کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-20 ساعت 22:26)bigharar نوشته:  یک سوال از دوستان ایروان، وقتی یک کیس با ستاره کلیر می شه از کجا معلوم نفر اصلی است یا همراهان؟

قطعاً نفر اصلي جزو كلير شده هاست و اون ستاره بخاطر يكي از اعضاست، چون تا ويزاي برنده اصلي حاضر نباشه ويزاي بقيه صادر نميشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا باز امروز آپدیت شدم ولی کیلیر نشدم
کسی نظری نداره ؟؟؟؟؟؟
(2013-08-20 ساعت 22:34)گل نهال نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 22:26)bigharar نوشته:  یک سوال از دوستان ایروان، وقتی یک کیس با ستاره کلیر می شه از کجا معلوم نفر اصلی است یا همراهان؟

قطعاً نفر اصلي جزو كلير شده هاست و اون ستاره بخاطر يكي از اعضاست، چون تا ويزاي برنده اصلي حاضر نباشه ويزاي بقيه صادر نميشه
سلام
ايروان كه كلا همه كيسا ستاره دارند !
اگه هم نفر اصلي و هم أعضا كلير بشن چطوره؟
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
تشکر کنندگان: mehdi389 ، payampars ، daad ، babak_1363 ، zohre02
(2013-08-20 ساعت 22:31)bigharar نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 22:22)n51 نوشته:  [font=Impact]سلام برهمه دوستان خوشحالم که دوستانم کلیر شدند یه ههههههههههوووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااا تقدیم به همتون
ببخشید کلا امروزه را حالی نداشتم چون زمانی که من با برگه صورتی به هتل برگشتم تازه دیدم سفارت آپدیت کرده . ولی شرمندم که خیلی انرژی نداشتم که تقدیمتون کنم . ولی الان
ممممممممممممممممممبببببببببباااااااااااااررررررررررررررککککککککککککککککککک همتون باشه . ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[/font]

دوست عزیز غیر از شما کیس لاتاری دیگری مصاحبه داشتند؟
بله و همه کلیرنس بهشون خورد
تشکر کنندگان: bigharar ، payampars ، daad ، babak_1363 ، ma300me ، zohre02
(2013-08-20 ساعت 22:34)linuxer نوشته:  
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا باز امروز آپدیت شدم ولی کیلیر نشدم
کسی نظری نداره ؟؟؟؟؟؟

دوست خوبم فکر کنم با لطف و عنایت خداوند مهربان تا پایان این هفته کلیر شید.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
دوستان من 15 آگوست آپدیت شدم فکر میکنید که تا آخر هفته کلیر میشم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: e76779 ، farshadsh ، Alirezaa2013 ، payampars ، DIVE ، hsevensky2013 ، daad ، babak_1363 ، deineath ، zohre02
(2013-08-20 ساعت 22:31)e76779 نوشته:  دوست صبور و خوبم، عدم کارایی و عملکرد ضعیف سفارتخانه آ مری ک ا در ترکیه چه ارتباطی به بد بودن آن کشور داره؟؟؟؟
بنده نه از آنکارا نه از ابوظبی و نه از ایروان دفاع میکنم، چون دلیلی برای دفاع ندارم، اما بنظر این حقیر آنچه که برایمان مهمه اینه که همه ما باید یاد بگیریم چگونه درک درستی از واقعیات جامعه و دوربر خودم داشته باشم و موقع برخورد با مشکلات این چنینی، سعی کنیم تا آنجاییکه امکان داره بیطرفانه و بدور از غرض ورزی پیرامون مردم و جامعه و فرهنگ یک کشور بیگانه قضاوت کنیم.
تعلل و کندی عملکرد یک سفارتخانه را به حساب شهروندان و خود آن کشور نگذاریم، کما اینکه یک شهروند کشور خارجی اگه کیس مشابهی در ایران داشت و بدین صورت از مردم و کشورمان اظهار تنفر می کرد، ناراحت میشدیم یا خوشحال؟؟؟

اقایی من کارم به ترک ها ( روی سخن به آذری های نازنین نیستش) افتاده و از روی تجربه میگم بهتون.
دلیل انتخاب آنکارا هم از طرف من فقط این بود که از زبانشان کامل سر در میارم وگرنه میرفتم همون ابوظبی Big Grin
تشکر کنندگان: bigharar ، manzar333 ، payampars ، Mehrdadordi ، daad ، babak_1363 ، zohre02 ، پرستوی مهاجر
دوستای عزیزی که کلیر میشن و برای ویزا میان ابوظبی امادگی شو داشته باشن که یه هفته بمونن.
ما پاسپورت ها رو 18 اگوست دادیم و گفتن 25 اگوست بیان بگیرین. تا الان هم ایشوو نشده احتمالا 5 شنبه ایشو میشه و یکشنبه تحویل میدن.
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
کسی نظری نداره ؟؟؟؟؟؟

منتظر جمعه باش عزیز جان
تشکر کنندگان: mehdi389 ، linuxer ، elmira_fa ، e76779 ، bigharar ، Alirezaa2013 ، farshadsh ، manzar333 ، payampars ، drmrs ، daad ، babak_1363 ، ma300me ، arash 111 ، zohre02
سلام به دوستان عزیزم یه سوال از کسانی دارم که برای ویزا رفتند ابوظبی میخواستم بدونم تاریخی رو که سفارت برای تحویل ویزا به مراجعین میگه امکان داره تغییر کنه ؟چون ما امروز پاسهامونو دادیم سفارت گفتن 3شنبه دیگه ویزاتون آمادستSad
تشکر کنندگان: e76779 ، morvarid1364 ، farshadsh ، payampars ، mehdi389 ، daad ، babak_1363 ، fardad1390 ، arash 111 ، zohre02
(2013-08-20 ساعت 22:42)e76779 نوشته:  
کسی نظری نداره ؟؟؟؟؟؟

دوست خوبم فکر کنم با لطف و عنایت خداوند مهربان تا پایان این هفته کلیر شید.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خدا از دهنت بشنوه دوست من
و همراه با بهترین ارزوها برای تمام دوستان منتظر
باز هم تاکید میکنم من ناامید نیستم (ناامید شیطانه) فقط از بعضی چیزها و جاها بدم اومده
+++++++++++++++++++++++++++++++
(2013-08-20 ساعت 22:55)ssssa نوشته:  سلام به دوستان عزیزم یه سوال از کسانی دارم که برای ویزا رفتند ابوظبی میخواستم بدونم تاریخی رو که سفارت برای تحویل ویزا به مراجعین میگه امکان داره تغییر کنه ؟چون ما امروز پاسهامونو دادیم سفارت گفتن 3شنبه دیگه ویزاتون آمادستSad
دوست من همسر منم یکشنبه رفته و گفتن که یکشنبه هفته دیگه آماده است تا الان هم که هیچ خبری در سایت سیس نیست :-(
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: mehdi389 ، far-dv2013 ، saeid-ss ، daad ، babak_1363 ، fardad1390 ، zohre02 ، پرستوی مهاجر
امیدوارم همه عزیزان که کلیر نشدند به امید خدا به زودیه زود کلیر بشند واقعا انتظار سخته ..........
سلام دوستان عزیز,من همون Rira 2013 هستم که نمی دونم چه اتفاقی تو مهاجرسرا واسم افتاد که هر کاری کردم دیگه با user خودم نتونستم وارد بشم و مجبور شدم یک user جدید با این نام درست کنم.

سوالم اینه که من پاسم را تو فاصله ی مصاجبه تا کلیر شدن به خاطر تاریخش عوض کردم. الان باید واسه گرفتن ویزا برم و می خوام تغییر پاس را به سفارت اطلاع بدم . ولی سایت سفارت قسمت immigrant- contact us راه نمی ده و errore forbidden PH می ده. شما می دونید تو این وضعیت چطوری می تونم واردش بشم یا به سفارت ایمیل بدم؟. با فیلترشکن هم امتحان کردم ولی نشد. ممنون می شم جوابما سریعتر بدید
تشکر کنندگان: mehdi389 ، farshadsh ، payampars ، daad ، babak_1363 ، lilistar ، zohre02 ، پرستوی مهاجر
(2013-08-20 ساعت 22:55)ssssa نوشته:  سلام به دوستان عزیزم یه سوال از کسانی دارم که برای ویزا رفتند ابوظبی میخواستم بدونم تاریخی رو که سفارت برای تحویل ویزا به مراجعین میگه امکان داره تغییر کنه ؟چون ما امروز پاسهامونو دادیم سفارت گفتن 3شنبه دیگه ویزاتون آمادستSad

دوست عزیزم به احتمال زیاد ویزاتون تا عصر یکشنبه ساعت 14:00 آماده میشه، این کار روتین ابوظبیه که یک هفته زمان برای صدور ویزا تعیین میکنه، شما قبل از رفتن حتما سایت سیس رو چک کنید و هر وقت ویزاتون Issued شد، برین و پاساتونو بگیرید.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، sce ، mehdi389 ، farshadsh ، payampars ، ssssa ، amairmonre ، drmrs ، saeid-ss ، daad ، babak_1363 ، ma300me ، fardad1390 ، zohre02 ، usa lover

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان