موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ميشه خواهش كنم يكي توضيح بده جريان اين آپ ديت شدنا چيه؟
چندبار بايد آپ بشيم تا بله بدن بالاخره؟
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 13:45)mariana نوشته: دوستان ميشه خواهش كنم يكي توضيح بده جريان اين آپ ديت شدنا چيه؟
جواب این سوال رو کسی نمیدونه، چون واسه کیسهای مختلف متفاوته.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من چرا فکر میکنم ایروان امروز اعلام میکنه؟
آخه سابقه شنبه لیست اعلام کردنم داره ...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 14:32)hazrat نوشته: (2013-08-24 ساعت 13:45)mariana نوشته: دوستان ميشه خواهش كنم يكي توضيح بده جريان اين آپ ديت شدنا چيه؟
سلام دوست عزیز
براتون کلی توضیح میدمبا خودتون که قبول کنید یا نه شاید هم به خیلی ها بر بخوره که پیشاپیش ....
این سایت سیس یه سایت کاملا بیخودی برای کیس لاتاری هستش و زاییده ما ایرانی ها که علاقه ی زیادی به خود آزاری و جنگ روانی دازیم در راستای تایید این حرف اینه که اگر این سایت برای ما لازم بود همون جا افیسر میگفت اینم چک کنیم ولی خیالت راحت این سایت به لعنت خدا هم نمی...
مثلا بعضی ها تا حالا دقیقا 17 بار آپدیت شدن واقعا که چی جز آزار خودمون ریلکس باش فقط سایت رو چک کن به امید خدا تا اواسط شهریور همه کلیر میشیم
شاد و تندرست باشید
ممنون از توضيحتون حضرت جان،منم واقعا اميدوارم تا اواسط شهريور همه كيلير بشيم
تمام سعيمو ميكنم كه آروم باشم و انرژي مثبت بفرستم واسه همه ي چشم انتظارا
به اميد خبراي خوش به همين زوديا
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-24 ساعت 14:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-24 ساعت 14:54 توسط مهرنگار.)
(2013-08-24 ساعت 14:32)hazrat نوشته: (2013-08-24 ساعت 13:45)mariana نوشته: دوستان ميشه خواهش كنم يكي توضيح بده جريان اين آپ ديت شدنا چيه؟
سلام دوست عزیز
براتون کلی توضیح میدمبا خودتون که قبول کنید یا نه شاید هم به خیلی ها بر بخوره که پیشاپیش ....
این سایت سیس یه سایت کاملا بیخودی برای کیس لاتاری هستش و زاییده ما ایرانی ها که علاقه ی زیادی به خود آزاری و جنگ روانی دازیم در راستای تایید این حرف اینه که اگر این سایت برای ما لازم بود همون جا افیسر میگفت اینم چک کنیم ولی خیالت راحت این سایت به لعنت خدا هم نمی...
مثلا بعضی ها تا حالا دقیقا 17 بار آپدیت شدن واقعا که چی جز آزار خودمون ریلکس باش فقط سایت رو چک کن به امید خدا تا اواسط شهریور همه کلیر میشیم
شاد و تندرست باشید
من هم موافقم.. برای اینکه بسیاری از آپدیت های سیس توسط سفارت انجام میشه و میخوان بگن که پرونده تون در درست بررسی است.. ولی سوال اینجاست که چطور میشه یک کیس چندین بار آپدیت میشه و یک نفر مثل کیس ما طی 165 روز فقط دو بار آپدیت میشه.. مگر نه اینکه بعد از هر مرحله تحقیقات باید یک آپدیت انجام بشه.. پس در اینصورت کیس ما گیر کرده و خیلی از تحقیقات انجام نشده که این غیر ممکن است. به نظر من این بحث آپدیت دست کارمندانی است که پرونده رو پیگیری میکنن. اگه حوصله اش بیاد و دلش بسوزد که ما اطلاع پیدا کنیم پرونده مون در جریان است ، اون انگشت شریف رو بلند می کنه و دگمه رو میزنه و آپدیت می کنه. ولی اگه کارمندی واقعا دلسوز پرونده ای که پی گیرش است باشه، بعد از اتمام هر بخش از تحقیقات یه نگاهی به سیس می اندازه و دگمه آپدیت رو جهت کیس در انتظار می زنه.. من دیگه واقعا به این مورد اطمینان پیدا کرده ام.
حالا نمی دوم دوستان موافق هستن یا نه...
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 14:46)Mehrdadordi نوشته: (2013-08-24 ساعت 13:48)ma300me نوشته: (2013-08-24 ساعت 13:45)mariana نوشته: دوستان ميشه خواهش كنم يكي توضيح بده جريان اين آپ ديت شدنا چيه؟
جواب این سوال رو کسی نمیدونه، چون واسه کیسهای مختلف متفاوته.
سلام عزيزم من جواب پيغام خصوصيتو دادم ديروز ..
يادمه سه شنبه اومدي انكارا من اتب بولوارم ..
اميدوارم هر چه زودتر ايشود بشي امري بود در خدمتم
)
اپديتها در هر مرحله تفسير خاصي دارن واسه خودشون !
ولي سايت ملاك شما باشه واسه
اعلام كلير و ايميل هم جهت دريافت باركد پيكاپ پاسسلام ، خیلی مچکرم. همون دیگه ما ایمیل هم نگرفتیم واسه ترکینگ نامبر پستی.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من الان آنکارا هستم و ویزام رو بالاخره گرفتم .به همه اونائی که کلیر می شن توصیه می کنم زودتر بیان البته با توجه به تعطیلات سفارت. اینجا دوستانی هستن که 10 روز هست که پاس رو دادن هنوز ایشود نشدن، البته من در جریان کیسهاشون نیستم و نمی خوام تو دلتون خالی کنم . برای خود من 3 روزه اومد.همگی موفق باشین.
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ
صدور ویزا 25 AUG
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-24 ساعت 16:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-24 ساعت 16:35 توسط مهرنگار.)
(2013-08-24 ساعت 16:21)sol.sol نوشته: سلام دوستان، من الان آنکارا هستم و ویزام رو بالاخره گرفتم .به همه اونائی که کلیر می شن توصیه می کنم زودتر بیان البته با توجه به تعطیلات سفارت. اینجا دوستانی هستن که 10 روز هست که پاس رو دادن هنوز ایشود نشدن، البته من در جریان کیسهاشون نیستم و نمی خوام تو دلتون خالی کنم . برای خود من 3 روزه اومد.همگی موفق باشین.
ایشالا مبارک باشه ...مرسی از اطلاع رسانی و موفق باشی. صدور ویزاهای دانشجویی کی تموم میشه؟؟ اطلاعی داری؟؟
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.