کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-25 ساعت 14:30)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:00)dove نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 13:48)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 12:52)yaszamansani نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 12:09)dove نوشته:  ممنونم خیالمو راحت کردین امیدوارم هرچه زودتر همسرتون با ویزاها برگردنSmile

دوستان نظر شما چيه بريم سفارت ؟ چي بايد كرد؟ يعني منتظر بمونيم تا ايشيود بشيم بعد بريم؟؟؟؟؟
دوستان عزیز ما هم هفته گذشته پاس هارو تحویل سفارت دادیم اما هنوز ایشود نشدیم.امروز همسرم رفت سفارت ببینیم چی میشه.
تو سیس امروز Administrative Processing شدیم نمیدونم چرا اینقدر طولانی شده.Sad
ممنون از جوابتون نتیجه رو به ما هم اطلاع بدین لطفا.آیا به شما گفتن سیس رو چک کنین هروقت ایشو شد بیاین؟سیس برای ما امروز هم آپدیت شده ولی هنوز AP هست

دوست من یکشنبه گذشته که همسرم پاس ها رو تحویل داده یه برگه دادن بهش که نوشته بوده 25 آگوست بیاین برا تحویل پاس ها.به شما پی گفتن؟امروز نرفتین سفارت؟
دوستان ما همین الان ایشود شدیم تو سایت.Big Grinهمسرم هنوز تو سفارته خبرشو میدم.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
(2013-08-25 ساعت 14:58)پرستوی مهاجر نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:45)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 13:48)morvarid1364 نوشته:  دوستان عزیز ما هم هفته گذشته پاس هارو تحویل سفارت دادیم اما هنوز ایشود نشدیم.امروز همسرم رفت سفارت ببینیم چی میشه.
ممنون از جوابتون نتیجه رو به ما هم اطلاع بدین لطفا.آیا به شما گفتن سیس رو چک کنین هروقت ایشو شد بیاین؟سیس برای ما امروز هم آپدیت شده ولی هنوز AP هست

دوست من یکشنبه گذشته که همسرم پاس ها رو تحویل داده یه برگه دادن بهش که نوشته بوده 25 آگوست بیاین برا تحویل پاس ها.به شما پی گفتن؟امروز نرفتین سفارت؟
وضیعت ما هم مثل شماست الان ایشود شدیم و همسرم سفارته نمیدونم چی میشه؟Cool
ما هم ایشود شدیمSmile
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، AsemanAbee ، payampars ، رجبعلی ، zohre02 ، b_argi ، daad ، Rebekaa ، houmanmir ، Alirezaa2013 ، Saeedv13
ما حدود 1 هفته قبل ویزا ها رو تحویل گرفتیم
تشکر کنندگان: lilistar ، payampars ، رجبعلی ، zohre02 ، daad ، Rebekaa
(2013-08-25 ساعت 15:15)amitis1392 نوشته:  توی گمرک موقع برگشت 1ساعت ما رو سینجین کردن که چجوری ویزای مهاجرتی گرفتید
همسر منم از طريق مرز زميني ويزاها رو گرفته بود و اصلاً توي مرز هم سؤالي ازش نپرسيده بودن راجع به ويزا
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-25 ساعت 15:15)amitis1392 نوشته:  توی گمرک موقع برگشت 1ساعت ما رو سینجین کردن که چجوری ویزای مهاجرتی گرفتید

قبل از هر چیز مبارکتون باشه.. منظورتون گمرک ایران است؟؟
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، amitis1392 ، jj bobo ، mhb161 ، SHABAH51 ، alihmh ، payampars ، رجبعلی ، zohre02 ، daad ، Rebekaa
(2013-08-25 ساعت 12:54)mrbonbon نوشته:  درود بر تمام دوستان
امیدوارم که خوش و سلامت باشین و مثل من خسته و مستأصل از این انتظار طولانی نشده باشین... Sad Shy Sad
در راستای عرایض دوستان و همچنین خودم در رابطه با آپدیتهای مکرر توسط کنسولگری آنکارا روی کیس اکثر دوستان که بارها اینجا صحبت شده بود، و منم فکر میکنم دو سه پستی در این رابطه گذاشته بودم مبنی بر اینکه "سیاست سفارت در این ماه کاملاً نسبت به ماههای قبل عوض شده" خواستم بگم که امروز به صورت اتفاقی در سایت اصلی سفارت قسمت ویزا یه خبری توجه منو جلب کرد و بعد از کلیک کردن فهمیدم که بله قانون جدیدی که ظاهراً در 16 آگوست برای کلیه عموم به معرض نمایش گذاشتند، برای متقاضیان ایرانی و سوریه ای از طرف NVC صادر گردیده و صد البته از اول ماه به طور محسوس سختگیریها شروع شده بوده...
اینجا متن خبر رو میزارم برای اطلاعات بیشتر، اما تفسیرش به عهده خودتون، چون مقصود من چیز دیگه س
البته اینم بگم که هیچ نگرانی بابت این موضوع نیست و هیچکدوممون فکر نکنم به خودمون شکی داشته باشیم. همیچنین فکر نکنم ربط خاصی به کیس های ما داشته باشه، فقط برای اون دسته از دوستان که سوال میکردند و شاکی بودند که "چرا اینقدر آپدیت میشیم و اما از کلیر خبری نیست" فکر کنم حالا دیگه جوابشون رو پیدا کرده باشند، یعنی بر و بچ تازه بعد از اینهمه انتظار یادشون افتاده که سختگیری رو بیشتر کنند...

خداییش واقعاً دنبال موش میگردن، من که دیگه نمیدونم و نمیفهمم نزدیک به 9 ماه در پرونده من دنبال چی میگردن؟ چرا و به چه حقی، اینقدر یک فرد رو اذیت میکنن بدون اینکه جواب درستی به آدم بدن؟ چرا شخصیت آدم رو زیر سوال میبرند؟ یعنی ماهایی که در ایران و یا در جهان سوم به دنیا اومدیم بلا نسبت آدم نیستیم؟ و یا اینکه همه رو به چشم خرابکار باید ببینند؟ فرق من با یه اروپایی، آمریکایی و یا هر قارۀ دیگه ای در چی هست؟ و خیلی سوالهای دیگه ای که اینروزا امانم رو بریده، چون واقعاً بدلیل این انتظار طولانی ضررهای بسیار فراوانی کردم.
اما ماها که خودمون رو میشناسیم پس همچنان استوار ادامه خواهیم داد تا سرانجامباشد که همگی رستگار شویم...

بن بن جان این قانون از ۱۰ آگوست ۲۰۱۲ تصویب شده و برای بررسی کسایی هستش که میخوان تو رشته های زیر و یا زیر مجموعه رشته ها تحصیل کنن
Petroleum sector;
Natural gas sector;
Nuclear energy sector; or,
Nuclear science field; or,
Nuclear engineering field.
و بیشتر فکر کنم مربوط به ویزای دانشجویی باشه نه لاتاری. به تیکه زیر از همین خبر توجه کنید.
According to Section 501, Iranian citizens are ineligible for U.S. visas if they are seeking to enter the U.S. to participate in coursework at an institution of higher education for a career in Iran’s
البته تفصیر قانون ایالات متحده کار من و شما نیست و باید از اهل فن پرسید.
به قسمت آخر خبر توجه کنید.
Individuals seeking to study in other fields, such as business, management or computer science, but who intend to use these skills in Iran’s oil, natural gas or nuclear energy sectors are also ineligible for visas. Consular officers will review each visa application submitted on or after August 10, 2012, to determine if the applicant is ineligible for a visa under this provision. For additional information on U.S.

پ . ن: شاید من اشتباه کنم و حرف جناب بن بن درست باشه.
به نظر بنده این تاخیر در اعلام clear بچه ها متن زیر که در این صفحه میباشد است.
To accommodate students with impending academic start dates, the U.S. Embassy will accept Iranian student applicants, whose administrative processing number has been posted, to return to complete their process between 14:00 and 14:30, Monday thru Thursday on the following dates:

August 19 - August 23
August 26 - August 29
September 3 - September 5

*The Embassy is closed Monday, September 2, for Labor Day*
دوستان من دیگه تحمل نیاوردم و الان یه ایمیل زدم به سفارت آنکارا و درخواست کردم وضعیت ما رو اعلام کنه و البته اگه جواب بدن علت این همه تاخیر رو هم سوال کردم.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
امیدوارم که خوش و سلامت باشین و مثل من خسته و مستأصل از این انتظار طولانی نشده باشین...
در راستای عرایض دوستان و همچنین خودم در رابطه با آپدیتهای مکرر توسط کنسولگری آنکارا روی کیس اکثر دوستان که بارها اینجا صحبت شده بود، و منم فکر میکنم دو سه پستی در این رابطه گذاشته بودم مبنی بر اینکه "سیاست سفارت در این ماه کاملاً نسبت به ماههای قبل عوض شده" خواستم بگم که امروز به صورت اتفاقی در سایت اصلی سفارت قسمت ویزا یه خبری توجه منو جلب کرد و بعد از کلیک کردن فهمیدم که بله قانون جدیدی که ظاهراً در 16 آگوست برای کلیه عموم به معرض نمایش گذاشتند، برای متقاضیان ایرانی و سوریه ای از طرف NVC صادر گردیده و صد البته از اول ماه به طور محسوس سختگیریها شروع شده بوده...
اینجا متن خبر رو میزارم برای اطلاعات بیشتر، اما تفسیرش به عهده خودتون، چون مقصود من چیز دیگه س
البته اینم بگم که هیچ نگرانی بابت این موضوع نیست و هیچکدوممون فکر نکنم به خودمون شکی داشته باشیم. همیچنین فکر نکنم ربط خاصی به کیس های ما داشته باشه، فقط برای اون دسته از دوستان که سوال میکردند و شاکی بودند که "چرا اینقدر آپدیت میشیم و اما از کلیر خبری نیست" فکر کنم حالا دیگه جوابشون رو پیدا کرده باشند، یعنی بر و بچ تازه بعد از اینهمه انتظار یادشون افتاده که سختگیری رو بیشتر کنند...

خداییش واقعاً دنبال موش میگردن، من که دیگه نمیدونم و نمیفهمم نزدیک به 9 ماه در پرونده من دنبال چی میگردن؟ چرا و به چه حقی، اینقدر یک فرد رو اذیت میکنن بدون اینکه جواب درستی به آدم بدن؟ چرا شخصیت آدم رو زیر سوال میبرند؟ یعنی ماهایی که در ایران و یا در جهان سوم به دنیا اومدیم بلا نسبت آدم نیستیم؟ و یا اینکه همه رو به چشم خرابکار باید ببینند؟ فرق من با یه اروپایی، آمریکایی و یا هر قارۀ دیگه ای در چی هست؟ و خیلی سوالهای دیگه ای که اینروزا امانم رو بریده، چون واقعاً بدلیل این انتظار طولانی ضررهای بسیار فراوانی کردم.
اما ماها که خودمون رو میشناسیم پس همچنان استوار ادامه خواهیم داد تا سرانجامباشد که همگی رستگار شویم...

سلام بر منتظرکبری بن بن عزیزBig Grin
همانطور که میدانی ، انتظاربر دو نوع است ، صغری و کبری ، اصلا" اصطلاح صغرا کبری چیدن از همینجا نشات گرفته، چرا که در قدیم که این همه وسایل سرگرمی نبود ، مردم برای گذران وقت ناچار بودند هی حرف بزنند و چون وقت بسیار هم داشتند ، پس آرام آرام به هر نوع حرافی گفتند : صغری کبری چیدن !!!
حالاچه ربطی داشت ؟؟ خودم هم نفهمیدم !! پس کلا"این پست را هم جزو همین صغری کبری چیدنها محسوب میکنیم Big Grin

بن بن جان گوش مفت گیر آوردی برادر ؟؟؟ چقدر بگم خودش رو ناراحت نکن Big Grin
البته بی شک ، کسی که بیشترین ضرر را در ارتباط با لاتاری کرده تو هسته بوده باشی !! آنهم بدون سر سوزنی تقصیر !!
لکن برادر جان ، زندگی بالا و پائینهای بسیار دارد ، اما بن بن جان ، اولا"که هنوز به انتهای وقت نرسیده ایم ، و همیشه گفته اند از این ستون به آن ستون فرجیست !!
البته میدانم خیلی در فشار فکری هستی ، ولی چاره ایی نیست ،
شاید فکر کنی هذیان میگویم ولی تجربه به من ثابت کرده بیشتر اوقات که چیزی خیلی برام مهم باشه ، بدست آوردنش خیلی پیچیده میشه !! برای همین هم یه وقتهائی از این حالت به عنوان بد شانسی یاد میکنم ، البته تلاش زیادی هم کردم که برای چیزها و موقعیتها زیاد اهمیت قائل نشم ، اما دست خودم هم نیست ، اکثرا" فراموش میکنم ! ولی چیزهائی که برام مهم نیست یا فکر بدست آوردنش رو هم نمیکنم یی هو جورمیشن !!! ( از همینجا بود که به فکر فرو رفتم که چرا ؟؟؟؟ هر چی برات مهمه ، نمیشه آما هرچی بی خیالشی ، میشه ؟؟
خلاصه عینه هو نیوتن رفتم برای بازگشائی این سرهستی Big Grin )
و بنابر این پس از غور بسیار به یک تئوری ثابت نشده رسیدم ، و اون تاثیر متقابل طول موجهای مغزی اشخاص بر طول موجهای منتشره در جهان هستیست !!!
همانطور که میدونی خیلیها اعتقاد دارن که ماده یک توهم است ، و این طول موج متراکم است که توهم وجود ماده را ایجاد میکند !! حالا میکروسکوپها چی چی رو نشون میدن من نمیدونم Big Grin
به هر حال غرض دو تا بود اول اینکه از افکار منفی و استرس زا دور بشی دوم اینکه از افکارمنفی و استرس زا دور بشی ، سوم هم احتمالا همینه Big Grin
اما چهارمین غرض مهمه ! و او ن اینکه برادر ، والا بلا از قدیم هم به این قضیه تاثیر متقابل پی برده بودن ، همونجا که میگفتن : هر چی سخت بگیزی سختتر میگذره . . .
و علمی ترش اینه که چون مغز و تفکر ، طول موج ایجاد میکنه و این طول موج به سوی مرکز هستی ارسال میشه ، و از طرفی مرکز هستی و هر جزء از هستی هم طول موج خودش رو داره ، این طول موجهای بی شمار در یک حرکت رفت و بر گشتی بسیار دقیق و البته تاثیر گذار در هم ، درمسیر رفت و برگشت به مرکز هستی ، باعث رقم خوردن اتفاقهای متعدد در جهان ماده یا همان توهم ماده میشوند !!! که مهمترینش اینه که هرچی بیشتر به چیزی اهمییت بدی طول موج قوی تری براش میفرستی اما چون نظام هستی بر پایه اعتداله و طوری طراحی شده که اعتدال رو حفظ کنه ، لذا طول موج چیزی رو که تو دنبالشی رو تغییر میده تا از تراکم طول موج در یک قسمت از هستی جلو گیری کنه !!! و این تنظیم باعث دور شدن خواسته تو از تو میشه ، البته خیلیها هم هستند که به خواسته های مهم شون هم میرسن ، که رمز گشائی در این خصوص هنوز نهائی نشده ، لکن به محض حصول نتیجه بلافاصله اعلام خواهد شد . Big Grin
بن بن جان یی بیست روز دیگه هم تحمل بایدت
است نقطه سرخط
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
(2013-08-25 ساعت 15:20)linuxer نوشته:  
امیدوارم که خوش و سلامت باشین و مثل من خسته و مستأصل از این انتظار طولانی نشده باشین... Sad Shy Sad

بن بن جان این قانون از ۱۰ آگوست ۲۰۱۲ تصویب شده و برای بررسی کسایی هستش که میخوان تو رشته های زیر و یا زیر مجموعه رشته ها تحصیل کنن
Petroleum sector;
Natural gas sector;
Nuclear energy sector; or,
Nuclear science field; or,
Nuclear engineering field.
و بیشتر فکر کنم مربوط به ویزای دانشجویی باشه نه لاتاری. به تیکه زیر از همین خبر توجه کنید.
According to Section 501, Iranian citizens are ineligible for U.S. visas if they are seeking to enter the U.S. to participate in coursework at an institution of higher education for a career in Iran’s
البته تفصیر قانون ایالات متحده کار من و شما نیست و باید از اهل فن پرسید.
به قسمت آخر خبر توجه کنید.
Individuals seeking to study in other fields, such as business, management or computer science, but who intend to use these skills in Iran’s oil, natural gas or nuclear energy sectors are also ineligible for visas. Consular officers will review each visa application submitted on or after August 10, 2012, to determine if the applicant is ineligible for a visa under this provision. For additional information on U.S.

پ . ن: شاید من اشتباه کنم و حرف جناب بن بن درست باشه.

این متن فقط مربوط به کسانی است که میخواهند در رشته های نفت و گاز و هسته ای و گرایش های مربوط به اون تحصیلات کنن و تا اونجایی که من دستگیرم شده اصلا به لاتاری ربطی نداره...
تشکر کنندگان: linuxer ، shatsi ، payampars ، zohre02 ، b_argi ، alihmh ، ikamaly ، daad ، Rebekaa ، babak_1363 ، bigharar ، Alirezaa2013
(2013-08-25 ساعت 15:28)amitis1392 نوشته:  شما با ماشین خودتون رفتید یا اتوبوس؟؟
چون که فرق داره

دخترم در مورد قوانین اینجا حتما با پدرت مشورت کن.
این تاپیک مخصوص بحث در خصوص کلیرنسه.
گفتگوهای مهاجرتی هر کدام تاپیک مخصوصی دارند و گفتگوهای آزاد هم تاپیک مخصوص خودشو داره.
(2013-08-25 ساعت 14:58)پرستوی مهاجر نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:45)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 13:48)morvarid1364 نوشته:  دوستان عزیز ما هم هفته گذشته پاس هارو تحویل سفارت دادیم اما هنوز ایشود نشدیم.امروز همسرم رفت سفارت ببینیم چی میشه.

وضیعت ما هم مثل شماست الان ایشود شدیم و همسرم سفارته نمیدونم چی میشه؟Cool

سلام
همسر شما قبل issued شدن رفتن سفارت؟ انجا بودن issued شد؟
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: dove ، morvarid1364 ، payampars ، zohre02 ، daad ، Rebekaa ، babak_1363
(2013-08-25 ساعت 05:26)mazerati نوشته:  ساعت ٥ صبح بچها من تو فرودگاه امام هستم دارم ميرم انكارا ويزاهارو بگيرم قسمت شما هم ميشهههههههههه

سلام خسته نباشيد اگه امكان داشته باشه بگين چند روز بعد ازتحويل پاس به سفارت ويزاتون اماده شد؟
تشکر کنندگان: مهرنگار ، jj bobo ، payampars ، zohre02 ، daad ، Rebekaa
سلام دوستاني كه به تازگي براي دريافت ويزا به آنكارا رفتن چند روز بعد از تحويل پاس ويزاشون آماده شده؟
تشکر کنندگان: payampars ، zohre02 ، Mehrdadordi ، daad ، Rebekaa ، babak_1363
سلام دوستان عزیز امروزهم از ابوظبی برای ما خبری نشد آخر ما رو دق میده...
خدااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، fardad1390 ، payampars ، zohre02 ، dove ، e76779 ، alihmh ، ikamaly ، daad ، Rebekaa
دوستان امروز غیر از مریم خانم کسی از ابوظبی امروز کلیر شده؟؟
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، payampars ، zohre02 ، dove ، پرستوی مهاجر ، daad ، Rebekaa ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان