موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم دركمال مظلوميت كلير شديم
سفارت : ابوظبى ، مقصد : لس آنجلس
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
آپ 9 و 12 و 15 و 20 فقط برنده . دنباله چیزه خاصی میگیردن ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-21 ساعت 01:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-21 ساعت 01:09 توسط r91.)
(2013-08-20 ساعت 23:53)mehrdad pharm نوشته: (2013-08-20 ساعت 15:24)DIVE نوشته: (2013-08-20 ساعت 14:01)meysam afjeh نوشته: کمک کنین لطفا
من بعد از برنده شدن ازدواج کردم و به سفارت آمریکا در آنکارا اطلاع دادم و در نهایت تاریخ مصاحبه را از 28ژانویه 2013 به 4 جون 2013 تغییر دادم تا بتوان همسرم را همزمان با خود به آمریکا ببرم و سفارت پذیرفت و ما در 4 جون در آنکارا مصاحبه داشتیم .حدود 1 هفته است که متوجه شدیم پاسپورت خانمم گم شده و هر چی میگردیم پیدا نمیکنیم. به اداره گذرنامه مراجعه کردیم و اعلام فقدان کردیم و به ما گفتند که تا 6 ماه گذرنامه جدید صادر نمیشود و اگر تو این مدت پیدا شد بیایید که اعلام فقدان گذرنامه را کنسل کنین.به پست هم رفتیم و اعلام کردیم و توی سیستم ثبت کرد که هر زمانی که پیدا شود برای ما ارسال کنند
آیا به نظر شما با سفارت مکاتبه کنم و جریان را اطلاع دهم یا زمانی که شماره پرونده برای گرفتن ویزا اعلام شد اطلاع دهم؟
آیا سفارت قبول میکند که هر زمان که خانمم پاس جدید (حدود 6 ماه دیگر)گرفت ویزا را داخل پاس بزن
اگر اطلاع دهم سفارت تا چه مدت ویزا را نگه میدارد و اگر ویزا باطل شود آیا ویزای جدید برای همسرم صادر میکند؟
چه کار کنم و چگونه به سفارت اطلاع رسانی کنم تا ویزای همسرم سوخت نشود؟
در ضمن راهی هست که حدودا پاسپورت را 2 ماهه بگیرم و آن این است که از آژانس زیارتی نامه بگیرم ویک سفر زیارتی کربلا همسرم را بفرستم تا پاس قابل استفاده شود یعنی وقتی پاس را یرای سفر زیارتی زودتر بگیرم اولین خروجی باید مرز زیارتی مثل کربلا باشد تا بعد از آن بتوانم برای جاهای دیگر استفاده کنم اما میترسم در سفارت آمریکا برای ما مشکل ساز شود و ویزا ندهند به لحاظ اینکه ویزای عراق در پاس درج میشود
شما دوستان چه دستوری می فرمائید و چگونه مرا راهنمایی میکنید با توجه به اینکه تا پایان 30 سپتامبر سال مالی 2013 تمام میشود و بعد از آن ویزایی صادر نمیشود؟
در ضمن من 10 خرداد مدیکال رفتم پس 10 آذر مدیکال اکسپایر میشود
صمیمانه از شما تشکر میکنم
ارادتمند شما میثم افجه
دوست عزیز سفارت از شما پاس رو می خواد . بهتره از اداره گذرنامه اقدام کنید و پیگیر باشید و درخواست بدین و اینکه بگردین شاید پیدا شه
با سلام. دوست عزيز تا جايي كه ميدونم غير از سفر هاي زيارتي براي آزمايشات و درمانهاي پزشكي هم زودتر از موعد پاسپورت مجدد صادر ميكنند.يك معرفي نامه از پزشك متخصص آشنا اگه دارين و يك وقت ويزيت از يك پزشك تو كشور ديگه.. بعد به اداره گذرنامه مراجعه كنيد.. البته قبلش بايد به پليس حتما اطلاع بديد تا از پاستون سوء استفاده نشه..
همونطور که دوستان گفتند این 6 ماه الزامی نیست.من یه بار گم کردم ولی عجله نداشتم با این وصف سوال کردم اگر یه سفر ناگهانی پیش بیاد باید چیکار کنم اونها هم بدون اشاره به سفر زیارتی یا معالجاتی گفتن اونوقت بیا برات یه کاری میکنیم.البته من تجربه 3-4 سال پیش رو میگم.به هر حال به خود اداره گذر نامه برید و مطرح کنید.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی هست که بدونه برداشتن ستاره تقریبا ممکنه چقدر طول بکشه؟
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
تبريك به دوستاني كه كلير شدن به اميد كلير شدن همگي به خصوص پويان عزيز
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
ما در تاریخ 25 june مصاحبه مان بود که من و فرزندانم ویزاهامونا گرفتیم اما از ان تاریخ به بعد شوهرم نه اپدیت شده و نه کلیر بعد از نزدیک به 60 روز با توجه به اینکه ایشون کار دولتی ندارند و سربازی هم در ارتش بوده ایا این کلیر نشدن طبیعیه؟ لطفا جواب دهید چون زمان نام نویسی مدرسه بچه ها در آمریکا نزدیکه
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 00:47)sce نوشته: و استرس بنده رو تا ای کاش قلمهامون کمی با واقعیت های فکری و عملیمون همخوانی داشت.
نمی دونم هدفم از این پست چیه ؟شاید دل پر باشه.شایدم می خوام بگم دوستان عزیزم،لطفا چیزی رو که واقعا اعتقاد دارین بیان کنین.نه اون چیزی رو فکر می کنین اعتقاد دارین و به نظرتون جملات زیبایی می تونه باشه.
من همه روزه اینجا و به عشق بچه های مهاجرسرا میام و صمیمانه آرزو دارم که روزی برسه که همه با دست پر از اینجا کوچ کنیم.
شب همگی خوش.
موفق باشین.
دوست عزیزم متاسف شدم از شنیدن این حرف
تو این مدت یک سال و نیم زیاد شنیدم از کسانی که وقتی میرن اونور به شدت عوض میشن منجمله برادر خودم که تا شنید برنده شدیم ارتباطشو کامل قطع کرد و من هنوز موندم چرا ؟فقط اینو میدونم که کلا نباید به جز خدا و خودتون به کسی اعتماد کنید اما سعی کنیم ما عوض نشیم و فردا روز اگر یک ایرانی از کنارمون گذشت خودمون به اون راه نزنیم شاید قسمت است که کلیر ما طولانی بشه که یکهو هوا برمون نداره و یادمون بره کی هستیم شبتون بخیر و ممنون که به ما سر میزنید
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
اگه شانس شانس منه...!
میزنه و این جمعه میشه همون جمعه ئ مو عود(از اون لحاظ) و خلاصه کار ما خراب میشه....!:)))