کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان کجائید پس چرا اینجا اینقدر ساکته
بیائید با هم برای دوستانمان دعا کنیم همه نیازمند دعای یکدیگر هستیم
فقط از او باید خواست ولا غیر
دستهای پر مهرتان و دلهای پاکتان را امروز به هم بدهید چون فردا از آن ماست
یا حق
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: so_ar ، b_argi ، sh-p ، mehrdad pharm ، Sonaen60 ، babak_1363 ، r91 ، mrbonbon ، پدی ، mehdi389 ، A.d ، Rebekaa ، alihmh ، manzar333 ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، مهرنگار ، lilistar ، daad ، zohre02
(2013-08-24 ساعت 17:37)bigharar نوشته:  چی بگم والا شبه خان هر کس یک جوریه دیگه من نگفتم این مثل کنکوره منظورم انتظار برای گرفتن جواب بود که به قول امیرخان هر انتظاری سخته ! چون نمی خواستم بحث گسترده تر بشه پست خودم رو پاک کردم هرچه دل تنگتان می خواهد بگویید من باید تصمیم بگیرم کمتر به این تاپیک سر بزنم هر چند کمی سخته!!!!

ﺑﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺟﺎﻥ
ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻦ ﺑﺲ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺷﺪﻧﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﯾﻦ ﻣﺎ ۶ ﻣﺎﻩ ﺍﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻭ ۶ ﻣﺎﻩ ﺍﺯ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭﻣﻮﻥ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻩ
ﻭ ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﮐﻪ ۹ ﻣﺎﻩ ﯾﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻣﻨﺘﻈﺮﯾﻢ

.
ﺑﻬﺮﺣﺎﻝ ﺣﻖ ﺑﺎ ﻣﺎ ﻭ ﺷﻤﺎﺳﺖ
ﺍﻣﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﭼﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﻤﻮﻥ ﺑﺮ ﻣﯿﺎﺩ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻭ ﺍﻣﯿﺪ ﻭ ﻫﻤﺮﺍﻫﯽ ﺑﺎ
ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ؟؟
ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﺑﻘﻮﻝ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺣﺘﻤﺎ ﺧﺘﻢ ﺑﻪ ﺧﯿﺮ خواهد ﺷﺪ
ﭘﺲ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﭘﯿﺶ ﺻﺒﻮﺭ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ

ه
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: b_argi ، rouzbehdarvishi ، sh-p ، soruosh ، سلی ، babak_1363 ، payampars ، ashakibafar ، mehdi389 ، dove ، ikamaly ، Rebekaa ، رجبعلی ، mehdi didam ، daad ، zohre02
آنکارا دیروزو که پیچوند . رفت تا دوشنبه ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: payampars ، babak_1363 ، gifa ، mehdi389 ، b_argi ، dove ، Rebekaa ، alihmh ، manzar333 ، daad ، zohre02
[font=Tahoma]
خــــــــــــــــــــــدددددددددددددددددددددددددددددددددااااااااااااااااااااااااااااااااااااایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[/font]
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

تشکر کنندگان: so_ar ، r91 ، gifa ، پدی ، raham ، mehdi389 ، b_argi ، negar_karimi6 ، dove ، A.d ، Rebekaa ، رجبعلی ، mehrdad pharm ، lilistar ، daad ، zohre02
کاربران در حال بازدید این موضوع: babaye yaas، heidari1248، mehrnaznm، nooshshahnar، payampars، soruosh، گل نهال2 کاربر مخفی

فقط همین چند دوست ما هستند همه غایب
میدونم امروز و فردا سفارتها تعطیله ولی دوستیها و یاد کردنها هم در این روزها تعطیله
قرار شد تا 30 سپتامبر همیشه در کنار هم باشیم مگه چند روز دیگه مونده فقط 35 روز دلم ما به بودن همه خوشه
دلم گرفت اینو نوشتم ببخشید قصد ناراحت کردن یا گله از کسی را ندارم
چکنم دل من زود میگیره به خوبی خودتون ببخشید

هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا

برای همه

(2013-08-24 ساعت 19:53)payampars نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: babaye yaas، heidari1248، mehrnaznm، nooshshahnar، payampars، soruosh، گل نهال2 کاربر مخفی

میدونم امروز و فردا سفارتها تعطیله ولی دوستیها و یاد کردنها هم در این روزها تعطیله
قرار شد تا 30 سپتامبر همیشه در کنار هم باشیم مگه چند روز دیگه مونده فقط 35 روز دلم ما به بودن همه خوشه

به جان خودم رفتم یه لقمه نون بخورم و بیام!
شیرازیا میدونن من چی میگم! یَکْ «دو پیازه آلو» خوشمزه درست کردم و خوردم جای همتون خالی. Big Grin
عاليه خيلي عاليه. چند ساعتي ميشه كه پيام پارس عزيز داره شارز ميكنه.
با إرزوي كلير شدن و بالاتر از اون, براي پيام عزيز.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-08-24 ساعت 20:17)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 19:53)payampars نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: babaye yaas، heidari1248، mehrnaznm، nooshshahnar، payampars، soruosh، گل نهال2 کاربر مخفی

شیرازیا میدونن من چی میگم! یَکْ «دو پیازه آلو» خوشمزه درست کردم و خوردم جای همتون خالی. Big Grin

فدای تو امیر جان
همیشه همیشه دلگرمی هستی بابا کاکو دوست داریم خیلی زیاد
ببخش به خوبی خودت تنها مونده بودم دلم گرفت فکرشو میکنم توی کشور غریب چی بسرم میاد با این حال احساساتی فکر کنم روانپریش بشم Big Grin
ولی دمت گرم کاکو

(2013-08-24 ساعت 20:18)r91 نوشته:  عاليه خيلي عاليه. چند ساعتي ميشه كه پيام پارس عزيز داره شارز ميكنه.
با إرزوي كلير شدن و بالاتر از اون, براي پيام عزيز.

فدای معرفتت رفیق
شرمنده که صفحه رو تنهائی پر کردم
انرژی ماندمو گذاشتم اینجا
بخدا نمیدونید چه احساسی بهم دست داده
خاک زیر پای تمام شما دوستان گلم هستم

payampars عزیز دستت درد نکه که یاد ما هم کردی. دیگه کار ما از فرسایشی و این چیزها گذشته آروم آروم داریم فسیل می شیم.
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
ما منتظر آنکارا هستیم هیچ جا نمیریم همین جا هستیم.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-24 ساعت 20:24)raham نوشته:  payampars عزیز دستت درد نکه که یاد ما هم کردی. دیگه کار ما از فرسایشی و این چیزها گذشته آروم آروم داریم فسیل می شیم.

قربانت دوست خوبم
باورت نمیشه هر بار که صفحه منتظر سرا را رفرش میکنم اسمت میاد
به خدا دلم برات خیلی روشنه هم برای تو دوست خوب هم برای همه دوستان منتظر سرا

برای همه شما دوستان خوبم

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(2013-08-24 ساعت 20:26)jj bobo نوشته:  واقعا شنبه ویکشنبه مثل جهنمه
کاملا باهات موافقم jj جون

(2013-08-24 ساعت 20:26)jj bobo نوشته:  واقعا شنبه ویکشنبه مثل جهنمه
کاملا باهات موافقم jj جون
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: gifa ، arash bon ، jj bobo ، negar_karimi6 ، proje ، b_argi ، Rebekaa ، alihmh ، babak_1363 ، payampars ، nika ، daad ، zohre02

امیر جان آدم که ویزا تو پاسش خورده دستش باشه "دو پیازه آلو " که هیچی ( البته من نمیدونم چیه Tongue) نون پیاز هم بهش خیلی مزه میده ، ولی وقتی مثل ما منتظر....... و نمیدونه سرانجام چی میشه ، چلو کباب هم بهش مزه نمیده. نوش جان Smile
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
(2013-08-24 ساعت 20:20)payampars نوشته:  

فدای تو امیر جان
همیشه همیشه دلگرمی هستی بابا کاکو دوست داریم خیلی زیاد
ببخش به خوبی خودت تنها مونده بودم دلم گرفت فکرشو میکنم توی کشور غریب چی بسرم میاد با این حال احساساتی فکر کنم روانپریش بشم Big Grin
ولی دمت گرم کاکو
البته پیام جان منم 2-3 ساعتیه اینجام ، هرازگاهی میرم یه کاری انجام بدم . یه سری به غذا بزنم Tongue همون وقت شما حاضر و غایب میکنی Big GrinRolleyes
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
تشکر کنندگان: mehrnaznm ، arash bon ، SHABAH51 ، dove ، proje ، b_argi ، Rebekaa ، alihmh ، رجبعلی ، payampars ، nika ، mrr777 ، daad ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: