کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-20 ساعت 22:49)nnhh نوشته:  دوستای عزیزی که کلیر میشن و برای ویزا میان ابوظبی امادگی شو داشته باشن که یه هفته بمونن.
ما پاسپورت ها رو 18 اگوست دادیم و گفتن 25 اگوست بیان بگیرین. تا الان هم ایشوو نشده احتمالا 5 شنبه ایشو میشه و یکشنبه تحویل میدن.

چه اشتباهی کردیم بلیط برگشت ازابوظبی روچارترگرفتیم برای چهارشنبه شب
اگرویزامون اماده نبودتااون موقع به نظرتون دفترهواپیمایی توفرودگاه دوبی بلیط برگشتو میندازن برای روزی دیگه
جریمه اش چقدره؟
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، amairmonre ، saeid-ss ، daad ، babak_1363 ، zohre02 ، payampars
یکی از دوستان که لاتاری برنده شده و هر دو نفر کیس ۱۶ آگوست باهم آپدیت شده بودند ایمیل میده سفارت و جویای اوضاع کیسش میشه.
امروز ۲۰ آگوست باز هم هر دو آپدیت میشن (ممکنه به دلیل ایمیل باشه) و پاسخ ایمیل رو هم دریافت میکنند که شما کلیر شدید و به زودی توی سایت کیس نامبرتون رو مشاهده میکنید.
این یعنی آنکارا باز هم کیس کلیر شده برای اعلام کردن داره. منتظر خبرهای خوب باشید.
(2013-08-20 ساعت 23:32)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 22:49)nnhh نوشته:  دوستای عزیزی که کلیر میشن و برای ویزا میان ابوظبی امادگی شو داشته باشن که یه هفته بمونن.
ما پاسپورت ها رو 18 اگوست دادیم و گفتن 25 اگوست بیان بگیرین. تا الان هم ایشوو نشده احتمالا 5 شنبه ایشو میشه و یکشنبه تحویل میدن.

چه اشتباهی کردیم بلیط برگشت ازابوظبی روچارترگرفتیم برای چهارشنبه شب
اگرویزامون اماده نبودتااون موقع به نظرتون دفترهواپیمایی توفرودگاه دوبی بلیط برگشتو میندازن برای روزی دیگه
جریمه اش چقدره؟

بلیط چارتر رو باطل میکنند و باید بلیط یک طرفه به تهران بگیرید فکر کنم....
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: daad ، babak_1363 ، morvarid1364 ، arash 111 ، zohre02 ، پرستوی مهاجر ، payampars
(2013-08-20 ساعت 21:52)iraj im نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 16:29)SK89 نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 16:25)zohre02 نوشته:  تبریک تبریک به دوستان کلیر شده هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خودت چی پس اخه؟

شما چی ستاره برداشته شد؟

نه بابا ایرج خان من که خجالت میکشم از روز بالایی ها و دیگه نمیگم آنکارا چه ... میکنی؟موندم چرا فقط ما آنکاراییها اینطوری مشکوک شدیم به جون خودم اگر ابوظبی بودیم یکضرب گرفته بودیم حالا هی میگن نه اینجور نیست
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: shatsi ، drmrs ، Alirezaa2013 ، daad ، babak_1363 ، r91 ، arash 111 ، lilistar ، zohre02 ، payampars
دوستان عزيز، ميدونم كه انتظار بدترين مشكل زندگيه ولي شماها كه اينهمه صبر كرديد يه يكماه ديگه هم تحمل بفرماييد و بعداً قضاوت كنيد راجع به سفارتها. خود منم تا ٢هفته پيش ميگفتم فقط ابوظبي، ولي درطول يك هفته كه ايروان ٨٠ تا كيس اعلام كرد، نظرم عوض شد. شايد شما آنكارايي ها هم اين هفته نظرتون كامل عوض بشه، پس پيش داوريها رو بذاريد واسه ٣٠ سپتامبر. ممنونم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-20 ساعت 15:24)DIVE نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 14:01)meysam afjeh نوشته:  
کمک کنین لطفا

من بعد از برنده شدن ازدواج کردم و به سفارت آمریکا در آنکارا اطلاع دادم و در نهایت تاریخ مصاحبه را از 28ژانویه 2013 به 4 جون 2013 تغییر دادم تا بتوان همسرم را همزمان با خود به آمریکا ببرم و سفارت پذیرفت و ما در 4 جون در آنکارا مصاحبه داشتیم .حدود 1 هفته است که متوجه شدیم پاسپورت خانمم گم شده و هر چی میگردیم پیدا نمیکنیم. به اداره گذرنامه مراجعه کردیم و اعلام فقدان کردیم و به ما گفتند که تا 6 ماه گذرنامه جدید صادر نمیشود و اگر تو این مدت پیدا شد بیایید که اعلام فقدان گذرنامه را کنسل کنین.به پست هم رفتیم و اعلام کردیم و توی سیستم ثبت کرد که هر زمانی که پیدا شود برای ما ارسال کنند

آیا به نظر شما با سفارت مکاتبه کنم و جریان را اطلاع دهم یا زمانی که شماره پرونده برای گرفتن ویزا اعلام شد اطلاع دهم؟

آیا سفارت قبول میکند که هر زمان که خانمم پاس جدید (حدود 6 ماه دیگر)گرفت ویزا را داخل پاس بزن

اگر اطلاع دهم سفارت تا چه مدت ویزا را نگه میدارد و اگر ویزا باطل شود آیا ویزای جدید برای همسرم صادر میکند؟

چه کار کنم و چگونه به سفارت اطلاع رسانی کنم تا ویزای همسرم سوخت نشود؟

در ضمن راهی هست که حدودا پاسپورت را 2 ماهه بگیرم و آن این است که از آژانس زیارتی نامه بگیرم ویک سفر زیارتی کربلا همسرم را بفرستم تا پاس قابل استفاده شود یعنی وقتی پاس را یرای سفر زیارتی زودتر بگیرم اولین خروجی باید مرز زیارتی مثل کربلا باشد تا بعد از آن بتوانم برای جاهای دیگر استفاده کنم اما میترسم در سفارت آمریکا برای ما مشکل ساز شود و ویزا ندهند به لحاظ اینکه ویزای عراق در پاس درج میشود
شما دوستان چه دستوری می فرمائید و چگونه مرا راهنمایی میکنید با توجه به اینکه تا پایان 30 سپتامبر سال مالی 2013 تمام میشود و بعد از آن ویزایی صادر نمیشود؟

در ضمن من 10 خرداد مدیکال رفتم پس 10 آذر مدیکال اکسپایر میشود

صمیمانه از شما تشکر میکنم

ارادتمند شما میثم افجه

دوست عزیز سفارت از شما پاس رو می خواد . بهتره از اداره گذرنامه اقدام کنید و پیگیر باشید و درخواست بدین و اینکه بگردین شاید پیدا شه
با سلام. دوست عزيز تا جايي كه ميدونم غير از سفر هاي زيارتي براي آزمايشات و درمانهاي پزشكي هم زودتر از موعد پاسپورت مجدد صادر ميكنند.يك معرفي نامه از پزشك متخصص آشنا اگه دارين و يك وقت ويزيت از يك پزشك تو كشور ديگه.. بعد به اداره گذرنامه مراجعه كنيد.. البته قبلش بايد به پليس حتما اطلاع بديد تا از پاستون سوء استفاده نشه..
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: meysam afjeh ، Mehrdadordi ، daad ، babak_1363 ، ma300me ، morvarid1364 ، lilistar ، zohre02 ، payampars
(2013-08-20 ساعت 23:07)Parniyan2013 نوشته:  سلام دوستان عزیز,من همون Rira 2013 هستم که نمی دونم چه اتفاقی تو مهاجرسرا واسم افتاد که هر کاری کردم دیگه با user خودم نتونستم وارد بشم و مجبور شدم یک user جدید با این نام درست کنم.

سوالم اینه که من پاسم را تو فاصله ی مصاجبه تا کلیر شدن به خاطر تاریخش عوض کردم. الان باید واسه گرفتن ویزا برم و می خوام تغییر پاس را به سفارت اطلاع بدم . ولی سایت سفارت قسمت immigrant- contact us راه نمی ده و errore forbidden PH می ده. شما می دونید تو این وضعیت چطوری می تونم واردش بشم یا به سفارت ایمیل بدم؟. با سد غیرقابل عبورشکن هم امتحان کردم ولی نشد. ممنون می شم جوابما سریعتر بدید

من هم همین مورد را داشتم به سفارت (آنکارا) ایمیل زدم همین امروز جواب داده که کار خاصی لازم نیست بکنید و پاس جدید رو بیاورید برای ویزا
حالا شما پاس قدیمیت هم همراه ببر شاید لازم شد
تشکر کنندگان: daad ، babak_1363 ، morvarid1364 ، arash 111 ، alihmh ، zohre02 ، payampars
(2013-08-20 ساعت 16:11)ashakibafar نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررراااااااااااااااااا
مهرداد عزیز-امیر 82 عزیز و ای همه عزیزان ما کلیییییییییییر شدیم.
و این خبر رو مهرداد گلم بهم داد.
Big GrinBig GrinBig Grin
ایشاله همتون بزودی هورا بکشیدBig GrinTongueTongueTongue
برم دنبال بلییییییییییییییییط[/size]

امير جان از صميم قلب به خودت و خانم گلتون تبريك ميگم Smile)
اينو بدون كه "هميشه پاي يك زن در ميان است "، هوراااااا ???????
خوشحالم كه پنجشنبه صبح انكارا با هم ميريم به استقبال "ويزا" ??ايشالا....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، daad ، babak_1363 ، ma300me ، rose_2000 ، arash 111 ، ashakibafar ، AsemanAbee ، alihmh ، manila ، zohre02 ، payampars
(2013-08-20 ساعت 22:32)bigharar نوشته:  [quote='SANIJ' pid='398218' dateline='1377021603']
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم کلیر شدیم
ببخشید من با ایمیل دوست عزیزم فاطیما فهمیدم
از همه دوستان مهاجرسرا ممنونم وبازم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبرررررررررییییییییک

ممنون دوست عزیزSmile
به امید کلیر شدن همه عزیزانBig GrinBig Grin
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، manzar333 ، daad ، babak_1363 ، rose_2000 ، arash 111 ، lilistar ، ma300me ، alihmh ، zohre02 ، payampars
واقعا آنکارا به ایمیل ها جواب میده !!! من تا حالا 3 تا ایمیل فرستادم ولی جواب ندادن قبلنا به یک ساعت هم نکشیده جواب میدادن ولی الان.... فکر کنم بعداز 280 روز دیگه روشون نمی شه جواب بدن Tongue
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
بچه ها من این متنو چند بار خوندم و هر بار اشک ریختم از قدرت و حکمت خدا نمی دونستم چطور لینک بدم به خاطر همین کپی کردم از تاپیک کلیرنس 2012 هست
سلام دوستان خوبم ،
راستش تا همین ساعت هم منتظر خیلی چیزای دیگه بودم که بر خلاف نظرم ، چیزی اتفاق نیفتاد !!! . دوستان عزیزی که کلیر نشید ، واقعاً نمیتونم بگم که درکتون میکنم !! چون نمی تونم خودم رو در معرض حال و احوال فعلی شما قرار بدم . تاسف واژه صحیحی نیست ، اما بدونید که قطع به یقین سرنوشت شما در جاهای دیگه ای رقم خورده که خودتون بعداً از این حکمت خدایی انگشت به دهن میمونید .
من برای خیلی کشورها اقدام کردم و نشد . وقتی آخرین کشور هم نشد ، خانومم یهو زد زیر گریه !!! کلی دلداریش دادم ، اما خودم از درون داشتم داغون میشدم . نتایج سری اول 2012 اعلام شده بود و ما هم قبول نشده بودیم . ساعت یک نصف شب سوار ماشینم شدم رفتم پارک پرواز سعادت آباد . دیدم اونجا هیچکسی نیست . اولش کلی با خدا آروم صحبت کردم ، یهو عصبانی شدم و گفتم خدایا من از تو شاکیم !!!! وقتی از کسی شاکیم به تو شکایت میکنم !! حالا از دست تو به کی شکایت کنم ؟ خدایا من کاری ندارم که قسمتم بوده یا نه ، کاری ندارم به اینکه عواملی طبیعی و ماوارایی دخیل بودن !!! اما لااقل تو رو به تمام مقدساتت حکمتش رو یه جوری بهم نشون بده !!! . خدا اگه حکمتش رو بگی قول میدم که دیگه پیله نکنم و سرم رو بندازم پائین زندگیم رو بکنم !!! . و نهایتاً خودم هم زدم زیر گریه !!! انقدر که دیگه اشک از چشمام نمی اومد . قربونش برم با اون حکمتش !! چند روز بعد برادر خانومم بهم زنگ زد و گفت میدونی که نتایج لاتاری باطل اعلام شده !!!!!! . گفتم ای بابا من که از این شانسا ندارم . گفت توکل به خدا کن !! گفتم توکل میکنم . اگه خودش بخواد شاید توی قرعه کشی بعدی منم جزو برنده ها بشم . اما توی دلم کلی خوشحال بودم که یه فرصت دیگه هم بدست آوردم . شب خواب دیدم که نتایج اعلام شده و من قبول شدم . چه خواب شیرینی هم بود . بگذریم ، فردا که رفتم سرکار ، یکی از همکاران گفت که دیشب خواب دیدم که اومدی شرکت و میخواستی تسویه حساب کنی بهت گفتم که کجا میخوای بری ؟ گفتی کارم درست شده دارم میرم سوئد !!!! خلاصه دلم لرزید !!! گفتم خدایا شاید حکمتی توی این کاره و تو فقط میدونی . خلاصه جونم براتون بگه که نتایج مرحله دوم اعلام شد . یک روز هم ازش گذشت اما جرعت سر زدن به سایت رو نداشتم !! ، خواهر خانومم خیلی خیلی زن خوب و دل پاکیه !! قبل از بردن خانومم به خونشون توی کرج بهم زنگ زد و گفت که میشه یه لطفی در حق من بکنی و اگه زحمتت نیست الآن انجامش بدی ؟ از اون جایی که این خواهر خانومم و شوهرش رو خیلی دوست دارم ، فوری گفتم که هر چی بخوای به روی چشم . خواسته خودش رو گفت و منم همون شب به اتفاق خانومم براش انجام دادیم . بعدم با هم رفتیم خونشون . تا در رو روم باز کرد گفت که الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده و یهو زد زیر گریه !!! دلم تو سینه به شدت لرزید و گفتم آبجی من نوکرتم ، تو جون بخوا !!! . برگشتم تهران و خانومم اونجا موند . وقتی رسیدم بهم زنگ زد گفت سایت رو چک نکردی ؟ گفتم نه !! گفت تو رو خدا برو چک کن شاید شانس یارمون باشه !!! گفتم چشم . کانفرمیشن نامبر رو زدم و یهو نامه قبولیم رویت شد !! اولش فکر کردم که قبول نشدم !! برای همینم بستمش !! بعد یهو دوزاریم افتاد . دوباره وارد شدم و دیدم که ....................Big Grin بچه ها ترکیدم از گریه !!! زنگ زدم به خانومم ، بیچاره ترسیده بود که چرا من گریه میکنم و نمیتونم حرف بزنم !! بهش گفتم که قبول شدیم ، قبول شدیم ، لاتاری برنده شدیم !! . خیلی بزرگواری کرد که اونجا خودش رو نگهداشت و چیزی نگفت . و اینو بدونید تا روزی که ویزا گرفتم احدی از کارم باخبر نشد . حتی پدر و مادرم !!! با خانومم تصمیم گرفتیم که به هیچکس چیزی نگیم !! اگر به خیریت گذشت که بعد از اخذ ویزا به همه میگیم و اگر هم مثل این دوستان ویزا نگریم ، خب کسی دیگه هی احوالمون رو نمی پرسه و مرتب با سوالات گوناگون اعصابمون رو داغون نمیکنه و اصلاً بصورت یه راز باقی میمونه . خوشبختانه کارها انقدر به سرعت انجام شد که ما اصلاً باورمون نمی شد که چرا کارها با سرعتی بیشتر از ما به جلو میره !! ترجمه گرون شده بود و من همه ترجمه ها رو که بخاطر کشورهای مختلف تهیه کرده بودم داشتم !!! کلی هزینه ها جبران شد . و خلاصه بحث مالی و کاری ..............................و و و همه و همه خود بخود جور شد و کلیرنس ما هم 36 روز بیشتر طول نکشید !! پرونده خیلی شلوغی هم داشتیم !!! ده جا کار عوض کرده بودم !!! سربازیم دو تیکه بود یعنی بخشی قبل از دانشگاه و بخش دیگه بعد از دانشگاه . کارت پایان خدمتم اشتباه داشت اوهههههههههههههههههههههههه ......... اصلاً یه وضعی بود که نگو و نپرس !!! اما با تمام این احوال به سرعت ویزا گرفتیم و اومدیم آمریکا !! شاید سومین و یا چهارمین نفری از قبول شدگان 2012 مهاجرسرا بودم که اومدم آمریکا . هنوزم که هنوزه مبهوتم و باورم نمیشه !! گاهی شبا میگم که ، یعنی من الآن آمریکا هستم !!! باورم نمیشه !! ولی شد .
دوستان عزیزم ، حکمت من که هر جا اقدام میکردم نمیشد ، درست در همینجا بود !!! . خودش خواست و خودش هم به راحتی آورد . من اطمینان دارم که حکمت کسانی هم که ویزا نگرفتن یه چیز دیگریه . اینو اطمینان دارم و میدونم که اونا آینده ای خوب در پیش خواهند داشت . براشون دعا میکنم و از خداوند میخوام که تقدیرشون رو ختم به خیر و دلخوشی کنه . مثل همه ما و همه مهاجرسرائیها . انشاءالله .
ببخشید که سر شما رو به درد آوردم . قصه خودم بود و خودم . شاید شما هم برای خودتون قصه ای داشته باشید . پس این قصه رو خاطره کنید و همیشه توی ذهن داشته باشید و خدا رو هم فراموش نکنید . Wink

ارادتمند همه شما - afshin4749 ،
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-08-21 ساعت 00:14)aliry نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 23:07)Parniyan2013 نوشته:  سلام دوستان عزیز,من همون Rira 2013 هستم که نمی دونم چه اتفاقی تو مهاجرسرا واسم افتاد که هر کاری کردم دیگه با user خودم نتونستم وارد بشم و مجبور شدم یک user جدید با این نام درست کنم.

سوالم اینه که من پاسم را تو فاصله ی مصاجبه تا کلیر شدن به خاطر تاریخش عوض کردم. الان باید واسه گرفتن ویزا برم و می خوام تغییر پاس را به سفارت اطلاع بدم . ولی سایت سفارت قسمت immigrant- contact us راه نمی ده و errore forbidden PH می ده. شما می دونید تو این وضعیت چطوری می تونم واردش بشم یا به سفارت ایمیل بدم؟. با سد غیرقابل عبورشکن هم امتحان کردم ولی نشد. ممنون می شم جوابما سریعتر بدید

من هم همین مورد را داشتم به سفارت (آنکارا) ایمیل زدم همین امروز جواب داده که کار خاصی لازم نیست بکنید و پاس جدید رو بیاورید برای ویزا
حالا شما پاس قدیمیت هم همراه ببر شاید لازم شد

دوست من اگر سفارتت ايروان هست كن هيچ، اگر انكارا يا ابوظبي هستي حتما بايد شماره جديد پاستو بهشون اعلام كني تا اونا برن تو اكانت شما و اصلاح كنن csc ، و نهايتا با يه پرينت جديد از csc و اسكن صفحه اول پاستون به سفارت
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: daad ، babak_1363 ، morvarid1364 ، zohre02 ، payampars
بالاخره امروز ستاره ما هم برداشته شد Smile
کیس ما به نام همسرم هست
آیا من میتونم برای پیک آپ ویزا در آنکارا تنها بروم و هر دوتا ویزا را بگیرم؟
ترجمه سند ازدواج را ببرم کافی هست یا باید وکالت داشته باشم؟
(2013-08-21 ساعت 00:31)aliry نوشته:  بالاخره امروز ستاره ما هم برداشته شد Smile
کیس ما به نام همسرم هست
آیا من میتونم برای پیک آپ ویزا در آنکارا تنها بروم و هر دوتا ویزا را بگیرم؟
ترجمه سند ازدواج را ببرم کافی هست یا باید وکالت داشته باشم؟

سلام. ببخشید میشه بگید که چقدر طول کشید تا ستاره برداشته بشه؟ پدر و مادر من هم در همین وضعیت هستند. خیلی ممنون میشم.
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، babak_1363 ، zohre02 ، payampars
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشکر ما هم کلیر شدیم دوستان مبارک
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان