کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-19 ساعت 17:43)shatsi نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 17:31)zohre02 نوشته:  دوستان لطفا راهنمایی می کنید ، حدود سه هفته پیش همسر من که برنده اصلیه از طریق ایمیل کلیر شده چرا شماره کیس مارو ستاره دار اعلام نمی کنند؟ دلیلش چی می تونه باشه؟

زهره جان مال ما رو هم اعلام نکردن...با اینکه خانم من ویزاشو گرفت و چند روز دیگه عازمه....و ما هنوز چشممون به این سایت آنکارا خشکید 5 ماه آزگاره.....
و چشم انتظار........

واسه ما هم همینطور شده همسر منو هنوز اعلام نکردن و کیس ما رو هم ستاره دار نزدن ما هم بلا تکلیفیم البته الان پنسیلوانیا هستیم ولی خیلی بلا تکلیفیم

تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، drmrs ، wITCH ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، payampars ، daad ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، رجبعلی ، mehdi didam
Cool[font=Tahoma]
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[/font]
هم خدایای جناب فضلی هم اواتار ببینم جواب می ده Smile
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
امیر جان این پست رو دیدین، بدرد نمیخوره عایا؟ اگر نمیخوره که هر دو پست رو پاک کنم...
با تشکر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، payampars ، shatsi ، daad ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، zohre02 ، رجبعلی
میبنم که تایپیک رو ترکوندید و از اول شروع شدهBig Grin.

به همه کلیرشده های عزیز تبریک و شادباش عرض میکنم.
به امید کلیر شدن همه بچه های منتظر نخ سوزن mrbonbon
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ojee ، SHABAH51 ، e76779 ، payampars ، daad ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، zohre02 ، رجبعلی
سلام
دوستان از کجا باید فهمید به همه نفرات یک کیس ویزا میدن؟
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: payampars ، daad ، babak_1363 ، zohre02
به ياري خدا اين هفته ٧٠ درصد منتظرين كلير ميشن. روزهاي خوب دارن ميان
@ امير گربه هاي منو اول فكر كردم كشتين اما الان ديدم بايگاني شدن ايرادي ندارهBig Grin
@ يك تعداد از شما اساميشون اين هفته اعلام ميشه. اگر خير شما باشه اين هفته كلير ميشيد و اگر اين هفته نشيد حتما خيرتون تو هفته ديگست . چشماتونو ببنديد و خير رو بسپاريد دست خدا
دوست و همراه و همدل شما
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-08-19 ساعت 19:39)mrbonbon نوشته:  بابک جان اما من فکر نمیکنم که کیسشون شبیه به امیر باشه، چون امیر برنده اصلی بود درست برعکس کیس زهر خانم، در صورتیکه اینجا برنده اصلی الان کیلر شده و زهره خانم منتظر نتیجه بک گراند چکه...
من بودم این هفته در هر صورت میرفتم
دوست عزیز آقا بابک درست میگن امیر برنده اصلی نبود همسرشون برنده اصلی بودن
اگر امیر برنده اصلی بود اصلا نمیگفتن که ویزای همسرشون حاضر هست چون نمی تونست بدون برنده اصلی بره
مثل دوست دیگه MRR777که همسرشون برنده اصلی بود وویزاش ون زودتر حاضر شد وتونستن برن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-19 ساعت 13:22)سو سو نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:16)Biz Biz نوشته:  کم کم استرس داره بر ما مستولی میشه، چرا خبری نمیشه؟Sad
از کجا قراره خبری بشه؟؟//Cool

از خواستگارم قراره خبری بشه! ماشالا Tongue
تشکر کنندگان: e76779 ، payampars ، daad ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، zohre02 ، رجبعلی ، mehdi didam
(2013-08-19 ساعت 17:15)aghasina نوشته:  سلام
من امروز تو سایت ابوظبی رفتم و نامه ی کلیر شدنم رو بعد 20 روز دریافت کردم ,میخواستم بپرسم کی باید سفارت باشم برای گرفتن ویزام؟؟ تو نامشون زدن هر یکشنبه و سه شنبه میتونید بیاید, الان موندم همین هفته ی دیگه سفارت باشم یا عجله نکنم ,که یه وقت برسم اونجا بهم بگن ویزاتناهنوزنیومده...بعد بلیط برگشتم رو برای چند روز بعدش بگیرم؟؟
سلام اقا سینا با تبریک به خاطر کلیر شدنتان میتونید متن نامه ای که سفارت داده را چاپ کنید ممنون
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: payampars ، daad ، bigharar ، babak_1363 ، zohre02 ، رجبعلی
دوستان عزيز از كجا ميفهمين كه كيس از آنكارا آپديت شده يا از كي سي سي؟
تشکر کنندگان: payampars ، daad ، babak_1363 ، soruosh ، zohre02
(2013-08-19 ساعت 20:24)usa lover نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 19:39)mrbonbon نوشته:  بابک جان اما من فکر نمیکنم که کیسشون شبیه به امیر باشه، چون امیر برنده اصلی بود درست برعکس کیس زهر خانم، در صورتیکه اینجا برنده اصلی الان کیلر شده و زهره خانم منتظر نتیجه بک گراند چکه...
اگر امیر برنده اصلی بود اصلا نمیگفتن که ویزای همسرشون حاضر هست چون نمی تونست بدون برنده اصلی بره
مثل دوست دیگه MRR777که همسرشون برنده اصلی بود وویزاش ون زودتر حاضر شد وتونستن برن
راست میگین، حق باشماست، من اشتباه کردم... اما در هر صورت به دلیل اینکه وقتی تا پایان لاتاری نمونده و هر لحظه هم امکان داره همسر زهره خانم به دلایل سفارت زمان بک گراند چکشون اکسپایر بشه، بهتره که هر چه سریعتر زهره خانم باهمسرشون تشریف ببرند به آنکارا، چه بسا در حین فرایند ویزای همسرشون، خودشون هم کیلیر بشند...
و یا اینکه با یک ایمیل به سفارت، از اونجا کسب تکلیف کنند و در مورد همسرشون بپرسند تا شک و شبهۀ خودشون هم از بین بره...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: payampars ، daad ، usa lover ، zohre02 ، mehdi didam
(2013-08-19 ساعت 20:24)usa lover نوشته:  

دوستان من یه توضیحی اینجا بدم شاید به دردتون بخوره.
اگر خاطرتون باشه به سفارت ایمیل دادم و پیگیر وضعیت کیسم شدم که در پاسخ گفتند همسر شما میتونه بیاد ویزاشو بگیره.
خودم تصور میکردم چون کیس نامبرم ستاره‌دار توی سایت نیومده پس در نتیجه تاریخ اکسپایری برای کلیرنس همسرم وجود نداشته. اگر اینطور بود چنین کاری میکردند که ویزای همسرم رو از دست ندیم.
دوستان توصیه کردند ریسک نکنم و از سفارت کسب تکلیف کنم. همین کارو کردم. در پاسخ گفتند که در صورت منتظر ماندن، AP همسرم اکسپایر نخواهد شد!
همون موقع نتیجه‌ای که گرفتم این بود که اصلا همسرم کلیرنس نخورده و از روز اول هر کاری داشته توی سفارت انجام شده و استعلامی در خصوص بک گراند چک نبوده که بخواد تاریخ اکسپایر داشته باشه.
حدسم هم درست بود، الان تو ویزای من تاریخ دریافت کلیرنس رو زده ۷ آگوست (دو روز قبل از اعلام در سایت) و برای همسرم هیچی ننوشته! یعنی ایشون کلیرنس شاملش نشده بوده.
شاید بشه نتیجه گرفت که فقط در صورتی کیسی رو ستاره‌دار اعلام میکنند که برنده اصلی کلیر بشه و پروسه اداریش تاریخ انقضاء داشته باشه و تاریخ انقضاء نزدیک باشه و یا احتمال دیر آمدن نتیجه کلیرنس همراهان کلیر نشده زیاد باشه.
اما سؤال اینه که اگر تا نزدیکی اواخر سپتامبر همراهان کلیر نشدند چطور میخوان به برنده اصلی اطلاع بدن که بیاد ویزاشو بگیره؟ آیا توی سایت ستاره‌دار اعلامش میکنند یا با ایمیل اطلاع رسانی میکنند؟
بچه ها یه سوال کسایی که بعد از مصاحبه questionnaire از سفارت گرفتن چند وقت بعدش کلبر شدن؟
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، payampars ، daad ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، zohre02
سلام دوستان خوبم،
بالاخره امروز بعد از ظهر ساعت 16:30 بعد از 127 انتظار و 16 بار آپدیت شدن به سفارت ابوظبی زنگیدم، و پس از اتصال به اپراتور فارسی سفارت و اعلام شرح وضعیت کیس و شماره پاسپورت و غیره، ازشون در مورد عدم پاسخ به 2 ایمیل ارسالیم در 12 و 14 اگست سوال کردم که ایشان خیلی با متانت و مودبانه بهم گفتن: چند لحظه منتظر بمونید تا از مسئول مربوطه بپرسم و به شما اعلام کنم، بهرحال در پاسخ به سوال بنده آدرس ایمیلی رو به من دادند و گفتند با توجه به سطح دسترسی محدود ما به اطلاعات کیس تان، شما با این آدرس مکاتبه کنید و مطمعن باشید ظرف 3 روز پاسختان را دریافت خواهید کرد.
حالا موندم که دوباره ایمیل بزنم یا نه؟ چون میترسم بدتر کارمونو عقب تر بندازن! و از طرفی هم این احتمالو میدم که اطلاعات شغلی ارسالی ما شاید بدستشون نرسیده که تا الان هیچ اقدامی انجام ندادن؟(البته به گمان بنده).
ممنون میشم از دوستان و پیشکسوتای عزیزم که در این مورد منو راهنمایی کنن.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: roeentan ، daad ، payampars ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، zohre02 ، اریوبرزن ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 15:42)habibi نوشته:  هههههههههوووووووررررراااااااا
به كلير شدكان ابوظبي

ولی من هنوز کلیر نشدمSadSadSadSadSad کسی هست که امروز کلیر شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: daad ، payampars ، jj bobo ، dove ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، zohre02 ، رجبعلی ، mehdi didam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان