کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-24 ساعت 16:25)sol.sol نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 10:55)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 10:05)مهرنگار نوشته:  دوستان به نظر شما به آنکارا یه ایمیل بزنم.. ممکنه از دوشنبه به بعد جواب بدن؟؟ کسی این روزهای اخیر ایمیل زده؟؟ اگه زده چی جواب دادن؟؟ آخه ما از تاریخ 6 آگوست تا دیروز تو سیس آپدیت نشدیم...

دوست عزیز من جمعه پیش ایمیل زدم تا الان جواب نداده اند Sad

دوستان سفارت سرش خیلی شلوغه من الان آنکارا هستم .هم بخاطر لاتاری هم ویزاهای دانشجوئی. بچه ها اینجا می رن دم سفارت هم جواب نمیدن.نگران نباشید این ویزاهای دانشجویی تموم بشه همه رو با هم کلیر می کنن.
سلام. من مادرم ایشود شده بود الان یه کم قبل براش ایمیل اومد که پاسپورتش فرستاده شده برای پست ولی پدرم که هنوز ایشود نشده برای اون هم ایمیل اومده که پاسش فرستاده شده به پست! یعنی این هفته این ستاره ها رو از کنار کیس نامبر بر میدارن؟ من دوباره باید پاسپورت پدرم رو ببرم سفارت... چرا اینقدر طول کشیده ؟
تشکر کنندگان: daad ، payampars ، noura ، SHABAH51 ، b_argi ، babak_1363 ، lilistar ، arash bon ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، zohre02
سلام
بعد از صدور ويزا در سايت ‏ceac ‎‏ ايشود اعلام ميشه؟
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: daad ، payampars ، hosa ، alihmh ، SHABAH51 ، b_argi ، babak_1363 ، arash bon ، مهرنگار ، mehrdad pharm ، mehdi389 ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، zohre02
(2013-08-24 ساعت 15:39)ma300me نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 14:46)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 13:48)ma300me نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 13:45)mariana نوشته:  دوستان ميشه خواهش كنم يكي توضيح بده جريان اين آپ ديت شدنا چيه؟
چندبار بايد آپ بشيم تا بله بدن بالاخره؟

جواب این سوال رو کسی نمیدونه، چون واسه کیسهای مختلف متفاوته.

سلام عزيزم من جواب پيغام خصوصيتو دادم ديروز ..
يادمه سه شنبه اومدي انكارا من اتب بولوارم ..
اميدوارم هر چه زودتر ايشود بشي امري بود در خدمتم Smile)
اپديتها در هر مرحله تفسير خاصي دارن واسه خودشون !
ولي سايت ملاك شما باشه واسه
اعلام كلير و ايميل هم جهت دريافت باركد پيكاپ پاس
سلام ، خیلی مچکرم. همون دیگه ما ایمیل هم نگرفتیم واسه ترکینگ نامبر پستی.

يعني ايشود شدي ؟؟!! اگر شدي كه ايميل هم تا فرداش مياد واست و تا ٤٨ ساعت هم پيكاپت مياد ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: payampars ، b_argi ، babak_1363 ، daad ، arash bon ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، zohre02
دوستایی که منتظر کلیر شدن هستین:
شما تنها نیستین
ما هم از ته دل آرزو میکنیم که هر چه سریعتر همممممممتون کلیر بشید. نگران نباشین
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
(2013-08-24 ساعت 16:52)shiraz2013 نوشته:  سلام
بعد از صدور ويزا در سايت ‏ceac ‎‏ ايشود اعلام ميشه؟

بله Smile) و بعدش ايميلتون رو چك كنين..تا باركدتون رو ببينيد و برين اداره پست ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: payampars ، SHABAH51 ، alihmh ، b_argi ، babak_1363 ، daad ، arash bon ، shiraz2013 ، mehdi389 ، Rebekaa ، zohre02
(2013-08-24 ساعت 16:49)bigharar نوشته:  تو رو خدا اضطراب بقیه رو با اخبار ازدحام سفارت کلیر نشدن دخیل سفارت شدن و این حرفها افزایش ندهید شما کنکور ندادید این انتظار از انتظار یک بچه 18 ساله سختتره؟؟
بی قرار عزیز ، با اصل حرف شما یعنی لزوم عدم افزایش تنش و اضطراب دیگران، کاملاً موافقم . اما به نظرم قرار نیست از بقیه بخواهیم چیزی نگویند مبادا باعث ایجاد استرس شود. به عنوان مثال در همان مواردی که گفتی اگر عزیزی بگوید سفارت به خاطر ویزاهای دانشجویی کمی شلوغ شده است اما نگران نباشید به زودی کارهای لاتاری را تمام خواهند کرد هرگز ایجاد تنش نمی کند بلکه نوعی اطلاع رسانی مقبول است. در مورد دخیل سفارت شدن و بست نشستن هم که همه میدانند نوعی شوخی است و از اتفاق خیلی هم در این شرایط ، لازم است چرا که جوّ را تغییر میدهد. البته نیک میدانیم برخی انسانها ذاتاً از هر اتفاقی-چه خوب چه بد- دچار استرس شدید میشوند که باید این افراد را به حساب نیاورد چرا که کاری از دست ما بر نمی آید!
در مورد آن جمله آخر هم باید قاطعانه بگویم:بله دوست من! این اضطراب صدها برابر کنکور است. اصلاً قیاس این دو صحیح نیست. این ویزای به ظاهر ساده میتواند سرنوشت شما و نسل های بعدی تان را تغییر دهد اما اگر کسی کنکور قبول نشود سال بعد تلاش می کند و در نهایت روزگاری به خواسته اش میرسد. برای مثال من که تمام داشته هایم از شغل گرفته تا اثاث منزل و خودرو و از همه مهمتر انگیزه ام در اینجا را فروخته ام قطعاً میزان نگرانی ام خیلی بیشتر از کنکور است. با این تفاوت که ما انسانهای بزرگ و بالغی هستیم و می توانیم بر نگرانی ها و اضطراب هایمان غلبه کنیم و مثبت و امیدوار به آینده چشم بدوزیم بی آنکه از دیگران بخواهیم محیط اینجا را ایزوله کنند تا دچار اضطراب نشویم!
موفق و پیروز باشی و این هم دعای خوب و مثبت برای شما:

[عکس: 17304211286550816391.png]
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-24 ساعت 17:37)bigharar نوشته:  چی بگم والا شبه خان هر کس یک جوریه دیگه من نگفتم این مثل کنکوره منظورم انتظار برای گرفتن جواب بود که به قول امیرخان هر انتظاری سخته ! چون نمی خواستم بحث گسترده تر بشه پست خودم رو پاک کردم هرچه دل تنگتان می خواهد بگویید من باید تصمیم بگیرم کمتر به این تاپیک سر بزنم هر چند کمی سخته!!!!
امیدوارم برداشت بد نکرده باشی از پاسخم. من چون میدانستم تو هم مثل همه ما ذهن ات درگیر است سعی کردم منطقی و مستدل نظرم را بگویم و در انتها هم برایت دعای مخصوص نوشتم. این روزهای آخر کمتر حساس باش و ما را تنها نگذار دوستم WinkSmileRolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
دوستان هم اکنون و اینجا نیازمند یاری سبزتان هستم Big Grin .. مرسی
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، b_argi ، shatsi ، daad ، payampars ، arash bon ، Mehrdadordi ، alirezass ، deineath ، soruosh ، mehdi389 ، dove ، proje ، Rebekaa ، ojee ، alihmh ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، zohre02
صدور هیچ گذرنامه و ویزایی لازم نیست ، وقتی به خدا “پناهنده” می شوید . . .

پروردگارا در این روزهای پرالتهاب ....میدونی چیکار کن .......؟

"خدایا فقط محکم تر بغلم کن!"
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-08-24 ساعت 17:54)bigharar نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 17:46)SHABAH51 نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 17:37)bigharar نوشته:  چی بگم والا شبه خان هر کس یک جوریه دیگه من نگفتم این مثل کنکوره منظورم انتظار برای گرفتن جواب بود که به قول امیرخان هر انتظاری سخته ! چون نمی خواستم بحث گسترده تر بشه پست خودم رو پاک کردم هرچه دل تنگتان می خواهد بگویید من باید تصمیم بگیرم کمتر به این تاپیک سر بزنم هر چند کمی سخته!!!!
امیدوارم برداشت بد نکرده باشی از پاسخم. من چون میدانستم تو هم مثل همه ما ذهن ات درگیر است سعی کردم منطقی و مستدل نظرم را بگویم و در انتها هم برایت دعای مخصوص نوشتم. این روزهای آخر کمتر حساس باش و ما را تنها نگذار دوستم WinkSmileRolleyes

نه دوست من مشکلی نیست من دوست ندارم نگرانی خودم رو به کسی منتقل کنم برایتان بهترین ها رو آرزو دارم و می دونم اگرم بخواهم نمی تونم این تاپیک رو ترک کنم چون وجود آدمهایی با شرایط مشابه یک جور دلگرمی است ولی به نفع خودمه کمتر درگیر پستهایی که بقیه می گذارند بشوم امروز 24 آگوسته و تا 24 سپتامبر هنوز یک ماه باقیست تا کلیها کلیر شوند بعدش شاید لازم شد سفارتم رفتیم Big Grin

همییییینه.از شما که کمتر تو دوره انتظار بودی و کمتر فرسایش داشتی انتظار میره حضور داشته باشی و ما رو یاد روزهای اول انتظار و امیدهامون بندازی. باور کن خیلی فرسایشیه. آدم همه چیز زندگیش عوض میشه و از همه بیشتر مقاومت و ایده هاش.جالا یکی مثل من به هر حال بالای 150 روز رو نخواهم دید که تجربه کنم ولی همین 108 روزم کلیه. خوشحالم که قبل از 150 روز تکلیفم معلومه و میتونم ،اینوری یا اونوری، زندگیم رو جمع کنم.چون کم کم رشته زندگیم (خانواده و کار) داره از دستم میره . لازم نمیدونم با تعریف کردن جزییاتش سرتون رو درد بیارم و شبح جان یه نمونه ش رو گفت.تا 150 روز اگه ادامه میداشت فکر میکنم که چیزی ازش باقی نمیموند که جمعش کنم.
به هر حال با حضور دوستان تازه نفس مثل شما اینجا قابل تحملتر خواهد شد . داریم میریم تو وقتهای اضافه و بعضی ممکنه کم بیارن(خودم رو میگم)باشید و به تیم کمک کنید.
ممنون
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، SHABAH51 ، daad ، payampars ، so_ar ، sh-p ، b_argi ، AsemanAbee ، negar_karimi6 ، proje ، Rebekaa ، alihmh ، رجبعلی ، Doe ، zohre02
(2013-08-24 ساعت 18:10)r91 نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 17:54)bigharar نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 17:46)SHABAH51 نوشته:  

نه دوست من مشکلی نیست من دوست ندارم نگرانی خودم رو به کسی منتقل کنم برایتان بهترین ها رو آرزو دارم و می دونم اگرم بخواهم نمی تونم این تاپیک رو ترک کنم چون وجود آدمهایی با شرایط مشابه یک جور دلگرمی است ولی به نفع خودمه کمتر درگیر پستهایی که بقیه می گذارند بشوم امروز 24 آگوسته و تا 24 سپتامبر هنوز یک ماه باقیست تا کلیها کلیر شوند بعدش شاید لازم شد سفارتم رفتیم Big Grin

همییییینه.از شما که کمتر تو دوره انتظار بودی و کمتر فرسایش داشتی انتظار میره حضور داشته باشی و ما رو یاد روزهای اول انتظار و امیدهامون بندازی. باور کن خیلی فرسایشیه. آدم همه چیز زندگیش عوض میشه و از همه بیشتر مقاومت و ایده هاش.جالا یکی مثل من به هر حال بالای 150 روز رو نخواهم دید که تجربه کنم ولی همین 108 روزم کلیه. خوشحالم که قبل از 150 روز تکلیفم معلومه و میتونم ،اینوری یا اونوری، زندگیم رو جمع کنم.چون کم کم رشته زندگیم (خانواده و کار) داره از دستم میره . لازم نمیدونم با تعریف کردن جزییاتش سرتون رو درد بیارم و شبح جان یه نمونه ش رو گفت.تا 150 روز اگه ادامه میداشت فکر میکنم که چیزی ازش باقی نمیموند که جمعش کنم.
به هر حال با حضور دوستان تازه نفس مثل شما اینجا قابل تحملتر خواهد شد . داریم میریم تو وقتهای اضافه و بعضی ممکنه کم بیارن(خودم رو میگم)باشید و به تیم کمک کنید.
ممنون
مطمئن باشید که چه سفر کرده، چه ایشود شده ، چه کلیر شده، چه منتظر و چه مصاحبه نشده همه در کنار هم خواهیم بود Smile

قوی، صبور و امیدوار باشیم

در کنار هم بودن به ما کمک میکنه، تا آخر در کنار هم میمونیم
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-08-24 ساعت 18:08)shatsi نوشته:  صدور هیچ گذرنامه و ویزایی لازم نیست ، وقتی به خدا “پناهنده” می شوید . . .

پروردگارا در این روزهای پرالتهاب ....میدونی چیکار کن .......؟

"خدایا فقط محکم تر بغلم کن!"

خدایا نیازمند آغوزش پر مهرت و پر برکتت هستیم
یا رب العالمین
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، arash bon ، raham ، sh-p ، b_argi ، gbtm ، سلی ، r91 ، AsemanAbee ، shatsi ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، dove ، MEHDIREZAEI ، Rebekaa ، alihmh ، manzar333 ، رجبعلی ، Doe ، daad ، zohre02
(2013-08-24 ساعت 12:59)eett نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 09:54)alihmh نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 08:58)mehrnaznm نوشته:  من یکشنبه ی پیش تو سیس آپدیت شدم. ولی تو سایت خود آنکارا نه!

[quote='gifa' pid='400493' dateline='1377282296']
شده کسی از آنکارا شنبه یا یکشنبه آپدیت شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله یکی از بچه ها یکشنبه گذشته 18 اگوست از انکارا آپدیت شد.

منم هفته پیش شنبه آپدیت شدم

سلام دوستان اگه ممکنه آدرست جایی رو که متوجه میشید از آنکارا آپدیت شدید رو برای من هم بزارید.
انكارا/1می 2012 کارنت:13مارچ 2013مصاحبه:22می2013صورتي/2نفرمقصد:لوس انجلس كيس نامبر:€€65 آپدیت نفر اول24می و 1,27آگوست- آپدیت نفردوم31می8,12,15,20,23,27آگوست09.06.03,17-Sep هردو
تشکر کنندگان: payampars ، b_argi ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، daad ، zohre02
خدایا امروز شنبه به حق محمد (ص) و خاندان پاکش و تمامی پیامبران بر حقت تمامی منتظران را دل شاد و به آرزویشان برسان

یا رب العالمین

[عکس: ___20120425_1491182767.jpg]

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «proje» عزیز ღღღ x2
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*khmp» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «واله» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «elmira_fa» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «amirfarahan» عزیز ღღღ x2
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Betti» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «khsh2006» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Pishoo_25» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mehdididam» عزیز ღღღ x2
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mohamadtj» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «bardia mousapour» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*raham» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «یه مهاجرسرایی» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «مهرنگار» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «khsh2006» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «مرد آزاد» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «yalda91» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «eett» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «payam62» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mezamo» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «deineath» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «payampars» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «elmira_fa» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Rira2013» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mohammad. behrouzi» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «roya.abbasi» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mohamadtj» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «yalda91» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «deineath» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «heidari1248» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Tir-Tapar» عزیز ღღღ x2
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «n51» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «رجبعلی» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «fatimamolaee» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «nyayesh» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*lonelyman» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mehrnaznm» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «e76779» عزیز ღღღ
و
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «تمامی دوستان منتظر سرا» عزیز ღღღ

خدایا تو را به تمام زبانهای دنیا میخوانیم

به زبان فارسی ایزد به زبان آلمانی گوت
به زبان فرانسه دی یو به زبان عربی الله
به زبان لاتین رئوس به زبان عبری یهوه
به زبان آشوری آرات به زبان یونانی تئوس
به زبان هلندی اگور به زبان دانمارکی گوره
به زبان سانسکریت دیوا به زبان اسپانیایی دیوس
به زبان مصر قدیم آتون به زبان اینکا یایا
به زبان سریانی ایلو به زبان کلدانی نابو
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
سلام به دوستان برای تمدید مجدد مدیکال در آنکار ا چند روز زمان میبره ؟آیا کسی مجددا دیال روتمدید کرده؟

سلام به دوستان برای تمدید مجدد مدیکال در آنکار ا چند روز زمان میبره ؟آیا کسی مجددا دیال روتمدید کرده؟
تشکر کنندگان: payampars ، b_argi ، babak_1363 ، r91 ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، رجبعلی ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: