کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-19 ساعت 12:03)saeid-ss نوشته:  سلام من برای 25 آگوست یکشنبه 3 شهریور صبح بلیط گرفتم تا 4شنبه 28 شب برگشت ! به نظرتون تا 4 شنبه ویزای من میاد ؟آخه جوری دیگه پرواز جا نمیداد!!!
سلام
همسر من هم در این تایم داره میاد ابوذبی.
به امید خدا که میشهShy
محل و تاریخ مصاحبه:ابوذبی 19 جون .کلیس نامبر:2013as84** دریافت برگه آبی و آپ دیت ها:20 جون و 6آگست و12آگستSmile کلیر:15 آگست Shy
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، daad
(2013-08-19 ساعت 07:12)azar1348 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 07:06)so_ar نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 07:00)azar1348 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 06:39)shahramkh59 نوشته:  
(2013-08-18 ساعت 12:44)ramin888 نوشته:  دوستان یه سوال خیلی مهم!!
می دونید که ایستگاه الغبیه تا چه ساعت اتوبوس داره برای ابوظبی؟؟؟؟
چون من 10 شب می رسم دبی دیگه نمی خوام بمونم دبی برم یه راست ابوظبی اونجا هتل گرفتم، ولی نمی دونم یه سره اتوبوس داره یا نه اون ساعت از شب؟؟؟؟؟؟؟

Buses for Abu Dhabi leave the Dubai main bus station between 6.20 a.m and 9.40 p.m. daily, as of the time of publication; departures are typically every 40 minutes

دوستان خدا رو شکر من هم کلیر شدم
و با این پیغام مواجه شدم :
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

سلام دوست عزیز مبار ک باشه یه هورایییییییییی پزرک منم دیروز 18 اگست اپ شدم وهمین پیام شما رو سفارت زدند اخرش نوشته تا پایان این ماه برای ویزا باید بریم درست؟ متن اخرش در مورد ویزا نامبر ... است؟ اسمی از کلیر یا ایشود نیامده

آذر جون ، آقا شهرام تبریک میگم بهتون ، مبارک باشه. انگار دیگه خیلی کسی اینجا نیست . ولی من یه هورای گنده واستون میکشم TongueBig GrinSmileSmile
تبریک به همه کلیر شده ها پیشا پبش میدونم خیلی ها کلیر شدن بعلت در دسترس نبودن سایت اینجا نیستن Smile
ما هم دیروز هر سه نفرمون اپدیت شدیم ولی خبری از کلیر نیست SadSad
آخه دیگه کی ؟!!! هزار کار آدم داره قبله رفتن SadSad

مرسی عزیزم امیدوارم و مطمینم امروز شما کلیر میشید زود تلفنیییییییی بهم بگوووووو یه هوراییییییییی بزرگگگگگگگگگ برای انهایی که دیروز و امروز کلیر میشن

سلام آذر جان مباركه و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما هم 18 آگوست هر دو نفرمون آپديت شديم دعا كن ما هم زودتر كلير شويم.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، daad ، nooshshahnar ، Alirezaa2013
سلام
آقای امیر مهاجر عزیز یا سایر دوستان لطفا راهنمایی کنید
هفته آینده به امید خدا ویزا رو میگیریم.تا چند مدت بعد وقت داریم واد خاک امریکا بشم و دوم این که اگر 5مه دیگه بریم از تاریخ مدیکال دبی میگذره دوباره باید تست مدیکال بدیم و بعد برم؟آخه ما کار های عقب منده خیییلی داریم مجبوریم تا حد اکثر زمانی که میشه ایران بمونیم.ممنون از راهنماییتون.
محل و تاریخ مصاحبه:ابوذبی 19 جون .کلیس نامبر:2013as84** دریافت برگه آبی و آپ دیت ها:20 جون و 6آگست و12آگستSmile کلیر:15 آگست Shy
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، daad ، MEHDIREZAEI ، Alirezaa2013
ما امروز مصاحبه داشتیمو کلیر خوردیم من حالا باید چیکار کنم؟ از کی باید سایتو چک کنم؟ از کجا بفهمم اپدیت شدیم؟ ممنون میشم راهنایی کنین
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا
تشکر کنندگان: payampars ، zohre02 ، e76779 ، b_argi ، daad ، usa lover ، Alirezaa2013
(2013-08-19 ساعت 11:52)m2m2m22 نوشته:  باور کنید خیلی تو فکرتون هستم . یکی از دوستان نزدیکم که انکارا بوده از اسفند ماه تا حالا منتظره . ولی مطمئن هستم تا چند روز اینده همه کلیر میشن .

دوست عزیز، بنده که از آذر ماه تا حالا منتظرم... یعنی سه ماه از دوست شما زودتر در به در شدم... Sad

اما با این وجود امیدوار و تبریک بابت کیلیر شدن دوستانی که، این یکی دو روزه پروسه شون کامل شده و همچنین خود شما...
پس به سلامتیتون
هی بیب هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هی بیب هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ابوظبی با آپدیت اخیرش، با فقط 12 نفر باقیمانده در منتظر سرا، اول شد، پس یه دونه هم به سلامتی ابوظبی
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*princesess» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «pooyani» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «ani_sheiton» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «amirfarahan» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mohamadtj» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «proje» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mohammad. behrouzi» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «eett» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «alireza2753» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «ali 2013» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «ani_sheiton» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «afhamid» عزیز ღღღ
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: zohre02 ، ma300me ، daad ، nooshshahnar ، gifa ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
یه سوال . اگر یکشنبه ساعت 1:30 پاسپورت بدم سفارت ، پنج شنبه چه ساعتی بهم تحویل میدن ؟ ایا تا چهارشنبه بهم پاسپورتو میدن ؟
اگر با پرواز نفت از اهواز برم شنبه شب حرکته و پنج شنبه ظهر ساعت 1 برگشت ، توی این مدت کارم انجام میشه ؟
F2A•ارسال مدارک :28October,2014•رسید مدارک: 31October,2014•اپرو:5March,2015 •دریافت کیس و اینویس نامبر: 10Jun,2015 • فرم6Jul,2015 :ds261 • پرداخت 120$: 22Jul,2015 • تحویل مدارک AOS به 5Aug,2015 :NVC • پرداخت 325$: 7Aug,2015 • فرم16AUG,2015 :ds260 • تحویل مدارک Civil به 21AUG,2015: NVC
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، daad ، MEHDIREZAEI
(2013-08-19 ساعت 12:53)آیدا اس نوشته:  سلام
آقای امیر مهاجر عزیز یا سایر دوستان لطفا راهنمایی کنید
هفته آینده به امید خدا ویزا رو میگیریم.تا چند مدت بعد وقت داریم واد خاک آمریکا بشم و دوم این که اگر 5مه دیگه بریم از تاریخ مدیکال دبی میگذره دوباره باید تست مدیکال بدیم و بعد برم؟آخه ما کار های عقب منده خیییلی داریم مجبوریم تا حد اکثر زمانی که میشه ایران بمونیم.ممنون از راهنماییتون.

بچه هاااا هیچکسی نیست که جواب سوال من رو بده؟؟؟بابا منم آیدا
دوست قدیمیتونSad
تشکر کنندگان: payampars ، zohre02 ، daad ، ikamaly ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 12:44)zohre02 نوشته:  سلام دوستان و تبریک به دوستان کلیر شده، آیا سایت سیس به شما هم error میده؟
جون هر کی دوست دارید این رو از ما نگیرد مثل نوری در تاریکی میمونهBig Grin
اینم پیغامش
Big Grin
Application Error
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.
خدایا کمکمکمکمکمکمک خدایییییییییییییییییاااااااااااBig Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: payampars ، amiz.abdollah ، daad ، zohre02 ، rouzbehdarvishi ، Saeedv13 ، رجبعلی
سلام بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم خورد شده
من هفته پیش به آنکارا ایمیل زدم و پرسیدم که اوضاع کیسم چطوره و چرا از 21 جون آپدیت نشدم و حالا آنکارا بعد 1 هفته در جواب گفته، ما 21 جون از شما یه سری سوال پرسیدیم و ایمیل کریدم ولی تا حالا جواب ندادین و منتظر جواب شما هستیم Sad ولی من تا ایمیلی از اونا نگرفتم حالا باید چی کار کنم؟ چطوری سوالاشون رو بگیرم! چطوری جواب بدم؟ یعنی این 2 ماهه الکی بوده!!! و تازه بعد از پاسخ به سوالاتشون اونا میخوان شروع کنن؟
خدایا این چه شانیسه
تشکر کنندگان: alirezass ، payampars ، mrbonbon ، amiz.abdollah ، daad ، zohre02 ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، Doe
(2013-08-19 ساعت 12:58)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 11:52)m2m2m22 نوشته:  باور کنید خیلی تو فکرتون هستم . یکی از دوستان نزدیکم که انکارا بوده از اسفند ماه تا حالا منتظره . ولی مطمئن هستم تا چند روز اینده همه کلیر میشن .

دوست عزیز، بنده که از آذر ماه تا حالا منتظرم... یعنی سه ماه از دوست شما زودتر در به در شدم... Sad

اما با این وجود امیدوار و تبریک بابت کیلیر شدن دوستانی که، این یکی دو روزه پروسه شون کامل شده و همچنین خود شما...
پس به سلامتیتون

ابوظبی با آپدیت اخیرش، با فقط 12 نفر باقیمانده در منتظر سرا، اول شد، پس یه دونه هم به سلامتی ابوظبی
دوست عزیز مگه برگه کلیرنس آنکارا صورتی نیست؟؟ تو امضاتون آبی قید کردین
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: payampars ، amiz.abdollah ، daad ، zohre02 ، kouroshd ، negar_karimi6 ، mehdi389
کم کم استرس داره بر ما مستولی میشه، چرا خبری نمیشه؟Sad
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، سو سو ، payampars ، zohre02 ، daad ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 13:16)Biz Biz نوشته:  کم کم استرس داره بر ما مستولی میشه، چرا خبری نمیشه؟Sad
از کجا قراره خبری بشه؟؟//Cool
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: daad ، payampars ، zohre02 ، رجبعلی
من از صفحه 1520 به بعد رو نمیتونم ببینم .
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
تشکر کنندگان: payampars ، zohre02 ، daad ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
@ دوست عزیز مهر نگار
والا تا زمانی که ما میرفتیم مصاحبه، رنگ آبی برای کسانی بود که فقط بهشون فرایند اداری بیشتر خورده بود و رنگ صورتی برای کسانی بود که علاوه بر پروسه اداری، نقص مدرک هم داشتند...
اما گویا از 19 فبروری به بعد کلاً همه رو به رنگ صورتی کردند...

(2013-08-19 ساعت 13:23)ali2013-13 نوشته:  من از صفحه 1520 به بعد رو نمیتونم ببینم .
راست میگی منم همینطور....

<< پست موقت >>
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، payampars ، zohre02 ، daad ، mehdi didam ، kouroshd ، AsemanAbee ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان