کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-26 ساعت 15:40)مهرنگار نوشته:  دوستانی که با سفارت آنکارا تماس میگیرن لطفا در صورت گرفتن هرگونه جواب اطلاع رسانی کنند..

امیدوارم جواب بدن! جواب ایمیل ها رو که نمی دن! تلفن هم من امروز بین 4 تا 5 زنگ می زنم ببینیم چی پیش میاد. اگر از دوستان کسی هم تونست زنگ بزنه و خبری بگیره لطفا خبر بدن. مرسی.
هنوز از آنكارا خبري نيست؟
تشکر کنندگان: ma300me ، payampars ، zohre02 ، Rebekaa ، daad ، رجبعلی
(2013-08-26 ساعت 15:32)AsemanAbee نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 15:16)hosa نوشته:  دوستان شماره تلفن تماس با سفارت آنکارا و ساعات تماس رو میشه اگر کسی میدونه بنویسه لطفا؟

The Immigrant Visa: (90 - 312) 455 5555 between 16:00 - 17:00 Mondays through
Thursdays

http://turkey.usembassy.gov/contact.html

15:30 - 16:30
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: aminkhoshgeleh ، AsemanAbee ، payampars ، daad ، zohre02 ، Rebekaa ، رجبعلی ، Alirezaa2013
آنكارا مرديم از بي آپي
تشکر کنندگان: پرستوی مهاجر ، payampars ، daad ، mrbonbon ، Rebekaa ، رجبعلی
(2013-08-26 ساعت 14:53)ghoghnoos نوشته:  سلام به همگی‌،

من برندهٔ لاتاری نیستم و پدر و مادرم برنده شدن به همین خاطر تا حالا اینجا پست نذاشتم. پدر و مادرم هفتهٔ سوم می ابوظبی مصاحبه داشتن و آخرین بار ۱۴ آگست آپدیت شدن. یه سوال هم دارم، اگه برگه سفیدی که موقع مصاحبه بهمون دادن رو گم کرده باشیم آیا برای پیک آپه ویزا مشکلی‌ ایجاد می‌شه؟ آیا به غیر از پاسپورت چیز دیگه‌ای هم لازمه که به سفارت تحویل بدیم؟ پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
دوست عزیز
اون برگه سفیدی رو که میگی ، کلا سفارت بعد از مصاحبه یادش رفت به ما بده
منم ایمیل زدم سفارت و ازشون بابت این مورد پورسو جو کردم . اونا گفتن اصلا نیازی به اون برگه سفید نیست و فقط پاسپورت ها رو باید تحویلشون بدیم
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: ma300me ، ghoghnoos ، mehdi389 ، payampars ، zohre02 ، daad ، Rebekaa ، honey rahmati ، ALNB ، Alirezaa2013
دوستان سفارت انکارا بسیار شلوغه و اینکه اعلام نمیکنن بخاطر کلیر نشدن دوستان نیست بلکه از بس شلوغه خودشون هم کم آوردن.
خواستم بگم این دیر اعلام کردنها رو پای شلوغی بذارید نه چیز دیگه.

با وجود این، از خدا میخوام که امروز اعلام کنن و دل دوستانم رو شاد کننSmileSmileSmile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-08-26 ساعت 15:13)babak_1363 نوشته:  بچه ها لونلی هم کیسش به تاریخ امروز همه ی اعضاشون آپدیت شده!! Smile
کجایی مسافر خوش زبان، کجایی شاعر توانمند، بابا کجایی مرد! بیا میخوام ازت یه شیرینی سنگین بگیرم، پاشو بیا زودی!Big Grin Tongue
لونلی رو که نگو باهاش قهرم من حسابی
case No:8XXX
کنسولگری: ایروان
کلیرنس: 15 َ August
دوستان عزیز امروز بلاخره ما موفق به دریافت ویزا شدیم داشتن این ویزای مهاجرتی من از الطاف خداوند بزرگ میدونم وهمچنین دوستانی که در این سایت اطلاع رسانی های مثبتی داشتند ومدیران متعهدو زحمتکش اقای امیر مهاجر و گل نهال خانم عزیز وهمچنین دوست بسیاز گلم پروین-امید که امیدوارم به زودی کلیرشدنش جشن بگیریم در ضمن به اطلاع برسانم سفارت ابوظبی بسیار شلوغ دیگه ویزا 3یه 4 روز نمیده همسر من یکشنبه هفته پیش پاس داده امروز دوشنبه ویزا گرفته پس برای سفرتون برنامه ریزی کنید Smile به امید کلیر شدن همه دوستان منتظرمSmileSmile
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
مدیران محترم ، متوجه نشدم چرا آخرین پست من حذف شد؟
(پست موقت)
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: payampars ، zohre02 ، daad ، b_argi ، Rebekaa
(2013-08-26 ساعت 14:02)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 12:51)اریوبرزن نوشته:  دوستان عزیز وگرامی این سایت همانند همه سایتها جهت جلوگیری از هرج ومرج و اطلاع رسانی مثبت و مفید یه سری قوانین مربوط به خودشو داره پس بیاید از همین حالا سعی کنیم به قوانین احترام بزاریم ,, بابا نا سلامتی ما داریم میریم آمریکا

آریوبرزن عزیزویزاتونومنگول خان اورد یاهنوزابوظبیه؟
نه نگار جان من پاسها رو به منگول خان نداده بودم

تشکر کنندگان: babak_1363 ، payampars ، zohre02 ، b_argi ، daad ، Rebekaa ، رجبعلی
از ابوظبی امروزم خبری نشد؟؟؟؟Sad
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: payampars ، zohre02 ، b_argi ، daad ، Rebekaa ، رجبعلی
دوستان تازه بعد از 180 روز به من ایمیل زدن فکر کنم همون فرم 9 سوالی معروف باشه
کسی اگه اطلاعاتی و تجربه ای برای پر کردن این فرم داره ممنون می شم کمک کنید
(2013-08-26 ساعت 16:15)پرستوی مهاجر نوشته:  دوستان عزیز امروز بلاخره ما موفق به دریافت ویزا شدیم داشتن این ویزای مهاجرتی من از الطاف خداوند بزرگ میدونم وهمچنین دوستانی که در این سایت اطلاع رسانی های مثبتی داشتند ومدیران متعهدو زحمتکش اقای امیر مهاجر و گل نهال خانم عزیز وهمچنین دوست بسیاز گلم پروین-امید که امیدوارم به زودی کلیرشدنش جشن بگیریم در ضمن به اطلاع برسانم سفارت ابوظبی بسیار شلوغ دیگه ویزا 3یه 4 روز نمیده همسر من یکشنبه هفته پیش پاس داده امروز دوشنبه ویزا گرفته پس برای سفرتون برنامه ریزی کنید Smile به امید کلیر شدن همه دوستان منتظرمSmileSmile

تبریک میگم دوست گلم امیدوارم زندگی جدید بسیار خوبی در کنار خانواده محترمت در ینگه دنیا داشته باشی و همیشه موفق و مؤید باشی RolleyesRolleyesRolleyes
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

دوستان عزيزم ما امروز رفتيم پست عدليه سرا و ويزاها رو گرفتيم ، و خلاص
خيلي فوري كارامون انجام شد ، من و رز -٢٠٠٠ و مهندي امير خان
جاي همتون خالي ايشالا كه همهگي كلير شده از اين تاپيك خارج بشين ..
هورااااااااا ?????????????????
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-26 ساعت 16:33)mohammad.behrouzi نوشته:  دوستان تازه بعد از 180 روز به من ایمیل زدن فکر کنم همون فرم 9 سوالی معروف باشه
کسی اگه اطلاعاتی و تجربه ای برای پر کردن این فرم داره ممنون می شم کمک کنید

بنظر من فرم 9 سوالی پروسه کلیرنس رو تسریع میکنه
چون عملا پرونده رو میز و در حال بررسی می مونه و شبهاتش برطرف میشه
این به نفعتونه
البته تجربه هم اینو ثابت کرده Cool

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان