کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-21 ساعت 00:26)SK89 نوشته:  بچه ها من این متنو چند بار خوندم و هر بار اشک ریختم از قدرت و حکمت خدا نمی دونستم چطور لینک بدم به خاطر همین کپی کردم از تاپیک کلیرنس 2012 هست

ارادتمند همه شما - afshin4749 ،
"پست کاملا موقت"
دل پر...................
دوست عزیز SK89 عزیز سلام.
من هم مثل شما این پست رو قبلا خونده بودم و واسه من هم یه حس خوبی داشت.قصد و نیت بدی ندارم و این دوستمون که اتفاقا از بچه های فعال سایت هم هستن واسه من بسیار عزیزن.اما نمی دونم چرا نمی تونم این حسی رو که با خوندن این پست می گیرم با جوابی که ایشون یک بار به پیام خصوصی بنده دادن رو یه جورایی انطباق بدم.شایدم ایراد از من و گیرنده های منه که حتما هم همینطوره.حول و حوش شهریور ماه سال گذشته بود که بعد از ارسال فرمها من با این سایت آشنا شدم و بعد از مدتی پی به یکی از اشتباهاتی در فرمای ارسال شده بردم که به نظرم مهلک و کشنده اومد.البته امروز واقعا به اون زمان می خندم.همون زمان کاملا اتفاقی از همین دوستمون کمک خواستم.ایشون نه تنها بنده رو امیدوار نکردن که آب پاکی رو به کلی روی دست بنده ریختن و اسباب ناراحتی و استرس بنده رو تا روز مصاحبه به وجود آوردن.لحن پاسخ ایشون به سوال بنده با ادبیات این پست کاملا متفاوت بود و اصلا رنگ و بویی از حکمت خداوندی و اینجور مسائل توش نبود.البته من اعتقاد دارم که استرس بنده ناشی از حساسیت بی جای شخص خودم بوده و بس و ربطی به نظرات دیگرون نداره.امروز من در همون جایگاه دوست عزیزمون به لحاظ کاربری قرار دارم و تمام دوستان عزیز 2013 و تعدادی از دوستان 2014 با روحیات من و نوع دلداری و پشتیبانی فکری من آشنا هستن.
ای کاش قلمهامون کمی با واقعیت های فکری و عملیمون همخوانی داشت.
نمی دونم هدفم از این پست چیه ؟شاید دل پر باشه.شایدم می خوام بگم دوستان عزیزم،لطفا چیزی رو که واقعا اعتقاد دارین بیان کنین.نه اون چیزی رو فکر می کنین اعتقاد دارین و به نظرتون جملات زیبایی می تونه باشه.
من همه روزه اینجا و به عشق بچه های مهاجرسرا میام و صمیمانه آرزو دارم که روزی برسه که همه با دست پر از اینجا کوچ کنیم.
شب همگی خوش.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-08-21 ساعت 00:31)bigharar نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 00:22)SANIJ نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 22:32)bigharar نوشته:  [quote='SANIJ' pid='398218' dateline='1377021603']
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم کلیر شدیم
ببخشید من با ایمیل دوست عزیزم فاطیما فهمیدم
از همه دوستان مهاجرسرا ممنونم وبازم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبرررررررررییییییییک

ممنون دوست عزیزSmile
به امید کلیر شدن همه عزیزانBig GrinBig Grin
این دیگه چه شوخیه بی مزه ای واقعا خنک بود
معذرت میخوام دوست عزیز من قصد شوخی نداشتم!
فقط داشتم امضای خودم برای استفاده دوستان به روز میکردم که اشتباه و تغییری
رخ داد که از سواد کامپیوتری من خارج بود.
به هر حال امیدوارم عذرم را بپذیری Sad
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: bigharar ، deineath ، daad ، manzar333 ، babak_1363 ، arash 111 ، zohre02
(2013-08-21 ساعت 00:47)arash 111 نوشته:  خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشکر ما هم کلیر شدیم دوستان مبارک
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارک باشه. شما همون arash111 هستی؟ یا فرق دارید با هم؟ http://mohajersara.com/user-53371.html
ما هم دركمال مظلوميت كلير شديم
سفارت : ابوظبى ، مقصد : لس آنجلس
(2013-08-21 ساعت 00:55)peyman2ped نوشته:  ما هم دركمال مظلوميت كلير شديم

چرا مظلوم پیمان جان ؟مگه ما مردیم دوست عزیز.
مبارک باشه رفیق.
هوووووووووووررررررررررررراااااااااااااااااااااا.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، daad ، ma300me ، morvarid1364 ، Mehrdadordi ، e76779 ، heidari1248 ، zohre02 ، MEHDIREZAEI ، Alirezaa2013
آپ 9 و 12 و 15 و 20 فقط برنده . دنباله چیزه خاصی میگیردن ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: bigharar ، babak_1363 ، manzar333 ، daad ، ma300me ، morvarid1364 ، Mehrdadordi ، AsemanAbee ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-08-21 ساعت 00:59)deineath نوشته:  آپ 9 و 12 و 15 و 20 فقط برنده . دنباله چیزه خاصی میگیردن ؟

دنبالت می گردن که کلیرت کنن خب.
پیشاپیش تبریک.
لاتاری 2013
(2013-08-20 ساعت 23:53)mehrdad pharm نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 15:24)DIVE نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 14:01)meysam afjeh نوشته:  
کمک کنین لطفا

من بعد از برنده شدن ازدواج کردم و به سفارت آمریکا در آنکارا اطلاع دادم و در نهایت تاریخ مصاحبه را از 28ژانویه 2013 به 4 جون 2013 تغییر دادم تا بتوان همسرم را همزمان با خود به آمریکا ببرم و سفارت پذیرفت و ما در 4 جون در آنکارا مصاحبه داشتیم .حدود 1 هفته است که متوجه شدیم پاسپورت خانمم گم شده و هر چی میگردیم پیدا نمیکنیم. به اداره گذرنامه مراجعه کردیم و اعلام فقدان کردیم و به ما گفتند که تا 6 ماه گذرنامه جدید صادر نمیشود و اگر تو این مدت پیدا شد بیایید که اعلام فقدان گذرنامه را کنسل کنین.به پست هم رفتیم و اعلام کردیم و توی سیستم ثبت کرد که هر زمانی که پیدا شود برای ما ارسال کنند

آیا به نظر شما با سفارت مکاتبه کنم و جریان را اطلاع دهم یا زمانی که شماره پرونده برای گرفتن ویزا اعلام شد اطلاع دهم؟

آیا سفارت قبول میکند که هر زمان که خانمم پاس جدید (حدود 6 ماه دیگر)گرفت ویزا را داخل پاس بزن

اگر اطلاع دهم سفارت تا چه مدت ویزا را نگه میدارد و اگر ویزا باطل شود آیا ویزای جدید برای همسرم صادر میکند؟

چه کار کنم و چگونه به سفارت اطلاع رسانی کنم تا ویزای همسرم سوخت نشود؟

در ضمن راهی هست که حدودا پاسپورت را 2 ماهه بگیرم و آن این است که از آژانس زیارتی نامه بگیرم ویک سفر زیارتی کربلا همسرم را بفرستم تا پاس قابل استفاده شود یعنی وقتی پاس را یرای سفر زیارتی زودتر بگیرم اولین خروجی باید مرز زیارتی مثل کربلا باشد تا بعد از آن بتوانم برای جاهای دیگر استفاده کنم اما میترسم در سفارت آمریکا برای ما مشکل ساز شود و ویزا ندهند به لحاظ اینکه ویزای عراق در پاس درج میشود
شما دوستان چه دستوری می فرمائید و چگونه مرا راهنمایی میکنید با توجه به اینکه تا پایان 30 سپتامبر سال مالی 2013 تمام میشود و بعد از آن ویزایی صادر نمیشود؟

در ضمن من 10 خرداد مدیکال رفتم پس 10 آذر مدیکال اکسپایر میشود

صمیمانه از شما تشکر میکنم

ارادتمند شما میثم افجه

دوست عزیز سفارت از شما پاس رو می خواد . بهتره از اداره گذرنامه اقدام کنید و پیگیر باشید و درخواست بدین و اینکه بگردین شاید پیدا شه
با سلام. دوست عزيز تا جايي كه ميدونم غير از سفر هاي زيارتي براي آزمايشات و درمانهاي پزشكي هم زودتر از موعد پاسپورت مجدد صادر ميكنند.يك معرفي نامه از پزشك متخصص آشنا اگه دارين و يك وقت ويزيت از يك پزشك تو كشور ديگه.. بعد به اداره گذرنامه مراجعه كنيد.. البته قبلش بايد به پليس حتما اطلاع بديد تا از پاستون سوء استفاده نشه..

همونطور که دوستان گفتند این 6 ماه الزامی نیست.من یه بار گم کردم ولی عجله نداشتم با این وصف سوال کردم اگر یه سفر ناگهانی پیش بیاد باید چیکار کنم اونها هم بدون اشاره به سفر زیارتی یا معالجاتی گفتن اونوقت بیا برات یه کاری میکنیم.البته من تجربه 3-4 سال پیش رو میگم.به هر حال به خود اداره گذر نامه برید و مطرح کنید.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: daad ، ma300me ، morvarid1364 ، babak_1363 ، zohre02 ، meysam afjeh ، Alirezaa2013
دوستان کسی هست که بدونه برداشتن ستاره تقریبا ممکنه چقدر طول بکشه؟
تشکر کنندگان: daad ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، zohre02
تبريك به دوستاني كه كلير شدن به اميد كلير شدن همگي به خصوص پويان عزيز
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-08-20 ساعت 23:07)Parniyan2013 نوشته:  سلام دوستان عزیز,من همون Rira 2013 هستم که نمی دونم چه اتفاقی تو مهاجرسرا واسم افتاد که هر کاری کردم دیگه با user خودم نتونستم وارد بشم و مجبور شدم یک user جدید با این نام درست کنم.

سوالم اینه که من پاسم را تو فاصله ی مصاجبه تا کلیر شدن به خاطر تاریخش عوض کردم. الان باید واسه گرفتن ویزا برم و می خوام تغییر پاس را به سفارت اطلاع بدم . ولی سایت سفارت قسمت immigrant- contact us راه نمی ده و errore forbidden PH می ده. شما می دونید تو این وضعیت چطوری می تونم واردش بشم یا به سفارت ایمیل بدم؟. با سد غیرقابل عبورشکن هم امتحان کردم ولی نشد. ممنون می شم جوابما سریعتر بدید
Dear Applicant,
In order to correct your applicant record in our system, please reply with the following information:
a. Passport number, date of birth and legal name in the passport of the applicant.

b. Include information where error occurred (e.g. Date of Birth, Passport Number or Nationality).

c. Provide correct information.
The Contact Desk Support Team
سلام دوست عزیز شما باید با این فرمت ایمیل بدین به
CA-Ankara@states.gov:

بعد اونا تائید می‌کنن و اطلاعات رو درست می‌کنن و جوابemail رو میدن.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، گل نهال ، ma300me ، babak_1363 ، AsemanAbee ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-08-21 ساعت 01:08)hosa نوشته:  دوستان کسی هست که بدونه برداشتن ستاره تقریبا ممکنه چقدر طول بکشه؟
دوست عزيز شما اين سؤالتون رو بيش از ١٠ دفعه توي اين تاپيك پرسيديد و راهنمايي تون كردن كه اصلاً معلوم نيست و طبق منتظرسرا ميبينيد كه دوستاني هستند كه خيلي وقته مثل شما هستن مثل پرنسس و رهام و ... و خيليهاي ديگه هم چند روزه ستاره شون برداشته شده مثل اميرمهاجر و ... خلاصه كه اين سؤال شما هم مثل سؤال كلير شدن ميمونه كه بپرسيم كي كلير ميشيم و جواب قطعي نداره
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
دوستان عزیز سلام
ما در تاریخ 25 june مصاحبه مان بود که من و فرزندانم ویزاهامونا گرفتیم اما از ان تاریخ به بعد شوهرم نه اپدیت شده و نه کلیر بعد از نزدیک به 60 روز با توجه به اینکه ایشون کار دولتی ندارند و سربازی هم در ارتش بوده ایا این کلیر نشدن طبیعیه؟ لطفا جواب دهید چون زمان نام نویسی مدرسه بچه ها در آمریکا نزدیکه
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: daad ، ma300me ، amiz.abdollah ، babak_1363 ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-08-21 ساعت 00:47)sce نوشته:  و استرس بنده رو تا ای کاش قلمهامون کمی با واقعیت های فکری و عملیمون همخوانی داشت.
نمی دونم هدفم از این پست چیه ؟شاید دل پر باشه.شایدم می خوام بگم دوستان عزیزم،لطفا چیزی رو که واقعا اعتقاد دارین بیان کنین.نه اون چیزی رو فکر می کنین اعتقاد دارین و به نظرتون جملات زیبایی می تونه باشه.
من همه روزه اینجا و به عشق بچه های مهاجرسرا میام و صمیمانه آرزو دارم که روزی برسه که همه با دست پر از اینجا کوچ کنیم.
شب همگی خوش.
موفق باشین.

دوست عزیزم متاسف شدم از شنیدن این حرف
تو این مدت یک سال و نیم زیاد شنیدم از کسانی که وقتی میرن اونور به شدت عوض میشن منجمله برادر خودم که تا شنید برنده شدیم ارتباطشو کامل قطع کرد و من هنوز موندم چرا ؟فقط اینو میدونم که کلا نباید به جز خدا و خودتون به کسی اعتماد کنید اما سعی کنیم ما عوض نشیم و فردا روز اگر یک ایرانی از کنارمون گذشت خودمون به اون راه نزنیم شاید قسمت است که کلیر ما طولانی بشه که یکهو هوا برمون نداره و یادمون بره کی هستیم شبتون بخیر و ممنون که به ما سر میزنید
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
اگه شانس شانس منه...!
می‌زنه و این جمعه می‌شه همون جمعه ئ‌‌ مو عود(از اون لحاظ) و خلاصه کار ما خراب می‌شه....!:)))

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان