کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-19 ساعت 10:47)Leila12020 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 10:23)kɪŋ نوشته:  خداییش این آواتار ماهی خوب داره جواب میده‌ها!
هنوز هم ایمان نیاوردین؟ Tongue
من هم با اجازه امير خان آواتارم رو عوض كردم شايد اين يكي جواب بده????????????

اين كارا ازشماهابعيده اي اقشار تحصيلكرده
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: آیدا اس ، Nasimmmm ، zohre02 ، payampars ، daad ، mehdi didam ، ojee
You and your husband may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm with your passports. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packets will be prepared and sent to you
بچه ها شما هم این ایمیل رو گرفتین قبل از کلیر شدن؟من خودم تنها دارم میرم اگه همسرم نباشه مشکلی که پیش نمیاد؟
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: b_argi ، Nasimmmm ، zohre02 ، payampars ، daad ، ikamaly ، morvarid1364 ، Alirezaa2013
سلام . منم دیروز کلیر شدم بعد از 24 روز طاقت فرسا ....................
F2A•ارسال مدارک :28October,2014•رسید مدارک: 31October,2014•اپرو:5March,2015 •دریافت کیس و اینویس نامبر: 10Jun,2015 • فرم6Jul,2015 :ds261 • پرداخت 120$: 22Jul,2015 • تحویل مدارک AOS به 5Aug,2015 :NVC • پرداخت 325$: 7Aug,2015 • فرم16AUG,2015 :ds260 • تحویل مدارک Civil به 21AUG,2015: NVC
(2013-08-19 ساعت 11:38)m2m2m22 نوشته:  سلام . منم دیروز کلیر شدم بعد از 24 روز طاقت فرسا ....................
واقعا خسته نباشی. خیلی تو این 24 روز سخت گذشت . پس من با 180 روز چی بگمWink از دوستان آنکارا کسی آپدیت شده؟
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
باور کنید خیلی تو فکرتون هستم . یکی از دوستان نزدیکم که انکارا بوده از اسفند ماه تا حالا منتظره . ولی مطمئن هستم تا چند روز اینده همه کلیر میشن .
F2A•ارسال مدارک :28October,2014•رسید مدارک: 31October,2014•اپرو:5March,2015 •دریافت کیس و اینویس نامبر: 10Jun,2015 • فرم6Jul,2015 :ds261 • پرداخت 120$: 22Jul,2015 • تحویل مدارک AOS به 5Aug,2015 :NVC • پرداخت 325$: 7Aug,2015 • فرم16AUG,2015 :ds260 • تحویل مدارک Civil به 21AUG,2015: NVC
(2013-08-17 ساعت 17:22)khder نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 15:55)behzad_gh نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجرسرا
من دیروز آنکارا بودم وکار گرفتن ویزاهامون تموم شد. بنا بدلایلی نمیتونستم توی سایت زیاد پست بذارم ولی از تجربه تمام دوستان استفاده کردم .واز همه دوستان خوب این تاپیک هم تشکر ویژه دارم.فقط جهت اطلاع وروحیه دادن به همه عزیزان عرض میکنم من حدود14 سال کارمندرسمی دولت بودم وخدمت سربازی هم داشتم و2 تا بچه 8 ساله وشش ماهه 110 روز کلیرشدنمون طول کشید وقبل اون هم بخاطر تازه واردمون کلی بدردسر افتادیم (دختر کوچیکمون بین زمان مصاحبه وبرنده شدن بدنیا اومد)ولی از شما خیلی روحیه میگرفتم والانم میگم که نگران نباشین انشالله همه کلیر میشید.
موفق باشید وبازم ممنون
شما تنها به عنوان نماینده رفتین؟مشکلی پیش نیومد؟چند روزه ویزاتون اومد؟

آفرین به شما که بهمون روحیه میدین
شما ت
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، payampars ، م.ق ، daad
سلام دوستان
ویزا قشنگه را گرفتم.
میخوام نیمه دوم سپتامبر برم کسی بلیت گرفته؟
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

بچه ها کسی آدرس اون اداره پست آنکارا که شنبه ها باز هست رو داره ؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، daad ، morvarid1364 ، rouzbehdarvishi
سلام من برای 25 آگوست یکشنبه 3 شهریور صبح بلیط گرفتم تا 4شنبه 28 شب برگشت ! به نظرتون تا 4 شنبه ویزای من میاد ؟آخه جوری دیگه پرواز جا نمیداد!!!
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
(2013-08-19 ساعت 11:57)sol.sol نوشته:  بچه ها کسی آدرس اون اداره پست آنکارا که شنبه ها باز هست رو داره ؟

yenisehir, miththatpasa cadd
تو محله CANKAYA
تشکر کنندگان: zohre02 ، AsemanAbee ، payampars ، daad ، sol.sol
(2013-08-19 ساعت 11:57)sadfar نوشته:  سلام دوستان
ویزا قشنگه را گرفتم.
میخوام نیمه دوم سپتامبر برم کسی بلیت گرفته؟

مبارککککک باشهSmile
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: zohre02 ، Leila12020 ، amiz.abdollah ، payampars ، ojee ، sadfar ، daad ، morvarid1364 ، rouzbehdarvishi
سلام چرا مهاجر سرا ترکیده و نمیشه اومد تو صفحه آخر کلیرنس
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: zohre02 ، AsemanAbee ، payampars ، daad ، Alirezaa2013 ، bigharar
تبريك به همه كلير شده ها ي ابوظبي بخصوص آذر جان وهووووووووووووووووووررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinTongue
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، zohre02 ، payampars ، MEHDIREZAEI ، daad ، nooshshahnar ، azar1348
سوال مهم:
اگر فرض کنیم ویزا رو خواهیم گرفت اما خواستیم چند ماه دیرتر بریم us اونوقت باید قبل از گرفتن ویزا مدیکال رو تمدید کرد یا بعدش؟؟؟؟
در اين مورد إز دكتر اونگان سؤال كردم
hello dear doctor
> i did the medical examination at April and due to administrative processing our case ( immigrant visa under DV lottery section) takes a long time up to know, therefore in order to extend our medical examination validity and as a result our visa validity (6 months from issuance day) we want to know whether it is needed to come to your office before going to embassy for visa issuance or not. .
پاسخ ایشون هم اینطور بود:
You still have a valid medical report ? If you are sure that you have got the visa and you are not able to be in the USA BEFORE IT EXPIRES than cone to us.
تشکر کنندگان: payampars ، آیدا اس ، zohre02 ، daad ، Alirezaa2013
(2013-08-19 ساعت 10:12)yalda91 نوشته:  
(2013-08-18 ساعت 13:20)payampars نوشته:  
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «پدی» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «yalda91» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Rebekaa» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «hamid1243» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «daad» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «behnam7» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*2راه» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «eett» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «amirazimi» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «sh-p» عزیز ღღღ
خيلي ممنون دوست عزيز از انرژي مثبت شما و به اميد كلير شدن همه دوستانRolleyes

مرسي از اينكه به فكر منم بوديد هر روز مي كفتم كاش اسم منم مي نوشتن تا منم مثل بقيه زود كلير بشم .مرسي از انرزيتون كه خيلي احتياج داشتم برام دعا كنيد دوستان .وقتي مي بينم كه كسايي كه ٢-٣ماه منتظر هستن اينقدر بي تابي مي كنم به خدا ميكم خدايا يه صبري به من دادي .
خداياااااااااااااااااا خودت صداي دلمونو بشنو واجابت كن يا ارحم راحمين
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ojee ، zohre02 ، payampars ، daad ، پدی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان