کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-25 ساعت 17:29)mariana نوشته:  امروز من از ابوظبي كيلير شدم
بعد از ٢٦ روز انتظار و خب در كمال ناباوري
ميدونم خيلي از شما عزيزان خيلي بيشتر از اين حرفا منتظر بوده يا هنوزم هستيد،نمي خواستم اول بنويسم كه چند روز كه منتظرم چون روم نميشد
از صميم قلبم با تمام ذره ذره وجودم از خداي خودم ميخوام كه هرچي خير و صلاح هست براتون پيش بياد و مهمتر از هر چيز دلتون شاد باشه و قلبتون آروم.از خداي خدام كه مي دونم خيلي بخشنده است مي خوام همه ي دوستاي خوبم كه اينجا هستنو دل شاد كنه،مي دونم كه اگه تقديرمون رفتن نبود همچين شانسي رو نمي بخشيد بهمون،پس با تمام وجودم يقين دارم كه همه كيلير مي شيم
فقط اندكي صبر سحر نزديك است
در نهايت هم از همه ي دوستاني كه بهم تبريك گفتن سپاسگذارم،به اميد روزاي روشن با خبراي خوش

تبریک می گم دوست عزیز پس بالاخره ابوذبی هم اعلام کرد پس با این روند به زودی این تاپیک هم بسته می شود.و همه از امپاس در می یانTongueTongue
(2013-08-25 ساعت 18:10)amitis1392 نوشته:  دوستان عزیز من می خوام بدونم اگر از ویزا ها کپی بگیرند مشکلی نداره؟؟؟
نه نگران نباشین. هیچ چی نمیشه. متاسفانه این مامورای گمرک کمی عقده ای هستن و میخوان بگن ما هم هستیمBig Grin
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: amitis1392 ، alihmh ، Rebekaa ، payampars ، jj bobo ، mehdi389 ، daad ، sh-p ، e76779 ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، Aida.s ، kian_mousapour
(2013-08-25 ساعت 18:09)پدی نوشته:  الان ازسفارت برگشتم خیلی شلوغ بود.برای ابوظبی یک مسافرت طولانی تر در نظر بگیرید

پدی جان تازه امروز تحویل دادی؟
بچه های دیگه ظاهرا یک هفته اماده شده. طولانی تر منظورت چند روزه؟
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: mhb161 ، amitis1392 ، Rebekaa ، payampars ، ikamaly ، SHABAH51 ، daad ، soruosh ، negar_karimi6 ، رجبعلی
(2013-08-25 ساعت 11:23)linuxer نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا دوستان روز بالایی آنکارا
یک سوالی در رابطه با تمدید medical پیش آمد که گفتم اینجا مطرح کنم تا اکثریت که مجبور به تمدید medical و خرج کردن یک پول اضافی هستند استفاده کنند.
دوستان با تجربه به نظر شما ما برای تمدید این مهم از الان بریم و برگ زرد واکسیناسیون را بگیریم یا بزاریم وقتی کلیر شدیم؟

دوست من ، اگر از تاريخ مديكالت پنج ماه گذشته بايد اقدام مجدد كني واسه مديكال
مكاتبه ميكني با سفارت قبلش و اونا هم تاييد ميكنن Smile
اگر اين شرايطت هست ، فورا واسه كارت زرد پاستور اقدام كن ..
اعتبار مديكال ٦ ماه هست در انكارا و هر چه از زمان كليرنست بگذره از زمان مديكالت كم ميشه Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-25 ساعت 16:02)mohajeran2013 نوشته:  سلام دوستاني كه به تازگي براي دريافت ويزا به آنكارا رفتن چند روز بعد از تحويل پاس ويزاشون آماده شده؟

من پنجشنبه پاس رو تحويل دادم ١٠:٣٠ تا ١٢ ، همونروز اپ شدم و فرداش ايشود Smile
دوشنبه هم ptt تحويل ميگيرم به اميد خدا Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
سلام دوستان گرامی
می خواستم بگم من و دخترم بعد از 55 روز کلیر شدیم ولی همسرم نزدیک به 9 ماه هنوز کلیر نشده چیزی هم به 30 سپتامبر نمونده ما هیچگونه پیگیری جدی نمی تونیم بکنیم ؟
(2013-08-25 ساعت 19:50)home86 نوشته:  سلام دوستان گرامی
می خواستم بگم من و دخترم بعد از 55 روز کلیر شدیم ولی همسرم نزدیک به 9 ماه هنوز کلیر نشده چیزی هم به 30 سپتامبر نمونده ما هیچگونه پیگیری جدی نمی تونیم بکنیم ؟

مادر من هم کلیر شده و ویزاشو گرفته ولی پدرم هنوز کلیر نشده چکار باید کرد؟
تشکر کنندگان: jj bobo ، mehdi389 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، payampars ، mhb161 ، daad ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، dove
فردا خبری در راه است .. ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
سلام دوستان چرا اين موضوع كليرنس خلوت شده الان فقط ٥نفر انلاين هستن !!!نكنه همه رفتن سفارت ويزا بگيرن!!!!!Sad
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
(2013-08-25 ساعت 20:32)hosa نوشته:  

hosa ﺟﺎﻥ
ﭘﺎﺳﭙﻮﺭﺕ ﭘﺪﺭﺗﻮﻥ ﺭﺍ ﺑﺪﻭﻥ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﺮﮔﺮﺩﻭﻧﺪﻥ ؟؟
ﺷﻤﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﻫﺴﺘﯿﻦ ؟؟
ﭘﺎﺱ ﻣﺎﺩﺭ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﯿﻦ ؟؟
ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺑﻌﺪﯼ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺗﺎ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﮐﯿﺴﺘﻮﻥ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺸﻪ
.
.
ﻟﻄﻒ ﮐﻦ ﺍﻣﻀﺎﺗﻮ ﮐﺎﻣﻞ ﮐﻦ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺘﻮﻧﻦ ﺑﻬﺘﺮ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﻦ
ﺍﺯ ﺍﻣﻀﺎﯼ ﺍﻣﯿﺮﻣﻬﺎﺟﺮ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﺪﯾﺮ ﻓﻨﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻥﺍﻣﻀﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-08-25 ساعت 20:48)AsemanAbee نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 20:32)hosa نوشته:  

hosa ﺟﺎﻥ
ﭘﺎﺳﭙﻮﺭﺕ ﭘﺪﺭﺗﻮﻥ ﺭﺍ ﺑﺪﻭﻥ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﺮﮔﺮﺩﻭﻧﺪﻥ ؟؟
ﺷﻤﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﻫﺴﺘﯿﻦ ؟؟
ﭘﺎﺱ ﻣﺎﺩﺭ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﯿﻦ ؟؟
ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺑﻌﺪﯼ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺗﺎ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﮐﯿﺴﺘﻮﻥ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺸﻪ
.
.
ﻟﻄﻒ ﮐﻦ ﺍﻣﻀﺎﺗﻮ ﮐﺎﻣﻞ ﮐﻦ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺘﻮﻧﻦ ﺑﻬﺘﺮ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﻦ
ﺍﺯ ﺍﻣﻀﺎﯼ ﺍﻣﯿﺮﻣﻬﺎﺟﺮ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﺪﯾﺮ ﻓﻨﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻥﺍﻣﻀﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ

سلام. خدارو شکر که بالاخره یه نفر پیدا شد که اینجا جواب بده! این همه نگرانی و استرس که همه دوستان دارند ...وقتی هم بی توجهی بهبش اضافه میشه اصلا حال خوبی نیست... بله مامان 4شنبه هر دو پاسپورت رو داد به سفارت بلافاصله ایشود شد و شنبه 2 تا ایمیل یکی برای پدرم و یکی برای مادرم اومد که مراجعه بکنند برای دریافت پاسپورت ها. ولی پدرم هنوز administrative processing هست. امیدم این هست که فردا این ستاره رو بردارن از کنار کیس نامبر . ایمیل پدرم هم درست عین ایمل مادرم هست یعنی اصلا نمیشه فهمید که ویزا رو زدن یا نه!
تشکر کنندگان: e76779 ، Rebekaa ، AsemanAbee ، alihmh ، morvarid1364 ، payampars ، mhb161 ، daad ، lilistar ، b_argi ، رجبعلی ، dove
(2013-08-25 ساعت 20:41)amirfarahan نوشته:  سلام دوستان چرا اين موضوع كليرنس خلوت شده الان فقط ٥نفر انلاين هستن !!!نكنه همه رفتن سفارت ويزا بگيرن!!!!!Sad

دوست عزیز خوشبختانه بسیاری از دوستان گرامی کلیر شدند و بسلامتی از این تاپیک و کشور مهاجرت کردند به ینگه دنیا، همچنین بقیه دوستان روز بالایی مخصوصا آنکارا و ایروان از بس انتظار کشیدند و گرفتار مسائل پیرامون مهاجرت شدند که دیگه رمقی برایشان برای حضور مستمر باقی نمونده!
ولی مطمعن باشید با آغاز موج جدید کلیر شدن همه دوستان عزیزم تا آخرین نفر، دوباره این تاپیک شور و حال خاصی بخودش میگیره، بویژه با حضور پیشکسوتا و مدیران و دوستان کلیر شده خوبمان که با حضور اونا این تاپیک در روزهای پایانی پرشورتر خواهد شد.
Cool
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-08-25 ساعت 18:26)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 17:29)mariana نوشته:  امروز من از ابوظبي كيلير شدم
بعد از ٢٦ روز انتظار و خب در كمال ناباوري
ميدونم خيلي از شما عزيزان خيلي بيشتر از اين حرفا منتظر بوده يا هنوزم هستيد،نمي خواستم اول بنويسم كه چند روز كه منتظرم چون روم نميشد
از صميم قلبم با تمام ذره ذره وجودم از خداي خودم ميخوام كه هرچي خير و صلاح هست براتون پيش بياد و مهمتر از هر چيز دلتون شاد باشه و قلبتون آروم.از خداي خدام كه مي دونم خيلي بخشنده است مي خوام همه ي دوستاي خوبم كه اينجا هستنو دل شاد كنه،مي دونم كه اگه تقديرمون رفتن نبود همچين شانسي رو نمي بخشيد بهمون،پس با تمام وجودم يقين دارم كه همه كيلير مي شيم
فقط اندكي صبر سحر نزديك است
در نهايت هم از همه ي دوستاني كه بهم تبريك گفتن سپاسگذارم،به اميد روزاي روشن با خبراي خوش
اول از همه از صمیم قلب بهت تبریک میگم دوست مهاجرسرایی خوبمو بعدش برات آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیت دارم. خدای مهربون حواسش به همه بنده های خوب خودش هست و میوه دل هر کسی رو بجا و به موقع تقدیم میکنه. آرزوی شادی و سلامتی برا تک تک بچه های گل مهاجر رو دارم.

نوش جونت SmileSmileSmile
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﯿﺴﺘﯿﺪ
ﮐﯿﺲ ﻣﺎ ﻫﻢ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۷ ﻣﺎﻩ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻩ ﻭ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۹ ﻣﺎﻩ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻨﺘﻈﺮ
ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﻦ ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﺘﻮﻧﯿﺪ ﺟﻮﺍﺏ ﻗﺎﻧﻊ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ
ﻓﺮﺩﺍ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ﺻﺒﺢ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺗﺎ ﻇﻬﺮ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻥ
ﺑﻬﺮﺣﺎﻝ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺳﺨﺘﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﺎ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﮐﺮﺩﯾﻢ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-08-25 ساعت 18:51)shahramkh59 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 18:09)پدی نوشته:  الان ازسفارت برگشتم خیلی شلوغ بود.برای ابوظبی یک مسافرت طولانی تر در نظر بگیرید

پدی جان تازه امروز تحویل دادی؟
بچه های دیگه ظاهرا یک هفته اماده شده. طولانی تر منظورت چند روزه؟

سلام دوستان به ما هم گفتن چهارشنبه بياين. نكرانم چون بليط رو خريديم وروز شنبه پرواز داريم البته همسرم . نگرانم چهارشبه هم اماده نباشه. ابوظبي چرا اينجوري شده؟؟؟؟ممكنه لطفا بگيد شما كي از دبي كي بر ميگرديد؟؟؟؟
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
تشکر کنندگان: e76779 ، morvarid1364 ، Rebekaa ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، mazerati ، b_argi ، payampars ، mhb161 ، daad ، پدی ، SHABAH51 ، usa lover ، dove

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان