کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان عزیز با تبریک به همه‌ی دوستان کلیر شده و تبریک ویژه به دوستانی که ویزاشون گرفتن می خواستم بپرسم دوستان ابوظبی امروز کسی کلیر شده یا آپدید؟ من فکر کنم اینجوری که دوستان میگن ابوظبی شلوغه، فکرکنم تا هفته دیگه کیسی اعلام نکنهSad امامیدوارم که زود اعلام کنن به خدا منتظرم تا اعلام کنند استعفا بدم برام ابوظبی راستی من برای ویزا اقدام کردم تا اعلام کردند سریع برم......

خدایا خدااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
(2013-08-21 ساعت 21:15)rose_2000 نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 20:09)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 19:58)rose_2000 نوشته:  من خیلی عذر میخواهم که اینجا این سوال رو مطرح میکنم
چون صبح دارم میرم و واقعا استرس گرفتم بابت پرینت ثبت نام ptt
پرینتی که من از ptt دارم یک صفحه ای هستش و ابتدای صفحه با جمله Applicant Summary شروع میشه و انتهای

صفحه هم بعد از آدرس پی تی تی این جمله هست :
what would you like to do?
همین پرینت درسته یا من جایی اشتباه کردم.
آخه مدل پرینت تو امضای آقای فضلی هستش ولی بعضی دوستان میگن باید کاملتر و دو صفحه باشه. البته تو این پرینت من اسم فامیل شماره پاس تاریخ تولد هم همشون قید شده به اصثافه آدرس پی تی تی که انتخاب کردم.
تو رو خدا بهم راهنمایی کنید چون صبح دارم میرم. بازم شرمنده اینجا سوال گذاشتم.
به امید کلیر شدن همه دوستان خوبم.
اگه مشخصاتتون و ادرس ptt داخلش اشاره شده و نوشته هدف سفر تون دریافت ویزا هست ، درست هست ولی محض اطمینان کاری را که در پیغام خصوصی بهت گفتم انجام بده)

براتون فرستادم آقای فضلی عزیز
خیلی ممنونم شما خیلی به داد همه ما رسیدید این مدت
فقط میتونم بگم سپاس فراوان و همیشه پیروز و شاد باشید دوست خوب ما

دوست عزیز
صفحتو هر چند دقیقه به دقیقه رفرش کن تا جواب پیامهام را زود بدی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: ma300me ، daad ، jj bobo ، payampars ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، rose_2000 ، elmira_fa ، zohre02 ، رجبعلی
ببخشيد دوستان منتظرسرا دچارمشكل شده؟چرابازنميشه؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: daad ، jj bobo ، payampars ، mehdi389 ، sh-p ، Alirezaa2013 ، alihmh ، r91 ، hsevensky2013 ، babak_1363 ، zohre02 ، رجبعلی
بی‌ صبرانه منتظر جمعه هستیم..... دعا کنید...
(2013-08-21 ساعت 13:43)natasha نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 12:30)گل نهال نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 01:22)SK89 نوشته:  حالا که اینهمه حرف زدم یک چیز دیگه هم بگم و رفع زحمت کنم
دوست همسرم جز برندگان مرحله دوم بودند من یکی دو بار از دهنم در رفت گفتم خیلی خودشونو آماده نکنن نکنه یکوقت کارنت نشن و غصه بخورن جالبه که فردا مصاحبه دارن تو ابوظبی و با 350 تومن بلیط هواپیما و شبی 50 دلار هتل جمیرا بیچ و من واقعا دوست دارم یکضرب بگیرن اونوقت یک شکم سیر بخندم به خودم که 5 ماهه منتظریم و کلی خرج رفت و آمد به آنکارا الهی به امید تو
منم جزو برندگان مرحله دومم ؛)
(2013-08-21 ساعت 10:05)bigharar نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 04:14)sima s نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 03:44)natasha نوشته:  سلام دوستان.پدرو مادر من بالاخره کلییر شدن اما با یک ستاره، من حالا باید ایمیل بدم به سفارت؟ باید تو ایمیلم چی‌ بنویسم؟ می‌شه برنده اصلی‌ ویزا رو بگیر و بره و نفر بعدی بعدا بتونه خودش تنهایی‌ بره؟

ستاره معمولا زمانی میخوره که نفر اصلی کلیر نشده برای ما که اینجور بود

گل نهال عزیز این کیس برعکس حرف شماست فکر کنم اگر دوستاره کلیر شدیم ایمیل بزنیم که کدوممون کلیر شده بهترباشه؟
ستاره دار در آنكارا و دو ستاره در ايروان، يعني برنده اصلي حتماً حتماً كلير شده بيقرار جان، ايشون اشتباه گفتن . محاله كه فرد برنده ويزاش حاضر نباشه و بقيه ويزا بگيرن

دوستان برای ۱ ستاره نوشته "contact us" من باید تو امیلی‌ ک واسشون میفرستم چی‌ بگم بهشون به نظرتون؟
دوستان می‌شه من از پدرو مادرم وکالت بگیرم و برم آنکارا ویزاشونو بگیرم؟ یا حتما باید یکی‌ از افراد برنده باشه؟
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: payampars ، SHABAH51 ، daad ، babak_1363 ، zohre02 ، negar_karimi6
ﻧﺎﺗﺎﺷﺎ ﺧﺎﻧﻢ
ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺍﺯ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﮐﯿﺲ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ

One member of a family can return to Turkey on behalf of the entire family. The person returning to the Embassy must be one of the family members receiving a visa.

ﻟﯿﻨﮏ ﺳﻔﺎﺭﺕ :

http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-08-21 ساعت 22:33)AsemanAbee نوشته:  ﻧﺎﺗﺎﺷﺎ ﺧﺎﻧﻢ
ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺍﺯ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﮐﯿﺲ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ

من که امروز رفتم سفارت آنکارا همون خانم جلو در که روز اول مدارک رو تحویل می گرفت .گفت پاس و ptt رو تحویل بدین برین تا 5 روز کاری دیگه حداکثر ویزاتون میاد .سایت رو چک کنید. اصلاً داخل نرفتم .به نظر نمیومد که براشون مهم باشه که حتماً یکی از کیسهای برنده باشه .اصلاً چیزی نپرسید.اگه می دونستم اینطوریه میدادم یکی دیگه بیاره خودم برای تحویل ویزا میومدم.در ضمن دوستان دقت کنید حتماً بین ساعت 10:30 تا 12 بیاید.یه دقیقه اینور اونور قبول نمی کنن.من دیروز 12:15 رسیدم هر کاری کردم قبول نکردن.
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
دوستان عزيزم من فردا راهي انكارا هستم به اميد خدا ، و تعدادي از دوستان هم با من هستن و ملحق ميشيم به امير٨٢ ، بابك و
برامون دعا كنين كه هر چه زودتر ويزا خوشگله رو با دوستان بگيريمو اعلام كنيم خدمت دوستان Smile)
اين جمعه هم مطمءن باشين كه انكارا كلير اعلام ميكنه .. تو تاپيك دوستان ديدم به تاريخ ٢٠ و ٢١ اپ داشتيم ، شك نكنين Smile)))

دوستون دارم Smile))))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
راستی بچه ها از کجا باید فهمید ویزا پست شده ؟سایت خاصی داره؟
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: payampars ، Mehrdadordi ، daad ، babak_1363 ، zohre02 ، negar_karimi6
دوستان منتظرسرا ۲۴ ساعت شده که قطعه؟
(2013-08-21 ساعت 22:56)sol.sol نوشته:  راستی بچه ها از کجا باید فهمید ویزا پست شده ؟سایت خاصی داره؟

وقتي پاس و تحويل سفارت ميدي با يه فاصله "سايت سيس" ايشود ميزنه ، يعني ويزا صادر و راهي اداره پست شده Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: payampars ، Alirezaa2013 ، daad ، babak_1363 ، rose_2000 ، zohre02 ، ma300me ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-08-21 ساعت 22:56)kɪŋ نوشته:  دوستان منتظرسرا ۲۴ ساعت شده که قطعه؟

بله امیر خان!!!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-08-21 ساعت 23:10)r91 نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 22:56)kɪŋ نوشته:  دوستان منتظرسرا ۲۴ ساعت شده که قطعه؟

بله امیر خان!!!

انگار اینبار نمیخواد باز شه دوباره. احتمالا افشین منتقلش میکنه روی یه هاست دیگه.
صبور باشید.
به خاطر بازدید زیاده. برای اینکه کمتر این اتفاق بیفته، آواتارها رو حذف کردم و کلیدهای انرژی رو از کار انداختم. متأسفانه مورد بمباران اسکریپتی کلیک انرژی قرار گرفتیم! (پارتی بازی یک اسکریپت نویس برای یک سفارت خاص! Big Grin) همین چیزا ترافیک رو بالا میبره.
دوستان من خیلی نگران هستم میشه کسی منو راهنمایی بکنه که چکار باید بکنم؟ امروز این خانمه که پاسپورت ها رو می گرفت پرینت ptt رو نگرفت و اولش پرسید که آدرس هاتون که انتخاب کرده بودین عوض نشدند؟ مادرم هم گفت که نه همون هست و خانم هم پرینت رو نگرفت گفت سایت رو چک بکنید!!!!! فردا ببرم پرینت رو دوباره بدم به سفارت؟ لطفا یکی یه راهنمایی بکنه .
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، daad ، babak_1363 ، payampars ، rezagh ، مهرنگار ، zohre02 ، ma300me ، negar_karimi6
(2013-08-21 ساعت 22:56)sol.sol نوشته:  راستی بچه ها از کجا باید فهمید ویزا پست شده ؟سایت خاصی داره؟

بعد از issued شدن از سفارت ایمیلی میاد که داخلش کد رهگیری پستی هست و آدرس سایتی که میتونی با این بسته پستیت را رهگیری کنی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان