کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-22 ساعت 01:38)گل نهال نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 01:28)babak_1363 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 01:25)گل نهال نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 22:54)sol.sol نوشته:  من که امروز رفتم سفارت آنکارا همون خانم جلو در که روز اول مدارک رو تحویل می گرفت .گفت پاس و ptt رو تحویل بدین برین تا 5 روز کاری دیگه حداکثر ویزاتون میاد .سایت رو چک کنید. اصلاً داخل نرفتم .به نظر نمیومد که براشون مهم باشه که حتماً یکی از کیسهای برنده باشه .اصلاً چیزی نپرسید.اگه می دونستم اینطوریه میدادم یکی دیگه بیاره خودم برای تحویل ویزا میومدم.در ضمن دوستان دقت کنید حتماً بین ساعت 10:30 تا 12 بیاید.یه دقیقه اینور اونور قبول نمی کنن.من دیروز 12:15 رسیدم هر کاری کردم قبول نکردن.
بله دوست عزيز، موقع تحويل پاسها مهم نيست كي تحويل بده ايروان هم همينطوره ولي موقع گرفتن پاسها حتماً با نشان دادن كپي پاسپورت بهتون پاسها رو تحويل ميدن، شما كه ميگي كاش واسه تحويل دادن پاسها خودت نيومده بودي، چطوري وقتي پاستون توي سفارته ميتونستيد وارد خاك تركيه بشيد و از ايران خارج بشيد؟؟؟!!! پس چاره اي جز رفتن واسه آنكارا و ايروان نيست
گل نهال عزیز،
لطفاً پست منو که بالاتر نوشتم بخونید.در مورد آنکارا صحبت شما صادق نیست.
خب منم همينو گفتم كه
حتماً بايد يكي از اعضاي كيس با نشان دادن كپي پاسپورتش ،پاسها رو تحويل بگيره
منظورم قسمت اول نوشتتون هست "موقع تحويل پاسها مهم نيست كي تحويل بده" اتفاقاً مهم هست. باید حتماً یکی از اعضای کیس باشه برای تحویل پاسپورتها به سفارت Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
دوستان برای من دعا کنید....واقعا خسته شدم.....ولی هنوز کاملا امیدوارم Smile به افتخار همه منتظران...هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Smile
سلام و صبح بخیرررررررر....

روز خوبی رو برای همهههههه آرزو میکنم

[عکس: 58431966298128360096.jpg]
Big GrinCoolBig Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

چرا برای من اتفاقی نمیوفته حتی آپ دیت هم نشدیم!
7### ابوظبی هفته سوم می! کلیرنس 19 سپتامبر
سلام دوستان من چند ماهیه نوشتهای شما رو میخونم ولی‌ تازه عضو شدم،همسر منم ۵ مارس مصاحبه داشته برای ویزا مهاجرتی خانوادگی ولی‌ هنوز کلیر نشد،لطفا برامون دعا کنین دیگه واقعا این دوری طولانی‌ شده Sad
(2013-08-22 ساعت 00:01)angella5980 نوشته:  سلام دوستان ما امروز issued شدیم. Smile
می خواستم ببینم ما که 20 مارس برای واکسیناسیون رفتیم و تا امروز هنوز معایناتمون انقضا پیدا نکرده نیازی به تجدید مراحل پزشکی داریم یا اینکه تکرار واکسیناسون به تاریخ رفتنمون به آمریکا ربط داره ؟
خواهشا راهنمایی کنید
ممنون
شما وقتی ایشود شدی که دیگه کاریش نمیشه کرد. شما اگر میخواستی تاریخ ویزات بیشتر اعتبار داشته باشه باید قبل از تحویل پاس به سفارت میرفتی مدیکال مجدد انجام میدادی ولی الان دیگه فایده نداره و اعتبیار ویزای شما دقیقا 6ماه بعد از مدیکالتان خواهد بود و احتمالا تا 20 سپتامبر اعتبار خواهد داشت نتیجه اینکه شما باید برای ماه بعد حتما بلیط رفتن به امریکا را گرفته و تشریف ببرید
موفق باشید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
صبح بخیر به همگی بچه ها من شوهرم 12 و15 و20 آگست آپدیت شده به نظرتون امکانش هست فردا کلیر بشیم؟؟ما 11مارچ مصاحبه داشتیم
من ديروز نامه زدم به آنكارا در مورد همسرم سوال كردم امروز جواب داده كه بزودي پروسه پايان ميپذيره و اگر زمان كمي به انتها بمونه به شما ايميل ميزنيم خيلي كلي جواب داده ،
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
دوستان کیس مامان انی برای هر دونفر به تاریخ امروز اپدیت شد
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-22 ساعت 07:57)saraus2013 نوشته:  چرا برای من اتفاقی نمیوفته حتی آپ دیت هم نشدیم!

دوست عزیزنگران نباشیددیروزودداره سوختوسوزنداره میخوان یه جا کلیرتون کنن بدون آپدیت که بخاطراین معطلی ذوق زده بشید
گاهی به فاصله نیم ساعت هم اپدیت میکنن هم کلیر
انشالا هفته ای دیگه دستای بندری رومیبریم بالاومیخونیم توبه توبه

Big GrinTongueTongueTongueTongue
(2013-08-22 ساعت 01:38)گل نهال نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 01:28)babak_1363 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 01:25)گل نهال نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 22:54)sol.sol نوشته:  من که امروز رفتم سفارت آنکارا همون خانم جلو در که روز اول مدارک رو تحویل می گرفت .گفت پاس و ptt رو تحویل بدین برین تا 5 روز کاری دیگه حداکثر ویزاتون میاد .سایت رو چک کنید. اصلاً داخل نرفتم .به نظر نمیومد که براشون مهم باشه که حتماً یکی از کیسهای برنده باشه .اصلاً چیزی نپرسید.اگه می دونستم اینطوریه میدادم یکی دیگه بیاره خودم برای تحویل ویزا میومدم.در ضمن دوستان دقت کنید حتماً بین ساعت 10:30 تا 12 بیاید.یه دقیقه اینور اونور قبول نمی کنن.من دیروز 12:15 رسیدم هر کاری کردم قبول نکردن.
بله دوست عزيز، موقع تحويل پاسها مهم نيست كي تحويل بده ايروان هم همينطوره ولي موقع گرفتن پاسها حتماً با نشان دادن كپي پاسپورت بهتون پاسها رو تحويل ميدن، شما كه ميگي كاش واسه تحويل دادن پاسها خودت نيومده بودي، چطوري وقتي پاستون توي سفارته ميتونستيد وارد خاك تركيه بشيد و از ايران خارج بشيد؟؟؟!!! پس چاره اي جز رفتن واسه آنكارا و ايروان نيست
گل نهال عزیز،
لطفاً پست منو که بالاتر نوشتم بخونید.در مورد آنکارا صحبت شما صادق نیست.
خب منم همينو گفتم كه
حتماً بايد يكي از اعضاي كيس با نشان دادن كپي پاسپورتش ،پاسها رو تحويل بگيره
منم وقتی رفتم پاس همسر و بچه ام رو تحویل بدم کسی نپرسید چه نسبتی دارید می خواهم ببینم اگر من کلیر شدم می تونم پاسم را بدم یکنفر ببره سفارت بعدش هر وقت ایشود شد همسرم بره بگیره/؟
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: zohre02 ، daad ، mhb161 ، arash bon ، payampars ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، babak_1363
با تشکر از همه دوستان مهاجرسرایی که این مدت خیلی کمکم کردند، بالاخره بعد از این همه انتظار ما هم تونستیم ویزامونو بگیریم.
۲۰۱۳
آقا ما امروز 22 augest هم هر سه تامون آپدیت شدیمCool هووووووورررررررررررااااااااااا
سلام دوستان ديروز كيسي از مهاجرسرا كلير نشد ايروان ليست شماره هاي كلير شده تو سايت سفارت بهم ريخته شماره ها حذف شده؟
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161 ، arash bon ، daad ، payampars ، jj bobo ، lonelyman ، Mehrdadordi ، babak_1363
(2013-08-22 ساعت 11:36)daad نوشته:  آقا ما امروز 22 augest هم هر سه تامون آپدیت شدیمCool هووووووورررررررررررااااااااااا

فردا انشالله به یاری خدا کلیر میشیدBig GrinBig GrinBig Grin
خلاص...
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: