کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان ميشه خواهش كنم يكي توضيح بده جريان اين آپ ديت شدنا چيه؟
چندبار بايد آپ بشيم تا بله بدن بالاخره؟
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: zohre02 ، Mehrdadordi ، daad ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، Rebekaa
(2013-08-24 ساعت 13:45)mariana نوشته:  دوستان ميشه خواهش كنم يكي توضيح بده جريان اين آپ ديت شدنا چيه؟

جواب این سوال رو کسی نمیدونه، چون واسه کیسهای مختلف متفاوته.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، zohre02 ، e76779 ، Mehrdadordi ، daad ، babak_1363 ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، رجبعلی ، Alirezaa2013
سلام به همگی
صدای من را از انکارا میشنوید.
ایشالله سه شنبه خیلی ها کلیر میشن،جای نگرانی نیست.Big Grin
خداییش اعصاب ما هم اینجا خرد شد از بس دیروز این سایتو رفرش کردیم ببینیم کیا کلیر شدن .Sad
منتظر هوراهای قشنگتون هستیم.Big Grin
Case No.2013AS68##
روئیت قبولی:8May2012 تعداد:3
سفارت:آنکارا ، مصاحبه :W4 May2013
مقصدTongueortland OR
نتيجه مصاحبه:Q9+AP
کلیرنس:20آگوستBig Grin
دریافت ویزا:۲۶ آگوستBig Grin
(2013-08-24 ساعت 13:45)mariana نوشته:  دوستان ميشه خواهش كنم يكي توضيح بده جريان اين آپ ديت شدنا چيه؟

سلام دوست عزیز
براتون کلی توضیح میدمبا خودتون که قبول کنید یا نه شاید هم به خیلی ها بر بخوره که پیشاپیش ....
این سایت سیس یه سایت کاملا بیخودی برای کیس لاتاری هستش و زاییده ما ایرانی ها که علاقه ی زیادی به خود آزاری و جنگ روانی دازیم در راستای تایید این حرف اینه که اگر این سایت برای ما لازم بود همون جا افیسر میگفت اینم چک کنیم ولی خیالت راحت این سایت به لعنت خدا هم نمی...
مثلا بعضی ها تا حالا دقیقا 17 بار آپدیت شدن واقعا که چی جز آزار خودمون ریلکس باش فقط سایت رو چک کن به امید خدا تا اواسط شهریور همه کلیر میشیم
شاد و تندرست باشید
تشکر کنندگان: مهرنگار ، r91 ، daad ، nyayesh ، noura ، alihmh ، payampars ، nika ، zohre02 ، houmanmir ، SK89 ، arash bon ، babak_1363 ، Rebekaa ، رجبعلی ، Alirezaa2013
من چرا فکر میکنم ایروان امروز اعلام میکنه؟
آخه سابقه شنبه لیست اعلام کردنم داره ...
(2013-08-24 ساعت 14:32)hazrat نوشته:  

سلام دوست عزیز
براتون کلی توضیح میدمبا خودتون که قبول کنید یا نه شاید هم به خیلی ها بر بخوره که پیشاپیش ....
این سایت سیس یه سایت کاملا بیخودی برای کیس لاتاری هستش و زاییده ما ایرانی ها که علاقه ی زیادی به خود آزاری و جنگ روانی دازیم در راستای تایید این حرف اینه که اگر این سایت برای ما لازم بود همون جا افیسر میگفت اینم چک کنیم ولی خیالت راحت این سایت به لعنت خدا هم نمی...
مثلا بعضی ها تا حالا دقیقا 17 بار آپدیت شدن واقعا که چی جز آزار خودمون ریلکس باش فقط سایت رو چک کن به امید خدا تا اواسط شهریور همه کلیر میشیم
شاد و تندرست باشید

ممنون از توضيحتون حضرت جان،منم واقعا اميدوارم تا اواسط شهريور همه كيلير بشيم
تمام سعيمو ميكنم كه آروم باشم و انرژي مثبت بفرستم واسه همه ي چشم انتظارا
به اميد خبراي خوش به همين زوديا
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: daad ، SHABAH51 ، alihmh ، payampars ، zohre02 ، arash bon ، mehdi389 ، Rebekaa ، رجبعلی
(2013-08-24 ساعت 13:48)ma300me نوشته:  

سلام عزيزم من جواب پيغام خصوصيتو دادم ديروز ..
يادمه سه شنبه اومدي انكارا من اتب بولوارم ..
اميدوارم هر چه زودتر ايشود بشي امري بود در خدمتم Smile)
اپديتها در هر مرحله تفسير خاصي دارن واسه خودشون !
ولي سايت ملاك شما باشه واسه
اعلام كلير و ايميل هم جهت دريافت باركد پيكاپ پاس
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: daad ، SHABAH51 ، payampars ، mhb161 ، zohre02 ، babak_1363 ، mehdi389 ، Rebekaa ، رجبعلی ، Alirezaa2013
(2013-08-24 ساعت 14:32)hazrat نوشته:  

سلام دوست عزیز
شاد و تندرست باشید

من هم موافقم.. برای اینکه بسیاری از آپدیت های سیس توسط سفارت انجام میشه و میخوان بگن که پرونده تون در درست بررسی است.. ولی سوال اینجاست که چطور میشه یک کیس چندین بار آپدیت میشه و یک نفر مثل کیس ما طی 165 روز فقط دو بار آپدیت میشه.. مگر نه اینکه بعد از هر مرحله تحقیقات باید یک آپدیت انجام بشه.. پس در اینصورت کیس ما گیر کرده و خیلی از تحقیقات انجام نشده که این غیر ممکن است. به نظر من این بحث آپدیت دست کارمندانی است که پرونده رو پیگیری میکنن. اگه حوصله اش بیاد و دلش بسوزد که ما اطلاع پیدا کنیم پرونده مون در جریان است ، اون انگشت شریف رو بلند می کنه و دگمه رو میزنه و آپدیت می کنه. ولی اگه کارمندی واقعا دلسوز پرونده ای که پی گیرش است باشه، بعد از اتمام هر بخش از تحقیقات یه نگاهی به سیس می اندازه و دگمه آپدیت رو جهت کیس در انتظار می زنه.. من دیگه واقعا به این مورد اطمینان پیدا کرده ام.
حالا نمی دوم دوستان موافق هستن یا نه...
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: daad ، gifa ، payampars ، mhb161 ، zohre02 ، arash bon ، babak_1363 ، heidari1248 ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-24 ساعت 14:39)Texassy نوشته:  من چرا فکر میکنم ایروان امروز اعلام میکنه؟
آخه سابقه شنبه لیست اعلام کردنم داره ...
من هم امیدوارم...یعنی اساساً هر روز هفته و در هر ساعتی امیدوارم...به قول اون خانومه "چرا که نه؟"!...تازه شنبه که خوبه به یکشنبه ها هم جدیداً امیدوار شدم!... نه اینکه زندگی خرج داره و کلی کار هم توی سفارتها مونده روی دست شون...یهو دیدی کارمنده از رییس اش خواهش تمنا کرد روز یکشنبه پاشه بیاد اضافه کار...والا به خدا با این بک گراند چک هاشون Big GrinBig GrinBig Grin
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-24 ساعت 10:49)b_argi نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 10:46)daad نوشته:  حال من خوب است... اما تو باور نکن.....
پس حتما حال من از این دوستمون خیلی بهتره ... اما هیچکس باور نکنه.....Cool

من حالم از هر دو شما عزیزان بهتره. Tongue باور کنیدBig Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-24 ساعت 14:46)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 13:48)ma300me نوشته:  

سلام عزيزم من جواب پيغام خصوصيتو دادم ديروز ..
يادمه سه شنبه اومدي انكارا من اتب بولوارم ..
اميدوارم هر چه زودتر ايشود بشي امري بود در خدمتم Smile)
اپديتها در هر مرحله تفسير خاصي دارن واسه خودشون !
ولي سايت ملاك شما باشه واسه
اعلام كلير و ايميل هم جهت دريافت باركد پيكاپ پاس
سلام ، خیلی مچکرم. همون دیگه ما ایمیل هم نگرفتیم واسه ترکینگ نامبر پستی.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، zohre02 ، shatsi ، daad ، payampars ، arash bon ، babak_1363 ، mehdi389 ، Rebekaa
(2013-08-24 ساعت 15:24)mrr777 نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 10:49)b_argi نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 10:46)daad نوشته:  حال من خوب است... اما تو باور نکن.....
پس حتما حال من از این دوستمون خیلی بهتره ... اما هیچکس باور نکنه.....Cool

من حالم از هر دو شما عزیزان بهتره. Tongue باور کنیدBig Grin
راستی دوستان عزیز هنوز فهرست افرادی که میخوان چند روز دیگه به اتفاق (در صورت کلیر نشدن تا آخر آگوست) بریم ببندیم خودمونو به میله ها جا دره ها!!!!!!Cool
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
سلام دوستان، من الان آنکارا هستم و ویزام رو بالاخره گرفتم .به همه اونائی که کلیر می شن توصیه می کنم زودتر بیان البته با توجه به تعطیلات سفارت. اینجا دوستانی هستن که 10 روز هست که پاس رو دادن هنوز ایشود نشدن، البته من در جریان کیسهاشون نیستم و نمی خوام تو دلتون خالی کنم . برای خود من 3 روزه اومد.همگی موفق باشین.
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
(2013-08-24 ساعت 10:55)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 10:05)مهرنگار نوشته:  دوستان به نظر شما به آنکارا یه ایمیل بزنم.. ممکنه از دوشنبه به بعد جواب بدن؟؟ کسی این روزهای اخیر ایمیل زده؟؟ اگه زده چی جواب دادن؟؟ آخه ما از تاریخ 6 آگوست تا دیروز تو سیس آپدیت نشدیم...

دوست عزیز من جمعه پیش ایمیل زدم تا الان جواب نداده اند Sad

دوستان سفارت سرش خیلی شلوغه من الان آنکارا هستم .هم بخاطر لاتاری هم ویزاهای دانشجوئی. بچه ها اینجا می رن دم سفارت هم جواب نمیدن.نگران نباشید این ویزاهای دانشجویی تموم بشه همه رو با هم کلیر می کنن.
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
(2013-08-24 ساعت 16:21)sol.sol نوشته:  سلام دوستان، من الان آنکارا هستم و ویزام رو بالاخره گرفتم .به همه اونائی که کلیر می شن توصیه می کنم زودتر بیان البته با توجه به تعطیلات سفارت. اینجا دوستانی هستن که 10 روز هست که پاس رو دادن هنوز ایشود نشدن، البته من در جریان کیسهاشون نیستم و نمی خوام تو دلتون خالی کنم . برای خود من 3 روزه اومد.همگی موفق باشین.

ایشالا مبارک باشه ...مرسی از اطلاع رسانی و موفق باشی. صدور ویزاهای دانشجویی کی تموم میشه؟؟ اطلاعی داری؟؟
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان