون تبریک میگم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
در کل برای شونصدمین بار و در این ماه برای ششمین بار به تاریخ 16 آگوست آپدیت شدیم . تاریخ های آپدیت 1-7-12-14-15-16

با اطمینان می گم که کلیر شده ها هیچ وقت نمی تونستند که از زیر دست هیچ دلاکی اینقدر پاک و پاکیزه و کلیر بیرون بیان که از سفارت تمیز بیرون اومدند.
تشکر کنندگان: manzar333 ، SHABAH51 ، babak_1363 ، farzaam3 ، Saeedv13 ، mhb161 ، efah ، houmanmir ، DIVE ، zohre02 ، AsemanAbee ، morvarid1364 ، dove ، گل نهال ، daad ، negar_karimi6
(2013-08-16 ساعت 17:25)shatsi نوشته:  دوستان خوبم ma300me,mazerati ,given,farmiz,maarabi,mehrdadori,shiraz2013,aminkent و تمام کسانی که امروز خوشحالید ، مبارکتون باشه امیدوارم همیشه و همه جا سربلند و پیروز باشید....

و اما بابک (babak_1363) دوست خوب و نازنین من امروز باز کلیر شد و چقدر سخت بود برات بابک این کلیرینس دوم ولی خوب میدونی .....در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم ........لطف آنچه تو اندیشی، جکم آنچه تو فرمایی.......مثل کار من که الان دیگه 150 روزه که حتی آپدیت هم نمیشم ولیکن حتماً حکمتی توی اینکار هست ، ولی به هر حال این لحظات شادی شاید به ندرت در زندگی انسان پیش میاد ، این از اون جور لحظه هاست که بعدها نوستالژی های ذهن ما رو تشکیل خواهند داد مثل : لحظه دیدن قبولی توی دانشگاه، لحظه گرفتن کارت پایان خدمت، لحظه گرفتن تصدیق رانندگی و امثالهم .......پس امیدوارم بابک گلم تمام اتفاقات گذشته را فراموش کرده و چراغی برای آینده خویش روشن کنی، همیشه دوست خوب من باقی خواهی ماند مثل تمام عزیزانم تو مهاجرسرا ، شاد باشی

[عکس: Make-A-Peg-.png]

شاتسی عزیز ،
از لطفتی که نسبت به من داری و بخاطر متن زیبایی که نوشتی ممنونم. حقیقت اینه که من زیر پست های دوستان گلم و بچه های با معرفت مهاجرسرا ازشون تشکر نکردم و دلیل این موضوع این بود که دیدم ممکنه تشکرهای من هم باعث مضاعف شدن پست ها و تکراری شدن اونها بشه و به تشکر بانام و کلی از این عزیزان بسنده کردم ، امیدوارم که همه ی این عزیزان منو ببخشن و بدونن که قلباً به همشون ارادت دارم و دوستشون دارم. من کوچکترین این جمع هستم و قطره ای در این دریا.
اما راجع به مطلبی که نوشتی نتونستم چیزی نگم که بدرستی گفتی و واقعاً همه ی ما نقطه تسلیم هستیم.
امیدوارم همه ی دوستان منتظرم به زودی زود به آرزوهاشون برسن و قشنگترین لحظات زندگیشون رو تجربه کنن.
آمین یا رب العالمین
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: amir82 ، SHABAH51 ، ikamaly ، farmiz ، jjbahale ، shatsi ، farzaam3 ، gifa ، mhb161 ، mehdi didam ، efah ، arash 111 ، رجبعلی ، Mehrdadordi ، zohre02 ، AsemanAbee ، dove ، mrbonbon ، daad
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
تبریک به تمام رفقای کلیر شده این چند روز اخیر...
خصوصا...

nooshshahnar
roeentan
usa lover
farmiz
given
babak_1363
mehrdadordi

...
ماشالا انقدر تعداد زیاد شد که حساب از دستم در رفت Tongue

و به امید کلیر شدن هرچه سریعتر بقیه دوستان،
از جمله چپ دستها، هنرمندها، بیخواب ها، همشهریای ستاره دار....
Smile
اینم برای دوستانی که هنوز کلیر نشدن
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
سلام به همه دوستان و عرض تبریک فراوان به دوستان کلیر شده آنکارا، راستش من امروز از ساعت ۳ توی جاده بودم و دسترسی به اینترنت نداشتم، ولی‌ دل‌ تو دلم نبود چون میدونستم ساعت ۵-۶ آنکارا سایت رو آپدیت میکنه، بالاخره تلفنی از همسرم فهمیدم که سایت آپدیت شده و ............بله ما هم نبودیم!!!! بعد از ۱۵۶ روز انتظار و کلی‌ آپدیت تو این روزهای آخر ، کلی‌ دلمو صابون زده بودم، خلاصه از اول اتوبان قم تا دم در خونمون گریه کردم، حالا هم که دارم این پستو مینویسم چشمام باز نمی‌شه، حالا نگید چقد این لوسه ، ولی‌ واقعا دیگه صبرم سر اومده .
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-08-17 ساعت 02:49)manzar333 نوشته:  سلام به همه دوستان و عرض تبریک فراوان به دوستان کلیر شده آنکارا، راستش من امروز از ساعت ۳ توی جاده بودم و دسترسی به اینترنت نداشتم، ولی‌ دل‌ تو دلم نبود چون میدونستم ساعت ۵-۶ آنکارا سایت رو آپدیت میکنه، بالاخره تلفنی از همسرم فهمیدم که سایت آپدیت شده و ............بله ما هم نبودیم!!!! بعد از ۱۵۶ روز انتظار و کلی‌ آپدیت تو این روزهای آخر ، کلی‌ دلمو صابون زده بودم، خلاصه از اول اتوبان قم تا دم در خونمون گریه کردم، حالا هم که دارم این پستو مینویسم چشمام باز نمی‌شه، حالا نگید چقد این لوسه ، ولی‌ واقعا دیگه صبرم سر اومده .
به جمله ای که در امضاتون نوشتین اعتقاد دارین
پس نگران نباشین بزودی همه کلیر میشن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
با آرزوی کلیر شدن این سه تا که میخوان سر به بیابون بزارن
& lonelyman& SHABAH51& mrbonbon

قرمز به خاطر بون بون!!Big GrinBig Grin
و
با آرزوی کلیر شدن
mrr & b-argi & چپ دست & پدی عزیز& پویا62 & (امیز عبدا..Big Grin)

و
آسمان آبی و شاتسی برای پر کشیدن ستاره شون!!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-08-17 ساعت 00:55)SHABAH51 نوشته:  امشب خیلی حال خوبی ندارم! شاید اولین بار است که چنین شده ام.. میخواهم برایش نامی انتخاب کنم..شما هم نظر بدهید:
افســــــردگی پیش از کلیـــــــــر Cool
(مشابه افسردگی بعد از زایمان!)

شهرام جان.
ناراحت نبینمت، تموم می شه این روزا. کاش اونجا بودم حالتو عوض می کردم.Cool

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند، چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند Big Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-17 ساعت 01:17)mrbonbon نوشته:  به به دوست عزیزمون هفت آسمان 2013 هم از غیبت صغری بیرون اومدن، آقا تعریف کن ببینم کیلیر شدی یا نه؟؟؟
هورا دوباره بکشیم عایا ؟
متأسفانه از ساعت 4 تا 11:30 به اینترنت دسترسی نداشتم ولی این هفته ام خبری نشد که نشدSad امید به هفته آتی خدا بزرگه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآقاWink
شتریه که در خونه هر منتظرسرایی میشینه، داشته باش.Wink
(2013-08-17 ساعت 03:09)ikamaly نوشته:  با آرزوی کلیر شدن این سه تا که میخوان سر به بیابون بزارن
& lonelyman& SHABAH51& mrbonbon

قرمز به خاطر بون بون!!Big GrinBig Grin
و
با آرزوی کلیر شدن
mrr & b-argi & چپ دست & پدی عزیز& پویا62 & (امیز عبدا..Big Grin)

و
آسمان آبی و شاتسی برای پر کشیدن ستاره شون!!Wink
ikamaly عزیز و مهربان، به قول خودت: این وقت شب نباید خواب باشی عایا>؟؟> من سر به بیابان بگذار نیستم! لانلی و بُن بُن هم نمی رن! بیابون چیه؟ ما می ریم به شیوه تهدید امیر که چهار پنج روزه کلیر شد سفارت رو تهدید به بست نشستن می کنیم به قرعان!!!
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تبریک بنده رو پذیرا باشند تمامی دوستان
آنکارایی / ایروانی و همچنین بروبچ ابوظبی
یه خسته نباشی برای آفیسرهای سه سفارت داشته باشیم ، به امید خدا این شش هفته پایانی رو کولاک میکنند.
مخصوصا" منتظرهای بالای 150 روز رو.
(2013-08-16 ساعت 14:12)nnhh نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 08:15)farzaam3 نوشته:  [font=Arial]بچه ها من 6/12/15 AUG آپدیت شدم یعنی دل تو دلم نیست و منتظر کلیر شدنم Big Grin اگه کلیر بشم میتونم 7 روز بعد برم تا من تقاضای ویزا بدم واسه امارات و برم فکر کنم7روزی کم کم طول بکشه راستی بچه هایی که هتل خوب با غذای خوبتر سراغ دارید تو دبی ممنون میشم معرفی کنید
86xx یک نفر... ابوظبی ....مصاحبه 23jun تا الان 54 روزSad
[/font]

سلام دوست عزيز حتما فردا درخواست ويزا رو بديد و براى هتل ما رفتيم ويلا روتانا كه بسيار خوب بود و الان هم براى گرفتن ويزا روتانا تاور رو رزرو كردم .
مرسی دوست عزیزBig Grin منم کلیر شدم میرم فردا دنبال بلیط و ویزا
تشکر کنندگان: e76779 ، mhb161 ، mehdi didam ، رجبعلی ، babak_1363 ، daad ، nima-92 ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان