کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-21 ساعت 23:29)hosa نوشته:  دوستان من خیلی نگران هستم میشه کسی منو راهنمایی بکنه که چکار باید بکنم؟ امروز این خانمه که پاسپورت ها رو می گرفت پرینت ptt رو نگرفت و اولش پرسید که آدرس هاتون که انتخاب کرده بودین عوض نشدند؟ مادرم هم گفت که نه همون هست و خانم هم پرینت رو نگرفت گفت سایت رو چک بکنید!!!!! فردا ببرم پرینت رو دوباره بدم به سفارت؟ لطفا یکی یه راهنمایی بکنه .

نه نیازی نیست. من هم برگه ptt رو تحویل ندادم و الان ویزام دستمه!
تشکر کنندگان: deineath ، alirezass ، Alirezaa2013 ، daad ، hosa ، babak_1363 ، ma300me ، payampars ، rezagh ، lilistar ، soruosh ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-08-21 ساعت 21:28)drmrs نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 21:12)jj bobo نوشته:  21 آگوست غیر از من کسی آپدیت نشده دوستان ؟خواهشا اعلام کنین اگه کسی شده.

تک تکی!!! بی همتا!! Cool

20 ام نصفه شب آپ شدم .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
سلام دوستان ما امروز issued شدیم. Smile
می خواستم ببینم ما که 20 مارس برای واکسیناسیون رفتیم و تا امروز هنوز معایناتمون انقضا پیدا نکرده نیازی به تجدید مراحل پزشکی داریم یا اینکه تکرار واکسیناسون به تاریخ رفتنمون به امریکا ربط داره ؟
خواهشا راهنمایی کنید
ممنون
تشکر کنندگان: 5ina ، ikamaly ، daad ، babak_1363 ، payampars ، ma300me ، jj bobo ، lilistar ، zohre02 ، mrbonbon ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6
(2013-08-21 ساعت 21:54)daad نوشته:  بی‌ صبرانه منتظر جمعه هستیم..... دعا کنید...

جانا سخن از زبان ما میگویی
با انرژی مثبت فراوان به جمعه مینگریم
+++++++++++++++++++++++++++++++++
(2013-08-21 ساعت 23:47)sina99 نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 23:29)hosa نوشته:  دوستان من خیلی نگران هستم میشه کسی منو راهنمایی بکنه که چکار باید بکنم؟ امروز این خانمه که پاسپورت ها رو می گرفت پرینت ptt رو نگرفت و اولش پرسید که آدرس هاتون که انتخاب کرده بودین عوض نشدند؟ مادرم هم گفت که نه همون هست و خانم هم پرینت رو نگرفت گفت سایت رو چک بکنید!!!!! فردا ببرم پرینت رو دوباره بدم به سفارت؟ لطفا یکی یه راهنمایی بکنه .

نه نیازی نیست. من هم برگه ptt رو تحویل ندادم و الان ویزام دستمه!

مرسی که جواب دادید. آخه پس از کجا می فهمند که به کدوم ptt باید پست بکنند؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ma300me ، payampars ، DIVE ، zohre02 ، arash bon ، daad ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-08-21 ساعت 21:12)jj bobo نوشته:  21 آگوست غیر از من کسی آپدیت نشده دوستان ؟خواهشا اعلام کنین اگه کسی شده.

[font=Arial]من هم 20 آگوست آپدیت شدم[/font]Wink
از اون روز كه اين تاپيك دچار مشكل شد و يك دفعه شد ١١ صفحه (و چه خوب كه امير عزيز و بقيع دوستاي خوبم شماها هستين و مشكل حل شد.) يه چيزي تو دلمه كه ميخوام بگم و ميدونم حرف دل خيلي از بچه هاي كلير نشده اين تاپيكه...ميخواستم از صميم قلب از همه شما دوستاني كه كلير شدين و با اين همه مشكلات و كارهاي زياد بعد از كلير شدن همچنان در كنار همه ماها هستين،بهمون روحيه ميدين و مثل يك دوست واقعي راهنماييمون ميكنين، با كلير شدنمون هورا ميكشين و... با تمام وجودم تشكر كنم...اون يك روز واقعا نبودن شما دوستان خوب رو كنارم احساس كردم و چه سخته طي كردن اين پروسه به تنهايي..بازم از همتون اميرمهاجر،گل نهال،بابك،محمد فضلي عزيز،نگار خانوم،خانم كمالي ،نسيم ، معصومه، وتمام شما دوستاي خوبم به خاطر همه چيز ممنونم... با آرزوي بهترينها و پايان اين انتظار براي همه دوستان منتظر 
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-08-21 ساعت 22:54)sol.sol نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 22:33)AsemanAbee نوشته:  ﻧﺎﺗﺎﺷﺎ ﺧﺎﻧﻢ
ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺍﺯ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﮐﯿﺲ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ

من که امروز رفتم سفارت آنکارا همون خانم جلو در که روز اول مدارک رو تحویل می گرفت .گفت پاس و ptt رو تحویل بدین برین تا 5 روز کاری دیگه حداکثر ویزاتون میاد .سایت رو چک کنید. اصلاً داخل نرفتم .به نظر نمیومد که براشون مهم باشه که حتماً یکی از کیسهای برنده باشه .اصلاً چیزی نپرسید.اگه می دونستم اینطوریه میدادم یکی دیگه بیاره خودم برای تحویل ویزا میومدم.در ضمن دوستان دقت کنید حتماً بین ساعت 10:30 تا 12 بیاید.یه دقیقه اینور اونور قبول نمی کنن.من دیروز 12:15 رسیدم هر کاری کردم قبول نکردن.
دوست عزیز حتماً باید یکی از اعضای کیس برای دریافت ویزای خودش و سایر اعضای کیس مراجعه کنه Smile
For Iranian Applicants, One member of a family can return to Turkey on behalf of the entire family. The person returning to the Embassy must be one of the family members receiving a visa.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
قبلنا دكمه f5بيشتر كاربرد داشت الان همه ميرن سراغ سيس.

تو خود حديث مفصل خوان...
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-08-22 ساعت 00:46)mehrdad pharm نوشته:  از اون روز كه اين تاپيك دچار مشكل شد و يك دفعه شد ١١ صفحه (و چه خوب كه امير عزيز و بقيع دوستاي خوبم شماها هستين و مشكل حل شد.) يه چيزي تو دلمه كه ميخوام بگم و ميدونم حرف دل خيلي از بچه هاي كلير نشده اين تاپيكه...ميخواستم از صميم قلب از همه شما دوستاني كه كلير شدين و با اين همه مشكلات و كارهاي زياد بعد از كلير شدن همچنان در كنار همه ماها هستين،بهمون روحيه ميدين و مثل يك دوست واقعي راهنماييمون ميكنين، با كلير شدنمون هورا ميكشين و... با تمام وجودم تشكر كنم...اون يك روز واقعا نبودن شما دوستان خوب رو كنارم احساس كردم و چه سخته طي كردن اين پروسه به تنهايي..بازم از همتون اميرمهاجر،گل نهال،بابك،محمد فضلي عزيز،نگار خانوم،خانم كمالي ،نسيم ، معصومه، وتمام شما دوستاي خوبم به خاطر همه چيز ممنونم... با آرزوي بهترينها و پايان اين انتظار براي همه دوستان منتظر 

قشنگیه این تاپیک به با هم بودنشه دوست عزیز.
با اجازتون فردا دارم میرم بلیطمو یه دو هفته عقبتر بندازم تا بیشتر در خدمت باشیم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-08-21 ساعت 22:58)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 22:56)sol.sol نوشته:  راستی بچه ها از کجا باید فهمید ویزا پست شده ؟سایت خاصی داره؟

وقتي پاس و تحويل سفارت ميدي با يه فاصله "سايت سيس" ايشود ميزنه ، يعني ويزا صادر و راهي اداره پست شده Smile)
دوست عزیز در این ارتباط دو مسیر وجود داره :
1- بعد از ایشود شدن همون روز به ptt مراجعه حضوری میکنید و پیگیری میکنید که آیا بستتون رسیده یا خیر.
2- معمولاً پس از تحویل مدارک به پست در سایت CSC یک شماره پیگیری (Tracking Number) نشون داده میشه که درواقع شماره Barcode number هست و شما میتونید از طریق اون شماره و با مراجعه به سایت زیر ببنید محموله پستی تون کجاست . البته از سفارت هم برای شما ایمیلی مبنی بر تحویل بسته ی شما به پست خواهد آمد.
تجربه بعضی از دوستان نشون داده که ممکنه سایت CSC و ایمیل سفارت هر دو با تاخیر به روزرسانی و ارسال بشوند، بنابراین توصیه من به شما اینه که ابتدا گزینه دوم رو امتحان کنید و اگر ترک نامبری وجود نداشت بعد مراجعه حضوری کنید.به نظرم برای ایجاد شدن تراک نامبر روز بعد از تاریخ ایشود شدن رو ملاک قرار بدهید Smile

http://212.175.152.3/tr/interaktif/kayit...eniweb.php
(2013-08-21 ساعت 22:54)sol.sol نوشته:  من که امروز رفتم سفارت آنکارا همون خانم جلو در که روز اول مدارک رو تحویل می گرفت .گفت پاس و ptt رو تحویل بدین برین تا 5 روز کاری دیگه حداکثر ویزاتون میاد .سایت رو چک کنید. اصلاً داخل نرفتم .به نظر نمیومد که براشون مهم باشه که حتماً یکی از کیسهای برنده باشه .اصلاً چیزی نپرسید.اگه می دونستم اینطوریه میدادم یکی دیگه بیاره خودم برای تحویل ویزا میومدم.در ضمن دوستان دقت کنید حتماً بین ساعت 10:30 تا 12 بیاید.یه دقیقه اینور اونور قبول نمی کنن.من دیروز 12:15 رسیدم هر کاری کردم قبول نکردن.
بله دوست عزيز، موقع تحويل پاسها مهم نيست كي تحويل بده ايروان هم همينطوره ولي موقع گرفتن پاسها حتماً با نشان دادن كپي پاسپورت بهتون پاسها رو تحويل ميدن، شما كه ميگي كاش واسه تحويل دادن پاسها خودت نيومده بودي، چطوري وقتي پاستون توي سفارته ميتونستيد وارد خاك تركيه بشيد و از ايران خارج بشيد؟؟؟!!! پس چاره اي جز رفتن يكي از اعضا واسه آنكارا و ايروان نيست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-22 ساعت 01:25)گل نهال نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 22:54)sol.sol نوشته:  من که امروز رفتم سفارت آنکارا همون خانم جلو در که روز اول مدارک رو تحویل می گرفت .گفت پاس و ptt رو تحویل بدین برین تا 5 روز کاری دیگه حداکثر ویزاتون میاد .سایت رو چک کنید. اصلاً داخل نرفتم .به نظر نمیومد که براشون مهم باشه که حتماً یکی از کیسهای برنده باشه .اصلاً چیزی نپرسید.اگه می دونستم اینطوریه میدادم یکی دیگه بیاره خودم برای تحویل ویزا میومدم.در ضمن دوستان دقت کنید حتماً بین ساعت 10:30 تا 12 بیاید.یه دقیقه اینور اونور قبول نمی کنن.من دیروز 12:15 رسیدم هر کاری کردم قبول نکردن.
بله دوست عزيز، موقع تحويل پاسها مهم نيست كي تحويل بده ايروان هم همينطوره ولي موقع گرفتن پاسها حتماً با نشان دادن كپي پاسپورت بهتون پاسها رو تحويل ميدن، شما كه ميگي كاش واسه تحويل دادن پاسها خودت نيومده بودي، چطوري وقتي پاستون توي سفارته ميتونستيد وارد خاك تركيه بشيد و از ايران خارج بشيد؟؟؟!!! پس چاره اي جز رفتن واسه آنكارا و ايروان نيست
گل نهال عزیز،
لطفاً پست منو که بالاتر نوشتم بخونید.در مورد آنکارا صحبت شما صادق نیست.
(2013-08-22 ساعت 01:28)babak_1363 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 01:25)گل نهال نوشته:  
بله دوست عزيز، موقع تحويل پاسها مهم نيست كي تحويل بده ايروان هم همينطوره ولي موقع گرفتن پاسها حتماً با نشان دادن كپي پاسپورت بهتون پاسها رو تحويل ميدن، شما كه ميگي كاش واسه تحويل دادن پاسها خودت نيومده بودي، چطوري وقتي پاستون توي سفارته ميتونستيد وارد خاك تركيه بشيد و از ايران خارج بشيد؟؟؟!!! پس چاره اي جز رفتن واسه آنكارا و ايروان نيست
گل نهال عزیز،
لطفاً پست منو که بالاتر نوشتم بخونید.در مورد آنکارا صحبت شما صادق نیست.
خب منم همينو گفتم كه
حتماً بايد يكي از اعضاي كيس با نشان دادن كپي پاسپورتش ،پاسها رو تحويل بگيره
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: ma300me ، rezagh ، SHABAH51 ، mhb161 ، payampars ، soruosh ، zohre02 ، negar_karimi6 ، daad ، shatsi ، lonelyman ، رجبعلی ، Mehrdadordi
به ر،ستان کلیر شده تبریک میگم ما که نشدیم اما کیس اصلی به تاریخ ۲۰ اگ،ست اپدیت شده
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان