موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-19 ساعت 21:03)e76779 نوشته: سلام دوستان خوبم،
بالاخره امروز بعد از ظهر ساعت 16:30 بعد از 127 انتظار و 16 بار آپدیت شدن به سفارت ابوظبی زنگیدم، و پس از اتصال به اپراتور فارسی سفارت و اعلام شرح وضعیت کیس و شماره پاسپورت و غیره، ازشون در مورد عدم پاسخ به 2 ایمیل ارسالیم در 12 و 14 اگست سوال کردم که ایشان خیلی با متانت و مودبانه بهم گفتن: چند لحظه منتظر بمونید تا از مسئول مربوطه بپرسم و به شما اعلام کنم، بهرحال در پاسخ به سوال بنده آدرس ایمیلی رو به من دادند و گفتند با توجه به سطح دسترسی محدود ما به اطلاعات کیس تان، شما با این آدرس مکاتبه کنید و مطمعن باشید ظرف 3 روز پاسختان را دریافت خواهید کرد.
حالا موندم که دوباره ایمیل بزنم یا نه؟ چون میترسم بدتر کارمونو عقب تر بندازن! و از طرفی هم این احتمالو میدم که اطلاعات شغلی ارسالی ما شاید بدستشون نرسیده که تا الان هیچ اقدامی انجام ندادن؟(البته به گمان بنده).
ممنون میشم از دوستان و پیشکسوتای عزیزم که در این مورد منو راهنمایی کنن.
دوست عزیز بعد از مصاحبه از شما cv خواستند یا فرم نه سوالی دادند اگر بله و شما فرستادید تاییدیه گرفتید که ایمیل ما دریافت شده و پرونده به جریان افتاده یا نه؟
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره امروز بعد از ظهر ساعت 16:30 بعد از 127 انتظار و 16 بار آپدیت شدن به سفارت ابوظبی زنگیدم، و پس از اتصال به اپراتور فارسی سفارت و اعلام شرح وضعیت کیس و شماره پاسپورت و غیره، ازشون در مورد عدم پاسخ به 2 ایمیل ارسالیم در 12 و 14 اگست سوال کردم که ایشان خیلی با متانت و مودبانه بهم گفتن: چند لحظه منتظر بمونید تا از مسئول مربوطه بپرسم و به شما اعلام کنم، بهرحال در پاسخ به سوال بنده آدرس ایمیلی رو به من دادند و گفتند با توجه به سطح دسترسی محدود ما به اطلاعات کیس تان، شما با این آدرس مکاتبه کنید و مطمعن باشید ظرف 3 روز پاسختان را دریافت خواهید کرد.
حالا موندم که دوباره ایمیل بزنم یا نه؟ چون میترسم بدتر کارمونو عقب تر بندازن! و از طرفی هم این احتمالو میدم که اطلاعات شغلی ارسالی ما شاید بدستشون نرسیده که تا الان هیچ اقدامی انجام ندادن؟(البته به گمان بنده).
ممنون میشم از دوستان و پیشکسوتای عزیزم که در این مورد منو راهنمایی کنن.
دوست عزیزبه امیدخدا ازسه شنبه سفارت شروع میکنه به زدن اسامی کلیرشده
اون هفته هم سه شنبه ظهرآپدیت کردو عصرش کلیر
انشالا این یکی دوروزکلیرمیشیدکه دیگه نیازی به ایمیل زدن ندارید
نگران نباشیددددددددددددددد حتماکلیرمیشید
یکی دوروزصبرکنید
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-19 ساعت 20:54)kɪŋ نوشته: دوستان من یه توضیحی اینجا بدم شاید به دردتون بخوره.
اگر خاطرتون باشه به سفارت ایمیل دادم و پیگیر وضعیت کیسم شدم که در پاسخ گفتند همسر شما میتونه بیاد ویزاشو بگیره.
خودم تصور میکردم چون اسمم ستارهدار توی سایت نیومده پس در نتیجه تاریخ اکسپایری برای کلیرنس همسرم وجود نداشته. اگر اینطور بود چنین کاری میکردند که ویزای همسرم رو از دست ندیم.
دوستان توصیه کردند ریسک نکنم و از سفارت کسب تکلیف کنم. همین کارو کردم. در پاسخ گفتند که در صورت منتظر ماندن AP همسرم اکسپایر نخواهد شد!
همون موقع نتیجهای که گرفتم این بود که اصلا همسرم کلیرنس نخورده و از روز اول هر کاری داشته توی سفارت انجام شده و استعلامی در خصوص بک گراند چک نبوده که بخواد تاریخ اکسپایر داشته باشه.
حدسم هم درست بود، الان تو ویزای من تاریخ دریافت کلیرنس رو زده ۷ آگوست (دو روز قبل از اعلام در سایت) و برای همسرم هیچی ننوشته! یعنی ایشون کلیرنس شاملش نشده بوده.
شاید بشه نتیچه گرفت که فقط در صورتی کیسی رو ستارهدار اعلام میکنند که برنده اصلی کلیر بشه و پروسه اداریش تاریخ انقضاء داشته باشه و تاریخ انقضاء نزدیک باشه و یا احتمال دیر آمدن نتیجه کلیرنس همراهان کلیر نشده زیاد باشه.
اما سؤال اینه که اگر تا نزدیکی اواخر سپتامبر همراهان کلیر نشدند چطور میخوان به برنده اصلی اطلاع بدن که بیاد ویزاشو بگیره؟ آیا توی سایت ستارهدار اعلامش میکنند یا با ایمیل اطلاع رسانی میکنند؟
امیرجان بنظرم باید خود همراهان از طریق ایمیل زدن به سفارت یا مراجعه حضوری(اواخر سپتامبر) پیگیر وضعیت ویزاشون بشن.
دقیقا پارسال یکی از دوستامون همین مورد براشون پیش اومد، بدین صورت که شوهر و دو فرزندشان July 2012 ویزاشونو گرفتن(از سفارت آنکارا) و وضعیت AP برای خودشون تا دو روز مونده به پایان سپتامبر 2012 همچنان برقرار بوده و ایمیلی هم از سفارت مبنی بر کلیر شدن دریافت نکردند و بالاخره با مراجعه حضوری به سفارت تونستند ویزاشونو بگیرند.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:
16 April
3,4,12,20,26,27 Jun
1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت 
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون میشم از دوستان و پیشکسوتای عزیزم که در این مورد منو راهنمایی کنن. والا من فكر مي كنم درهر صورت زدن ايميل به ضرر نخواهد بود و اصلا"تاثيري در عقب انداختن نداره. جواب ايميل ميخوان بدن، شاخ غولو كه نميخوان بشكنن
در ايميلت به مدت زمان انتظار 130 روزت اشاره كن اونا درك ميكنن كه بايد شما پيگير كيست باشي، ضمنا"ابوظبي مثل سفارت هاي ديگه كه ميگن 6 ماه بگذره بايد پيگير باشي نيستن. خود من خيلي بهشون ايميل زدم از 35 روز به بعد. من روز 45 ام فهميدم همسرم كه برنده اصليه كلير شده و اونا خيليhonest بهت جواب وضعيت كيستو ميدن. ضمنا"اگه جواب غير رسمي و فقط در 1-2خط باشه فكر ميكنم خود آفيسرت جواب داده و اگر مرتب تر و نميدونم اون پايين بخش ارسال كننده نوشته شده باشه مسلما" كس ديگه جواب داده بر اساس گزارش آخرين آبديت شما.
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-19 ساعت 21:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-19 ساعت 21:23 توسط payampars.)
(2013-08-19 ساعت 16:27)b_argi نوشته: دوستان عزیزم
این داستان کلیر شدن فقط به یک < یا علی > از طرف سفارت ها نیاز داره تا تموم شه.
پس بیان با هم دیگه بگیم:
یا علی
یـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا علـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه
خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه
خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-19 ساعت 21:09)bigharar نوشته: [quote='e76779' pid='397381' dateline='1376930001']
دوست عزیز بعد از مصاحبه از شما cv خواستند یا فرم نه سوالی دادند اگر بله و شما فرستادید تاییدیه گرفتید که ایمیل ما دریافت شده و پرونده به جریان افتاده یا نه؟
دوست خوبم سفارت ابوظبی مثل آنکارا فرم نه سوالی نداره و متناسب با وضعیت هر کیس در صورت نیاز از اعضای کیس مربوطه سوالاتی را در خصوص شرح شغل یا تحصیلات و یا موارد دیگه میپرسه، ضمناٌ ارسال ایمیل و اطلاعات به سفارت صرفا از طریق contact us سایت بوده و پس از ارسال سیستم بطور خودکار به شما ایمیل تاییدیه میده، ولی شواهد کیس ما نشان داد که این تاییدیه بطور قطع و یقین تضمین کننده دریافت ایمیلتان از طرف سفارت نیست!
آپدیت ها:
16 April
3,4,12,20,26,27 Jun
1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
موضوعها: 1
رتبه:
2
3 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان عزيز و خسته نباشيد:
من کلير که شدم ابوظبي و براي دريافت... دارم ميرم دبي که برم ابوظبي تحويل بدم ولي برام سوال پيش امد:
1- من نفر اصلي پرونده هستم. ايا نيازي هست از اعضاي ديگه کيس رضايت نامه يا وکالت رسمي ترجمه شده بگيرم؟!!( البته من فک نمي کنم نيازي باشه؟!)
2- و ايا اگه 1 شنبه بدم تا 5 شنبه که دوستان مي گن مي دم. ولي باز دوباره بايد برم سفارت ابوظبي بگيرم يا ادرس ptt دبي که دادم بايد برم بگيرم؟!( يکي ا دوستان گفت ptt برا دبي ابوظبي نيس که باز فک مي کنم دوستمون اشتباه مي کنه؟!چون خودم ادرس ptt دبي رو دادم!!!!)
با تشکر که اگه روشن منو از ابهام خارج کنيد.
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روز
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-19 ساعت 20:34)mohajeran2013 نوشته: دوستان عزيز از كجا ميفهمين كه كيس از آنكارا آپديت شده يا از كي سي سي؟
از طریق ساعت آپدیت شدن و البته این مستلزمه اینه که دایما پای کامپیوترت ولو باشی و مرتب چک کنی که ساعت تقریبی آپ شدن رو بفهمی.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-19 ساعت 17:38)jj bobo نوشته: دوستان ایمیل سفارت همینهWEBMASTERANKARA@STATE.GOVاگه ایمیل دیگری هست دوستان لطف کنین
یا باید از قسمت CONTACT US سفارت ایمیل کنیم
ما به این آدرس ایمیل میزنیم:
CA-Ankara@state.gov
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-19 ساعت 21:33)mamad_msp نوشته: سلام دوستان عزيز و خسته نباشيد:
من کلير که شدم ابوظبي و براي دريافت... دارم ميرم دبي که برم ابوظبي تحويل بدم ولي برام سوال پيش امد:
1- من نفر اصلي پرونده هستم. ايا نيازي هست از اعضاي ديگه کيس رضايت نامه يا وکالت رسمي ترجمه شده بگيرم؟!!( البته من فک نمي کنم نيازي باشه؟!)
2- و ايا اگه 1 شنبه بدم تا 5 شنبه که دوستان مي گن مي دم. ولي باز دوباره بايد برم سفارت ابوظبي بگيرم يا ادرس ptt دبي که دادم بايد برم بگيرم؟!( يکي ا دوستان گفت ptt برا دبي ابوظبي نيس که باز فک مي کنم دوستمون اشتباه مي کنه؟!چون خودم ادرس ptt دبي رو دادم!!!!)
با تشکر که اگه روشن منو از ابهام خارج کنيد.
دوست عزیز برای دریافت ویزا از سفارت ابوظبی نیازی به وکالتنامه نیست.
دوما ptt همانطور که در پست های قبلی اشاره کردم مربوط به پست ترکیه است نه ابوظبی( Posta Telgraf Teşkilatı)، معمولا کسانی که برای مصاحبه میرن ابوظبی میبایست قبلا در سایت CSC ثبت نام کرده و آدرس دفتر پستی در دبی یا ابوظبی را برای دریافت ویزا انتخاب و در صورت دریافت ویزای یکضرب، پاسپورتشونو از پست دریافت میکنند.
البته شما در صورتیکه تمایل به دریافت پاستون از سفارت نداشته باشین میتونید برگه ثبت نام CSC را هنگام تحویل پاس به سفارت تحویل داده و ویزاتونو از دفتر پستی که انتخاب کردید دریافت نمایید، ولی بنظر میرسه اینکار زیاد مقرون بصرفه نبوده و نیاز به زمان زیادی داشته باشه!
آپدیت ها:
16 April
3,4,12,20,26,27 Jun
1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-19 ساعت 17:21)bigharar نوشته: دوستان ایروان این پیغام روتینه یا در جواب ایمیل بنده در خصوص شرایط کیسمون استDear inquirer,
Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly.
When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
؟
یعنی قشنگ تر از این نتونسته بهت بگه لطفا چمدونت رو ببند رفتی که رفتی
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
|