کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-19 ساعت 16:49)bigharar نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 16:08)bigharar نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:08)mohamadtj نوشته:  سلام بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم خورد شده
من هفته پیش به آنکارا ایمیل زدم و پرسیدم که اوضاع کیسم چطوره و چرا از 21 جون آپدیت نشدم و حالا آنکارا بعد 1 هفته در جواب گفته، ما 21 جون از شما یه سری سوال پرسیدیم و ایمیل کریدم ولی تا حالا جواب ندادین و منتظر جواب شما هستیم Sad ولی من تا ایمیلی از اونا نگرفتم حالا باید چی کار کنم؟ چطوری سوالاشون رو بگیرم! چطوری جواب بدم؟ یعنی این 2 ماهه الکی بوده!!! و تازه بعد از پاسخ به سوالاتشون اونا میخوان شروع کنن؟
خدایا این چه شانیسه

آقا ایمیل واسه وکیلتون رفته بود بالاخره ته و تو ش رو در آوردی والا ماهم نگر ان شما شدیم
راستی قربان شما کیستون لاتاریه ؟
اگر نیست که محدودیت زمان ندارید نگران نباشید

نه عزیز کیسم لاتاری نیست ولی از دست دادن 2 ماه زمان اونم تو شرایطی که خانمت اونجا بدون کس و کاری با هزار تا مشکل روبرو هست و اونم تو این مقطع زمانی که 2.5 ساله منتظریم خیلی سخته. یعنی سفارت تو این مدت هیچ کاری رو کیس من نکرده و انگار میخواد تازه استارت بخوره؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، sh_aytak ، bigharar ، e76779 ، payampars ، daad ، Mehrdadordi
خدايااااااا اينهفته دوستاي عزيزمو از اين انتظار در بياااااااااار ؛))

اين كلير شدنم اصلا بهم نميچسبه تا اينهفته همه دوستام هوراااااااااا بكشن ...،

ااااااي خداااااااا
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
دوستان این check regularly امیدوارکننده است مثلا نگفته 2 یا 3 هفته دیگه تازه چک کنید Big Grin الکی خودمونو خوش کنیمTongue
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: zohre02 ، dana ، b_argi ، ojee ، mehdi389 ، payampars ، daad ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 17:21)bigharar نوشته:  دوستان ایروان این پیغام روتینه یا در جواب ایمیل بنده در خصوص شرایط کیسمون استDear inquirer,

Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly.

When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia
؟

دوست عزیز در جواب ایمیل ما هم این پیغام اومد ولی زیاد طول نکشید و کلیر شدیم به امید خدا شما هم به زودی کلیر خواهی شدBig Grin
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: zohre02 ، jj bobo ، babak_1363 ، b_argi ، payampars ، daad ، رجبعلی
امیر جان برای اینکه منتظر سرا کاملتر شه، لطفاً اطلاعات این دوستمون رو هم واردش کنید، البته ایشون بعد از 52 روز کیلیر شدن و الان هم فکر کنم در خطه سر سبز باشند Big Grin
این آدرس پروفایلشون
تعدادکیس : 1 نفر
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 4 فبروری
حدود کیس : 2013EU12000
تاریخ کیلیر : 28 مارچ
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-19 ساعت 17:28)dana نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 17:21)bigharar نوشته:  دوستان ایروان این پیغام روتینه یا در جواب ایمیل بنده در خصوص شرایط کیسمون استDear inquirer,

Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly.

When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia
؟

دوست عزیز در جواب ایمیل ما هم این پیغام اومد ولی زیاد طول نکشید و کلیر شدیم به امید خدا شما هم به زودی کلیر خواهی شدBig Grin

108 روز کمه دوست منSad؟؟؟
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، b_argi ، payampars ، daad ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 14:53)ikamaly نوشته:  با آرزوی کلیر شدن بوبون عزیز
با آرزوی کلیر شدن رجبعلی
با ارزوی کلیر شدن lonelyman
با آرزوی کلیر شدن b-argi

با آرزوی کلیر شدن چپ دست
با آرزوی کلیر شدن پیام62
باآرزوی کلیر شدن آمیز عبدا..
با آرزوی پر کشیدن ستاره آسمان آبی، شاتسی ، شبه 51
با آرزوی کلیر شدن همتون دوسی جان ها

مامان کمالی خیلی ممنونم....نه اینکه شما به یاد ما باشی.....واقعاً دعا لازم هستم....بعضی ها اینجا میدونن......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-08-19 ساعت 17:31)zohre02 نوشته:  دوستان لطفا راهنمایی می کنید ، حدود سه هفته پیش همسر من که برنده اصلیه از طریق ایمیل کلیر شده چرا شماره کیس مارو ستاره دار اعلام نمی کنند؟ دلیلش چی می تونه باشه؟

زهره جان مال ما رو هم اعلام نکردن...با اینکه خانم من ویزاشو گرفت و چند روز دیگه عازمه....و ما هنوز چشممون به این سایت آنکارا خشکید 5 ماه آزگاره.....
و چشم انتظار........
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-08-19 ساعت 17:38)jj bobo نوشته:  دوستان ایمیل سفارت همینهWEBMASTERANKARA@STATE.GOVاگه ایمیل دیگری هست دوستان لطف کنین
یا باید از قسمت CONTACT US سفارت ایمیل کنیم

سلام ادرس دوم رو استفاده كن عزيز ...
كادرمخصوص داره ببيني متوجه ميشي Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: jj bobo ، zohre02 ، babak_1363 ، b_argi ، payampars ، daad ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 17:31)zohre02 نوشته:  دوستان لطفا راهنمایی می کنید ، حدود سه هفته پیش همسر من که برنده اصلیه از طریق ایمیل کلیر شده چرا شماره کیس مارو ستاره دار اعلام نمی کنند؟ دلیلش چی می تونه باشه؟
دوست عزیز من یه چیزی رو متوجه نشدم، برنده اصلی شما هستین یا همسرتون؟ اگه ایشونه پس چرا به شما که یه خانم هستین گیر دادن... Cool Big Grin
منظورم اینه که شما که سربازی ندارین، آیا در جای دولتی کار کردین؟؟؟
و از همه مهمتر چرا تا الان شما نرفتین تا ویزای ایشون رو بگیرین؟؟؟ چون به گفته خودتون اگه ایشون برنده اصلی هستند، خیلی خطرناکه که تا الان شما صبر کردین، زیرا هر آنی امکان داره بک گراند چک ایشون باطل بشه و مثل دوست خوبمون بابک1363 بشین، من جای شما بودم، با کپی گرفتن از اون ایمیل و تهیۀ بلیت آنکارا، سریعاً به ترکیه میرفتم و ویزا رو میگرفتم...
اصلاً شک نکنین
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، AsemanAbee ، payampars ، daad ، Alirezaa2013 ، mehdi didam
(2013-08-19 ساعت 10:49)b_argi نوشته:  با اجازه امیر خان و بقیه دیگر دوستانی که از آواتار ماهی استفاده کردند.
ما هم از امروز تغییر آواتار دادیم، حتما کلیر میشم.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin نشدیم هم فدای سر همه
سلام دوستان،با اجازتون ماهم از آواتار ساناز عزیز استفاده می‌کنیم شاید ک ماهم رستگار شویمSmile:-)
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
(2013-08-19 ساعت 17:45)mrbonbon نوشته:  
دوست عزیز من یه چیزی رو متوجه نشدم، برنده اصلی شما هستین یا همسرتون؟ اگه ایشونه پس چرا به شما که یه خانم هستین گیر دادن... Cool Big Grin
منظورم اینه که شما که سربازی ندارین، آیا در جای دولتی کار کردین؟؟؟
و از همه مهمتر چرا تا الان شما نرفتین تا ویزای ایشون رو بگیرین؟؟؟ چون به گفته خودتون اگه ایشون برنده اصلی هستند، خیلی خطرناکه که تا الان شما صبر کردین، زیرا هر آنی امکان داره بک گراند چک ایشون باطل بشه و مثل دوست خوبمون بابک1363 بشین، من جای شما بودم، با کپی گرفتن از اون ایمیل و تهیۀ بلیت آنکارا، سریعاً به ترکیه میرفتم و ویزا رو میگرفتم...
اصلاً شک نکنین
بن بن جان گفتی و داغم دوباره تازه شد!Big GrinTongue اما من فکر میکنم دلیل اینکه کیس ایشون رو با ستاره کلیر نمی کنن، مشابه آنچه باشه که برای امیر اتفاق افتاده و من خیلی امیدوارم که زهره خانم و همسرشون تو لیست کلیر این هفته باشند، البته این صرفاً یک دریافت درونیستBig Grin، چند نفریو من تو ذهنم میبینم که این هفته میرن، به نظرم یکی از اونها زهره خانم و همسرشون هستند.
اما صدالبته آنچه که گفتی کاملاً محکم کاری شدست و مو لای درزش نمیره و سفارت هم واگه ایمیل زده که کلیر شدند حتماً ویزا رو صادر میکنه Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
و یه سوال دیگه اینکه تاریخ مدارک ترجمه شده حتما باید به فرمتی باشه که کی سی سی اعلام کرده برای فرمها استفاده کنیم باشه ؟ یا فرقی نمیکنه ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: b_argi ، payampars ، daad ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، zohre02
تبریک به همه دوستان کلیر شده از ابوظبی و به امیدکلیر شدن زودتر همه عزیزان منتظرو تشکر فراوان بابت پیغام های سرشار از محبتتان.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
سلام دوستان عزیز من و همسرم که برنده اصلی هستن هفته دیگه مصاحبه داریم امروز برامون ایمیل اومده که علاوه بر اصل مدارک ، اسامی و فامیلیهای برادر و خواهرتون رو هم بیارید . سوال اینجاست ، یکی از برادرهای همسر بنده که اولین برادرشون هم هستن ، از مادر یکی هستن، ولی پدرشون متفاوت هستن به نظرتون اسم و فامیلی ایشون رو بنویسیم یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید دوستان.
CN:20138xxx/ دونفر / آنکارا / مصاحبه آخر آگوست/ یکضرب/کالیفرنیا
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، SHABAH51 ، payampars ، daad ، Alirezaa2013 ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان