موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-25 ساعت 17:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-26 ساعت 14:38 توسط nedaba.)
(2013-08-25 ساعت 15:23)mehdi didam نوشته: (2013-08-25 ساعت 12:54)mrbonbon نوشته: درود بر تمام دوستان
امیدوارم که خوش و سلامت باشین و مثل من خسته و مستأصل از این انتظار طولانی نشده باشین...
در راستای عرایض دوستان و همچنین خودم در رابطه با آپدیتهای مکرر توسط کنسولگری آنکارا روی کیس اکثر دوستان که بارها اینجا صحبت شده بود، و منم فکر میکنم دو سه پستی در این رابطه گذاشته بودم مبنی بر اینکه "سیاست سفارت در این ماه کاملاً نسبت به ماههای قبل عوض شده" خواستم بگم که امروز به صورت اتفاقی در سایت اصلی سفارت قسمت ویزا یه خبری توجه منو جلب کرد و بعد از کلیک کردن فهمیدم که بله قانون جدیدی که ظاهراً در 16 آگوست برای کلیه عموم به معرض نمایش گذاشتند، برای متقاضیان ایرانی و سوریه ای از طرف NVC صادر گردیده و صد البته از اول ماه به طور محسوس سختگیریها شروع شده بوده...
سلام بر منتظرکبری بن بن عزیز
همانطور که میدانی ، انتظاربر دو نوع است ، صغری و کبری ، اصلا" اصطلاح صغرا کبری چیدن از همینجا نشات گرفته، چرا که در قدیم که این همه وسایل سرگرمی نبود ، مردم برای گذران وقت ناچار بودند هی حرف بزنند و چون وقت بسیار هم داشتند ، پس آرام آرام به هر نوع حرافی گفتند : صغری کبری چیدن !!!
حالاچه ربطی داشت ؟؟ خودم هم نفهمیدم !! پس کلا"این پست را هم جزو همین صغری کبری چیدنها محسوب میکنیم 
سلام دوست عزیز
نمیتونستم فقط با کلیک کردن بر روی دگمه تشکر از این همه جملات دلچسب و راهنمایی های ارزشمندتون بگذرم.با خوندن این متن شما چنان راهنمایی بزرگی به من کردید،الان که اول راهم ،تا آخر راه قطعا به کمک من خواهد آمد.از صمیم قلبم برای شما آرزوی موفقیت میکنم و همین طور برای دوست عزیز بن بن که پست ایشون باعث شد شما چنین پست ارزشمندی بگذارید.
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان توی سایت سیس بعضی کیس نامبرها را چک کردم 2و3 درحالت ready بود و 1و4 در وضعیت apاین چطور میشه؟
یعنی چی؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستاني كه به تازگي براي دريافت ويزا به آنكارا رفتن چند روز بعد از تحويل پاس ويزاشون آماده شده؟
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 17:07)n51 نوشته: سلام دوستان توی سایت سیس بعضی کیس نامبرها را چک کردم 2و3 درحالت ready بود و 1و4 در وضعیت apاین چطور میشه؟
یعنی چی؟
احتمالا کلیر شدن و پاس ها رو به سفارت تحویل دادن.
تو این یک هفته که پاس هامونو تحویل سفارت دادیم این اتفاقات برای کیس ما افتاد.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-25 ساعت 17:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-25 ساعت 17:26 توسط shahramkh59.)
پرینت تاییدیه اپلیکیشن فرم (DS-160 Confirmation Page)
فرم بالا چه فرمیه؟ یکی میگفت برا تحویل دادن پاسپورت به سفارت لازمه
برگه زرد چیه؟
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
امروز من از ابوظبي كيلير شدم
بعد از ٢٦ روز انتظار و خب در كمال ناباوري
ميدونم خيلي از شما عزيزان خيلي بيشتر از اين حرفا منتظر بوده يا هنوزم هستيد،نمي خواستم اول بنويسم كه چند روز كه منتظرم چون روم نميشد
از صميم قلبم با تمام ذره ذره وجودم از خداي خودم ميخوام كه هرچي خير و صلاح هست براتون پيش بياد و مهمتر از هر چيز دلتون شاد باشه و قلبتون آروم.از خداي خدام كه مي دونم خيلي بخشنده است مي خوام همه ي دوستاي خوبم كه اينجا هستنو دل شاد كنه،مي دونم كه اگه تقديرمون رفتن نبود همچين شانسي رو نمي بخشيد بهمون،پس با تمام وجودم يقين دارم كه همه كيلير مي شيم
فقط اندكي صبر سحر نزديك است
در نهايت هم از همه ي دوستاني كه بهم تبريك گفتن سپاسگذارم،به اميد روزاي روشن با خبراي خوش
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 17:29)mariana نوشته: امروز من از ابوظبي كيلير شدم
بعد از ٢٦ روز انتظار و خب در كمال ناباوري
ميدونم خيلي از شما عزيزان خيلي بيشتر از اين حرفا منتظر بوده يا هنوزم هستيد،نمي خواستم اول بنويسم كه چند روز كه منتظرم چون روم نميشد
از صميم قلبم با تمام ذره ذره وجودم از خداي خودم ميخوام كه هرچي خير و صلاح هست براتون پيش بياد و مهمتر از هر چيز دلتون شاد باشه و قلبتون آروم.از خداي خدام كه مي دونم خيلي بخشنده است مي خوام همه ي دوستاي خوبم كه اينجا هستنو دل شاد كنه،مي دونم كه اگه تقديرمون رفتن نبود همچين شانسي رو نمي بخشيد بهمون،پس با تمام وجودم يقين دارم كه همه كيلير مي شيم
فقط اندكي صبر سحر نزديك است
در نهايت هم از همه ي دوستاني كه بهم تبريك گفتن سپاسگذارم،به اميد روزاي روشن با خبراي خوش
اخه این چه وضعشه چرا باید برای شما رو انقد زود اعلام کنن. من نمیونم این وضعو تحمل کنم.
همه حرفای بالا شوخی بود خوشحال شدیم بسیار. ایشالا برای بقیه دوستان باقیمانده
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
الان ازسفارت برگشتم خیلی شلوغ بود.برای ابوظبی یک مسافرت طولانی تر در نظر بگیرید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013