کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-18 ساعت 10:32)e76779 نوشته:  
(2013-08-18 ساعت 10:25)mamad_msp نوشته:  

دوست عزيز ptt مربوط به پست تركيه است نه امارات!
شما روز يكشنبه يا سه‌شنبه پاس رو به سفارت ابوظبي ساعت 13:30 تحويل ميدي و معمولا اگه يكشنبه تحويل بدي به احتمال زياد چهارشنبه ساعت 15:00 آماده ميشه(بايد سايت سيس رو چك كني اگه ايشود شد بري سفارت) و درصورتيكه سه‌شنبه بدي، يكشنبه هفته بعد ويزاتون آماده ميشه، ضمناً بايد خودتون شخصا به سفارت مراجعه كنيد هم براي تحويل دادن پاس و هم گرفتنش.Wink
فکر کنم اطلاعات تون ناقص هست !
ptt براي دبي هم پر شده! و اينکه همه ملت پاس مي دن کس ديگه بره!!!
باز از دوستان ديگر خواهشمندم اگر اطلاعاتي دارن بگن...

تشکر کنندگان: payampars ، daad
(2013-08-19 ساعت 08:37)پدی نوشته:  سلام دوستان صبح همگی بخیر
من دیروز کلیر شدم ولی مهاجر سرا باز نمیشد.به امید کلیر شدن همه دوستان به خصوص منتظران آنکارا
سلام دکتر پدی جان تبریک می گم
منتظر شیرینی هستیم به غرعان Big GrinTongueCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-08-18 ساعت 13:20)payampars نوشته:  
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «پدی» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «yalda91» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Rebekaa» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «hamid1243» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «daad» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «behnam7» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*2راه» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «eett» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «amirazimi» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «sh-p» عزیز ღღღ

مرسي از اينكه به فكر منم بوديد هر روز مي كفتم كاش اسم منم مي نوشتن تا منم مثل بقيه زود كلير بشم .مرسي از انرزيتون كه خيلي احتياج داشتم برام دعا كنيد دوستان .وقتي مي بينم كه كسايي كه ٢-٣ماه منتظر هستن اينقدر بي تابي مي كنم به خدا ميكم خدايا يه صبري به من دادي .
خداياااااااااااااااااا خودت صداي دلمونو بشنو واجابت كن يا ارحم راحمين
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
تشکر کنندگان: marjani ، b_argi ، پدی ، payampars ، sh-p ، ma300me ، daad ، ikamaly ، morvarid1364 ، Alirezaa2013 ، A.d
(2013-08-19 ساعت 09:36)bayat_r نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 09:33)hamid1243 نوشته:  کلیررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر

مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
شیرینییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟Big Grin
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: hamid1243 ، marjani ، r_ent ، zohre02 ، dove ، payampars ، aghaghia ، daad ، nooshshahnar ، ojee ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، bigharar ، rouzbehdarvishi ، amir82
(2013-08-19 ساعت 09:07)mehdi110 نوشته:  خوشحالم بعد ٣ روز دعاي دوستان جواب داد در مورد پدي، پدي جان تبريككككككككككككككككككك

http://mohajersara.com/thread-6000-post-...#pid394943
اگه یه چند نفری هم برای ما دعا کنن بد نیستا
بادو تا بچه ی مدرسه یی سیلوون و ویلون موندم چیکار کنم
خدااااایییییییییییااااا
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
(2013-08-19 ساعت 10:15)marjani نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 09:07)mehdi110 نوشته:  خوشحالم بعد ٣ روز دعاي دوستان جواب داد در مورد پدي، پدي جان تبريككككككككككككككككككك

خدااااایییییییییییااااا
ایشون و خانواده محترمشون کلیر کنید مگر نه همه بچه های ترم تابستون دانشگاه می اندازه ، از من گفتن بود Big GrinTongue
من و مهاجرت
تشکر کنندگان: marjani ، r_ent ، usa lover ، e76779 ، zohre02 ، پدی ، dove ، valencia ، payampars ، aghaghia ، daad ، nooshshahnar ، ojee ، b_argi ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، rouzbehdarvishi ، amir82
(2013-08-19 ساعت 10:15)marjani نوشته:  

خدااااایییییییییییااااا
بابا جان خودم برات دعا می کنم:
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اختصاصی برای ایشون
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
خداییش این آواتار ماهی خوب داره جواب میده‌ها!
هنوز هم ایمان نیاوردین؟ Tongue
(2013-08-19 ساعت 10:23)kɪŋ نوشته:  خداییش این آواتار ماهی خوب داره جواب میده‌ها!
منم اواتار می خوامSad WinkSmile [font=Courier]هوووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااا واسه کلیر شده ها[/font]
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
انکارا رفت تا جمعه؟؟؟!!!
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، zohre02 ، payampars ، daad ، ma300me ، mehdi didam ، Alirezaa2013 ، rouzbehdarvishi
(2013-08-19 ساعت 10:23)kɪŋ نوشته:  خداییش این آواتار ماهی خوب داره جواب میده‌ها!
ما اصحاب کهف هستیم باید بریم توی غار بخوابیم و بعدش بیدار بشیم ببینیم
آنچه یک روز خواب و رویا می نمود ، امروز همه به تحقق پیوسته است و بروبچ 2013 همه کلیر شدن
Big Grin
من و مهاجرت
تقدیم به همه دوستان گلم

دوست دارم شمع باشم تا که خود تنها بسوزم
روشنی بخشم میان جمع و خود تنها بسوزم
شمع باشم اشک بر خاکستر پروانه ریزم
یاسمن سرگردم و بر شعله بی پروا بسوزم
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: e76779 ، yalda91 ، AsemanAbee ، shatsi ، zohre02 ، Texassy ، payampars ، daad ، mehdi didam ، nooshshahnar ، ikamaly ، Alirezaa2013
من هم با اجازه امير خان آواتارم رو عوض كردم شايد اين يكي جواب بده????????????
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
با اجازه امیر خان و بقیه دیگر دوستانی که از آواتار ماهی استفاده کردند.
ما هم از امروز تغییر آواتار دادیم، حتما کلیر میشم.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin نشدیم هم فدای سر همه
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول

امير جان همه ايمان آوردند به تاثير مثبت اين آواتار و تشكر ويژه از صاحب اين اثر ساناز خانم،
منتهي منم ميخواستم به كليه دوستان علاقمند به آپديت شدن اعلام كنم كه اگه ميخوان زياد آپديت شن، از آواتار بنده استفاده كنند، با اين شرط كه ركورد بنده رو نزنند!!Wink
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان