موضوعها: 0
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
به همه دوستای کلیر شده بوِیژه فرهاد و رجبعلی و گیون و همتون تبریک میگم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-17 ساعت 02:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-17 ساعت 02:11 توسط arash 111.)
در کل برای شونصدمین بار و در این ماه برای ششمین بار به تاریخ 16 آگوست آپدیت شدیم . تاریخ های آپدیت 1-7-12-14-15-16
با اطمینان می گم که کلیر شده ها هیچ وقت نمی تونستند که از زیر دست هیچ دلاکی اینقدر پاک و پاکیزه و کلیر بیرون بیان که از سفارت تمیز بیرون اومدند.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
اینم برای دوستانی که هنوز کلیر نشدن
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و عرض تبریک فراوان به دوستان کلیر شده آنکارا، راستش من امروز از ساعت ۳ توی جاده بودم و دسترسی به اینترنت نداشتم، ولی دل تو دلم نبود چون میدونستم ساعت ۵-۶ آنکارا سایت رو آپدیت میکنه، بالاخره تلفنی از همسرم فهمیدم که سایت آپدیت شده و ............بله ما هم نبودیم!!!! بعد از ۱۵۶ روز انتظار و کلی آپدیت تو این روزهای آخر ، کلی دلمو صابون زده بودم، خلاصه از اول اتوبان قم تا دم در خونمون گریه کردم، حالا هم که دارم این پستو مینویسم چشمام باز نمیشه، حالا نگید چقد این لوسه ، ولی واقعا دیگه صبرم سر اومده .
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانیترین شب هم به خورشید میرسد
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 02:49)manzar333 نوشته: سلام به همه دوستان و عرض تبریک فراوان به دوستان کلیر شده آنکارا، راستش من امروز از ساعت ۳ توی جاده بودم و دسترسی به اینترنت نداشتم، ولی دل تو دلم نبود چون میدونستم ساعت ۵-۶ آنکارا سایت رو آپدیت میکنه، بالاخره تلفنی از همسرم فهمیدم که سایت آپدیت شده و ............بله ما هم نبودیم!!!! بعد از ۱۵۶ روز انتظار و کلی آپدیت تو این روزهای آخر ، کلی دلمو صابون زده بودم، خلاصه از اول اتوبان قم تا دم در خونمون گریه کردم، حالا هم که دارم این پستو مینویسم چشمام باز نمیشه، حالا نگید چقد این لوسه ، ولی واقعا دیگه صبرم سر اومده .
به جمله ای که در امضاتون نوشتین اعتقاد دارین
پس نگران نباشین بزودی همه کلیر میشن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک بنده رو پذیرا باشند تمامی دوستان
آنکارایی / ایروانی و همچنین بروبچ ابوظبی
یه خسته نباشی برای آفیسرهای سه سفارت داشته باشیم ، به امید خدا این شش هفته پایانی رو کولاک میکنند.
مخصوصا" منتظرهای بالای 150 روز رو.