کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-25 ساعت 15:47)shahramkh59 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:58)پرستوی مهاجر نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:45)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:30)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:00)dove نوشته:  ممنون از جوابتون نتیجه رو به ما هم اطلاع بدین لطفا.آیا به شما گفتن سیس رو چک کنین هروقت ایشو شد بیاین؟سیس برای ما امروز هم آپدیت شده ولی هنوز AP هست

دوست من یکشنبه گذشته که همسرم پاس ها رو تحویل داده یه برگه دادن بهش که نوشته بوده 25 آگوست بیاین برا تحویل پاس ها.به شما پی گفتن؟امروز نرفتین سفارت؟
دوستان ما همین الان ایشود شدیم تو سایت.Big Grinهمسرم هنوز تو سفارته خبرشو میدم.
وضیعت ما هم مثل شماست الان ایشود شدیم و همسرم سفارته نمیدونم چی میشه؟Cool

سلام
همسر شما قبل issued شدن رفتن سفارت؟ انجا بودن issued شد؟
دوستان امروز هم پاس ها رو به ما ندادند.Sad گفتن هر روزی ایشود میشید فرداش آمادستSad
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: ali1982 ، fardad1390 ، پدی ، payampars ، usa lover ، e76779 ، dove ، alihmh ، Rebekaa ، houmanmir ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، mhb161 ، رجبعلی
سلام دوستان. چرا امروز ابوظبي كسي را كلير نكرد؟SadSadSad
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: payampars ، morvarid1364 ، SHABAH51 ، zohre02 ، e76779 ، dove ، daad ، Rebekaa ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-08-25 ساعت 16:21)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:45)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:30)morvarid1364 نوشته:  دوست من یکشنبه گذشته که همسرم پاس ها رو تحویل داده یه برگه دادن بهش که نوشته بوده 25 آگوست بیاین برا تحویل پاس ها.به شما پی گفتن؟امروز نرفتین سفارت؟
دوستان ما همین الان ایشود شدیم تو سایت.Big Grinهمسرم هنوز تو سفارته خبرشو میدم.

سلام
دوستان امروز هم پاس ها رو به ما ندادند.Sad گفتن هر روزی ایشود میشید فرداش آمادستSad
مشکلی نیست حالا ایشالا فردا
فقط یک سوال پاسپورت رو باید رفت حضورا از ابوظبی تحویل گرفت یا پست میکنن؟
یک سوال دیگه.
چه مدارکی حین تحویل پاسپورت به سفارت برای صدور ویزا لازمه؟
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: payampars ، morvarid1364 ، zohre02 ، dove ، daad ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، mhb161
(2013-08-25 ساعت 17:00)shahramkh59 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 16:21)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:45)morvarid1364 نوشته:  دوستان ما همین الان ایشود شدیم تو سایت.Big Grinهمسرم هنوز تو سفارته خبرشو میدم.

سلام
مشکلی نیست حالا ایشالا فردا
فقط یک سوال پاسپورت رو باید رفت حضورا از ابوظبی تحویل گرفت یا پست میکنن
حضورا باید از ابوظبی تحویل گرفت.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: payampars ، zohre02 ، dove ، daad ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-08-25 ساعت 15:23)mehdi didam نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 12:54)mrbonbon نوشته:  درود بر تمام دوستان
امیدوارم که خوش و سلامت باشین و مثل من خسته و مستأصل از این انتظار طولانی نشده باشین...
در راستای عرایض دوستان و همچنین خودم در رابطه با آپدیتهای مکرر توسط کنسولگری آنکارا روی کیس اکثر دوستان که بارها اینجا صحبت شده بود، و منم فکر میکنم دو سه پستی در این رابطه گذاشته بودم مبنی بر اینکه "سیاست سفارت در این ماه کاملاً نسبت به ماههای قبل عوض شده" خواستم بگم که امروز به صورت اتفاقی در سایت اصلی سفارت قسمت ویزا یه خبری توجه منو جلب کرد و بعد از کلیک کردن فهمیدم که بله قانون جدیدی که ظاهراً در 16 آگوست برای کلیه عموم به معرض نمایش گذاشتند، برای متقاضیان ایرانی و سوریه ای از طرف NVC صادر گردیده و صد البته از اول ماه به طور محسوس سختگیریها شروع شده بوده...

سلام بر منتظرکبری بن بن عزیزBig Grin
همانطور که میدانی ، انتظاربر دو نوع است ، صغری و کبری ، اصلا" اصطلاح صغرا کبری چیدن از همینجا نشات گرفته، چرا که در قدیم که این همه وسایل سرگرمی نبود ، مردم برای گذران وقت ناچار بودند هی حرف بزنند و چون وقت بسیار هم داشتند ، پس آرام آرام به هر نوع حرافی گفتند : صغری کبری چیدن !!!
حالاچه ربطی داشت ؟؟ خودم هم نفهمیدم !! پس کلا"این پست را هم جزو همین صغری کبری چیدنها محسوب میکنیم Big Grin

سلام دوست عزیز
نمیتونستم فقط با کلیک کردن بر روی دگمه تشکر از این همه جملات دلچسب و راهنمایی های ارزشمندتون بگذرم.با خوندن این متن شما چنان راهنمایی بزرگی به من کردید،الان که اول راهم ،تا آخر راه قطعا به کمک من خواهد آمد.از صمیم قلبم برای شما آرزوی موفقیت میکنم و همین طور برای دوست عزیز بن بن که پست ایشون باعث شد شما چنین پست ارزشمندی بگذارید.
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
سلام دوستان توی سایت سیس بعضی کیس نامبرها را چک کردم 2و3 درحالت ready بود و 1و4 در وضعیت apاین چطور میشه؟
یعنی چی؟
تشکر کنندگان: payampars ، morvarid1364 ، zohre02 ، dove ، daad ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، mhb161
خدایا امروز یکشنبه است روز مولا علی به حق علی دل منتظران مهاجرسرا را شاد گردان
آمین یا رب العالمین

ذالجلال والاکرام
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
سلام دوستاني كه به تازگي براي دريافت ويزا به آنكارا رفتن چند روز بعد از تحويل پاس ويزاشون آماده شده؟
تشکر کنندگان: payampars ، zohre02 ، daad ، Rebekaa ، Niushagh ، mehdi389 ، mhb161
(2013-08-25 ساعت 17:07)n51 نوشته:  سلام دوستان توی سایت سیس بعضی کیس نامبرها را چک کردم 2و3 درحالت ready بود و 1و4 در وضعیت apاین چطور میشه؟
یعنی چی؟
احتمالا کلیر شدن و پاس ها رو به سفارت تحویل دادن.
تو این یک هفته که پاس هامونو تحویل سفارت دادیم این اتفاقات برای کیس ما افتاد.
تشکر کنندگان: payampars ، zohre02 ، dove ، daad ، Rebekaa ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، mhb161 ، رجبعلی
پرینت تاییدیه اپلیکیشن فرم (DS-160 Confirmation Page)
فرم بالا چه فرمیه؟ یکی میگفت برا تحویل دادن پاسپورت به سفارت لازمه
برگه زرد چیه؟
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، daad ، Rebekaa ، mhb161
امروز من از ابوظبي كيلير شدم
بعد از ٢٦ روز انتظار و خب در كمال ناباوري
ميدونم خيلي از شما عزيزان خيلي بيشتر از اين حرفا منتظر بوده يا هنوزم هستيد،نمي خواستم اول بنويسم كه چند روز كه منتظرم چون روم نميشد
از صميم قلبم با تمام ذره ذره وجودم از خداي خودم ميخوام كه هرچي خير و صلاح هست براتون پيش بياد و مهمتر از هر چيز دلتون شاد باشه و قلبتون آروم.از خداي خدام كه مي دونم خيلي بخشنده است مي خوام همه ي دوستاي خوبم كه اينجا هستنو دل شاد كنه،مي دونم كه اگه تقديرمون رفتن نبود همچين شانسي رو نمي بخشيد بهمون،پس با تمام وجودم يقين دارم كه همه كيلير مي شيم
فقط اندكي صبر سحر نزديك است
در نهايت هم از همه ي دوستاني كه بهم تبريك گفتن سپاسگذارم،به اميد روزاي روشن با خبراي خوش
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
(2013-08-25 ساعت 17:29)mariana نوشته:  امروز من از ابوظبي كيلير شدم
ميدونم خيلي از شما عزيزان خيلي بيشتر از اين حرفا منتظر بوده يا هنوزم هستيد،نمي خواستم اول بنويسم كه چند روز كه منتظرم چون روم نميشد
از صميم قلبم با تمام ذره ذره وجودم از خداي خودم ميخوام كه هرچي خير و صلاح هست براتون پيش بياد و مهمتر از هر چيز دلتون شاد باشه و قلبتون آروم.از خداي خدام كه مي دونم خيلي بخشنده است مي خوام همه ي دوستاي خوبم كه اينجا هستنو دل شاد كنه،مي دونم كه اگه تقديرمون رفتن نبود همچين شانسي رو نمي بخشيد بهمون،پس با تمام وجودم يقين دارم كه همه كيلير مي شيم
در نهايت هم از همه ي دوستاني كه بهم تبريك گفتن سپاسگذارم،به اميد روزاي روشن با خبراي خوش

اخه این چه وضعشه چرا باید برای شما رو انقد زود اعلام کنن. من نمیونم این وضعو تحمل کنم.
همه حرفای بالا شوخی بود خوشحال شدیم بسیار. ایشالا برای بقیه دوستان باقیمانده
تبريك دوست عزيز و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، e76779 ، payampars ، SHABAH51 ، daad ، dove ، alihmh ، Rebekaa ، mehdi389 ، mehrdad pharm ، mhb161 ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، رجبعلی
الان ازسفارت برگشتم خیلی شلوغ بود.برای ابوظبی یک مسافرت طولانی تر در نظر بگیرید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
اول از همه از صمیم قلب بهت تبریک میگم دوست مهاجرسرایی خوبمو بعدش برات آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیت دارم. خدای مهربون حواسش به همه بنده های خوب خودش هست و میوه دل هر کسی رو بجا و به موقع تقدیم میکنه. آرزوی شادی و سلامتی برا تک تک بچه های گل مهاجر رو دارم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان